Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Csóró varjak.....ez Dobbins után Edwards és Peters is kiesik, rádásul egy edzésen utóbbiak...Bellt gyorsan fel fogják vinni a PSből.
több mint 3 éve
Csak h mindenki tudja h miről van szó 😄Én már elfelejtettem, de megnéztem most és egy jó darabig megint emlékezni fogok rá. Hazavágta egy picit a karácsonyomat. 😊AB más sztori, az elejétől pszichés zavarai voltak, a kezdővonalre se tudott rendesen felállni állandóan basztatta a kesztyűjét, de ezek inkább gyerekkori traumák nyomai (erről korábban volt egy cikk is), ezt Tomlinék egy ideig elég jól kezelték. A kényszeresség és a maximalizmus (edzés) is innen jött. A Steelers az otthona volt egy ideig de a problémákat nem tudta megoldani. Sajnálom, élmény volt nézni. van néhány top 10-es jelenet a csapat életében, az a bizonyos Ravens elleni goal line szitu, immaculate extension nagyon beégett.Igy van. En meg elkepzelni sem tudom milyen lehet, hogy ugy kelsz fekszel stb. Hogy tudod, te vagy a legjobb wr az egesz vilagon. Es azt hogy barki barmit megadott volna majdnem erted.Nem hiszem, hogy ő már valaha visszatalál, valószínűleg jobban kordában tartják, vagy még nem robbantak ki a botrányok. A sráccal sajnos valami nagy baj lehet fejben.Én örülök hogy AB - úgy néz ki - visszatalált a helyes útra, de Ő mindíg egy időzített bomba marad.Vagy elhozod a Bucsból vetminért egy 30+ WR-t, akinek tegnap is 100+yardos meccse volt! 🤪Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
Itt es most atszakadt a gat, vagy csak egyszer volt Budan kutyavasar?
(Az "itt nem szokas a magas garantalt" tekinteteben)
RedFive
badsco
Bár persze picit más kávéház, de ha lerak egy fasza évet, vele sem leszünk olcsójánosok.
Klaci79
De rajtuk kívül én se látok fiatal tehetséget a keretben, aki közelít ehhez, és megérdemli.
Juju sajnos nem ez a kategória (egyelőre).
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
steelwolf
bcsarli
tenorx
Ezutan nem csoda ha kicsit kisiklik az on es egyeb dolgok ertekelese. Meg hat sbt is nyert. Es ott sem volt rossz.
A szemelyisege az ilyen hires nfl jatekosoknak amugy sem szokott atlagos lenni. Vagy hogy ok leszegett fejjel dolgoznak tovabb es nem lennenek talan jogosan tul buszkek magukra.
Erre jon meg ra talan az agyraszkodas utani duh kitoresek stb. De az mar lehet az elobbiek szovemenye is. Mert azert mint egyeb mas sztar elkapok pl TO, ocho sico stb sem voltak egyszeruek. Vagy balhe mentesek.
De ha jol emlekszem AB elso ilyen verekedese mar az ujonc eveben is volt, amikor meg csak a depth chartert ment a jatek. Ami nekik elet halal volt kb. Es hogy ott o avagy a masik wr volt e a jobb. Azt hiszem sanders es o kozte ment a surlodas mivel sanders elobb draftoltak. Es akkor meg soldi irta, hogy ez akkor ott nem volt nagy gaz.
