Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Értelmetlen vita, Claypool a legnagyobb király 😛
empty taxi
nana a legnagyobb király én vagyok 😀
polamalu
"Sanyi a kiráály, Lali meg a császáár..." 😊

Minden elkapó másban jó. Juju a lehetetlen helyzetek megoldásában akár több ember között.
Claypool ugyanez. Ha nincs szabad ember akkor Ben úgy dobja, hogy a védőnek ne legyen esélye elkapni, az elkapónak meg ha van minimális, akkor azt Claypool és Juju megoldja (vagy nem).
Diódanté meg megfutja amit megrajzoltak neki, ha a védő bírja a tempót, akkor ki is esett, ha nem, megjátszható és elkapás (avagy drop).
Ebron meg mind együtt csak nem blokkol 😀 (ezt csak Szokolnak 😉 )
Postás Pat pedig majd Ebron tanonc lesz, csak tud blokkolni is. 😊
Reggio1914
Ha Ebron-nak komoly a hammy-ja, akkor lehet hamar mesterré válhat. ediig nem ejtett. 1/1 😊
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
empty taxi
polamalu
"Sanyi a kiráály, Lali meg a császáár..." 😊

Minden elkapó másban jó. Juju a lehetetlen helyzetek megoldásában akár több ember között.
Claypool ugyanez. Ha nincs szabad ember akkor Ben úgy dobja, hogy a védőnek ne legyen esélye elkapni, az elkapónak meg ha van minimális, akkor azt Claypool és Juju megoldja (vagy nem).
Diódanté meg megfutja amit megrajzoltak neki, ha a védő bírja a tempót, akkor ki is esett, ha nem, megjátszható és elkapás (avagy drop).
Ebron meg mind együtt csak nem blokkol 😀 (ezt csak Szokolnak 😉 )
Postás Pat pedig majd Ebron tanonc lesz, csak tud blokkolni is. 😊
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
empty taxi
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Teljesen más WR típusok és ne mértek egyet azzal, hogy egyik jobb a másiknál. Arra a TD-re, amit Johnson hozott nekünk a sarokban arra JuJu nem képes. De ugyanígy Johnson pedig arra nem, hogy középen 3 védő között kapjon el és hozzon ott még YAC-ot. De tudományosan leírva lentebb. 😀
Klemó
Onnan indult, hogy vajon Ben miért Diót tömi, miért nem Juju-t, nem mondta senki, hogy melyik jobb, mindegyik másban jó, de itt felvetődött a MAC kötődés, amiben egyébként szintén lehet valami 😊
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Teljesen más WR típusok és ne mértek egyet azzal, hogy egyik jobb a másiknál. Arra a TD-re, amit Johnson hozott nekünk a sarokban arra JuJu nem képes. De ugyanígy Johnson pedig arra nem, hogy középen 3 védő között kapjon el és hozzon ott még YAC-ot. De tudományosan leírva lentebb. 😀
több mint 3 éve
Jelzem Ebron sérültlistára került, ráadásul Hamstring sérüléssel, ami nem szokott gyorsan gyógyulni. LEhet 1-2 hétre elveszítjük.
Klaci79
Akkor most johet talan a bizonyitasi lehetosege a rookie nak. Mas, nem ereztetek megint ugy, hogy ben es az off egy kicsit tulzoan kereste d. johnsont? Nem neztem leosztast, de az elso felidoben...

Ha passz jatek volt es palyan volt, akkor nem mondom hogy mindig de alapbol ugy tunt mintha ot keresne ben jobban. Tavaly volt erre egyertelmubb pelda. De akkor sem ertettem miert volt ugy.

Amikor nekem washington jateka kb ugyanannyira tetszik, ha nem jobban, mert kevesebbet droppol, fizikalisan is erosebbnek tunik ha egy az egyben van feldobva neki....

Szoval ot miert nem szorjuk ugy meg mint D. J. ont? O ben szerelemgyermeke vagy mi, avagy ben mondta hogy ot valasszuk drafton es ezert?
gabor25
Talán kimaradtál abból a nyilatkozatből mikor ŐBensége megpendítette, hogy a legjobb konf a MAC, főleg micsoda felejthetetlen teheccségű passzjátékosok vannak onnat, mint DiontéJohannzon, meg persze őszerénysége.
sutianap
Azért szvsz ő szeparálódik leggyorsabban a WR-jeink közül, ezt nem kell elvenni tőle. Ha nem is szorongás nélkül, amit a dropok mutatnak.
Spy
közelibe nincs Dzsudzsunak
sutianap
Dzudzsák verekszik, erős, fizikálisabb, ezért van állandón belül, nem az útvonalai miatt jó, hanem a megbízhatósága miatt és az erős kezei miatt sőt blokkolni is hajlandó. Ő a 3rd down best option. Mindenben jó, de nincs kiemelkedő készsége, de azt mindig hozza, ezért ő a firstd down machine köztük. Amíg Pat be nem kezd.

