Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Na Rothlisberger az egyik ütésnél PEC sérülést szenvedett. Nem tudni egyelőre mi lesz vele hétvégén.
Mellette sérült Highsmith, Watt, Haden, Bush és D. Johnson is.
Tomlin szerint Bn túl sok ütést kapott, de arra a kérdésre, hogy tervez e variálni az OL-en az ellenfelek legnagyobb örömére határozott nem volt a válasz.
Taco Charlton érkezett a csapathoz, mivel Watt és Highsmith játéka sem biztos.
Ő Watt előtt ment ki a drafton a Dallas vitte.
Illetve utólag mondta, hogy Benned egy bal térd sérülése is van...remek, akkor pláne üssék agyon a remek falnak köszönhetően.
Megoldás lenne a futás segítésében ha Derek Wattot néha használná az O...köszönjük mester!

Ja és azt is mondta, hogy Ben és Canada között jó a kommunikáció "ugyanazon az oldalon vannak"...
Klaci79
Mi az a PEC?
steelwolf
mellizom

Szerkesztette: zzz888
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na Rothlisberger az egyik ütésnél PEC sérülést szenvedett. Nem tudni egyelőre mi lesz vele hétvégén.
Tomlin szerint Bn túl sok ütést kapott, de arra a kérdésre, hogy tervez e variálni az OL-en az ellenfelek legnagyobb örömére határozott nem volt a válasz.
Illetve utólag mondta, hogy Benned egy bal térd sérülése is van...remek, akkor pláne üssék agyon a remek falnak köszönhetően.
Megoldás lenne a futás segítésében ha Derek Wattot néha használná az O...köszönjük mester!

Ja és azt is mondta, hogy Ben és Canada között jó a kommunikáció "ugyanazon az oldalon vannak"...
Klaci79
Mi az a PEC?
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Érdemes megnézni ezt a felvételt:

JuJu-n is lb védekezik, de semmi gond, csak megvárjuk amíg a 4 embere passrush hülyét csinál a támadófalból.
Akárhonnan nézem, egyszerűen nem értem a játékunkat...
több mint 3 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487

Klaci79
Alualu bokajat mutottek is vagy csak rogzitettek a torest? (Amugy jobbulast neki)

Ketfelet olvastam rola tegnap. 1: next season. 2: par hetet kihagy. Mit hallani, melyik van kozelebb a valosaghoz?
RedFive
műtötték, IR, ehun vannak a számolások
 steelersdepot.com/2021/09/the-doctor-is-in-could-tyson-alualu-return-this-season/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés

Klaci79
Alualu bokajat mutottek is vagy csak rogzitettek a torest? (Amugy jobbulast neki)

Ketfelet olvastam rola tegnap. 1: next season. 2: par hetet kihagy. Mit hallani, melyik van kozelebb a valosaghoz?

