Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nekem Ingram nagyon bejött. Rohadt jó a pali és anny ember meg nincs a földön, hogy kettőzd TJ-t, Heywardot és Őt is. Mert akkor jön Alu vagy más. Egyszerűen, ha így tudunk menni akkor nem igen lesz O fal aki ezt meg tudja fogni. Esetleg olyan plusz TE-el akik blokkolnak. De akkor vagy nincs futó, vagy kevesebb elkapó és így a Secondary dolga egyszerűbb lesz
polamalu
Kicsit azt érzem Ingram kapcsán, hogy ez a séma amit futtatunk nagyon illik hozzá és elképesztően motivált is benne. A rutinját szépen használja és fürdik benne, hogy Watt és Heyward mellett pusztíthat. Máris beárazta a Dupreet ez a teljesítmény, bár ezt igazából sejtettük, ellentétben az "arénás" szakkomentárokkal. (1 szimpla tackle volt a teljesítménye a Titansban, ahol esélyük sem volt limitálni a Cards-ot)
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Nekem Ingram nagyon bejött. Rohadt jó a pali és anny ember meg nincs a földön, hogy kettőzd TJ-t, Heywardot és Őt is. Mert akkor jön Alu vagy más. Egyszerűen, ha így tudunk menni akkor nem igen lesz O fal aki ezt meg tudja fogni. Esetleg olyan plusz TE-el akik blokkolnak. De akkor vagy nincs futó, vagy kevesebb elkapó és így a Secondary dolga egyszerűbb lesz
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A futójáték nem megy továbbra sem, de ez teljesen a tavalyi folytatás volt. Ebron nem tud blokkolni, ezt tudtuk. Okorafor sem, ez talán nagyobb baj is. Viszont ami hiányzott igazán az első félidőben, hogy vertikálisan nem játszottunk, a rövid Ben passzok meg pontatlanok voltak. TE felé nem passzoltunk első félidőben, pedig egyébként Ben sem mozgott rosszul a zsebben és legalább a pass projection nem volt rossz.
Ez a Bills egy jó csapat és ez a győzelem ennek fényében igencsak érdekes. A hibákat persze javítani kell, de a 2. félidő tetszetős volt, nem görcsöltünk, tettük a dolgunkat.
A védelem meg Tuitt nélkül is baszó volt. És még Whitherspoon tolhat a sec szekerén, főleg rotációban.

Az konkrétan kemény:
Josh Allen was pressured on 41% of this drop backs yesterday (per PFF) vs. best pressure-creation defense from a season ago. The quartet of T.J. Watt, Melvin Ingram, Alex Highsmith, and Cam Heyward had A DAY.

Ez a csávó 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Srácok, lányok, Én fordítva működöm a műsorokat tekintve. Én élvezem, ha lenéznek bennünket, aztán bizonyítunk. Azt nevettem, amikor a No1 D-ről beszéltek az elmúlt évből (igazából azért nem voltunk azok) és idén pedig 3 kulcsjátékos elvesztése miatt komoly problémákról, kiemelve Dupree-t.

Lássuk azt is be azért, hogy tegnap ebbe a meccsbe a Bills nagyon belealudt. Annyira gyenge volt a tegnapi O az első félidőben, hogy érezhető volt az a hozzáállás, hogy mindegy mit csinálnak szinte 10 pontos vezetésről akkor sem fognak kikapni. Az a punt blokk formáció volt ott a kulcs, ami kiverte a sámlit alóluk és előtte azért meg kell említeni azt az INT-et is, amit egy véleményes DPI miatt visszafújtak. (ha már mi a holdingok elengedését és nálunk is a DPI-t Claypoolon rendre felemlegetjük, akkor illik ezt is és az egy game changer szitu volt ugyanúgy, mint a punt blokk)

Szóval, ha tovább akarunk lépni, akkor ezt reálisan kell értékelni. Annak viszont nagyon örültem, hogy a félidő az O-nál változást hozott és ez mindenképp jó jel. Azt nem értettem Ebron miért kap ekkora szerepet az elsőben és miután "hátravonták", Gentry és Freimuth játéka színt hozott és végre blokkokat. Annak is nagyon örültem, hogy Harris hozzá tudott tenni végül a végére egy 18 yardost, és itt van a legnagyobb fejlődési potenciálunk is Én azt gondolom.