Viszont Dió sokkal jobb útvonalakat fut, cserébe inkonzisztens, mint láttuk ám benne van big play. Ben-nél láttuk, AB-nél is, ő a jó útvonalfutókat kedveli, ahol gyrosan lehet osztani a labdát. AB azért volt jó, mert mindkettőt tudta egy idő után.
YAC-ban mindkettő jó, ha megadódik, de mindkettő a saját képességei miatt. ebben Juju szinte McDonald, Dió szinte Holmes.

Én is Juju stílusát kedvelem, Ben a Big play potenciált, miközben egy megbízható célpontért kesereg (amit most Pat megad neki várhatóan idén)
több mint 3 éve
Jelzem Ebron sérültlistára került, ráadásul Hamstring sérüléssel, ami nem szokott gyorsan gyógyulni. LEhet 1-2 hétre elveszítjük.
Klaci79
Akkor most johet talan a bizonyitasi lehetosege a rookie nak. Mas, nem ereztetek megint ugy, hogy ben es az off egy kicsit tulzoan kereste d. johnsont? Nem neztem leosztast, de az elso felidoben...

Ha passz jatek volt es palyan volt, akkor nem mondom hogy mindig de alapbol ugy tunt mintha ot keresne ben jobban. Tavaly volt erre egyertelmubb pelda. De akkor sem ertettem miert volt ugy.

Amikor nekem washington jateka kb ugyanannyira tetszik, ha nem jobban, mert kevesebbet droppol, fizikalisan is erosebbnek tunik ha egy az egyben van feldobva neki....

Szoval ot miert nem szorjuk ugy meg mint D. J. ont? O ben szerelemgyermeke vagy mi, avagy ben mondta hogy ot valasszuk drafton es ezert?
gabor25
Talán kimaradtál abból a nyilatkozatből mikor ŐBensége megpendítette, hogy a legjobb konf a MAC, főleg micsoda felejthetetlen teheccségű passzjátékosok vannak onnat, mint DiontéJohannzon, meg persze őszerénysége.
sutianap
Azért szvsz ő szeparálódik leggyorsabban a WR-jeink közül, ezt nem kell elvenni tőle. Ha nem is szorongás nélkül, amit a dropok mutatnak.
Spy
sutianap
Má mé lenne? Csapattársak mé kövesse??? 😀
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79

gabor25
sutianap
Spy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klaci79

gabor25
sutianap
több mint 3 éve
Klaci79

gabor25
sutianap
A MAC egy Budapesti jégkorongcsapat. Ott is jól passzolnak az igaz 😀 Ma este pl a Tüskében szezonnyitó, ingyenesen. Aki hoki élményre vágyik pl.....
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79

gabor25

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Képzeld el ezt az emberanyagot mondjuk úgy h Ron Rivera vagy Wade Phillips vagy Robert Saleh a defensive playcaller az úgy top1, Butlerrel ez lesz egy top5-7.
empty taxi
az a "baj", hogy nem tudjuk mi lenne, csak max elkepzelni. Mert butler van itt. Es amikor meg felmerultek az ilyen kerdesek. Akkor jott a tavalyi szezon. Es "jo" def es ugyebar akkor nem fog valtoztatni a csapat.

Foleg ugy hogy korabban sem tettek, amikor kozepes vagy atlagos szintet utottek meg. Meg shazier serulese utan.

Igy nem tudjuk mire lennenek kepesek. Ha egy jo def ember vezetne oket. Csak azt gondoljuk, hogy talan jobbak. Sot talan "sokkal jobbak" is. De ezt nem tudjuk.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Képzeld el ezt az emberanyagot mondjuk úgy h Ron Rivera vagy Wade Phillips vagy Robert Saleh a defensive playcaller az úgy top1, Butlerrel ez lesz egy top5-7.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jelzem Ebron sérültlistára került, ráadásul Hamstring sérüléssel, ami nem szokott gyorsan gyógyulni. Lehet 1-2 hétre elveszítjük.
Klaci79
https://giphy.com/gifs/embarrassed-facepalm-panda-14aUO0Mf7dWDXW

Jajj ne, hát mi lesz így velünk??? De biztosan 2-3 hónapot akartál írni, ugye??
Szokol
Akartam irni, hogy ennek a hirnek a hallatan, te biztos letort leszel. 😀 Vagy hogy esetleg meg "orulsz" is neki. De nem irtam. Mert ki az, aki le irja, hogy orul mas serulesenek.

