Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Gyurci77
127
Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.Kell egy full rebuild. Tudom ez a Steelers, de akkor is....
Az OL : decastro kivalasaval szerintem osszeomlott az amugy is gyenge labakon allo terv.
CB : itt meg meg terv se nagyon volt. es azt sem latom, hogy valaki erkezne akarhonnan is. ennyire magabiztosak volnank a semmiben?
xtaki
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Watt az instajan posztolt egy fotot...amelyen egy steeler mezt IR ALA....asszem megvagyunk.... :lÍgy legyen! 😊
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Csak szegény sorsú varjú rajongó érdekében jelzem, hogy amit írt az poén volt...... 😀 😀Watt az instajan posztolt egy fotot...amelyen egy steeler mezt IR ALA....asszem megvagyunk.... :lA Steelers olyan mint a villanykorte. Jo rola tudni hany Wattos. 😅
Klemó
RedFive
több mint 3 éve
Watt az instajan posztolt egy fotot...amelyen egy steeler mezt IR ALA....asszem megvagyunk.... :lA Steelers olyan mint a villanykorte. Jo rola tudni hany Wattos. 😅
Klemó
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Watt az instajan posztolt egy fotot...amelyen egy steeler mezt IR ALA....asszem megvagyunk.... :l
több mint 3 éve
xtaki
3 443
CB-t igazolunk majd, ebben szinte biztos vagyok. Az OL viszont az lesz, ami.az ok, hogy igazolunk, de mit, mikor es milyet
A DL meglesz Tuitt nélkül, főleg 3 hétig. Ott nagyon mélyek vagyunk most.
Klemó
ilyenkor mar nemigen van minosegi, nekunk meg cb2 kellene.
több mint 3 éve
xtaki
3 443
depotTuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.A Tuitt infó honnan van? Én sehol sem látom ezt és a csapat társak is azt mondják hamar visszatérhet.
Az OL : decastro kivalasaval szerintem osszeomlott az amugy is gyenge labakon allo terv.
CB : itt meg meg terv se nagyon volt. es azt sem latom, hogy valaki erkezne akarhonnan is. ennyire magabiztosak volnank a semmiben?
xtaki
Razi
több mint 3 éve
Klemó
5 667
CB-t igazolunk majd, ebben szinte biztos vagyok. Az OL viszont az lesz, ami.A DL meglesz Tuitt nélkül, főleg 3 hétig. Ott nagyon mélyek vagyunk most.
több mint 3 éve
3 hét múlva. mivel IR-en van.Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.A Tuitt infó honnan van? Én sehol sem látom ezt és a csapat társak is azt mondják hamar visszatérhet.
xtaki
Razi
több mint 3 éve
Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.A Tuitt infó honnan van? Én sehol sem látom ezt és a csapat társak is azt mondják hamar visszatérhet.
xtaki
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ingram nem tudna Tuitt helyén játszani?Melvin vagy Marc? 😊
steelwolf
Akkor a lényeg veszne el a passrush. TJ (már ha lesszíves aláfirkantani és ütközni kettőt) és Magaskovács a fülükön vennék a levegőt a 2. negyedre minőségi 3sz OLB nélkül.
Megoldja Wormley, Alulalu, esetleg Buggs v. Mondó, ezért maradt ennyi belőlük. de egyikük lehet megy PS-be, vagy máshova, ha Joseph rosterre kerül és nem ILB-t teszünk ki.
több mint 3 éve
Ingram nem tudna Tuitt helyén játszani?Ingram 247 font, Tuitt 303.
steelwolf
Ez 25 kg különbség...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Spy
2 337
Azok a gyengeségeink vannak, amiket már draft előtt tudtunk. Sőt továbbmegyek, amik tavaly is megvoltak. Azért nekem érdekes lesz ez a Moore gyerek. Első két meccsén (tudom, cserék ellen) nem engedett nyomást sem, mint LT. RT-ként már nem volt ennyire jó, de igazán akkor lenne nagy fogás, ha jó LT-t tudunk faragni belőle. Okorafor egyformán középszerű mindkét oldalon, ha a statisztikára ránézünk még lehet azzal is jobban járunk, ha az elsősorban (vagy csak) futásblokkolásban jó Haeg kezd RT-ben. Nyilván Ben miatt úgyis az inkább pass blockban jobb Okorafor fog.Pedig bíztam benne, hogy ti jobban bíztok benne.
A fal közepe, a Dotson-Green-Turner trióval nem tűnik olyan vészesnek, ott semmiképp sem gondolom, hogy a leggyengébb lenne a ligában. Bár ha a széleken baj van, akkor baszhatjuk így is úgy is.