Ben kapcsán viszont egyetértek. Ennyi ütést rég szedett már össze mint most és ha ez így megy még 2-3 meccsen, akkor ebből sérülés lesz. A meccs alatt nem éreztem, sőt a suta dobásait emeltem ki, de becsületére legyen mondva minden ütésbe beleállt, szabadulni akart, menekült és ezért jár neki a kalaplengetés.

Hiszem azt is egyébként, hogy az OL jobb lesz. Meccsek kellenek és tapasztalatok nekik, de ugyanakkor igazodni kell a playhívásokkal és a csapattal is hozzájuk, mert szét fogják verni így Bent és Harrist is.
Klemó
Egyetértek, nekem is az tetszik, ha fikáznak minket, aztán így válaszolunk.
A véleményes INT-ről meg kérlek hidd már el nekem, hogy ha nincs a pályán a holding zászló, amit Ben látott is, akkor nem dobja el oda a labdát. Már int után azonnal mutatta, hogy ne örüljetek, mert ott a holding zászló! Az persze szopás lehetett volna, ha valamiért OPI a hívás, de hidd már el, hogy van annyi rutinja. Ha visszanézed, azonnal lehetett látni, hogy mutat a zászlóra. Ingyé volt a játék, azért dobta meg a szart.
több mint 3 éve
Szóval, ha tovább akarunk lépni, akkor ezt reálisan kell értékelni. Annak viszont nagyon örültem, hogy a félidő az O-nál változást hozott és ez mindenképp jó jel.
Klemó
Ez volt a kulcs, ami evek ota nem volt meg. Elemezni es valtoztatni azon ami nem megy. A futas meg mindig nagyon ergya, de tudtuk, hogy 1 futo nem csinal nyarat, kell hozza az OLine is.

A D remek volt, de ezen alig volt meglepetes [ max az is, hogy a passzvedekezes is remekul mukodott ]. A Dline felelmetes, foleg ha egyszer tuitt is visszakerul.
xtaki
Canada fent ül és nyilván ezért is, hiszen így felülről látja a playeket. Szerintem a bratyizás Bennek nagyon hiányzott az első félidőben, de neki is az a lényeg, hogy segítséget kapjon és főleg egy olyan D ellen, amely pre snap ennyi mozgást végez (kifejezetten arra mentek rá, hogy az utolsó pillanatban álltak be az igazi felállásra)
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Azért az várható volt, hogy az O nem lesz tökély, sőt messze lesz tőle, de már látszottak a változás jelei, volt egy-két trükkös játék, amik egyszerűek, de mi sosem csináltuk ezeket, a futójáték is éledezik.
Nyilván nem kell hasra esni, helyén kell kezelni, de azért a bravúrgyőzelem az csak győzelem, még ha a nagyját ismét a D tette oda.
Lesznek rosszabb meccseink is, amikor mindenki a fejét fogja, de ez egy ilyen sport. Én bizakodó vagyok, mindamellett azért jó lenne, ha BigBent nem vernék agyon minden meccsen.
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Szóval, ha tovább akarunk lépni, akkor ezt reálisan kell értékelni. Annak viszont nagyon örültem, hogy a félidő az O-nál változást hozott és ez mindenképp jó jel.
Klemó
Ez volt a kulcs, ami evek ota nem volt meg. Elemezni es valtoztatni azon ami nem megy. A futas meg mindig nagyon ergya, de tudtuk, hogy 1 futo nem csinal nyarat, kell hozza az OLine is.

A D remek volt, de ezen alig volt meglepetes [ max az is, hogy a passzvedekezes is remekul mukodott ]. A Dline felelmetes, foleg ha egyszer tuitt is visszakerul.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Ez egy klasszik "lerángattuk őket a mocsárba és leverekedtük őket" meccs volt.
Meglepetés no.
több mint 3 éve
Srácok, lányok, Én fordítva működöm a műsorokat tekintve. Én élvezem, ha lenéznek bennünket, aztán bizonyítunk. Azt nevettem, amikor a No1 D-ről beszéltek az elmúlt évből (igazából azért nem voltunk azok) és idén pedig 3 kulcsjátékos elvesztése miatt komoly problémákról, kiemelve Dupree-t.

