Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 4 éve
kurvara siralmas nezni az O-t tamadni...sot, voltakepp nem is tamadnak, csak ugy vannakes kurvara siralmas nezni a D-t amikor futas ellen vedekeznek. Csak az menti a dolgokat, hogy van 1-3 hatalmas jatekos.
Nyilvan harcoljunk, de keremszepen, ez meg a szokasos steelers infarktusoktol is rosszabb.
Canadatol sokat vartunk, semmi nem jott belole. Erre nem mentseg az oreg QB.
több mint 4 éve
Bejött 😉👍 Pont 5 is elég voltAmi nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.ha első félidőben több mint 5 firstdownt csinálunk, nyerünk
pfefe8
sutianap
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Mi volt ebben a pofás? Tényleg nem értem. Négy labdát adtak el, a szünet után nulla pont, plusz a félpályát egyszer léptük át. Tannehill tíz yardon túl nem tud passzolni, pedig száz yardot futottak mellette. Persze cserék játszanak, de ha vezér lenne, mint Ben, akkor nem kaptunk volna ki. A végén is 5 yardra passzolt, mikor 6 kellett... Vagy az első félidőben Jones megveri az emberét és nem veszi észre. Ehhez képest itt minden sokkal jobb, az tuti. 😊Szerintem egész pofásan toltátok, ahhoz képest, hogy szinte minden skill poszton full csere volt a pályán. Nem volt szerencsétek és hát azért kijött, hogy Tannehillnek vannak korlátai.Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan.Ha te idegállapotba kerültél, akkor mit mondjak én? 😊 A mi offensünk a nyomorúságos, nem a tietek...
Ben is szépen keretbe foglalja a karrierjét; az elején is meg most is abból él, amit a D-től kap, de érdemben nem sokat tesz hozzá.
Jan
Nandito
Klemó
Music City Miracle
több mint 4 éve
A Dolphins egyébként mit tol....1-7-ről már-már a draft első helyére is esélyes volt...most megy 7-7....
több mint 4 éve
Szerintem egész pofásan toltátok, ahhoz képest, hogy szinte minden skill poszton full csere volt a pályán. Nem volt szerencsétek és hát azért kijött, hogy Tannehillnek vannak korlátai.Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan.Ha te idegállapotba kerültél, akkor mit mondjak én? 😊 A mi offensünk a nyomorúságos, nem a tietek...
Ben is szépen keretbe foglalja a karrierjét; az elején is meg most is abból él, amit a D-től kap, de érdemben nem sokat tesz hozzá.
Jan
Nandito
több mint 4 éve
Azért na....a hero team... 😀Amit a D képes csinálni a 4. negyedekben az nem semmi Heywardostul, Wattostul Pedig történelmi mélységben van a futás elleni védekezésünk, ami elsősorban a történelmi mélységben levő ILB minőségünk eredménye (is).
Canada-t viszont visszakézből basznám ki a csapatból. Azt ami a play design címén csinálunk az katasztrófális. Persze Ben gyenge, mint a harmat, de látható, hogy óriási fék van a csapaton akkor, amikor az OC hívja a playeket. Tele vagyunk a LOS és/vagy az FD vonal mögött 5 yardra hívott játékokkal. Akkor van valami, ha no huddle-ben megyünk, de egyébként all in all elképesztő módon kiszámítható mi jön egy-egy playtől eltekintve.
7-6-1 a mérleg. Semmi keresnivalónk a PO-ban, de még mindig van esély, de nyilván egy potens(ebb) O ellen és kevesebb szerencsével semmi esélyünk nincs. De már mondtunk ilyet.
Az biztos, hogy azért az ucsó negyedektől fél azért mindenki...persze mi meg az első háromtól... 😀
több mint 4 éve
Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan.Ha te idegállapotba kerültél, akkor mit mondjak én? 😊 A mi offensünk a nyomorúságos, nem a tietek...