Bar a mostani hasonlo esetnel elvileg brown azt mondta, hogy az osszetuzesnel black out volt neki. Szoval az mar ott egeszsegugyi is lehetne. Sajnos. Ami nem biztos hogy csak egy egyszeru dolog mar. Ki tudja. Foleg hogy nem egy ember vetett veget az eletenek, az ilyen serulesek miatt. Amirol nem is tudtuk hogy a sport miatt volt. Persze gondolni lehetett. De akkor is tagadtak korabban, hogy az nfl es seruleseknek koze lehet hozza...
gabor25
astroid
KeyG
youtu.be/HhWHFxUlTlo
több mint 3 éve
KeyG
9 518
Én már elfelejtettem, de megnéztem most és egy jó darabig megint emlékezni fogok rá. Hazavágta egy picit a karácsonyomat. 😊AB más sztori, az elejétől pszichés zavarai voltak, a kezdővonalre se tudott rendesen felállni állandóan basztatta a kesztyűjét, de ezek inkább gyerekkori traumák nyomai (erről korábban volt egy cikk is), ezt Tomlinék egy ideig elég jól kezelték. A kényszeresség és a maximalizmus (edzés) is innen jött. A Steelers az otthona volt egy ideig de a problémákat nem tudta megoldani. Sajnálom, élmény volt nézni. van néhány top 10-es jelenet a csapat életében, az a bizonyos Ravens elleni goal line szitu, immaculate extension nagyon beégett.Igy van. En meg elkepzelni sem tudom milyen lehet, hogy ugy kelsz fekszel stb. Hogy tudod, te vagy a legjobb wr az egesz vilagon. Es azt hogy barki barmit megadott volna majdnem erted.Nem hiszem, hogy ő már valaha visszatalál, valószínűleg jobban kordában tartják, vagy még nem robbantak ki a botrányok. A sráccal sajnos valami nagy baj lehet fejben.Én örülök hogy AB - úgy néz ki - visszatalált a helyes útra, de Ő mindíg egy időzített bomba marad.Vagy elhozod a Bucsból vetminért egy 30+ WR-t, akinek tegnap is 100+yardos meccse volt! 🤪Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Bár persze picit más kávéház, de ha lerak egy fasza évet, vele sem leszünk olcsójánosok.
Klaci79
De rajtuk kívül én se látok fiatal tehetséget a keretben, aki közelít ehhez, és megérdemli.
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
steelwolf
bcsarli
tenorx
Ezutan nem csoda ha kicsit kisiklik az on es egyeb dolgok ertekelese. Meg hat sbt is nyert. Es ott sem volt rossz.
A szemelyisege az ilyen hires nfl jatekosoknak amugy sem szokott atlagos lenni. Vagy hogy ok leszegett fejjel dolgoznak tovabb es nem lennenek talan jogosan tul buszkek magukra.
Erre jon meg ra talan az agyraszkodas utani duh kitoresek stb. De az mar lehet az elobbiek szovemenye is. Mert azert mint egyeb mas sztar elkapok pl TO, ocho sico stb sem voltak egyszeruek. Vagy balhe mentesek.
De ha jol emlekszem AB elso ilyen verekedese mar az ujonc eveben is volt, amikor meg csak a depth chartert ment a jatek. Ami nekik elet halal volt kb. Es hogy ott o avagy a masik wr volt e a jobb. Azt hiszem sanders es o kozte ment a surlodas mivel sanders elobb draftoltak. Es akkor meg soldi irta, hogy ez akkor ott nem volt nagy gaz.
Bar a mostani hasonlo esetnel elvileg brown azt mondta, hogy az osszetuzesnel black out volt neki. Szoval az mar ott egeszsegugyi is lehetne. Sajnos. Ami nem biztos hogy csak egy egyszeru dolog mar. Ki tudja. Foleg hogy nem egy ember vetett veget az eletenek, az ilyen serulesek miatt. Amirol nem is tudtuk hogy a sport miatt volt. Persze gondolni lehetett. De akkor is tagadtak korabban, hogy az nfl es seruleseknek koze lehet hozza...
gabor25
astroid
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Highsmith rendesen edzett ma, de szerintem kihagyja a meccset, mert kérdéses állapotban nem hiszem, hogy lenne értelme az első héten.Nyilvan attol fugg hogy reagal az edzesre szombaton. En nem zarom ezt ki most, azzal, hogy limitált lenne a snapszam.