Lássuk azt is be azért, hogy tegnap ebbe a meccsbe a Bills nagyon belealudt. Annyira gyenge volt a tegnapi O az első félidőben, hogy érezhető volt az a hozzáállás, hogy mindegy mit csinálnak szinte 10 pontos vezetésről akkor sem fognak kikapni. Az a punt blokk formáció volt ott a kulcs, ami kiverte a sámlit alóluk és előtte azért meg kell említeni azt az INT-et is, amit egy véleményes DPI miatt visszafújtak. (ha már mi a holdingok elengedését és nálunk is a DPI-t Claypoolon rendre felemlegetjük, akkor illik ezt is és az egy game changer szitu volt ugyanúgy, mint a punt blokk)

Szóval, ha tovább akarunk lépni, akkor ezt reálisan kell értékelni. Annak viszont nagyon örültem, hogy a félidő az O-nál változást hozott és ez mindenképp jó jel. Azt nem értettem Ebron miért kap ekkora szerepet az elsőben és miután "hátravonták", Gentry és Freimuth játéka színt hozott és végre blokkokat. Annak is nagyon örültem, hogy Harris hozzá tudott tenni végül a végére egy 18 yardost, és itt van a legnagyobb fejlődési potenciálunk is Én azt gondolom.

Ben kapcsán viszont egyetértek. Ennyi ütést rég szedett már össze mint most és ha ez így megy még 2-3 meccsen, akkor ebből sérülés lesz. A meccs alatt nem éreztem, sőt a suta dobásait emeltem ki, de becsületére legyen mondva minden ütésbe beleállt, szabadulni akart, menekült és ezért jár neki a kalaplengetés.

Hiszem azt is egyébként, hogy az OL jobb lesz. Meccsek kellenek és tapasztalatok nekik, de ugyanakkor igazodni kell a playhívásokkal és a csapattal is hozzájuk, mert szét fogják verni így Bent és Harrist is.
több mint 3 éve
No és ami nagyon durva. Úgy generáltunk nyomást, hogy mindösszesen 2, azaz kettő esetben hívtunk extra playát blitzre. 2020-ban mi blitzeltünk a legtöbbet (ebben Hilton volt ugye az egyik legjobb) a ligában és ez az igazán nagyon jó visszajelzés az egész D teljesítménye kapcsán és talán ezért is tudott a SEC is átlagon felülit nyújtani.
Klemó
Jah, a nyomás: miénk a liga leggyengébb O fala, megmondták a felvezetőben. (A4) aztán mégis kevesebb nyomást engedtek, mint a Bills szuper fala. Én kérek elnézést. 😊

Az a bajom ezzel, hogy le vagyunk nézve. Méghozzá azért, mert itthon totál offense b.zi szakértők kommentálják a meccseket, akik azt az egy módot tudják elképzelni a győzelemhez, hogy fel kell pakolni 38 pontot. És aki nem ezt csinálja, az gyenge csapat. Nyilván a mait is úgy közelítették meg, hogy Allennek, meg a Bills O-nak ma nem ment. Nem azt mondták, hogy a qrva jó Steelers D levette őket a pályáról, hanem hogy nekik nem ment. Bocs, nem lehet hogy ma csak azért tudtak ennyit, mert ennyit engedett nekik a védelmünk?

Annyira felqurnak ezek a mű-szakértők, akik nem képesek komplexen nézni egy csapatot, csak az offense, meg csak a QB, csak a passzjáték, az a foci, és akkor egy 38-35-ös meccsen szétélvezik magukat, ahol amúgy két olyan fogalmatlan D van a pályán, hogy nézni is fáj, na nekik az a foci... ehhh.

