Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
badsco
356
Jobbulást, reméljük látjuk még őt pályán. Diontae-től van bármi hír? Az az utolsó playes faszsága Tomlinéknak irgalmatlanul felkúrt tegnap...
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
több mint 3 éve
Ime az AFC north:Baltimore:
I.fordulo: Zavarbaejto, legy van a levesben.
II.fordulo: Heroikus kuzdelem majd euforia.
Cincinnatti:
I.fordulo: Heroikus kuzdelem majd euforia.
II.fordulo: Zavarbaejto, legy van a levesben.
Cleveland:
I.fordulo: Heroikus kuzdelem majdnem euforia.
II.fordulo: Zavarbaejto, legy is van a levesben.
Pittsburg:
I.fordulo: Heroikus kuzdelem majd euforia.
II.fordulo: Zavarbaejto, legy van a levesben.
Az egyik kakukktojas 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Srácok....némítás és ennyi.....Az a baj Laci, hogy már megnyugodtam, aztán ránéztem arra a lőlapra amit Laci csatolt. Igen, ott vannak a 10-15 yardos sávok, ahová egész egyszerűen nem néz Ben, miközben ott van már Freimuth. Vicces, de a TD passz, amit az előszezonban kiosztott 2x is ilyen passz volt. Igen, beraktuk a motiont pre snap, de aztán ugyanazt csináljuk, mint tavaly, a védelem meg röhög, mert ők is ugyanazt csinálják.
Egyébként Én már hallottam füttyöket akkor, mikor a végén Ben pályára lépett, szóval nem sokra van, hogy igazán ki is fütyüljék a teljes és komplett O-t. (mert ez a durva, hogy egy játékoson kívül minden kezdő rendelkezésre is áll itt....)
több mint 3 éve
Faszfejekre nem pazarlok érveket. Faszfej, ennyi 😀Ez egy igazán érzékien, szofisztikáltan és stílusosan felépített érvrendszer volt! 😁😀 😀Elit védelem.Faszfej
Amadeus
bcsarli
kishaszi
Szokol
több mint 3 éve
Ez egy igazán érzékien, szofisztikáltan és stílusosan felépített érvrendszer volt! 😁😀 😀Elit védelem.Faszfej
Amadeus
bcsarli
kishaszi
több mint 3 éve
😀 😀Elit védelem.Faszfej
Amadeus
bcsarli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 3 éve
SZtem max ha zenét halgatsz Amadeustól. És nem tőle, hanem a valóditól....Imádom, hogy nagy pofával kinyilatkoztatsz itt, ignorálva a tényeket.Nem értem a durcát srácok.Tudom, ezért nézel minket. Egyszer bevallod nagy nyilvánosság előtt és megkönnyebbülsz.Szart nem nézek.Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Neki úgyis van bőven mit csorgatnia.
Amadeus
pfefe8
Spy
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Meccs előtt ment itt az arcoskodás, hogy az eltivédelem, meg az elitroster, hogy elkalapálta a Billst, nótabene évek óta visszatérő jelenség nálatok, hogy pont akkora pofával kommenteltek itt és pont olyan agresszív stílusban, ahogy azt Tomlin és Porter nyomja meccs közben.
Emlékeim szerint tárgyilagosan megjegyeztem, hogy az agesszív manblitz (és cov1 man) védelem nem egyenlő az elitvédelemmel, sőt azt is meg mertem jegyezni, hogy legközelebb Los Angelesben van elit védelem, nem nálatok. Valami olyasmi nagypofájú válasz jött, hogy majd grudenoldjameg az elitvédelmünket.
Hát megoldotta.
És az a szomorú helyzet - má' no offense - hogy bizony ez a védelem nem elit, gyakorlatilag Watt nélkül egy szétpasszolható, egysikú man D, normális rushD-vel. Az offensetek meg 2 drive kivételével értékelhetetlen és nézhetetlen volt. Nem mi váltunk hirtelen elit védelemmé, a ti offensetek szar. Ez utóbbin nincs mit ragozni szerintem a tegnapi után.
Akkó', így a stílus, a pofa meg a mutatott teljesítmény után kérdem még egyszer költői jelleggel:
mire megy a durci?