Watt-Ingram jó lesz, Jamir Jones játékára élesben pedig szerintem mindenki kiváncsi.
A héten sérült Alualu és Green rendben vannak. Washingtonnak lett egy kis ujjsérülése
Klaci79
több mint 3 éve
astroid
571
AB más sztori, az elejétől pszichés zavarai voltak, a kezdővonalre se tudott rendesen felállni állandóan basztatta a kesztyűjét, de ezek inkább gyerekkori traumák nyomai (erről korábban volt egy cikk is), ezt Tomlinék egy ideig elég jól kezelték. A kényszeresség és a maximalizmus (edzés) is innen jött. A Steelers az otthona volt egy ideig de a problémákat nem tudta megoldani. Sajnálom, élmény volt nézni. van néhány top 10-es jelenet a csapat életében, az a bizonyos Ravens elleni goal line szitu, immaculate extension nagyon beégett.Igy van. En meg elkepzelni sem tudom milyen lehet, hogy ugy kelsz fekszel stb. Hogy tudod, te vagy a legjobb wr az egesz vilagon. Es azt hogy barki barmit megadott volna majdnem erted.Nem hiszem, hogy ő már valaha visszatalál, valószínűleg jobban kordában tartják, vagy még nem robbantak ki a botrányok. A sráccal sajnos valami nagy baj lehet fejben.Én örülök hogy AB - úgy néz ki - visszatalált a helyes útra, de Ő mindíg egy időzített bomba marad.Vagy elhozod a Bucsból vetminért egy 30+ WR-t, akinek tegnap is 100+yardos meccse volt! 🤪Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
steelwolf
bcsarli
tenorx
gabor25
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Highsmith rendesen edzett ma, de szerintem kihagyja a meccset, mert kérdéses állapotban nem hiszem, hogy lenne értelme az első héten. Watt-Ingram jó lesz, Jamir Jones játékára élesben pedig szerintem mindenki kiváncsi.
A héten sérült Alualu és Green rendben vannak. Washingtonnak lett egy kis ujjsérülése
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Igy van. En meg elkepzelni sem tudom milyen lehet, hogy ugy kelsz fekszel stb. Hogy tudod, te vagy a legjobb wr az egesz vilagon. Es azt hogy barki barmit megadott volna majdnem erted.Nem hiszem, hogy ő már valaha visszatalál, valószínűleg jobban kordában tartják, vagy még nem robbantak ki a botrányok. A sráccal sajnos valami nagy baj lehet fejben.Én örülök hogy AB - úgy néz ki - visszatalált a helyes útra, de Ő mindíg egy időzített bomba marad.Vagy elhozod a Bucsból vetminért egy 30+ WR-t, akinek tegnap is 100+yardos meccse volt! 🤪Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
steelwolf
bcsarli
tenorx
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Elvileg mikah es haden volt az aki beallt meg a sorba, hogy szeretnenek watthoz hasonloan szerzodest. De mikah tudta, hogy eloszor watt jon a sorban. Es azutan jott/bejelentkezett haden is hogy itt fejezne be stb.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
Es jo lenne ezt lepapirozni. Egy zsirosabb osszeggel. De az mar csak valszeg jovore lesz. Mivel nalunk ev kozben/ideny kozben nem nagyon targyalnak szerzodesekrol avagy modositasokrol, csak ha veszhelyzet van stb.