(Ez már nem a te hsz-odhoz kapcsolódik, csak ki akartam írni magamból, mert kikészülök ettől a fajta szakértéstől, elnézést az OFF-ért)
Jan
Miért kell ezt tolni? Szerintem teljesen normális szakértők vannak. Kint sokkal több az idióták aránya.
tenorx
Nem értek veled egyet. Jan hozzászólásával viszont igen. Van itthon olyan sokra tartott szakértő, aki azt mondta, hogy a draft előtti csapatunk jobb, mint a draft utáni😊 . a tegnapi meccs előtti felvezetőt is érdemes volt végignézni, hogy elmenjen a kedv a magyar kommentárral megnézni a meccset.
pfefe8
Nekem, hiába adták, nem volt opció a magyar kommentár, már. Egyszerűen nem tudom rávenni magam, vagy ha az Arénát nézem a hangsávot visszatolom az eredeti angolra. Esetleg némítom.
polamalu
Adtam egy esélyt nekik a meccs előtt, de jött a szokásos felvezető velünk kapcsolatban. Jó nekem is az angol kommentár.
pfefe8
A Fűzővel Kifelé ugyanez, ha Steelers, süt az utálat 😀 Az Arena sem kedvel minket. A Sport TV-n sem voltunk kedvencek, de ennyire sosem mentek el a teljesen anti irányba. Próbáltak valamennyire objektívek lenni. Jó persze tudta mindenki ki kinek szurkol, de ennyire nem érezted.
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
No és ami nagyon durva. Úgy generáltunk nyomást, hogy mindösszesen 2, azaz kettő esetben hívtunk extra playát blitzre. 2020-ban mi blitzeltünk a legtöbbet (ebben Hilton volt ugye az egyik legjobb) a ligában és ez az igazán nagyon jó visszajelzés az egész D teljesítménye kapcsán és talán ezért is tudott a SEC is átlagon felülit nyújtani.
Klemó
Jah, a nyomás: miénk a liga leggyengébb O fala, megmondták a felvezetőben. (A4) aztán mégis kevesebb nyomást engedtek, mint a Bills szuper fala. Én kérek elnézést. 😊

Az a bajom ezzel, hogy le vagyunk nézve. Méghozzá azért, mert itthon totál offense b.zi szakértők kommentálják a meccseket, akik azt az egy módot tudják elképzelni a győzelemhez, hogy fel kell pakolni 38 pontot. És aki nem ezt csinálja, az gyenge csapat. Nyilván a mait is úgy közelítették meg, hogy Allennek, meg a Bills O-nak ma nem ment. Nem azt mondták, hogy a qrva jó Steelers D levette őket a pályáról, hanem hogy nekik nem ment. Bocs, nem lehet hogy ma csak azért tudtak ennyit, mert ennyit engedett nekik a védelmünk?

Annyira felqurnak ezek a mű-szakértők, akik nem képesek komplexen nézni egy csapatot, csak az offense, meg csak a QB, csak a passzjáték, az a foci, és akkor egy 38-35-ös meccsen szétélvezik magukat, ahol amúgy két olyan fogalmatlan D van a pályán, hogy nézni is fáj, na nekik az a foci... ehhh.

(Ez már nem a te hsz-odhoz kapcsolódik, csak ki akartam írni magamból, mert kikészülök ettől a fajta szakértéstől, elnézést az OFF-ért)
Jan
Miért kell ezt tolni? Szerintem teljesen normális szakértők vannak. Kint sokkal több az idióták aránya.
tenorx
Nem értek veled egyet. Jan hozzászólásával viszont igen. Van itthon olyan sokra tartott szakértő, aki azt mondta, hogy a draft előtti csapatunk jobb, mint a draft utáni😊 . a tegnapi meccs előtti felvezetőt is érdemes volt végignézni, hogy elmenjen a kedv a magyar kommentárral megnézni a meccset.
pfefe8
Nekem, hiába adták, nem volt opció a magyar kommentár, már. Egyszerűen nem tudom rávenni magam, vagy ha az Arénát nézem a hangsávot visszatolom az eredeti angolra. Esetleg némítom.
polamalu
Adtam egy esélyt nekik a meccs előtt, de jött a szokásos felvezető velünk kapcsolatban. Jó nekem is az angol kommentár.

Steelers fan
több mint 3 éve
Klemó

Jan
tenorx
pfefe8
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Klemó

Jan
tenorx

Steelers fan
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Norwood mikor safetyként kellett védekeznie jó volt, de egyébként slotban nem igazán.

Az OL kapcsán igazat adok abban, hogy az nyilván nem segít, ha totálisan új az egység és ucsóban még kiesik Banner is. Éppen ezért nem értettem sokáig miért Ebronnal játszunk. Amikor már Gentry és Freimuth volt a pályán más volt a blokkolásunk is.