Aztan lattam, nem egyedul vagyunk ugy. Hogy lehet jobb, ha picit pihen ebron. Es mas kap lehetoseget.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Jelzem Ebron sérültlistára került, ráadásul Hamstring sérüléssel, ami nem szokott gyorsan gyógyulni. Lehet 1-2 hétre elveszítjük.
Klaci79
https://giphy.com/gifs/embarrassed-facepalm-panda-14aUO0Mf7dWDXW

Jajj ne, hát mi lesz így velünk??? De biztosan 2-3 hónapot akartál írni, ugye??
több mint 3 éve
Klaci79

Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Villanóéva elengedése sem tűnik rossz döntésnek (bár ott RT-ben van) látva a mai Ravens meccset. Minden bizonnyal Okorafor is izzadni fog Crosbyval.
astroid
És vajon Leatherwood mit gondol a Watt elleni ütközetről??? 😉
Klaci79
És vajon Gruden mit gondol az egybites agresszív manblitz defenseről?

😊
Amadeus
Szerintem nem láttad a meccsünket és a tavalyi majd 30%-ban blitzekkel (is) operáló D-ről beszélsz...... hát csak remélem, hogy Gruden sem látta és erre készül.... 😀

Nekem is meglepő volt a váltás, de az első meccsen a liga legkevesebb blitz csomagját mutató D-je voltunk.....így csináltunk ekkora nyomást.....
Klemó
Jah, hogy akkor a mi D-nkről volt szó...csak mert a blitz szó megzavart. Én nem láttam blitz-et magunktól, volt egyáltalán? Folyamatos a 4 emberes passrush, oszt jónapot...
Klaci79
Ragozhatjuk ezt, de azért közel nem elit ez a védelem. A roster meg pláne.
Amadeus
Az "elit" alatt te mit ertesz. Ez lehet az elso kerdes. A masik, hogy nekunk az "elit" mit jelent.

De lehet hogy a jobb szo a defensre az hogy "jo" es a tavalyi eredmenyeik alapjan jobban bizunk bennuk. Es azert az elmult meccsen be is kezdtek rendesen. Ha ezt a csapatreszt D# osszehasonlintjuk a mi 0ffense unkhoz. Szoval azokhoz kepest elit nek tunt. Es meg lehet hogy nem is elit de jo/top defense is lehet beloluk.

Az mas kerdes, hogy cb sort nem lattuk meg egy jo qb/wr sorral csatazni. De ha azt is lehozzak. Akkor mar tenyleg elitek lehetnek.

Mas, melyik D# elit most nalad? Mi kell hogy "elit" legyen? Mint 2005 os steelers D#, vagy 2008 as D# az elitnek mondhato?

több mint 3 éve
Az egyiket volt szerencsem latni. Neztem is hogy vajon mit csinalhat ilyen alacsonyan. De ez Pitt tole eszakra tortent, nem a belvarosban. Majd lattam a hirekben, hogy mire keszulnek...

pittsburgh.cbslocal.com/video/5997881-low-flying-helicopters-practicing-for-steelers-home-opener/

www.wtae.com/2915b12e-80f1-47de-8b5d-a75ed9971f19

több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Ennek a D-nek még bőven van upside-ja front7 szinten is. Egyrészt mély a DL, ami Tuitt visszetérésével még inkább így lesz, másrészt még Bush is fog többet és jobban, ahogy Schobert is. Utóbbiakban látom azt, ami még nagyot húzhat, hiszen a DL/OLB csapat sokkal nagyobb nyomást nyilván nem tud csinálni, de ha az ILB párosunk összeszokik, akkor ez tud levenni nagyot a SEC válláról.

Nomeg ugye a D-nek (írta is lent valaki) az O tud segíteni, egyrészt a possession battle megnyerésével, másrészt short fielddel. Annál, amit a Bills ellen az elsőben mutattunk csak jobb jöhet asszem.... 😀

Egyébként tipikus trap game jön, mivel a csapat most magától elvárná a W-t és igazából ezt is kalkuláltuk első W-nek......dehát "every given sunday"...
Klemó
Egyébként csak én lepődtem meg azon, hogy Bush mekkora lett? Tavaly nem rémlett, hogy ilyen méretes. 😀
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Jah, hogy akkor a mi D-nkről volt szó...csak mert a blitz szó megzavart. Én nem láttam blitz-et magunktól, volt egyáltalán? Folyamatos a 4 emberes passrush, oszt jónapot...
Klaci79
Ragozhatjuk ezt, de azért közel nem elit ez a védelem. A roster meg pláne.
Amadeus
A roster tökéletes a mi védelmi felfogásunkhoz. Folyamatos nyomás az irányítón, és a base D fogja a futást. Ennyi. Ehhez egy elit front kell, és elég egy átlagos sec. Nálunk meg pont ez van.