Másik ez a CB probléma. Nelson esettől kivagyok. De mit várjunk egy olyan védelemtől, ahol a Robotzsaru Spllane kapja folyamatosan a slot receivereket. Mindezt úgy, hogy ezzel szopatott meg minket a Browns már, de mintha nem tanulnánk belőle.
Szóval adott egy kezdő páros a széleken és 1 db biztosnak tűnő slot cb, valamint két kipróbálatlan ifjú és néhány srác, akik a TC alatt életjeleket mutatnak. És akkor no2 CB balra el, némi apróért. A biztos slot CB kimegy a szélre, amíg látjuk, hogy a Steelers családi nap fociján sem szívesen vetnénk be ezen a poszton. Akkor jöjjön a tehetséges ifjú, semmi gond. Csak maximum, hogy a liga egyik legerősebb sorsolása jön éppen, az egyik legjobb offense ellen első mérkőzés...na jó, nem egy meccsre tervezünk. De két éve azt sem tudtam, hogy ki az a James Pierre, egy éve meg azt sem tudtam, ki az az Aurthur Maulet (és most is meg kellett néznem, hogy írják a nevét). Arról nem is beszélek, hogy Justin Layne sajnos nem azt hozza amit szeretnénk látni, az a meglepetés ember pedig, aki legalább slotban még bevethető lenne, Brooks pedig megsérült. Szóval Sanders, Diggs és Beasley örülhet, mert még Nelsonnal és Hiltonnal is szopattak minket.
Úgy sejtem az fog jönni, hogy 1-2 meccs után rájövünk, hogy baj van és jöhet a vészmegoldás. Talán ha a Jax kikapna a reménytelen Texans-tól és a Broncos-tól, akkor jöhetne olcsóbban Henderson 😀, de valamiért mi nem keressük a megoldásokat, mert meg vagyunk győződve róla a szezon kezdetéig, hogy kurvajók vagyunk.
Klaci79
több mint 3 éve
Ingram nem tudna Tuitt helyén játszani?
több mint 3 éve
En Roche-nak orultem a drafton de pont azt hozta, mint amiert csuszott a 6. Korig, es igy nincs bennem hianyerzet.En sokaig az irigyseg es a szkepticizmus hataran voltam emiatt a pick miatt.
Az azert vicc, hogy a giants 3 jatekost is kukazott a waiverrol....ez azert nem szokas...
Klemó
Hogy vajon a Rousseau tol beszart qb-k lepattanoibol elt meg Miamiban?
Hasonloan a mi 5.koros Penn Stes edge-unkhoz. Szerencsere Hayes eleg biztatoan mocorog.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.Az OL : decastro kivalasaval szerintem osszeomlott az amugy is gyenge labakon allo terv.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Azok a gyengeségeink vannak, amiket már draft előtt tudtunk. Sőt továbbmegyek, amik tavaly is megvoltak. Azért nekem érdekes lesz ez a Moore gyerek. Első két meccsén (tudom, cserék ellen) nem engedett nyomást sem, mint LT. RT-ként már nem volt ennyire jó, de igazán akkor lenne nagy fogás, ha jó LT-t tudunk faragni belőle. Okorafor egyformán középszerű mindkét oldalon, ha a statisztikára ránézünk még lehet azzal is jobban járunk, ha az elsősorban (vagy csak) futásblokkolásban jó Haeg kezd RT-ben. Nyilván Ben miatt úgyis az inkább pass blockban jobb Okorafor fog. A fal közepe, a Dotson-Green-Turner trióval nem tűnik olyan vészesnek, ott semmiképp sem gondolom, hogy a leggyengébb lenne a ligában. Bár ha a széleken baj van, akkor baszhatjuk így is úgy is.
Másik ez a CB probléma. Nelson esettől kivagyok. De mit várjunk egy olyan védelemtől, ahol a Robotzsaru Spllane kapja folyamatosan a slot receivereket. Mindezt úgy, hogy ezzel szopatott meg minket a Browns már, de mintha nem tanulnánk belőle.
Szóval adott egy kezdő páros a széleken és 1 db biztosnak tűnő slot cb, valamint két kipróbálatlan ifjú és néhány srác, akik a TC alatt életjeleket mutatnak. És akkor no2 CB balra el, némi apróért. A biztos slot CB kimegy a szélre, amíg látjuk, hogy a Steelers családi nap fociján sem szívesen vetnénk be ezen a poszton. Akkor jöjjön a tehetséges ifjú, semmi gond. Csak maximum, hogy a liga egyik legerősebb sorsolása jön éppen, az egyik legjobb offense ellen első mérkőzés...na jó, nem egy meccsre tervezünk. De két éve azt sem tudtam, hogy ki az a James Pierre, egy éve meg azt sem tudtam, ki az az Aurthur Maulet (és most is meg kellett néznem, hogy írják a nevét). Arról nem is beszélek, hogy Justin Layne sajnos nem azt hozza amit szeretnénk látni, az a meglepetés ember pedig, aki legalább slotban még bevethető lenne, Brooks pedig megsérült. Szóval Sanders, Diggs és Beasley örülhet, mert még Nelsonnal és Hiltonnal is szopattak minket.
