Pittsburgh Steelers
Én nagyon örülök a szerződésnek, a liga jelenlegi TOP2 védőjét, a legjobb pure pass rushert fizettük meg. Az általam elvárthoz képest alacsonyabb lett a garantált és azt hittem, hogy a 100-at verdesi majd a gari, de nem lesz 100%-os, hanem ösztönzők lesznek, amit úgyis elér.Amugy egyetertek de ezek utan ohatatlanul lesz mindenkor az 53 ban olyan egohuszar aki L'Oreal. | (mert megerdemlem) |Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
Itt es most atszakadt a gat, vagy csak egyszer volt Budan kutyavasar?
(Az "itt nem szokas a magas garantalt" tekinteteben)
RedFive
badsco
RedFive
Én a mostani keretben nem látom, hogy ki követelőzhetnek joggal és reális indokkal ekkora pénzért, persze a posztrangsorban lesz majd ilyen: Minkah, akit szintén meg kell fizetni, de a safety-k pénze sohasem lesz ilyen nagyságrendű.
Ben, Hayward és Tuitt jó pénzen vannak már most is, és előbbi kettő biztosan kifelé mennek, utóbbinál az egészség (fiz. és mentál) is faktor lesz.
A falakban a többiek rookie-k, vándormadarak és másodvonalasak, a backup QB-k elhanyagolható tehetségek v. hozzáállásúak (DH).
Az elkapók közül szerintem Juju jövőre tesztelni fogja a piacot, majd beáraztatjuk és elmegy, Claypool-nak a mostani szezonja perdöntő lesz. Ha hoz egy top szintet, még elképzelhetőnek tartom azt is, hogy előre megfizetjük őt. DJ-t megnézzük majd BB nélkül, addig sztem bármennyire ugrál, nem fog jelentősebb money-t akasztani, persze a BB, mint GM tényező is közbeszólhat.
A futók közül nyilván majd Harris lesz érdekes, de az még messze van.
A védők közül Haden-nel vagy kompromisszum lesz egy köztes összegben vagy megy, Bush lehet még tényező egyszer (ILB utánpótlás azért nem lehetetlen draftról), illetve Highsmith, de ő Watt miatt mindig feláldozható lesz.
Pont az ellenkezője történt mint anno Bell szerződésénél. Akkor az ügynök akarta elfigadni a csapat ajánatát, és végül Bell (vagy a mamája rossz nyelvek szerint) mondott nemet. A többit mindenki tudja. Itt lehet, az ügynök akarta újraformálni a Steelers szokásait, mint anno Bell a RB piacot akarta újraárazni.Ugye, ugye az ügynökök........van amikor szükség lehet rájuk de sok esetben csak önző élősködő izék, akik azon ügyködnek, hogy nekik jó legyen, és a cspat és a játékos közé éket verjenek. Respekt Wattnak, hogy nem hagyta. Mennyi történet, kapcsolat alakulhatott volna másként ha több játákos hasonlóan gondolkodott volna...de bocs ha félreértem a sztorit.Nem érted félre, tényleg ez van.
dande
Az NBAben még durvább, a Klutch Sportsnál kezd kiborulni a bili az alapító, cégvezető Rich Paul miatt (aki azért lett aki, mert Lebron haverja).
Most pereli be egy játékos, mert miatta rengeteg pénzt bukott.
Emiatt több infó kezdett kijönni, hogy nem vette fel csapatoknak a telefont, nem válaszolt időben, stb - ami miatt sok sok játékos szívta meg.
tenorx
Ez vélhetően most jobban sikerült mindkét félnek.
A steelers is engedett a garantálton -de hát kinél, ha nem Watt-nál- halad kicsit a kor követelményei felé, de ugyanakkor nem engedett annyit, hogy a kerítés másik oldalán lévők vérszemet kapjanak. ha jól teljesítesz, jól állsz hozzá, lesz közös keresztmetszet. ezt üzeni. De gondolom, 1-2éven belül strukturálunk, ha nem jön nagyobb sérülés, változás. De kíváncsi leszek a Fitzpatrick tárgyalásokra jövőre.
Hadent meg sajnálni fogom, mert ő nem csak egy CB1, de egy veterán is a Def vezetőinek egyike. Hiányozni fog az öltözőből is.
Más:
Dan Moore Jr.-ra nagyon kíváncsi leszek a szezonban. Néztem az interjúját, jó kiállású, értelmes kölyök, nagyon összeszedetten válaszolgatott, a megfelelő válaszokat adta, nagy kontraszt nekem Chucks-al szemben. Dícsérik az edzők is az IQ-ját, ez mindig jó kiindulási pont, az erőszakos mentalitása pedig előrelépés lesz BigAl-hez képest futásblokkolásban, szerintem komolyak lesznek ők Dotsonnal.
A preseason-ban nagyon jól ugrott be, bár nyilván nem sokat mehetett a kezdőkkel.
Kíváncsi leszek, mi lesz belőle második évére, ill. mi lesz, ha esetleg Banner visszatér.
Nem tagadom, örülnék neki, ha elszaladna a LT kezdő poszttal addigra.