Amelyik QB ilyen nyomás alatt is tud jól passzolni, az meg fog verni minket, ezt tudjuk. Mindig is így volt.
Jan
Hát......nem értek egyet, vagyis igaz amit írsz olyanok ellen, ahol a WR corpban nincs mélység és/vagy a QB átlag alatti.

Ahol már van egy átlagos WR mélység és egy átlagos, vagy jó QB, ott egy empty set és hiába van az elit front7 és a nyomás, ha a SEC nem tudja a stoppokat megcsinálni.

Most is vereség lett volna a vége, de Sutton nagyot játszott és Pierre sem volt rossz. Ez pedig elég volt.
Klemó
Ez szvsz játékfilozófiai kérdés, hogy hova összpontosítod az erőidet, ha passzjátékot akarsz elrontani. A QB-t gátolod a dobásban, vagy a célpontot az elkapásban? Ha tényleg azt akarod elérni, hogy az 5 lehetséges célpont mindegyikére jobb játékost tudj állítani, az kb a világ pénze.

Ha van olyan játékos akinek a teljesítménye az egész egységét döntően befolyásolja (QB) akkor az a logikus, ha az ő játékát rontod el. Ráadásul egy elit front szvsz kevesebb pénz, mint egy elit sec. Az elit CB fizetések kb az égben vannak, mióta ennyire passz irányba megy a liga.

Szerintem teljesen rendben van ahogy építjük a D-t, ez a felfogás nálunk már sokszor bevált (legutóbb tavaly) eredményes, fenntartható, stb... Nem azt mondom, hogy egy jó CB még nem férne el hátul, de az szerintem nem reális elvárás, hogy egy ilyen sackgyár front mögé, még egy elit sec is legyen odarakva.
több mint 3 éve
Szómiszó(látidó) ezen a meccsen nekünk pattant minden labda, Norwood el volt verve egy vannabe TD passznál, Harris kezében a 2. driveban teljes súllyal lógott Rousseau a labdán, ha nem kap rá a másikkal Nadzsi az ott fumbli, Ben fumblijánál is jól pattant a labda, az int-jénél is hm holding volt no, szóval könnyen lehetett volna ez az első félidő végére lefutott meccs.

Spy
Három fumbleje volt a Billsnek, amiből kettő kipattogott az oldalvonalon kívülre, egyet pedig Josh Allen visszakapart magának...
Szokol
Más gyereke nem érdekel 😊
több mint 3 éve
Ennek a D-nek még bőven van upside-ja front7 szinten is. Egyrészt mély a DL, ami Tuitt visszetérésével még inkább így lesz, másrészt még Bush is fog többet és jobban, ahogy Schobert is. Utóbbiakban látom azt, ami még nagyot húzhat, hiszen a DL/OLB csapat sokkal nagyobb nyomást nyilván nem tud csinálni, de ha az ILB párosunk összeszokik, akkor ez tud levenni nagyot a SEC válláról.

Nomeg ugye a D-nek (írta is lent valaki) az O tud segíteni, egyrészt a possession battle megnyerésével, másrészt short fielddel. Annál, amit a Bills ellen az elsőben mutattunk csak jobb jöhet asszem.... 😀

Egyébként tipikus trap game jön, mivel a csapat most magától elvárná a W-t és igazából ezt is kalkuláltuk első W-nek......dehát "every given sunday"...
Klemó
A DL is tud erősödni, mert most Tuitt hiányában többet tudnak fejlődni a hátsóbb játékosok, és mire visszajön, vagy a szezon másdik felére bele tudnak folyni a rotációba, és jobban bírhatja a DL azokat a 2.-4. negyedeket ahol eldőlnek a nagy dolgok és az Offense megrpóbálja kicsinálni saját védelmét azzal, hogy nem tud pályán maradni. Ebben segít a 3 kezdő szintű OLB is. Talán kevesebbet látjuk az említett negyedekben, hogy a front 7 kezdői a fülükön vesznek levegőt.