Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem volt idén jó piaca a WR-eknek. Ez jövőre megváltozhat. Néha olyan WR-ek is nagy pénzt kapnak, akit nem is értek.JuJu-nak nem lesz nagy szája, most kipróbálta magát a piacon és rájött, hogy nem ér annyit mint amennyire tartja magát. 😊Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
badsco
Klaci79
De az biztos nem sietjuk El. Bar a nagy penzek adasa nem a mi soecialitasunk es elegge visszauthet.
De ha watt nem akkor ki erdemelne meg nalunk.?
Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Klaci79
KeyG
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hacsak nem SB MVP lesz 😉JuJu-nak nem lesz nagy szája, most kipróbálta magát a piacon és rájött, hogy nem ér annyit mint amennyire tartja magát. 😊Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
badsco
Klaci79
De az biztos nem sietjuk El. Bar a nagy penzek adasa nem a mi soecialitasunk es elegge visszauthet.
Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Klaci79
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 518
JuJu-nak nem lesz nagy szája, most kipróbálta magát a piacon és rájött, hogy nem ér annyit mint amennyire tartja magát. 😊Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
badsco
Klaci79
Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Szerintem nagyon kötjük az ebet a karóhoz, hogy nem akarunk garantáltat adni neki eleget, mert nálunk "ez nem szokás". Nehogy aztán ez lavinát indítson, mert jön utána majd a Minkah-JuJu tárgyalás is...nehéz hét lesz ez.Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
badsco
Klaci79
Bent leszamitva persze 🙃
gabor25
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Most hosszu hetveges unnep volt. Igy ha lesz valami az a hetfoi szabad nap utan lehet.Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
badsco
Klaci79
Bent leszamitva persze 🙃
több mint 3 éve
Nem rossz ez. Most csak azért, mert néhány nagyobb egyetemi program is erősebb fallal áll fel, attól még one last hurrah nem?Steelers OL:
— Mike Clay (@MikeClayNFL) September 6, 2021
LT Dan Moore (Rd 4 rookie)
LG Kevin Dotson (2020 4th)
C Kendrick Green (Rd 3 rookie)
RG Trai Turner
RT Chukwuma Okorafor https://t.co/PFNhJdh5c6
empty taxi
több mint 3 éve
Steelers OL:
— Mike Clay (@MikeClayNFL) September 6, 2021
LT Dan Moore (Rd 4 rookie)
LG Kevin Dotson (2020 4th)
C Kendrick Green (Rd 3 rookie)
RG Trai Turner
RT Chukwuma Okorafor https://t.co/PFNhJdh5c6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Az új számok:#40 Jamir Jones
#45 Buddy Johnson
#25 Ahkello Witherspoon
#93 Joe Schobert
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?Lesz mindenképp, ott már büntetést kockáztatna. De reméljük a héten bejelentik már a szerződést. Nem tudom mi a tökömre várunk, úgyis meg kell fizetni....
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
Wattról van már bármi hír? Most akkor lesz vasárnap, vagy nem lesz?
több mint 3 éve
Sziasztok! Nekem az elmúlt pár hét totál kimaradt, más elfoglaltságaim miatt, valaki összefoglalná pár mondatban, hogy mi a helyzet, hogy állunk? (annyit tudok, hogy Tuitt IR-en van)meg Banner es Mekkfeirland
Jan
hoztunk egy zsák OLBt a prakticbe, meg Karl Josephet - bár ha letölti az 5 napos covid-izéjét akkor rosterre mén
emellett jött Akelló Whiterspoon mint 6.CB
Mondót várjuk vissza PSbe, Brooks a ramsbe ment
A Puffancs lesz a pánter, Kunc meg az új LS
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Sziasztok! Nekem az elmúlt pár hét totál kimaradt, más elfoglaltságaim miatt, valaki összefoglalná pár mondatban, hogy mi a helyzet, hogy állunk? (annyit tudok, hogy Tuitt IR-en van)Tuti az SB Win 😀
Jan
több mint 3 éve
Sziasztok! Nekem az elmúlt pár hét totál kimaradt, más elfoglaltságaim miatt, valaki összefoglalná pár mondatban, hogy mi a helyzet, hogy állunk? (annyit tudok, hogy Tuitt IR-en van)
több mint 3 éve
Spy
2 337
Irassuk alá Watt-ot végre oszt kezdjük el a Buffallo hetet...
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Tuitt ir on kezd?Mikor szedte ossze a serulest ha joideje nem eddzett?
