Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Egy szó, mint száz nekem tetszik az, amit csinálunk, vagyis úgy építkezünk, hogy közben nem engedjük el az eredményt sem.
Klemó
Ez a két szék közül a pad alá című közmondás lesz így.
Vagy fejlesszük normálisan a fiatalokat és találjuk ki, kinek van szerepe a jövőben, vagy win now.

Egyébként a Wattos szerződés így áll, és ha valóban így van megérdemeljük, hogy majd elveszítsük:

tenorx
Dögöljek, de nem értem ezt a "fejlesszük normálisan a fiatalokat" mondatot. Kikről beszélsz? Most nem ezt csináljuk, vagy 5 fiatal esetében?
Klemó
Pedig nem gondolok nagy dologra, csak akkor tök felesleges pickeket szórni emberekre, amikor igazából nincs contender realitás (de szerintem playoff is csak talán).
Ez mentalitás, hogy akkor most nyerni akarunk (mert Ben ezt akar, és ott ez volt a kommunikáció), vagy belátjuk, hogy maximum egy first round exitre vagyunk jók, és akkor ne kúrjuk szét ezért a jövő évi pickünket (mert nem mindegy, hogy első kör végefelé, vagy az elején fogunk rámenni a jövő QB-nkra).
tenorx
Nem olyan vészes az a draft capital - ugye a Witherspoonos 5th még nincs benne

www.behindthesteelcurtain.com/2021/8/14/22624729/where-does-the-steelers-2022-draft-capital-stand-after-the-joe-schobert-trade-pittsburgh-signing
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egy szó, mint száz nekem tetszik az, amit csinálunk, vagyis úgy építkezünk, hogy közben nem engedjük el az eredményt sem.
Klemó
Vagy fejlesszük normálisan a fiatalokat és találjuk ki, kinek van szerepe a jövőben, vagy win now.

Egyébként a Wattos szerződés így áll, és ha valóban így van megérdemeljük, hogy majd elveszítsük:

tenorx
Dögöljek, de nem értem ezt a "fejlesszük normálisan a fiatalokat" mondatot. Kikről beszélsz? Most nem ezt csináljuk, vagy 5 fiatal esetében?
Klemó
Pedig nem gondolok nagy dologra, csak akkor tök felesleges pickeket szórni emberekre, amikor igazából nincs contender realitás (de szerintem playoff is csak talán).
Ez mentalitás, hogy akkor most nyerni akarunk (mert Ben ezt akar, és ott ez volt a kommunikáció), vagy belátjuk, hogy maximum egy first round exitre vagyunk jók, és akkor ne kúrjuk szét ezért a jövő évi pickünket (mert nem mindegy, hogy első kör végefelé, vagy az elején fogunk rámenni a jövő QB-nkra).
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Klemó

tenorx
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442

polamalu
Bár a sárga törcsiről még mindig megvan a véleményem, ez azért mocsok menő egy kép lett 😊
Wyatt
kösz, kipróbált hely volt, rendszeresen fotózom ott modelleket, vagy menyasszonyokat. Mondjuk csoportot még nem, de most az is lett. Ha többen jöttünk volna, akkor nem tudom hova állítom a csoportot, mert eszement sok volt a turista.
xtaki
Modellek is jöhetnek ^^
Wyatt
Tgfoto.hu 😀
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Sziasztok!
Mint kibic csak egy kérdésem lenne: honnan lesz minőségi QB? Mert BB a last dance-t járja, és hiába az elfogadható OL, ha nem érdemes megvédeni, aki mögötte áll. Nem kötekedem, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
SirPub
Rudi a bridge, a plusz rátolt egy évével - de ha engem kérdesz most nem raknám le a nagyesküt, hogy BigBang lejátsza az évet. Ïgy előrébb jön a bridge-ezés, az ha szar akkor jóhelyről húzunk, ha meg jaó akkor ott a plusz éves hosszabbítása. Ez a masterplan asszem...
sutianap
Nekem meg az a fogadásom süti, hogy Ben még velünk lesz 1 évet... 😊

Egy Jagert teszek is rá. 😀

Sziasztok!
Mint kibic csak egy kérdésem lenne: honnan lesz minőségi QB? Mert BB a last dance-t járja, és hiába az elfogadható OL, ha nem érdemes megvédeni, aki mögötte áll. Nem kötekedem, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
SirPub
Watson kiüli ezt az évet, oszt jövőre elvisszük nagy durciba magunkhoz..😀
Klemó
ám legyen, a Jagger az Jagger megarolingstones

