Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Szerintem kezdeni fog, amíg bírja, azaz kb 3 meccsen.Akartuk mi ezt? Jó ez nekünk? Ha jól èrtem egy 2023as 5. Köré+egy 2022es 5köré, ami comp lett volna, de így visszaadtuk.Törött üvegért mit adtunk, egy zsák ragasztót?Hat ja. A serulesek egesz palyafutasaban ott voltak, viszont az is teny, hogy ha egeszseges, akkor remek dolgokra kepes. A Hawks campben allitolag brillirozott....
Willie Parker
Klemó
Minek érkezik? Depth? CB2?
Spy
több mint 3 éve
astroid
571
Brooks menni Rams, érdekes ez is
több mint 3 éve
xtaki
3 442
plusz agyő mongyő, hogy legyen hely a kakasonAkartuk mi ezt? Jó ez nekünk? Ha jól èrtem egy 2023as 5. Köré+egy 2022es 5köré, ami comp lett volna, de így visszaadtuk.Törött üvegért mit adtunk, egy zsák ragasztót?Hat ja. A serulesek egesz palyafutasaban ott voltak, viszont az is teny, hogy ha egeszseges, akkor remek dolgokra kepes. A Hawks campben allitolag brillirozott....
Willie Parker
Klemó
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Akartuk mi ezt? Jó ez nekünk? Ha jól èrtem egy 2023as 5. Köré+egy 2022es 5köré, ami comp lett volna, de így visszaadtuk.Törött üvegért mit adtunk, egy zsák ragasztót?Hat ja. A serulesek egesz palyafutasaban ott voltak, viszont az is teny, hogy ha egeszseges, akkor remek dolgokra kepes. A Hawks campben allitolag brillirozott....
Willie Parker
Klemó
több mint 3 éve
xtaki
3 442
oszt akkor most megvagyunk?
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Törött üvegért mit adtunk, egy zsák ragasztót?Hat ja. A serulesek egesz palyafutasaban ott voltak, viszont az is teny, hogy ha egeszseges, akkor remek dolgokra kepes. A Hawks campben allitolag brillirozott....
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Törött üvegért mit adtunk, egy zsák ragasztót?
több mint 3 éve
Sources: The #Seahawks are trading CB Ahkello Witherspoon to the #Steelers. A little secondary help before the opener.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 3, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klemó
5 667
A varjúfiú jól látja, nehéz vele vitatkozni.Ebron ekkora ertek lenne a szemedben? 😀
Mindenesetre látványos a különség az OL- CB duó illetve a többi csapatrész erőssége között...
Ui: Ebront adjuk oda egy CB2-ért! 😁
Szokol
több mint 3 éve
Sec-ben én már évek óta, bőven edzőkérdést látok, amellett, hogy Tomlin lázálmát valószìnűleg ember nem teszi pályára.Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy Tomlin, mint ex-db coach elképzelését láthatjuk évről-évre. Mint a kibaszott soft-zone játéka is, amit időről-időre elővesz.
Szerintem lassan el kellene kezdeni keresgélni olyan assistant coachokat, akik jó CB képző helyről jönnek, pl Bears, Broncos, KC, Chargers.
Willie Parker
több mint 3 éve
heyyjoe!📝
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Sec-ben én már évek óta, bőven edzőkérdést látok, amellett, hogy Tomlin lázálmát valószìnűleg ember nem teszi pályára.de mér Löbó idején se volt divat a CB az mem a mi legacynk
Szerintem lassan el kellene kezdeni keresgélni olyan assistant coachokat, akik jó CB képző helyről jönnek, pl Bears, Broncos, KC, Chargers.
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Sec-ben én már évek óta, bőven edzőkérdést látok, amellett, hogy Tomlin lázálmát valószìnűleg ember nem teszi pályára.Szerintem lassan el kellene kezdeni keresgélni olyan assistant coachokat, akik jó CB képző helyről jönnek, pl Bears, Broncos, KC, Chargers.
több mint 3 éve
A varjúfiú jól látja, nehéz vele vitatkozni.Mindenesetre látványos a különség az OL- CB duó illetve a többi csapatrész erőssége között...