Én értettem Tomlint miért hívott a végén passzokat. Nem bíztunk a futásban, voltak negatív playek és nem akartunk hátrébb jönni. Az azért látszott, hogy a kulcs az lesz, hogy 10 pont legyen közte és így a végén onside kick lesz így is és úgy is. Az persze már más kérdés, hogy itt is miért nem vettük elő a TE-ket 5-6 yardon. Ebben ugyanazt toljuk, mint tavaly, vagyis mintha tilos lenne nálunk TE játékot hívni....8-10 yardra.
Klemó
remélem mindenki látta, hogy Rudi majdnem végig sisakba vót, BigBen nincs jól, nekem sziszegtek a kalcitkristályok a térdembe a becsúszás-izénél, aztán kapott a bal vállára - ájáj

szóval ahol eldőlt az a két szekondari derékhada - szerintem jól váltottunk félidőben, hogy Pierr lett a CB2, Suttyó meg brillírozhatott az eredeti posztján. Ofenzbe meg megtekertük a pótmétert a Wallace/Johnson duón, s lám nem volt hiába, lehet a lépést tartották, de már figyelni nem tudtak - onnantól sárga, nekem nagyon bejött, hogy a sporik hardra voltak húzva, persze agyondobálhatták volna a meccset, de a Bills CB2, CB3 ahol kilógott a lóláb

ami csalódás Sóbertnorbi, ne űa húdefasza koverelbé, feszt dobálta Allen a középső rövidzónát, azt vagy odasprintelt egy cébé vagy szopás
Harris elsőfélideje, a szünetben a kurvaannyát szidtam, aki idehozta, a nullábbnálnullább, elsőkörér - de szünetben összeszedte magát, kell tőle minden plusz
Dettó volt Dijonté, de neki mindent megbocsájtottam a zsonglőrködés után
passprotection, édesanyám egy nyuggerQB azt nincs földönégen ember aki beveti elé a testét Poyer meg Hyde blokkolatlanul csapódik be, hihetetlenvót

a meccs jelenete UGIII TD után, Benjámin tapsikál, Hejvard sisakkal a kezében, a seggét nem tette le, mén vissza a pályára, de még odaszól Bennek
szerintem aszonta: Papi mosmá ti is csináljatok valamitmáááa

érthetelen volt a Bills futódriveja, 4,5 percet égettek le az órán - nekünk. Viszont kurvára tetszett, hogy nem akatunk utána mindenáron futni és némi szerencsével FGra elvittük

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Klemó

Jan
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Klemó
Butler híterek ilyenkor hol vannak? Gyakorlatilag egy drive-ot engedett TD-re a DEF.
astroid
Itt. A D-ben olyan mennyiségű talent van, hogy megoldják, akármennyire is szar a koordinátor.
tenorx
Hírtelen a DB corp tálent lett 😀 Tudom a F7 forever, de szerintem most (meglepően) jól keverte a lapokat az öreg.
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Klemó

több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Klemó
Butler híterek ilyenkor hol vannak? Gyakorlatilag egy drive-ot engedett TD-re a DEF.
astroid
Itt. A D-ben olyan mennyiségű talent van, hogy megoldják, akármennyire is szar a koordinátor.
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Klemó
astroid
Itt vagyok. A törött óra is kétszer pontos időt mutat egy nap... 😉
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Klemó
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Norwood mikor safetyként kellett védekeznie jó volt, de egyébként slotban nem igazán.

Az OL kapcsán igazat adok abban, hogy az nyilván nem segít, ha totálisan új az egység és ucsóban még kiesik Banner is. Éppen ezért nem értettem sokáig miért Ebronnal játszunk. Amikor már Gentry és Freimuth volt a pályán más volt a blokkolásunk is.

Én értettem Tomlint miért hívott a végén passzokat. Nem bíztunk a futásban, voltak negatív playek és nem akartunk hátrébb jönni. Az azért látszott, hogy a kulcs az lesz, hogy 10 pont legyen közte és így a végén onside kick lesz így is és úgy is. Az persze már más kérdés, hogy itt is miért nem vettük elő a TE-ket 5-6 yardon. Ebben ugyanazt toljuk, mint tavaly, vagyis mintha tilos lenne nálunk TE játékot hívni....8-10 yardra.
több mint 3 éve
Ez a Watt-Ingram-Highmith trió a Heyward vezette DL-lel művelt, az egészen elképesztő volt. Szinte minden playben csakis holdinggal tudták őket kordában tartani. Féltem, hogy pukkadás lesz az O miatt, de hála az égnek életre kelt egy kicsit az O és az ST is hozzátette a magáét.