Amugy egyetertek de ezek utan ohatatlanul lesz mindenkor az 53 ban olyan egohuszar aki L'Oreal. | (mert megerdemlem) |Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
Ugye, ugye az ügynökök........van amikor szükség lehet rájuk de sok esetben csak önző élősködő izék, akik azon ügyködnek, hogy nekik jó legyen, és a cspat és a játékos közé éket verjenek. Respekt Wattnak, hogy nem hagyta. Mennyi történet, kapcsolat alakulhatott volna másként ha több játákos hasonlóan gondolkodott volna...de bocs ha félreértem a sztorit.Nem érted félre, tényleg ez van.
dande
Az NBAben még durvább, a Klutch Sportsnál kezd kiborulni a bili az alapító, cégvezető Rich Paul miatt (aki azért lett aki, mert Lebron haverja).
Most pereli be egy játékos, mert miatta rengeteg pénzt bukott.
Emiatt több infó kezdett kijönni, hogy nem vette fel csapatoknak a telefont, nem válaszolt időben, stb - ami miatt sok sok játékos szívta meg.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Szerkesztette: dande2
Elege lett. Megértem.Steelers’ OLB T.J. Watt overruled his agents who believed they could get more money today, marched into the office of Steelers president Art Rooney and told him they had a deal. Then the NFL’s new highest-paid defensive player excused himself and announced he had to go work out.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 9, 2021
Cruyffista
Get you' f*cking act together there is football to be played out there! Get that f*cking contract done today, I have to get ready for gameday goddammit!
Egész pontosan ez így néz ki:Ezt erdemes nezni ha a tenyleges szerzodes erteket szamoljuk. Ez igy pedig 25-os. Nem veletlen, hogy az ugynoke meg harcolt volna. Diszkontot kaptunk tole szerzodeses ertekben, cserebe a steelers a frencsi legnagyobb garantalt csomaghat adta.
Steelers and TJ Watt agree on new 5-year contract worth $122.1 million with $80 million guaranteed, per source.
Klaci79
Jo uzlet ez es azt hiszem mind a ket felnek!
Úristen de imádom ezt az embert.Steelers’ OLB T.J. Watt overruled his agents who believed they could get more money today, marched into the office of Steelers president Art Rooney and told him they had a deal. Then the NFL’s new highest-paid defensive player excused himself and announced he had to go work out.
Cruyffista
Polamalu után egyértelműen ő nálam aki átvette a stafétát a kedvenc Steelerként.
Tehát...eddig 10,1 millió lett volna a fizetése.
Most kapott 35 milliót aláírási pénznek és 1 milliót alapfizetésnek. Ez ugyan persze lényegesen több, de a 35 milliót el lehetett osztani 5 évre, így idén még 2 milliót fel is szabadított. Jelenleg 12,4 millió van, gondolom már nem fogunk senkivel tárgyalni, úgyhogy elvileg ez a pénz átmegy jövőre.
Ott lesz egy csinos 31 milliós nap space, de jövőre tudtuk, hogy bőven van pénz, jut is marad is. Még így is kb 51 millió marad. Minkah persze nem lesz szintén olcsó.
Utána visszamegy ez 27-28 millióra, de ott már a cap is jelentősen növekedni fog (az ideihez képest). Sok pénz ez, de egyrészt ha valaki, akkor Watt megérdemli, másrészt a pénzügynek sem kezelhetetlen ez jelenleg (frencsájz QB fizetés nélkül 😕) harmadrészt a játékosok is látják, hogy ha valaki letesz az asztalra egy ilyen teljesítményt, akkor nem kell máshova menni a nagy delláért.
Elképesztő, hogy Watt így kötötte meg a szerződést, hogy az ügynökét is lekavarta...sürgősen kell egy Watt mez 😊
TJ Watt: $28MÉn Oweh-ban reménykedem. 😀
Joey Bosa: $27M
Myles Garrett: $25M
Khalil Mack: $23.5M
Demarcus Lawrence: $21M
Frank Clark: $20.8M
Remélem ezt legközelebb Highsmith dönti meg 😀
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Steelers’ OLB T.J. Watt overruled his agents who believed they could get more money today, marched into the office of Steelers president Art Rooney and told him they had a deal. Then the NFL’s new highest-paid defensive player excused himself and announced he had to go work out.
Vagy Jarvis Jones...de nem kell megsértődni, csak érdekességképp említettem meg, hogy kettővel előttünk ment ki erre. a posztra ember...mázlink volt, na!Némi gonoszság...a 2017-es drafton a Dallas 1/28-on Taco Charlton-t választotta...1/30-on jött Watt...😊Van az úgy, hogy bust lesz az első körös… De hála a magasságosnak a Steelers-nél mindig bejön az első körös, mint pl. Artie Burns 😉
Klaci79
tamas424
Némi gonoszság...a 2017-es drafton a Dallas 1/28-on Taco Charlton-t választotta...1/30-on jött Watt...😊Van az úgy, hogy bust lesz az első körös… De hála a magasságosnak a Steelers-nél mindig bejön az első körös, mint pl. Artie Burns 😉
Klaci79
TJ Watt 4 év, 112m, 80m garantáltJól van, abból meg lehet élni 🙃
Cruyffista
Joey Bosa: $27M
Myles Garrett: $25M
Khalil Mack: $23.5M
Demarcus Lawrence: $21M
Frank Clark: $20.8M
Remélem ezt legközelebb Highsmith dönti meg 😀
Steelers and TJ Watt agree on new 5-year contract worth $122.1 million with $80 million guaranteed, per source.
The new highest-paid defensive player in the NFL. pic.twitter.com/nKJQo4wS38
TJ Watt 4 év, 112m, 80m garantáltPont akartam írni, teljesen jó deal! Mindenki happy. 😊
Cruyffista