Ui: Ebront adjuk oda egy CB2-ért! 😁
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem fognak a secondary-be kapkodni Tomlinek.Már a kiemelt részért jár a like 😀
Ti a passzvedekezest nyomasbol akarjatok megoldani es ugy is vagytok felepitve. Elol brutal a tarsasag es amig Tuitt-Heyward/Watt szinte barki ellen jo egy az egy ellen addig tudjatok iraznyitani a fal blokkolastol az egesz O-t. 4emberes nagyon jo nyomas nelkul verd meg Mahomest! Meg lehet de nehezebb. Nalatok az jo. Butlert lecserelnem lassan barkire, mert ezzel a F7-el dominalnotok kellene. Erre a sorra egy kivalo videoelemzo kellene pl. D Pees ( nalunk utaltam, de ide tokeletes lenne ) aki rendbe tenne a feladatokat a secondary-be es lejatszva a palyarol nem lenne a csapat taktikailag. Amugy Haden-MP hatul es Bokor nincs elveszve kozel sem es Haden 90%-ban megoldja 1vs1. Raadasul ti a gyors labdaelengedesre jatszatok ezert volt Watt-BD oldalcsere. De megint nalam egy felkeszultebb az ellenfelbol es/vagy kreativabb DC szintet emelne a passzvedekezesen. A masik inkabb csapatepitesi dilemmaban vagytok. Az O amit Canada megalmodik (es ez az NFL itt barmit akarhat ) biztos hogy kulonbseg hogy valoszinuleg nem lesz BB szintu QB-ja es akkor mashogy kell epiteni az OL-t. SSajnos nalatok sem johet az hogy mindenhova klasszisok kerulnek, ahhoz toke kell a sec-be mert a legegyszerubb ha mindenki Hayden szintu a posztjan es az OL-be is. De leeshet barhova valaki, de szerintem lassan de biztosan epitkeztek es ha iden ugy alakulna hogy SB trofea csillogasat lehet latni akkor meg boven tud lepni kesobb is es lesz ra toke is
De a passzvedekezest az O pontjai es a futasra epitett drive-ok felemelik. Persze a krem ellen kelleni fog egy kis szerencse vagy az edzoktol a plussz. ( Canadaba hiszek csak, de ramcafolhatnak a sefek )
no
több mint 3 éve
no
7 302
Nem fognak a secondary-be kapkodni Tomlinek. Ti a passzvedekezest nyomasbol akarjatok megoldani es ugy is vagytok felepitve. Elol brutal a tarsasag es amig Tuitt-Heyward/Watt szinte barki ellen jo egy az egy ellen addig tudjatok iraznyitani a fal blokkolastol az egesz O-t. 4emberes nagyon jo nyomas nelkul verd meg Mahomest! Meg lehet de nehezebb. Nalatok az jo. Butlert lecserelnem lassan barkire, mert ezzel a F7-el dominalnotok kellene. Erre a sorra egy kivalo videoelemzo kellene pl. D Pees ( nalunk utaltam, de ide tokeletes lenne ) aki rendbe tenne a feladatokat a secondary-be es lejatszva a palyarol nem lenne a csapat taktikailag. Amugy Haden-MP hatul es Bokor nincs elveszve kozel sem es Haden 90%-ban megoldja 1vs1. Raadasul ti a gyors labdaelengedesre jatszatok ezert volt Watt-BD oldalcsere. De megint nalam egy felkeszultebb az ellenfelbol es/vagy kreativabb DC szintet emelne a passzvedekezesen. A masik inkabb csapatepitesi dilemmaban vagytok. Az O amit Canada megalmodik (es ez az NFL itt barmit akarhat ) biztos hogy kulonbseg hogy valoszinuleg nem lesz BB szintu QB-ja es akkor mashogy kell epiteni az OL-t. SSajnos nalatok sem johet az hogy mindenhova klasszisok kerulnek, ahhoz toke kell a sec-be mert a legegyszerubb ha mindenki Hayden szintu a posztjan es az OL-be is. De leeshet barhova valaki, de szerintem lassan de biztosan epitkeztek es ha iden ugy alakulna hogy SB trofea csillogasat lehet latni akkor meg boven tud lepni kesobb is es lesz ra toke is