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Akkor konszenzusos az veterán OT kukázás?
Spy
Én nem kukáznék senkit, sehova. Szerintem mind anyagilag, mind draft tőke ügyileg eleget öltünk ebbe az évbe. Tessék ennyiből kihozni a legtöbbet, legyünk pozitív szezon közelében, aztán jöhet a következő.
Szokol
Akkor egy csere Ebron-ért?
Spy
Attól függ, hogy mit adunk Ebron mellé! 😀
Szokol
Bell legújabb LP-jét
Spy
 www.youtube.com/watch?v=m5TtP4MaO44 Ez az új klip róla 😀
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Spy
Én nem kukáznék senkit, sehova. Szerintem mind anyagilag, mind draft tőke ügyileg eleget öltünk ebbe az évbe. Tessék ennyiből kihozni a legtöbbet, legyünk pozitív szezon közelében, aztán jöhet a következő.
Szokol
Spy
Szokol
Bell legújabb LP-jét
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Spy
Szokol
Spy
Szokol
A te jókívánságaidat 😀
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Spy
Szokol
Spy
több mint 3 éve
Spy
Szokol
Szerintem Okung vagy Schwartz nem lenne rossz. Előbbi most olcsó, mert lement a bitcoin ára, utóbbi pedig kiválthatná a legnagyobb lókötő Okorafort. Ha nem akarunk semmit ettől az idénytől, akkor tényleg kár egy Ebron-t egy Haden-t fizetni utolsó Steelerses évükben, ha pedig akarunk, akkor sajnos be kell ruházni, mert rövidesen elveszítjük a QB-t mert annyit ütik...(vagy lehet valahol ez a cél, mert nélküle könnyebb lenne Canada élete 😀)
Klaci79
Akkor ezek szerint Okorafor egy beépített Canada-ügynök és azért enged át mindenkit? 😊
Reggio1914
hát néha nincs más magyarázatom erre a szarra...
több mint 3 éve
Spy
Szokol
Szerintem Okung vagy Schwartz nem lenne rossz. Előbbi most olcsó, mert lement a bitcoin ára, utóbbi pedig kiválthatná a legnagyobb lókötő Okorafort. Ha nem akarunk semmit ettől az idénytől, akkor tényleg kár egy Ebron-t egy Haden-t fizetni utolsó Steelerses évükben, ha pedig akarunk, akkor sajnos be kell ruházni, mert rövidesen elveszítjük a QB-t mert annyit ütik...(vagy lehet valahol ez a cél, mert nélküle könnyebb lenne Canada élete 😀)
Klaci79
Akkor ezek szerint Okorafor egy beépített Canada-ügynök és azért enged át mindenkit? 😊
több mint 3 éve
Spy
Szokol
Klaci79
Bannert lehet megvárják vele, mert ő szerintem futásblokkban segíthet RT-ben.
több mint 3 éve
Spy
Szokol
több mint 3 éve
Ja és még egy dolog...én nem látom a WR helyzetet ennyire rosszul.
Az, hogy van egy JuJu, egy DJ és egy Claypool tökéletes megoldás lenne...de!!! és itt a baj, egyrészt a csapat nem teszi le a voksát egy darab no1 mellett, másrészt pedig a passzjáték nagyon esetlegesnek tűnik. Claypool ugyanazokat az 50-50 labdákat kapja. JuJu ugyanazokat a 5 yardos passzokat, aztán csináljon amit tud, DJ ugyanazokat a screeneket, aztán vagy segít nekik valaki, vagy megállunk -2 yardon.
Még a Bills ellen volt egy out útvonala DJ-nek, a védő a földön feküdt, de Ben csak és kizárólag JuJu-t nézte a TD lehetőség helyett. Nem tudom már bevágni ide, de twitteren megtalálható valahol. Nem látok slanteket, még kevésbé látok kereszteket a LB zónában.
Ok, sokszor valóban nincs elég ideje BB-nek megvárni a játék kialakulását, de más csapatoknál is vannak bűn rossz OL-ek és aztán láss csodát megoldható, hogy üres embert találjunk 5-6 yardra középen a blitzelő LB-ek mögött.
Na mindegy, bosszantó, hogy semmi előrelépés, hogy BB képtelen megváltozni akár egy kicsit is, hogy igazodjon az új edző elképzeléséhez. Mintha kissé szabotálná az egészet, pedig a saját elképzelései ezzel a fallal szart se érnek.