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klemó

több mint 3 éve
Sziasztok!
SirPub
Rudi a bridge, a plusz rátolt egy évével - de ha engem kérdesz most nem raknám le a nagyesküt, hogy BigBang lejátsza az évet. Ïgy előrébb jön a bridge-ezés, az ha szar akkor jóhelyről húzunk, ha meg jaó akkor ott a plusz éves hosszabbítása. Ez a masterplan asszem...
sutianap
Nekem meg az a fogadásom süti, hogy Ben még velünk lesz 1 évet... 😊

Egy Jagert teszek is rá. 😀

Sziasztok!
SirPub
Watson kiüli ezt az évet, oszt jövőre elvisszük nagy durciba magunkhoz..😀
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Sziasztok!
SirPub

több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Sziasztok!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Annyira kedvelt szó ez a rebuild, közben pedig azon gondolkodom, hogy ha az OL-re ránézek, hogy mi ez, ha nem rebuild? Okés, hoztunk embereket, de senkit nem, aki drága lenne, vagy akiért nagy árat fizettünk volna.

Benen kívül öreg, aki csak a CAP-et erősen viszi Haden van és Heyward. Előbbinek lejár a szerződése jövőre, így tényleg nem értem kit kellene kipicsáznunk, hogy rebuild legyen az az építkezés, amit csinálunk.

Nem tagadom az, hogy olyan csapatot nézzek 2-4 évig, amely építkezik kurvára nincs kedvem. Számos példa mutatja, hogy előről kezdeni, kivágni a kulcsembereket lehet, csak nem érdemes. A draftról építkezni, akár elöl is izgalmas mutatvány, de nem garantált a siker és azom felül, hogy a sokáig tartó sikertelenség totál motiválatlanná tesz egy csapatot (ugye, ugye Texans), a folyamatosan első körben igazolt srácokat, ha majd siker lesz őrült áron lehet majd sorozatban megtartani is. Nézzük szépen majd meg, hogy miként néz ki a Browns kerete. Már most Mayfield hosszabbítás nélkül 190 milla a keret CAP terhe. Lehet okoskodni avoid szerződésekkel, de már most művészet lesz őt berakni emelkedő CAP ide, vagy oda.

Hja és még valami. Watt és JujU hosszabbítás nélkül persze, de 80 milla felett lesz a következő év CAP helyünk.....hna jó vegyünk le 40-et évente.......akkor is lesz 40 cirka....és 2023-tól Heyward is kiesik.....minden bizonnyal....

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Amikor épült az OL, akkor két idényben hoztunk első körben Puncit és Decastrot és Gilbertet másodikban. Villa és Foster UDFA volt, ráadásul előbbi védelemben játszott, mi neveltük át. Ez ugye a 6 emberből kettő. De összességében megoldottuk a kérdést 2 drafton és elég sokáig ez működött.

Én azt gondolom most is az a terv, hogy fogunk hozni a következő években elöl még OL membert, de abban is szinte biztos vagyok, hogy igazolni nem fogunk. No és azt is fizibilisnek (bocsi😊 gondolom, hogy megnézzük ezt az OL felállást és ezt igazítjuk, ehhez választunk majd, hiszen ne feledjük, hogy Green lehet guardként fog majd bevállni, nem is centerként. (hát vagy sehogy..)

Én egyébként az előszezonban sokkal rosszabbra számítottam. Azt hittem Ben folyamatosan menekülni fog, de ehhez képest azért az látszik, hogy a futás terén fejlődtünk (persze volt honnan) és nem nézett ki rosszul a passz protection sem. Persze igen, majd most jön az első próba valóban.
több mint 3 éve

empty taxi
Nem rossz ez. Most csak azért, mert néhány nagyobb egyetemi program is erősebb fallal áll fel, attól még one last hurrah nem?
tenorx
Jó ez így, hosszú távon nekik kell kezdőnek lenni, gyakoroljanak csak éles körülmények között a jövő irányítójának örömére. Semmi értelme, hogy harmadvonalas lepukkant emberekkel próbálkozzunk.
Willie Parker
Jó de most akkor vagy gyakorlunk, vagy játszik Big Ben, hogy még utoljára megpróbáljuk.
Ennek a köztes valaminek nincs semmi értelme.
tenorx
Gondolom nem számoltunk azzal, hogy DeCastro lerobban, de a mai napig nincsen csapata. Ott valami komolyabb baj van, de elképzelhető, hogy megdumáltuk vele, hogy ha egyszer valaha játékra kész lesz, akkor leülünk tárgyalni újra.

Próbálkozunk veteránokkal, hoztuk Coward-t, Haeg-et és Turnert is, draftoltunk szinte minden évben embert. FA piacon a legdurvább arcokat nem tudjuk megfizetni, ilyen másodvonala journeymenekre telik.