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
KeyG
9 518
A siker eléggé meggyőző erő , meg azért Brady dobál neki ő meg a GOAT.Nem hiszem, hogy ő már valaha visszatalál, valószínűleg jobban kordában tartják, vagy még nem robbantak ki a botrányok. A sráccal sajnos valami nagy baj lehet fejben.Én örülök hogy AB - úgy néz ki - visszatalált a helyes útra, de Ő mindíg egy időzített bomba marad.Vagy elhozod a Bucsból vetminért egy 30+ WR-t, akinek tegnap is 100+yardos meccse volt! 🤪Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
steelwolf
bcsarli
tenorx
több mint 3 éve
Nem hiszem, hogy ő már valaha visszatalál, valószínűleg jobban kordában tartják, vagy még nem robbantak ki a botrányok. A sráccal sajnos valami nagy baj lehet fejben.Én örülök hogy AB - úgy néz ki - visszatalált a helyes útra, de Ő mindíg egy időzített bomba marad.Vagy elhozod a Bucsból vetminért egy 30+ WR-t, akinek tegnap is 100+yardos meccse volt! 🤪Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
steelwolf
bcsarli
több mint 3 éve
Én örülök hogy AB - úgy néz ki - visszatalált a helyes útra, de Ő mindíg egy időzített bomba marad.Vagy elhozod a Bucsból vetminért egy 30+ WR-t, akinek tegnap is 100+yardos meccse volt! 🤪Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
steelwolf
több mint 3 éve
Vagy elhozod a Bucsból vetminért egy 30+ WR-t, akinek tegnap is 100+yardos meccse volt! 🤪Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
több mint 3 éve
KeyG
9 518
Vannak akiket meg kell fizetni és pont, TJ Watt az a szint.TJ Watt 4 év, 112m, 80m garantáltDe rossz lett volna más mezben látni 😊
Cruyffista
bcsarli
több mint 3 éve
TJ Watt 4 év, 112m, 80m garantáltDe rossz lett volna más mezben látni 😊
Cruyffista
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Snell várhatóan mennyit lesz pályán az újonc csodafutótok mögött?Háááát....ez jó kérdés. DC-n előbb van, mint Ballage, de játékban nem biztos. Félek a fal továbbra is csak korlátozottan lesz alkalmas futójátékra. Ne legyen igazam, de sok lehetőséget nem fog kapni. Bell-el is egész mérkőzéseket vittünk lényegében csere nélkül. Mondjuk 1-2 meccs és lehet másképp látom, de egyelőre nekem egy 300 yard körüli futó sejlik Snell-el kapcsolatban, 4-5 TD-vel goal line szituációkban max...
Az Edwards season ending miatti tüzet vele oltanaám fantasyban.
nasheem
több mint 3 éve
Snell várhatóan mennyit lesz pályán az újonc csodafutótok mögött? Az Edwards season ending miatti tüzet vele oltanaám fantasyban.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Plussz az FO megvonja a vallat es rezignaltan huz a negyedik korbol egy wr-t aki majd odab... Ti cornert nem tudtok huzni, wr-t barmikor. 😉Eltradeled jó pénzért.Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
Razi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Eltradeled jó pénzért.Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
Willie Parker
több mint 3 éve
Benne is ott a potenciál, de még nem bizonyított eleget, plusz még nagyon messze van a contract (hálistennek).Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Ha hoz most mondjuk egy 1000+ yard, 10+ TD-s szezont, akkor mit kezdesz vele?Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
Razi
több mint 3 éve
Neki azért még van mit bizonyíatania.Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Claypool?Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
tenorx
több mint 3 éve
Ja, pont őt akartam én is mondani.Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Minkah doesn't like this....Mi a velemeny?10-15 évente van egy ember Pittsburghben, aki megérdemli, hogy megkapja a magas garantáltat. Jelenleg szerintem nincs rosteren az a játékos, aki a következő, hasonló mértékű garantáltat igényelhetné, így emiatt én nem látom, hogy változna a tendencia. 😊
RedFive
badsco
több mint 3 éve
Ez a Magaskovács sérülés aggaszt kicsit. Ha Watt sem kaphat full terhelést, és ő sem egészséges, akkor bajban lehetünk a poszton vasárnap. Tuitt ugye nincs alapból, és ha nem megy a nyomás, akkor a hátsó szekció is bajban lesz, akármilyen felállásban vonulnak pályára.Azért Ingram szerintem bőven tudja pótolni sőt.
Spy