A legnagyobb tisztelettel kérdezlek Titeket, hogy nem vagyunk azért kicsit türelmetlenek? Ti, akik értitek ezt a játékot, tudjátok mi miért történik (én csak sima szurkoló vagyok), ti is azt mondtátok, hogy ez egy nagyon átmeneti év lesz O szempontból...
Mert ugye BB maradt, de új szisztéma lesz kialakulóban. Nem lehet, hogy ez most a hullámvölgy alja, amit most láttunk vasárnap este?
Értem, hogy miket hiányoltok, hogy nyoma sincs bizonyos elemeknek, amiknek látszania kellene...
De nekem még az sem világos, miként alakulhat a play hívás... sokszor volt vasárnap is tavalyi év de ja vu-m... Mintha néha valaki belenyúlna (mondjuk BB) és hívjuk az átláthatót, a kiszámíthatót. A legbeszédesebb képkocka volt, amikor Canada beletemette az arcát a kezébe.
Reggio1914
Nem azért vagyunk türelmetlenek, mert nem jönnek a győzelmek és a remek játék. Azért vagyunk türelmetlenek, mert nem ezt az O-t ígérték. Ezt már tavaly láttuk, két éve is. Nem tudunk egyszerűen váltani. Egyelőre rosszabb a futás, mint tavaly, márpedig egy baszott jó futó jött a képbe, de a LOS mögött hozzáérnek már. És ugyanazokat a playeket látjuk mint tavaly, amiből már akkor tele volt minden Steelers szurkolónak a töke.
Ahogy írod is, az nem tetszik másnak sem és ezért a türelmetlenség: Rötyi teljesen önvezérlő lett és saját magát helyezte a csapat érdekei elé, pedig ha nem így lenne, akkor lehetne ám haladni, mert ez a Raiders védelem sem volt egy komoly egység. Egyszerűen elővették azt, amit a tavalyi ellenfeleink csináltak, mi pedig nem tudtunk váltani semmit. Egy zóna futás vagy valami...ahogy beraktam a minap a lőlapot: 10 yardon túl középre egy darab passz nem ment. Ha ott nem kell védekezniük, sokkal több erőforrás marad a pálya többi részére, ahol aztán elvertek minket.
több mint 3 éve
Spy
Szokol
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Spy
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A legnagyobb tisztelettel kérdezlek Titeket, hogy nem vagyunk azért kicsit türelmetlenek? Ti, akik értitek ezt a játékot, tudjátok mi miért történik (én csak sima szurkoló vagyok), ti is azt mondtátok, hogy ez egy nagyon átmeneti év lesz O szempontból...
Mert ugye BB maradt, de új szisztéma lesz kialakulóban. Nem lehet, hogy ez most a hullámvölgy alja, amit most láttunk vasárnap este?
Értem, hogy miket hiányoltok, hogy nyoma sincs bizonyos elemeknek, amiknek látszania kellene...
De nekem még az sem világos, miként alakulhat a play hívás... sokszor volt vasárnap is tavalyi év de ja vu-m... Mintha néha valaki belenyúlna (mondjuk BB) és hívjuk az átláthatót, a kiszámíthatót. A legbeszédesebb képkocka volt, amikor Canada beletemette az arcát a kezébe.
Reggio1914
Itt mindig ez megy megnyerünk egy meccset a Ravens ellen mondjuk és már is mindenki arról fog beszélni, hogy contender a csapat és SB run....😀
Razi
Sztem nem. A Bills elleni meccs után is elég egyöntetű volt a vélemény, hogy bár nyertünk, de az O egy rakás kaki. A LV ellen már bevettek egy jó kis hashajtót és hígfos lettek. Ha szerencsénk van vasárnapra széntablettát találnak és megkeményedik picit. Nincs itt SB kontander csapat. Nyomai sincsenek. Illetve a védelemben vannak, de látjuk mennyire vékony határon. Túl nagy a szakadék a kezdők és a helyettesek közt. Persze nem lehet kezdő szintű helyettest tartani, de a rést lehet picit csökkenteni. "Mind the gap please" Szóval én azt gondolom, hogy ameddig Ben bármit áthívhat addig itt nem lesz változás. Legmélyebb tiszteletem a Lőcs felé, de lassan kijátsza magát abból a zónából amikor még tiszteli bárki..... Most kellene hirtelen "megsérülni" egy edzésen és átadni a helyet, mert ha az ego máshogy nem hagyja akkor legalább így.... Ruditól tudjuk mit fogunk kapni. Konzisztensen le is hozza azt a közepes vagy annál kicsit gyengébb teljesítményt. DH esetleg mutathat valamit. Ha már úgyis mindegy, akkor nem mindegy???
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Reggio1914
Itt mindig ez megy megnyerünk egy meccset a Ravens ellen mondjuk és már is mindenki arról fog beszélni, hogy contender a csapat és SB run....😀
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Az OL kérdésben Én is sokat gondolkodtam, hogy hol a hiba, de ezt most fel kell tenni újra a kérdést. Az volt a mondás, hogy atletikus OL-t építünk, aki a futást sokkal jobban támogatja. De lássunk csodát olyan playek tömegét hívjuk, ahol nem az atletikusság, hanem a fizikai erő dominál (powerrun). Nyomát nem látom a szépen felépített zóna blokkolásnak, és az ezekre épített futásnak, pedig egy Greennek és szerintem Moore-nak is ez állna jól. Visszanéztem egy-egy futás playt. Volt olyan, hogy tulajdonképpen úgy néz ki mindenki megcsinálta a blokkot, de semmi lyuk nem volt a falon, vagyis a séma, amit blokkoltak volt szar. Persze nyilván az sem segít, hogy ha behozzuk Snellt.....majd középre futunk......és sokszor Én bemondom, hogy most futás jön, de Én is generális bajt látok az OL coach kapcsán.....
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ben korai korszakában szórakoztatóan volt szar az Offenz, de általában a végén meg tudta nyerni a meccset.
Mostanában idegesítően szar, és nem hiszem el hogy sok GW drive-ot végigvinnének. Nem lehet bennük hinni, ez a legfájóbb.