De a passzvedekezest az O pontjai es a futasra epitett drive-ok felemelik. Persze a krem ellen kelleni fog egy kis szerencse vagy az edzoktol a plussz. ( Canadaba hiszek csak, de ramcafolhatnak a sefek )
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Jogos persze, FA/draftra gondoltam Én, hogy akár egy szezon alatt is ezek megoldhatóak, de persze nyilván ez (mármint az 1 év) optimksta szkenárió, de a lényeg az, hogy igenis építhető ezzel a tempóval is jó csapat. Azt, hogy mennyire leszünk jók 1-2 év múlva úgy is a future QB eredményessége fogja igazán meghatározni.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tiltakolnék, CB group-ot egy évtizednyi draft alatt sem tudjuk rendbehozni. Csak bizonyított FA-kat akarok (ismét) akiket már nem tudunk elrontani. El vagyunk átkozva a rookiekkal ezen a poszton. De ennyi historikus gyengeség kell a front7 és WR fejlesztés mellett. Ezt híják úgy hogy nem hátrány, hanem feature.WR group megvan, TE group lassan pipa, frencsi RB megvan, front7 ligaelit......Van egy épülő OL és persze igen egy szétesett DB group, de nagyjából ennyi. No és ezt akár egy draft alatt rendbe lehet tenni, vagyis addig, ameddig egy új QB-t be nem építünk. A CAP helyzetünk jövőre már kezd javulni és ha drafton pótlunk, akkor ez így is marad, vagyis a csapat folyamatosan építhető lesz.Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.Kell egy full rebuild. Tudom ez a Steelers, de akkor is....
Az OL : decastro kivalasaval szerintem osszeomlott az amugy is gyenge labakon allo terv.
CB : itt meg meg terv se nagyon volt. es azt sem latom, hogy valaki erkezne akarhonnan is. ennyire magabiztosak volnank a semmiben?
xtaki
Gyurci77
Egy-szó, mint száz, vagy nem értem mi az a rebuild, vagy nem értem mit kellene csinálnunk ahelyett, amit most teszünk......
Klemó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.Erre mondják (Tuitt) hogy a mentális problémák fizikális problémákban (is) jelentkeznek.
Az OL : decastro kivalasaval szerintem osszeomlott az amugy is gyenge labakon allo terv.
CB : itt meg meg terv se nagyon volt. es azt sem latom, hogy valaki erkezne akarhonnan is. ennyire magabiztosak volnank a semmiben?
xtaki
Aszittem bekő csavarnyiWatt az instajan posztolt egy fotot...amelyen egy steeler mezt IR ALA....asszem megvagyunk.... :lA Steelers olyan mint a villanykorte. Jo rola tudni hany Wattos. 😅
Klemó
RedFive
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Azok a gyengeségeink vannak, amiket már draft előtt tudtunk. Sőt továbbmegyek, amik tavaly is megvoltak. Azért nekem érdekes lesz ez a Moore gyerek. Első két meccsén (tudom, cserék ellen) nem engedett nyomást sem, mint LT. RT-ként már nem volt ennyire jó, de igazán akkor lenne nagy fogás, ha jó LT-t tudunk faragni belőle. Okorafor egyformán középszerű mindkét oldalon, ha a statisztikára ránézünk még lehet azzal is jobban járunk, ha az elsősorban (vagy csak) futásblokkolásban jó Haeg kezd RT-ben. Nyilván Ben miatt úgyis az inkább pass blockban jobb Okorafor fog.DJ Haydenre, Josh Normanre vagy Pierre Desirre azért rá kéne próbálni, de még szabad Dre Kirkpatrick is 😊
A fal közepe, a Dotson-Green-Turner trióval nem tűnik olyan vészesnek, ott semmiképp sem gondolom, hogy a leggyengébb lenne a ligában. Bár ha a széleken baj van, akkor baszhatjuk így is úgy is.