Jan
Music City Miracle
több mint 4 éve
Ilyen egy nyomorúságos, semmitérő O mint ami nekünk van, ez komolyan szégyen. Egész meccsen tudnak csinálni 1 pontszerző driveot? 4 labdaszerzésből 12 pont... idegállapotba kerültem ettől a teljesítménytől komolyan. Ben is szépen keretbe foglalja a karrierjét; az elején is meg most is abból él, amit a D-től kap, de érdemben nem sokat tesz hozzá.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
Csóri TE, már a második nagyon csúnya eset ebben a fordulóbanes neki masodik egy honap alatt.
zacknorb
több mint 4 éve
Csóri TE, már a második nagyon csúnya eset ebben a fordulóban
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
A punter gyereket el kéne már zavarni a pécsába
több mint 4 éve
Bold Prediction 😊Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.ha első félidőben több mint 5 firstdownt csinálunk, nyerünk
pfefe8
sutianap
több mint 4 éve
Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.ha első félidőben több mint 5 firstdownt csinálunk, nyerünk
pfefe8

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.Élethalál meccseken életben szoktunk maradni, hogy aztán az utolsó meccsen lálázzuk el a már-már elhitt PO-t.
pfefe8
De a non-negatív szezon meglesz 😊
több mint 4 éve
Ami nagyjából biztos, hogy 2, de inkább 3 negyedes szenvedés várható a támadóktól. ha addig a védelem kitart és nem szedünk sok hátrányt össze akkor még nyerhetünk is.
Steelers fan
több mint 4 éve
Akkor most nyerünk? 😊
több mint 4 éve
Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.Heinzes meccs, s valszeg az utsó előtti Bennel - oda lesz rakva, másodrészt a Tannehill gaussgörbe kezd szépen lekonyulni oda, ahova való, harmadrészt nem bírják a blitzet, ami nekünk nagyon megy....
1,8 a Steelers odsz, 2,05 a Titans.
Szerintem simán esélyesebbek...de mit éreznek vajon a fogadóirodák?
Klaci79
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Lehet, hogy a Nimfas Korporésön szervezi ki a fogadásokat... 😁Eléggé ajándéknak tűnik...jobb csapatunk semmiképp nincs, akkor meg ez a 2,05-ös odsz....Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.Nem tudom, de én azt érzem, hogy meg kell tennem a Titanst.
Klaci79
tenorx
Klaci79
több mint 4 éve
Eléggé ajándéknak tűnik...jobb csapatunk semmiképp nincs, akkor meg ez a 2,05-ös odsz....Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.Nem tudom, de én azt érzem, hogy meg kell tennem a Titanst.
Klaci79
tenorx
több mint 4 éve
Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.Nem tudom, de én azt érzem, hogy meg kell tennem a Titanst.
Klaci79
több mint 4 éve
Azt nem értem, hogy miért underdog a Titans.1,8 a Steelers odsz, 2,05 a Titans.
több mint 4 éve
QB-kkal kapcsolatban, mindenki nyugodjon meg, mindenki fel lesz szopva draftig, és lesz 3-4 első körös QB.Simán.
tenorx
Ha valamelyik QB nagyot villant addig, (rájátszásban, bowl meccsen, combine-on, stb...) plusz 1-2 NFL csapat bepánikol áprilisra, akkor még top10-es QB pickek is lesznek.
Szerkesztette: Jan
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
QB-kkal kapcsolatban, mindenki nyugodjon meg, mindenki fel lesz szopva draftig, és lesz 3-4 első körös QB.
több mint 4 éve
nem lattam jatszani a titanst egy ideje. miota nincs henry mit csinalnak futas helyett??? avagy ok is siman atfutnak rajtunk?Nem látványos amit csinálnak, nem is játszik különösebben jól az off-ük, de szenvedve behúzzák a meccseket.
xtaki
A támadófaluk nagyon jó, a futókat rotálják, TH hozzárakja a maradékot, sokat play actionnel és RPO-val. Most ugye jönnek vissza embereik, Jones ha játszik, rá figyelni kell majd.
A védelmük javulgat, de azért lehet haladni ellenük, viszont labdavesztések nem férnek majd bele.
több mint 4 éve
nem lattam jatszani a titanst egy ideje. miota nincs henry mit csinalnak futas helyett??? avagy ok is siman atfutnak rajtunk?