Én nem gondolom, hogy AV-vel előbbre lennénk a mostani állapotában, lehet, hogy egy év még van benne, de 3-4 biztos nincs.

Szerinted mit tehetnénk egyébként?
Willie Parker
Most már semmit, én kivágtam volna az idősődő, már egyértelműen nem a jövő csapatába illő embereket, és rebuild.
Bennel is tudom, restruktúráltunk, de ki kellett volna vágni, mert így is előrébb tologattuk.
Onnan, hogy gyakorlatilag nullára esett vissza az O-fal (meg a corner sor) szerintem már felesleges ilyen win-now dolgokat csinálni, mint tradelni bárkiért is.
több mint 3 éve

polamalu
Bár a sárga törcsiről még mindig megvan a véleményem, ez azért mocsok menő egy kép lett 😊
Wyatt
kösz, kipróbált hely volt, rendszeresen fotózom ott modelleket, vagy menyasszonyokat. Mondjuk csoportot még nem, de most az is lett. Ha többen jöttünk volna, akkor nem tudom hova állítom a csoportot, mert eszement sok volt a turista.
xtaki
Modellek is jöhetnek ^^
Wyatt
Lánybúcsús modellek leginkább!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

polamalu
Wyatt
xtaki
Modellek is jöhetnek ^^

több mint 3 éve

empty taxi
Nem rossz ez. Most csak azért, mert néhány nagyobb egyetemi program is erősebb fallal áll fel, attól még one last hurrah nem?
tenorx
Jó ez így, hosszú távon nekik kell kezdőnek lenni, gyakoroljanak csak éles körülmények között a jövő irányítójának örömére. Semmi értelme, hogy harmadvonalas lepukkant emberekkel próbálkozzunk.
Willie Parker
Jó de most akkor vagy gyakorlunk, vagy játszik Big Ben, hogy még utoljára megpróbáljuk.
tenorx
Gondolom nem számoltunk azzal, hogy DeCastro lerobban, de a mai napig nincsen csapata. Ott valami komolyabb baj van, de elképzelhető, hogy megdumáltuk vele, hogy ha egyszer valaha játékra kész lesz, akkor leülünk tárgyalni újra.

Próbálkozunk veteránokkal, hoztuk Coward-t, Haeg-et és Turnert is, draftoltunk szinte minden évben embert. FA piacon a legdurvább arcokat nem tudjuk megfizetni, ilyen másodvonala journeymenekre telik.

Én nem gondolom, hogy AV-vel előbbre lennénk a mostani állapotában, lehet, hogy egy év még van benne, de 3-4 biztos nincs.

Szerinted mit tehetnénk egyébként?
több mint 3 éve

empty taxi
tenorx
Willie Parker
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
 fb.me/e/1KXREo4Ml
Vasárnap este 18.30-tól a Madhousban, Anker köz, lesz közös szezonnyitós meccsnézés
több mint 3 éve

polamalu
Wyatt
xtaki
Ez tényleg király lett, gratula!
több mint 3 éve

polamalu
Wyatt
több mint 3 éve

polamalu
Wyatt
elősző csak elfogadod
aztán megszereted
möglásd

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

polamalu

több mint 3 éve

empty taxi
tenorx
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?
badsco
Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
Klaci79
Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.

De az biztos nem sietjuk El. Bar a nagy penzek adasa nem a mi soecialitasunk es elegge visszauthet.

De ha watt nem akkor ki erdemelne meg nalunk.?
Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.
Klaci79
JuJu-nak nem lesz nagy szája, most kipróbálta magát a piacon és rájött, hogy nem ér annyit mint amennyire tartja magát. 😊
KeyG
Nem volt idén jó piaca a WR-eknek. Ez jövőre megváltozhat. Néha olyan WR-ek is nagy pénzt kapnak, akit nem is értek.
Klaci79
Amit Juju keres, nem tőlünk kapja meg. Magára fogadott a maradással Ben és az ismert rendszer, ill. a várható jövő évi capszám miatt. Villantani akar és ez így jó mindkét félnek. Márciusban dobbant. Mi meg töltjük a WR csövet tovább. Hátulról, Draftról. Nincs pénz WR-re, amíg a draft és a fejlesztés működik.

Watt meg nem ütközött január óta, örülni fog a testje biztosan az első két aktív hetében.
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Watt most sem edz, pedig mar match week van...
xtaki
Friss es ehes lesz a meccsen.
Sziiiijjelkap mindenkit (is). 👍

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Watt most sem edz, pedig mar match week van...