több mint 3 éve
A vereséget elfogadom mert ki lehet kapni, illetve nem lehet mindig győzni. Csak és kizárólag azzal van bajom, hogy a legegyszerűbb játékokat képtelenek vagyunk megcsinalni. Azokat, amiket Rötyi újonc korában is megcsinált. Most van egy Millerhez hasonló képességű TE, de egészen minimálisan vonjuk be a passzjatekba. Tökéletes lenne 10-20 yardos passzsávba. De inkább erőltetjük a screeneket, mindezt úgy, hogy annyira gyorsan megdobja Ben, hogy esélye sincs senkinek segíteni.
Okorafor teljesen használhatatlan, ezt már megbeszéltük, de az, hogy se felé nem lehet futni, se őt nem tudjuk húzó embernek használni, ennyi erővel bárki ott lehetne. Az hogy a PFF ezt értékeli, az mindent elmond róluk.
Megint ott tartok, hogy szívesen megnézném Rudolfot élesben, persze tőle tudjuk mit lehet várni. De Bentől ennél sokkal több kellene és most nem azt várom, hogy a mely passzokat végre megdobja rendesen, hanem hogy felismerjen egy sima egyszerű szituációt, amikor az oldalvonal mellett üres az elkapó.
Ok, azt aláírom, hogy ez a mérkőzés még így is meg lehetett volna, ha nem esik ki Haden, Bush, Watt, Alualu és persze Tuitt, de ez sem lehet kifogás, mert 17 ponttal képtelenség megnyerni egy meccset egy élete formájában játszó QB ellen. Nem látom, hogy el tudtunk volna mozdulni tavalyhoz képest és félek ebben leginkább az van, hogy Munchak óta csak rossz és rosszabb választásaink vannak OL edzőnek.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Engem ami azért az O-ban jobban zavar az a WR-ek teljesítménye. Egy kiemelkedőt nem láttam eddig, mármint egy-egy playt igen, de mellé sok bosszantót. Mondtuk/mondjuk, hogy erős a WR corpunk, de Én most azt érzem, hogy van nem használjuk jól a játékokkal, vagy ez mára legenda csupán. Az különösen fájó, hogy DJ és Ben mennyiszer nincs egy hullámhosszon....