Ezek szerint a tragedia mellett azert csak Ott volt a fizikai serules is. Es akkor a nem aggodnak miatta hogy nem eddz stb sem volt teljesen igaz. Hm.
www.behindthesteelcurtain.com/2021/9/4/22655337/how-different-is-the-steelers-53-man-roster-compared-to-last-year-pittsburgh-harris-signing-watt-nfl
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Klemó
5 667
RIP Tunch Ilkin. 😔 1980-1992 között játékosként, 1998-2020 kommentátorként, tv-s elemzőként állt a csapat szolgálatában. 2x pro bowler.Amikor elkezdtem steeler szzrkesz lenni, elveztem az izes es lenduletes elemzeseit....RIP....
Gergőke
több mint 3 éve
Spy
2 337
RIP Tunch Ilkin. 😔 1980-1992 között játékosként, 1998-2020 kommentátorként, tv-s elemzőként állt a csapat szolgálatában. 2x pro bowler.Igen, idén leköszönt a Steelers videók szakértőjeként, de nem gondoltam, hogy ennyire súlyos a betegsége.
Gergőke
több mint 3 éve
RIP Tunch Ilkin. 😔 1980-1992 között játékosként, 1998-2020 kommentátorként, tv-s elemzőként állt a csapat szolgálatában. 2x pro bowler.
" class="embed">
több mint 3 éve
Klemó
5 667
rájöttem, az overthecap előszeretettel ad meg kompenzációs pikk becsléseket, aszitte most isten leszMondjuk, ha a Giants felöl közelítek, akkor ha nem lenne igaza, akkor ezzel a szerződéssel buktak 2,5 milla USD-t és egy 2022-es kompenzációs lehetőséget és "csak" egy 2023-as 5. kört nyertek.
ad ein ... már rég túl vagyunk a dátumon, amikor még a szerződéseket beszámítják a CPF be
ad zwei ... a pikk egy évvel későbbi, mint amit számolni szeretne
sutianap
Megint, ha arra gondolok Nelson alap szerződése 3 milla Philibyeb, amely az incentivekkel együtt mehetett csak 4 milla fölé, akkor azért lefagy a mosoly....
De no, most már reméljük, hogy idéntől nem lesz a srácnak sérülése és a 2020-as formája még jobb lesz......
több mint 3 éve
rájöttem, az overthecap előszeretettel ad meg kompenzációs pikk becsléseket, aszitte most isten leszad ein ... már rég túl vagyunk a dátumon, amikor még a szerződéseket beszámítják a CPF be
ad zwei ... a pikk egy évvel későbbi, mint amit számolni szeretne
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Shakur Brown-t a Chiefs csípte fel PS-be...kiváncsi leszek tudnak e kezdeni vele valamit.
több mint 3 éve
Az az overthecap-es csávó? Lehet túlolták a koxot, most rosterzáráskor, hogy gatyábarázzák a lapjukat.Egy Nick Korte nevezetu csavo terjeszti ezt a twitteren. Mondjuk mindenki vitatkozik vele, nomeg atgondolva valoban fura lenne, ha egy ellenertekkel biro deal barmit is kiutne, de a pali nagyon mondja.....Nem tudom, hogy miért buktuk volna...azt már nem lehet itt elbukni, lejárt az az idő. Amúgy sem buksz el egy trade kapcsán k.picketDe ezzel buktuk a 2022-es compensatory formula szerint egy potenciális 5. Kört, ami eddig jutott, már nem. Szóval 2db 5. kör az. Így is?Egy egészségesen egyértelmű kezdő játékos...kérdés egészséges lesz e persze, aki idén még alig kerül valamibe....összességében kevés kockázat egy 2023-as 5. körért. Nekem nem volt egyértelmű, hogy Nelson lesz majd a megoldás, amikor jött a KC-tól. Nem várhattuk, hogy első/második kört adjunk most egy no2 CB-ért.Én a két 5. körre írtam még, de jövő évi 5.et se ért meg. Adtunk a szarnak egy pofont, továbbra sincs secondarynk.Ez ilyen klasszikus, Steelerses, jóleszazúgy, bár mindenki, még a vak csöves a stadion lábánál is látta, hogy para lesz.Miért, mennyi volt?
Aztán para lett, és pánikolunk.
Lásd Burns.
Komolyan most ez megoldás? Hol ér ez már ennyi picket...
tenorx
Klaci79
tenorx
Ezt korábban kellett volna megoldani, persze lehet az sem lét volna jó egy Steelers szurkolónak...
Klaci79
Spy
Klaci79
A hiszti ellenere azert azt mondom, hogy egy 2023as-et siman meger, de persze tobbet nem...
Klemó
Azt efáratt fejbe...