Másik ez a CB probléma. Nelson esettől kivagyok. De mit várjunk egy olyan védelemtől, ahol a Robotzsaru Spllane kapja folyamatosan a slot receivereket. Mindezt úgy, hogy ezzel szopatott meg minket a Browns már, de mintha nem tanulnánk belőle.
Szóval adott egy kezdő páros a széleken és 1 db biztosnak tűnő slot cb, valamint két kipróbálatlan ifjú és néhány srác, akik a TC alatt életjeleket mutatnak. És akkor no2 CB balra el, némi apróért. A biztos slot CB kimegy a szélre, amíg látjuk, hogy a Steelers családi nap fociján sem szívesen vetnénk be ezen a poszton. Akkor jöjjön a tehetséges ifjú, semmi gond. Csak maximum, hogy a liga egyik legerősebb sorsolása jön éppen, az egyik legjobb offense ellen első mérkőzés...na jó, nem egy meccsre tervezünk. De két éve azt sem tudtam, hogy ki az a James Pierre, egy éve meg azt sem tudtam, ki az az Aurthur Maulet (és most is meg kellett néznem, hogy írják a nevét). Arról nem is beszélek, hogy Justin Layne sajnos nem azt hozza amit szeretnénk látni, az a meglepetés ember pedig, aki legalább slotban még bevethető lenne, Brooks pedig megsérült. Szóval Sanders, Diggs és Beasley örülhet, mert még Nelsonnal és Hiltonnal is szopattak minket.
Úgy sejtem az fog jönni, hogy 1-2 meccs után rájövünk, hogy baj van és jöhet a vészmegoldás. Talán ha a Jax kikapna a reménytelen Texans-tól és a Broncos-tól, akkor jöhetne olcsóbban Henderson 😀, de valamiért mi nem keressük a megoldásokat, mert meg vagyunk győződve róla a szezon kezdetéig, hogy kurvajók vagyunk.
Klaci79
több mint 3 éve
gedam
5 908
CB-t igazolunk majd, ebben szinte biztos vagyok. Az OL viszont az lesz, ami.ol várakozások felett nézett ki nálatok
A DL meglesz Tuitt nélkül, főleg 3 hétig. Ott nagyon mélyek vagyunk most.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
WR group megvan, TE group lassan pipa, frencsi RB megvan, front7 ligaelit......Van egy épülő OL és persze igen egy szétesett DB group, de nagyjából ennyi. No és ezt akár egy draft alatt rendbe lehet tenni, vagyis addig, ameddig egy új QB-t be nem építünk. A CAP helyzetünk jövőre már kezd javulni és ha drafton pótlunk, akkor ez így is marad, vagyis a csapat folyamatosan építhető lesz.Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.Kell egy full rebuild. Tudom ez a Steelers, de akkor is....
xtaki
Gyurci77
Egy-szó, mint száz, vagy nem értem mi az a rebuild, vagy nem értem mit kellene csinálnunk ahelyett, amit most teszünk......
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Jamir Jones kapcsán egyébként áradozik a stáb. Egyébként valóban a camp és az előszezon egyik legstabilabb teljesítményét hozta le a srác mind az ST, mind a védelem területén.
több mint 3 éve
xtaki
3 442
teljes rebuild? majd ha megtalaltuk BB utadjat...de ha iden jol jatszik, akkor hidd el, meg marad 1-2-3 evet. most ez a divat. Viszont kellene egy munchakhoz hasonlo OL es egy CB edzo zseni, mert ezt igy nagyon lapos.Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.Kell egy full rebuild. Tudom ez a Steelers, de akkor is....
xtaki
Gyurci77
több mint 3 éve
Gyurci77
127
Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.Kell egy full rebuild. Tudom ez a Steelers, de akkor is....
xtaki