Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
big snack bemegy, az utsó prototype nose-ok besétálnakSzerintem se, de rá látok egy nemtom 10% esélyt.Sztem Ward sem lesz. Kb sosem. Nem tudom kik vannak még, de nemsokára olyan elkapók és játékosok jönnek a modern érából akik sokkal meghatározóbbak a ligára nézve. Bár, ha rajtam múlna biztosan már aranyzakóban lenne.2022-es PIT HOF class: Ward, Miller, Hampton, Hardy Nickerson Sr. és egy kicker Gary Anderson. Ward volt már tavaly is, de Millernek és pocaknak nagyon örülök, nagy kedvencek voltak.Közülük sajnos csak Wardra látok esélyt, de szerintem ő is csak később lesz.
astroid
tenorx
polamalu
A többiekre egyáltalán nem.
tenorx
Hapton/Ngata/Wilfork
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Szerintem se, de rá látok egy nemtom 10% esélyt.Sztem Ward sem lesz. Kb sosem. Nem tudom kik vannak még, de nemsokára olyan elkapók és játékosok jönnek a modern érából akik sokkal meghatározóbbak a ligára nézve. Bár, ha rajtam múlna biztosan már aranyzakóban lenne.2022-es PIT HOF class: Ward, Miller, Hampton, Hardy Nickerson Sr. és egy kicker Gary Anderson. Ward volt már tavaly is, de Millernek és pocaknak nagyon örülök, nagy kedvencek voltak.Közülük sajnos csak Wardra látok esélyt, de szerintem ő is csak később lesz.
astroid
tenorx
polamalu
A többiekre egyáltalán nem.
több mint 3 éve
Sztem Ward sem lesz. Kb sosem. Nem tudom kik vannak még, de nemsokára olyan elkapók és játékosok jönnek a modern érából akik sokkal meghatározóbbak a ligára nézve. Bár, ha rajtam múlna biztosan már aranyzakóban lenne.2022-es PIT HOF class: Ward, Miller, Hampton, Hardy Nickerson Sr. és egy kicker Gary Anderson. Ward volt már tavaly is, de Millernek és pocaknak nagyon örülök, nagy kedvencek voltak.Közülük sajnos csak Wardra látok esélyt, de szerintem ő is csak később lesz.
astroid
tenorx
több mint 3 éve
2022-es PIT HOF class: Ward, Miller, Hampton, Hardy Nickerson Sr. és egy kicker Gary Anderson. Ward volt már tavaly is, de Millernek és pocaknak nagyon örülök, nagy kedvencek voltak.Közülük sajnos csak Wardra látok esélyt, de szerintem ő is csak később lesz.
astroid
több mint 3 éve
badsco
356
Örök nagy kedvenc marad. Ma már teheneket nevel. 😊
Hogy mára is jusson valami jó...
Spy
több mint 3 éve
2022-es PIT HOF class: Ward, Miller, Hampton, Hardy Nickerson Sr. és egy kicker Gary Anderson. Ward volt már tavaly is, de Millernek és pocaknak nagyon örülök, nagy kedvencek voltak.Én Andresonnak is, sokáig volt pont csúcstartó és az első olyan rúgónk aki valóban minőség volt. Mint most Boswell. A többiek alap. Hampton a hatalmas fejével. Imádtam a palit. Amikor mindig úgy ütötték rá a fejére a sisakot, sírtam 😀 Amikor meg levette néztem, hogyan fért abba bele az a hatalmas golyó 😀 De mellette igazi klasszik NT volt. A régi vágású. Ami az NT eredeti definíciója a fociban.
astroid
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Bush, Watt edzett, Haden csak limitáltan.