Mindez jelzi, hogy Dupree pótlása rendben van (ahogy számoltuk is) és Tuitt sem hiányzott annyira. (bár a rotációból nyilván igen)

Klemó
Ezzel egyetértek, OLB-ben nagyon jók vagyunk most és még van egy tehetség, de akárki játszik a hármasból, ott élmény nézni. Nyilván Watt egy magasabb polc. Azért Tuitt nagyon fontos lesz a későbbiekben. A Browns fala ellen pl a legjobbak kellenek, vagy a Ravens ellen.

Sutton kapcsán mondta a stáb, hogy ha tud készülni a playekből, elkapókból, akkor jobb lesz, mert egy tipikus Hi IQ és sokat készülő playa. Ez pedig bejött.

Jó volt látni az egész D-t, egész meccsen. Óriási teljesítmény volt.

Klemó
Suttonról tudtuk, hogy jó slotban, ebben nincs meglepetés. Azt nem tudtuk, hogy mi van, ha kikerül a szélre, esetleg mit látunk JP-ből és az egy nagyon kellemes csalódás volt. Tre Norwood volt a kellemes meglepetés. Első mérkőzésen nagy feladat egy 7. körös újonctól, de nem dolgozott rosszul.
Az O kapcsán nyilván a kép az első félidőben tragédia volt és azért lássuk be, hogy a másodikban sem váltották meg a világot. Nagyon kiváncsi leszek a következő meccsre az egész O és Ben szemszögéből, mert nagyon nem néztünk ki jól és ha nem kapjuk azt a kérdéses DPI-t meg, akkor Én azt hiszem, hogy az az INT megölte volna a csapatot.

(nézem a Browns támadó vonalát....hát húúúúú de messze vagyunk......)
Klemó
Azért az O védelmében: nem elég, hogy az OL teljesen új verzióban állt fel, még Banner sérülése miatt az utolsó héten is volt egy változás. A 2. félidőre jobban belejöttek, de azért Ben rozsdája sem sokat segített rajtuk. Az első félidőben passz sem ment a TE-ek felé, se vertikálisan nem használtuk a pályát. A 2. félidőre lényegesen jobban működött, két szép drive is jött. Többek között (csak jelzem) amikor nem Ebrontól vártuk a blokkolást, hanem Gentry volt a helyén.
Szóval nem volt jó összességében az O, de potenciált lehetett látni bőven. Még ezzel az OL-el is.
Amúgy a vége érthetetlen volt. Futás helyett rendre passz...de ha ilyen védelmed van, lehetsz tökös gyerek és Tomlin golyói azért a helyükön vannak.
több mint 3 éve

Tavaly én nem emlékszem meglepetés győzelemre...amikor egy kifejezetten előzetesen jobb csapatot vertünk volna meg. Talán a Titans volt a legnagyobb skalp, illetve a Ravens, de a covid mizéria miatt egyiket sem írnám be ilyen underdog győzelemnek.
több mint 3 éve
Ez a Watt-Ingram-Highmith trió a Heyward vezette DL-lel művelt, az egészen elképesztő volt. Szinte minden playben csakis holdinggal tudták őket kordában tartani. Féltem, hogy pukkadás lesz az O miatt, de hála az égnek életre kelt egy kicsit az O és az ST is hozzátette a magáét.

Mindez jelzi, hogy Dupree pótlása rendben van (ahogy számoltuk is) és Tuitt sem hiányzott annyira. (bár a rotációból nyilván igen)

Sutton kapcsán mondta a stáb, hogy ha tud készülni a playekből, elkapókból, akkor jobb lesz, mert egy tipikus Hi IQ és sokat készülő playa. Ez pedig bejött.

Jó volt látni az egész D-t, egész meccsen. Óriási teljesítmény volt.

Az O kapcsán nyilván a kép az első félidőben tragédia volt és azért lássuk be, hogy a másodikban sem váltották meg a világot. Nagyon kiváncsi leszek a következő meccsre az egész O és Ben szemszögéből, mert nagyon nem néztünk ki jól és ha nem kapjuk azt a kérdéses DPI-t meg, akkor Én azt hiszem, hogy az az INT megölte volna a csapatot.

(nézem a Browns támadó vonalát....hát húúúúú de messze vagyunk......)