Amadeus
Sajnos még mindig várnom kell egy Amadeus posztra, ami értéket ad, de én bízok benne, hogy egyszer lesz ilyen is.
tenorx
több mint 3 éve
Imádom, hogy nagy pofával kinyilatkoztatsz itt, ignorálva a tényeket.Nem értem a durcát srácok.Tudom, ezért nézel minket. Egyszer bevallod nagy nyilvánosság előtt és megkönnyebbülsz.Szart nem nézek.Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Meccs előtt ment itt az arcoskodás, hogy az eltivédelem, meg az elitroster, hogy elkalapálta a Billst, nótabene évek óta visszatérő jelenség nálatok, hogy pont akkora pofával kommenteltek itt és pont olyan agresszív stílusban, ahogy azt Tomlin és Porter nyomja meccs közben.
Emlékeim szerint tárgyilagosan megjegyeztem, hogy az agesszív manblitz (és cov1 man) védelem nem egyenlő az elitvédelemmel, sőt azt is meg mertem jegyezni, hogy legközelebb Los Angelesben van elit védelem, nem nálatok. Valami olyasmi nagypofájú válasz jött, hogy majd grudenoldjameg az elitvédelmünket.
Hát megoldotta.
És az a szomorú helyzet - má' no offense - hogy bizony ez a védelem nem elit, gyakorlatilag Watt nélkül egy szétpasszolható, egysikú man D, normális rushD-vel. Az offensetek meg 2 drive kivételével értékelhetetlen és nézhetetlen volt. Nem mi váltunk hirtelen elit védelemmé, a ti offensetek szar. Ez utóbbin nincs mit ragozni szerintem a tegnapi után.
Akkó', így a stílus, a pofa meg a mutatott teljesítmény után kérdem még egyszer költői jelleggel:
mire megy a durci?
Amadeus
Sajnos még mindig várnom kell egy Amadeus posztra, ami értéket ad, de én bízok benne, hogy egyszer lesz ilyen is.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Hű de pipa voltam tegnap az O-ra!És azt hiszem a saját egészségem érdekében egy darabig nem is nézek Steelers meccset élőben. Ugyanaz a szar, amit tavaly megismertünk. 10 yardon túl szinte tilos nézni (vagy mennek az 50-50-ek Claypool felé. Futni T boxot kívül elvétve, screen-screen-screen, akár segítség nélkül is, majd oldja meg a WR, egészen elképesztő.
Semmi bajom nem lenne a vereséggel, de azzal van, hogy egyhelyben topogunk sokadik éve és felépítünk egy gecijó védelmet, aztán Beni a legegyszerűbb TE passzokat sem dobja meg.
Hát nézzétek meg ezt a lőlapit:
Komolyan elképesztő. Ugyanaz, mint tavaly, csak tettek mellé néhány motion-t.
A védelemre nem tudok haragudni. Haden az egyetlen szélső CB, aki stabil, Bush pedig a sebesség az egészben, kiesésükkel várható volt, hogy az O-tól kell a több. Az már, hogy a futás ellen Alualu, minden ellen meg Watt kiválik, hát ennyi.
Az ilyen trollkodó ostobákkal meg nem is érdemes foglalkozni, csak elég lenémítani. Eleve nem olvastam senkitől, hogy elit lenne a védelmünk, de mégis mint egy debil csak ismételgeti a manblitz-manblitz. Ameddig tegnap néztem, megint nem volt egy darab blitz sem.
A groin sérülés elég szar. Mint láthattuk Haden és Bush is ezért hagyta ki a meccset, de mégis csak kérdéses volt a játékuk.
Cinci jön, szerintem aki él és mozog játszani fog, hogy a hazai szurkolók ne fütyüljék ki az offense-t a 10. percben a 3. 3&out után.
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Az, hogy Amadeus hülyeségeket beszél, ferdít, az az ő dolga. Ezzel inkább nem is foglalkozok.2: szerintem Ben a fő ok. Elég fafejű volt világ életében, de most már a teljesítmény nincs meg ahhoz ,hogy amit ő kitalál azt meg is valósítsa. Egy másik irányítóval igen is többet ki tudnánk hozni ebből a támadó alapanyagból. Van akibe szerelmes és szórja labdákkal(eredménytelenül), és miután van végre agy használhatónak tűnő TE-ünk nem használjuk ki. Én benne látom a fő okot.
Két dolog jobban érdekel:
1: Mi van Wattal, mennyit kell kihagynia?
2: Mitől szar az O? Hiába agyalok, nem találom az okát. Nyilván Ben már limitált, de nem ennyire. A fal nem jó, de el lehet vele pötyögni. Az elkapók nem elitek, de összességében az első 10-ben a helyük. Akkor hol bomlunk meg ennyire? Van valakinek erre magyarázata?
Szokol
Steelers fan
több mint 3 éve
marescha
121
Az, hogy Amadeus hülyeségeket beszél, ferdít, az az ő dolga. Ezzel inkább nem is foglalkozok.1. Az orvosi stáb sem tudja még most sajna, van egy olyan érzésem.