több mint 3 éve
astroid
571
2022-es PIT HOF class: Ward, Miller, Hampton, Hardy Nickerson Sr. és egy kicker Gary Anderson. Ward volt már tavaly is, de Millernek és pocaknak nagyon örülök, nagy kedvencek voltak.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Diontae Johnson had the most drops in the NFL last season (15)He has the most targets WITHOUT a drop this season (22)
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Akkor erre az évre megvagyunk? 😊Az már szinte megvolt az első meccsen 😊Egy jó második félidő is elég lenne. 😊Mondjuk a fórum mindenkori hangulatgörbéje alapján egy JÓ meccsre vagyunk a Contenderségtől 😊Na csak ne igyál előre a Mackó bundájára, még feltámadhat az O is... 😀Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Sok jó fórumozás vár ránk a jövőben 😀
Nyernénk minden meccset fasza játékkal, kérdés nélkül, aztán nyalogathatnánk egymást körbe egész héten, mint a honvédosok évekig! 😀
Szokol
bcsarli
Reggio1914
bcsarli
Jan
bcsarli
több mint 3 éve
Az már szinte megvolt az első meccsen 😊Egy jó második félidő is elég lenne. 😊Mondjuk a fórum mindenkori hangulatgörbéje alapján egy JÓ meccsre vagyunk a Contenderségtől 😊Na csak ne igyál előre a Mackó bundájára, még feltámadhat az O is... 😀Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Sok jó fórumozás vár ránk a jövőben 😀
Nyernénk minden meccset fasza játékkal, kérdés nélkül, aztán nyalogathatnánk egymást körbe egész héten, mint a honvédosok évekig! 😀
Szokol
bcsarli
Reggio1914
bcsarli
Jan
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ilyen szar után kevéssel is beérjük 😊Egy jó második félidő is elég lenne. 😊Mondjuk a fórum mindenkori hangulatgörbéje alapján egy JÓ meccsre vagyunk a Contenderségtől 😊Na csak ne igyál előre a Mackó bundájára, még feltámadhat az O is... 😀Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Sok jó fórumozás vár ránk a jövőben 😀
Szokol
bcsarli
Reggio1914
bcsarli
Jan
több mint 3 éve
Egy jó második félidő is elég lenne. 😊Mondjuk a fórum mindenkori hangulatgörbéje alapján egy JÓ meccsre vagyunk a Contenderségtől 😊Na csak ne igyál előre a Mackó bundájára, még feltámadhat az O is... 😀Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Sok jó fórumozás vár ránk a jövőben 😀
Szokol
bcsarli
Reggio1914
bcsarli
több mint 3 éve
Mondjuk a fórum mindenkori hangulatgörbéje alapján egy JÓ meccsre vagyunk a Contenderségtől 😊Na csak ne igyál előre a Mackó bundájára, még feltámadhat az O is... 😀Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Sok jó fórumozás vár ránk a jövőben 😀
Szokol
bcsarli
Reggio1914
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Na, azért látszik, hogy felületesen szemléled a helyzetet, hiszen ott akkor is az értetlenkedés és elégedetlenkedés megy folyamatosan, ha nyer a csapat 😀
Szokol
több mint 3 éve
Végül is ki van írva a temetőre Fel, Támadunk. Csak a helyesírás ott nem jó 😀Na csak ne igyál előre a Mackó bundájára, még feltámadhat az O is... 😀Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Sok jó fórumozás vár ránk a jövőben 😀
Szokol
bcsarli
Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Na csak ne igyál előre a Mackó bundájára, még feltámadhat az O is... 😀Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Sok jó fórumozás vár ránk a jövőben 😀
Szokol
bcsarli
több mint 3 éve
Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Sok jó fórumozás vár ránk a jövőben 😀
Szokol
több mint 3 éve
Visszaolvastam a hozzászólásokat és rájöttem, hogy azért jó ez a sport, mert ha jól játszunk, akkor élvezetes a meccsnézés, ha szarul, akkor meg a fórumozás!Nyernénk minden meccset fasza játékkal, kérdés nélkül, aztán nyalogathatnánk egymást körbe egész héten, mint a honvédosok évekig! 😀
több mint 3 éve
Érdemes megnézni ezt a felvételt:Altatunk, nyugi 😀 Aztán egyszercsak booom robbanunk és megnyerjük a gyerekliga városi fordulóját. Mondjuk a 12 évesek közt pont elég lenne ez a teljesítmény 😀
There are 31 offenses in the NFL, and then there's also whatever the Steelers are doing pic.twitter.com/hNqP0cHLbe
— Benjamin Solak (@BenjaminSolak) September 21, 2021
JuJu-n is lb védekezik, de semmi gond, csak megvárjuk amíg a 4 embere passrush hülyét csinál a támadófalból.
Akárhonnan nézem, egyszerűen nem értem a játékunkat...
Klaci79
több mint 3 éve
gabor25
5 144
| | Na Rothlisberger az egyik ütésnél PEC sérülést szenvedett. Nem tudni egyelőre mi lesz vele hétvégén.Ugyanazon az oldalon vannak. ben canadanak....
Mellette sérült Highsmith, Watt, Haden, Bush és D. Johnson is.
Tomlin szerint Bn túl sok ütést kapott, de arra a kérdésre, hogy tervez e variálni az OL-en az ellenfelek legnagyobb örömére határozott nem volt a válasz.
Taco Charlton érkezett a csapathoz, mivel Watt és Highsmith játéka sem biztos.
Ő Watt előtt ment ki a drafton a Dallas vitte.
Illetve utólag mondta, hogy Benned egy bal térd sérülése is van...remek, akkor pláne üssék agyon a remek falnak köszönhetően.
Megoldás lenne a futás segítésében ha Derek Wattot néha használná az O...köszönjük mester!
Ja és azt is mondta, hogy Ben és Canada között jó a kommunikáció "ugyanazon az oldalon vannak"...
Klaci79
m.quickmeme.com/img/d6/d6b8987e336a7a7e1dfad7e8180762f69d4a8167ceb962c389897e161b8802cb.jpg
Szerkesztette: gabor25