Úgy sejtem az fog jönni, hogy 1-2 meccs után rájövünk, hogy baj van és jöhet a vészmegoldás. Talán ha a Jax kikapna a reménytelen Texans-tól és a Broncos-tól, akkor jöhetne olcsóbban Henderson 😀, de valamiért mi nem keressük a megoldásokat, mert meg vagyunk győződve róla a szezon kezdetéig, hogy kurvajók vagyunk.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Banner, Tuitt, Mekferlend IR-enSzóval Coward, Finney, Maulet jött vissza. Ez IOL, pipa darabra. Maulet NCB, vagy akármi + Joseph drabra pipa, de itt még ég a ház, nincs vödör. Ez sztem azt jelenti, hogy Allen v. Ulisszé megy PS-be, utóbbi egészséges, előbbi ígéretesebb.
sutianap
Ez a Moore kezdő LT, ez jön valahonnan, vagy csak ötlet? És mi lesz ha visszajön Banner esetleg? Nem tagadom, többet látok benne, mint Chuks-ban valaha, de hogy most éppen jobb, abban nem vagyok biztos, bár bal oldalon talán.
Vagy még mindég 7DL van Tuitt nélkül es. Ez meg azé valószínű, mert nem hiszem, hogy egy db DL Daniel Archibong lesz PS-ben, itt Mondó, Bux szintén kalandban van egy PS helyért.
És igen, jönnie kell egy CB-nek valahonnan. Azt írták éveken belül életet találhatunk valahol a világűrben...nos reménykedjünk.
PS: Jarvis Jones-t nem a Giants vitte el anno? Ők is szeretik felcsipegetni a védőinket. Mundy, Cockrell, talán ?
Már egy Cockrell-szerűnek is örülnék lassan.
több mint 3 éve
Azt hitted keves az IOL es hopp, mar csak egy swing tackle maradt....itt is meg lesz valtozas.azé a József szép sztori lesz, állítólag 6 nap míg átmegy a protokollon - ezek szerint oltatlan. vagy csak nyitvahagyunk egy hétig egy spotot
Azon megdobbentem, hogy Joseph PSbe alairt. Most mar veteranok is kerulhetnek ide, xe akkor is. Annak is orulok, hogy Cbristian Miller is itt van. Jok vagyunk OLB kepzesben es szinte biztos vagyok benne, hogy ezert is valasztott Bennunket.
En Roche-nak orultem a drafton de pont azt hozta, mint amiert csuszott a 6. Korig, es igy nincs bennem hianyerzet.
Az azert vicc, hogy a giants 3 jatekost is kukazott a waiverrol....ez azert nem szokas...
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Én egészen a katasztrófa turizmusra rendezkedtem be idénre.Ben itt maradt egy utolsó nagy hajrára úgy, hogy a liga magasan legrosszabb OL-e lesz előtte. Kb 5 hetet adok neki amíg széttörik.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
A végén még Moor is kezdő lesz, az ide draftból így legalább 5 kezdő. Már az is erős volt hogy egy kivétellel mindenki bent van az 53-ban. Nem tipikus Steelers way...Nem, hogy kezdo de LT starter lesz. Oko pedig RT lesz, vagyis mindenki ott jatszik ahol neki ez termeszetesebb. Hat....isten ovja Bent.... 😀
astroid
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Azt hitted keves az IOL es hopp, mar csak egy swing tackle maradt....itt is meg lesz valtozas.Azon megdobbentem, hogy Joseph PSbe alairt. Most mar veteranok is kerulhetnek ide, xe akkor is. Annak is orulok, hogy Cbristian Miller is itt van. Jok vagyunk OLB kepzesben es szinte biztos vagyok benne, hogy ezert is valasztott Bennunket.
En Roche-nak orultem a drafton de pont azt hozta, mint amiert csuszott a 6. Korig, es igy nincs bennem hianyerzet.
több mint 3 éve
astroid
571
A végén még Moor is kezdő lesz, az ide draftból így legalább 5 kezdő. Már az is erős volt hogy egy kivétellel mindenki bent van az 53-ban. Nem tipikus Steelers way...
több mint 3 éve
Banner, Tuitt, Mekferlend IR-en
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Spy
2 337
RB Trey EdmundsRB Jaylen Samuels
WR Rico Bussey
WR Steven Sims
WR Cody White
TE Kevin Rader
OG Malcolm Pridgeon