2: Mitől szar az O? Hiába agyalok, nem találom az okát. Nyilván Ben már limitált, de nem ennyire. A fal nem jó, de el lehet vele pötyögni. Az elkapók nem elitek, de összességében az első 10-ben a helyük. Akkor hol bomlunk meg ennyire? Van valakinek erre magyarázata?
Szokol
2. Egyszerű, az O-fal nulla, és Big Ben is elérte az egymillió mérföldet. Innentől mindegy a séma, a WR-ek, a futók, a TE-k...
több mint 3 éve
Spy
2 337
Az, hogy Amadeus hülyeségeket beszél, ferdít, az az ő dolga. Ezzel inkább nem is foglalkozok.Szerintem nincs meg a közös keresztmetszet a Canada offense és Benny Boy között, így mindkettőnek hiányzik a működőképes esszenciája. Az OL meg tudtuk ilyen lesz, de nyilván nem segíti a történetet.
Szokol
Watt-ról még nem olvastam semmit.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Jó'vanakkó'Te jöttél tátott szájjal a faszerdőbe és még jössz repetáért is?😊 És igen, elit védelmünk van, szar támadók és ti föld beálltok a szezonban mint mindig.Nem értem a durcát srácok.Tudom, ezért nézel minket. Egyszer bevallod nagy nyilvánosság előtt és megkönnyebbülsz.Szart nem nézek.Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Hát megoldotta.
mire megy a durci?
Amadeus
pfefe8
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Te jöttél tátott szájjal a faszerdőbe és még jössz repetáért is?😊 És igen, elit védelmünk van, szar támadók és ti föld beálltok a szezonban mint mindig.Nem értem a durcát srácok.Tudom, ezért nézel minket. Egyszer bevallod nagy nyilvánosság előtt és megkönnyebbülsz.Szart nem nézek.Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Hát megoldotta.
mire megy a durci?
Amadeus
Steelers fan
több mint 3 éve
astroid
571
Nem akkor kellene ide jönni az elit védelem kérdéssel, amikor sorra dőlnek ki a játékosok, ez nem túl sportszerű. Szerintem itt a falon kívül mindenki kritizálta a többi csapatrészt. EnnyiNem értem a durcát srácok.Tudom, ezért nézel minket. Egyszer bevallod nagy nyilvánosság előtt és megkönnyebbülsz.Szart nem nézek.Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Hát megoldotta.
mire megy a durci?
Amadeus
több mint 3 éve
Az, hogy Amadeus hülyeségeket beszél, ferdít, az az ő dolga. Ezzel inkább nem is foglalkozok.Két dolog jobban érdekel:
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem értem a durcát srácok.Tudom, ezért nézel minket. Egyszer bevallod nagy nyilvánosság előtt és megkönnyebbülsz.Szart nem nézek.Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Hát megoldotta.
mire megy a durci?
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Tudom, ezért nézel minket. Egyszer bevallod nagy nyilvánosság előtt és megkönnyebbülsz.Szart nem nézek.Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
pfefe8
Amadeus
Steelers fan
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Szart nem nézek.Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
pfefe8
több mint 3 éve
mé me kidobták a bengalzból, viszzaaváskodik mintha raider lenneSzerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
be ne dőlj
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Csak szórakozom vele. Tudom, hogy titokban,előbb megnézi a mi meccseinket mint a saját csapatáét. Nem meri bevallani hogy a Steelers a kedvenc csapata, de egyszer kimondja az igazságot és megkönnyebbül.Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
Spy
Steelers fan
több mint 3 éve
Spy
2 337
Szerintem ne etesd a troll-t 😊Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
pfefe8
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Inkább arra figyelj, hogy az ezredik földbeállásotok után melyik város fogad be újra titeket, Arrafelé nagy divat, csak nehogy kifogyjatok a városnevekből.A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8
Amadeus
Steelers fan
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
A nyálcsorgatást meghagyom Turnernek.Elit védelem.Elit védelem természetesen. Viszont még egy elit védelem sem bír el ennyi hiányzót és egy ennyire fogalmatlan támadó sort. Viszont jöhetsz nyálcsorgatni a szezon további részében és nézheted az elit védelmünket, mert felétek ilyen régóta nincs. Amúgy még azt kívánom ,hogy ez legyen a legnagyobb örömed a szezon további részében, hogy idejössz és nyálcsorgatsz a Steelersre, mert a végére földbe álltok majd mint a pinty😊
Amadeus
pfefe8