Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?
badsco
Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
Klaci79
Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.

De az biztos nem sietjuk El. Bar a nagy penzek adasa nem a mi soecialitasunk es elegge visszauthet.

De ha watt nem akkor ki erdemelne meg nalunk.?
Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.
Klaci79
JuJu-nak nem lesz nagy szája, most kipróbálta magát a piacon és rájött, hogy nem ér annyit mint amennyire tartja magát. 😊
KeyG
Nem volt idén jó piaca a WR-eknek. Ez jövőre megváltozhat. Néha olyan WR-ek is nagy pénzt kapnak, akit nem is értek.
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
badsco
Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
Klaci79
Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.

De az biztos nem sietjuk El. Bar a nagy penzek adasa nem a mi soecialitasunk es elegge visszauthet.

Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.
Klaci79
JuJu-nak nem lesz nagy szája, most kipróbálta magát a piacon és rájött, hogy nem ér annyit mint amennyire tartja magát. 😊
KeyG
Hacsak nem SB MVP lesz 😉
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
badsco
Klaci79

Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Klaci79

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
badsco
Klaci79

Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
badsco
Klaci79

Bent leszamitva persze 🙃
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

empty taxi
Nem rossz ez. Most csak azért, mert néhány nagyobb egyetemi program is erősebb fallal áll fel, attól még one last hurrah nem?
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Az új számok:
#40 Jamir Jones
#45 Buddy Johnson
#25 Ahkello Witherspoon
#93 Joe Schobert
több mint 3 éve
badsco
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Sziasztok! Nekem az elmúlt pár hét totál kimaradt, más elfoglaltságaim miatt, valaki összefoglalná pár mondatban, hogy mi a helyzet, hogy állunk? (annyit tudok, hogy Tuitt IR-en van)
Jan
meg Banner es Mekkfeirland

hoztunk egy zsák OLBt a prakticbe, meg Karl Josephet - bár ha letölti az 5 napos covid-izéjét akkor rosterre mén

emellett jött Akelló Whiterspoon mint 6.CB

Mondót várjuk vissza PSbe, Brooks a ramsbe ment
A Puffancs lesz a pánter, Kunc meg az új LS

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sziasztok! Nekem az elmúlt pár hét totál kimaradt, más elfoglaltságaim miatt, valaki összefoglalná pár mondatban, hogy mi a helyzet, hogy állunk? (annyit tudok, hogy Tuitt IR-en van)
Jan
Tuti az SB Win 😀

több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Irassuk alá Watt-ot végre oszt kezdjük el a Buffallo hetet...
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Tuitt ir on kezd?

Mikor szedte ossze a serulest ha joideje nem eddzett?

Ezek szerint a tragedia mellett azert csak Ott volt a fizikai serules is. Es akkor a nem aggodnak miatta hogy nem eddz stb sem volt teljesen igaz. Hm.

www.behindthesteelcurtain.com/2021/9/4/22655337/how-different-is-the-steelers-53-man-roster-compared-to-last-year-pittsburgh-harris-signing-watt-nfl

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
RIP Tunch Ilkin. 😔 1980-1992 között játékosként, 1998-2020 kommentátorként, tv-s elemzőként állt a csapat szolgálatában. 2x pro bowler.
Gergőke
Amikor elkezdtem steeler szzrkesz lenni, elveztem az izes es lenduletes elemzeseit....RIP....
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
RIP Tunch Ilkin. 😔 1980-1992 között játékosként, 1998-2020 kommentátorként, tv-s elemzőként állt a csapat szolgálatában. 2x pro bowler.
Gergőke
Igen, idén leköszönt a Steelers videók szakértőjeként, de nem gondoltam, hogy ennyire súlyos a betegsége.
több mint 3 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

" class="embed">
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
rájöttem, az overthecap előszeretettel ad meg kompenzációs pikk becsléseket, aszitte most isten lesz

ad ein ... már rég túl vagyunk a dátumon, amikor még a szerződéseket beszámítják a CPF be
ad zwei ... a pikk egy évvel későbbi, mint amit számolni szeretne
sutianap
Mondjuk, ha a Giants felöl közelítek, akkor ha nem lenne igaza, akkor ezzel a szerződéssel buktak 2,5 milla USD-t és egy 2022-es kompenzációs lehetőséget és "csak" egy 2023-as 5. kört nyertek.

Megint, ha arra gondolok Nelson alap szerződése 3 milla Philibyeb, amely az incentivekkel együtt mehetett csak 4 milla fölé, akkor azért lefagy a mosoly....

De no, most már reméljük, hogy idéntől nem lesz a srácnak sérülése és a 2020-as formája még jobb lesz......
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Brooks jr a ramsnel

Szerkesztette: xtaki
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
rájöttem, az overthecap előszeretettel ad meg kompenzációs pikk becsléseket, aszitte most isten lesz

ad ein ... már rég túl vagyunk a dátumon, amikor még a szerződéseket beszámítják a CPF be
ad zwei ... a pikk egy évvel későbbi, mint amit számolni szeretne

több mint 3 éve
Shakur Brown-t a Chiefs csípte fel PS-be...kiváncsi leszek tudnak e kezdeni vele valamit.
több mint 3 éve
Ez ilyen klasszikus, Steelerses, jóleszazúgy, bár mindenki, még a vak csöves a stadion lábánál is látta, hogy para lesz.
Aztán para lett, és pánikolunk.
Lásd Burns.

Komolyan most ez megoldás? Hol ér ez már ennyi picket...
tenorx
Miért, mennyi volt?
Klaci79
Én a két 5. körre írtam még, de jövő évi 5.et se ért meg. Adtunk a szarnak egy pofont, továbbra sincs secondarynk.
tenorx
Egy egészségesen egyértelmű kezdő játékos...kérdés egészséges lesz e persze, aki idén még alig kerül valamibe....összességében kevés kockázat egy 2023-as 5. körért. Nekem nem volt egyértelmű, hogy Nelson lesz majd a megoldás, amikor jött a KC-tól. Nem várhattuk, hogy első/második kört adjunk most egy no2 CB-ért.
Ezt korábban kellett volna megoldani, persze lehet az sem lét volna jó egy Steelers szurkolónak...
Klaci79
De ezzel buktuk a 2022-es compensatory formula szerint egy potenciális 5. Kört, ami eddig jutott, már nem. Szóval 2db 5. kör az. Így is?
Spy
Nem tudom, hogy miért buktuk volna...azt már nem lehet itt elbukni, lejárt az az idő. Amúgy sem buksz el egy trade kapcsán k.picket
Klaci79
Egy Nick Korte nevezetu csavo terjeszti ezt a twitteren. Mondjuk mindenki vitatkozik vele, nomeg atgondolva valoban fura lenne, ha egy ellenertekkel biro deal barmit is kiutne, de a pali nagyon mondja.....

A hiszti ellenere azert azt mondom, hogy egy 2023as-et siman meger, de persze tobbet nem...
Klemó
Az az overthecap-es csávó? Lehet túlolták a koxot, most rosterzáráskor, hogy gatyábarázzák a lapjukat.
Azt efáratt fejbe...