Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)
dande
Ne csináld ezt. Hírtelen azt olvastam, hogy NEM a 2021 lesz az ucsó....😅😅
Klemó
Utolsó a Steelersnél... Aztán lehet elmegy valahova még levezetni... 😁
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 378 — Steelers fan
Húha, a többi nèm csend?🙂 Azt hittem záporoznak majd a kommentek (vagy most a csendes könnycseppek ideje van? 😉)
dande
Mert ez nem hír. Teljesítmény alapján már tavaly mennie kellett volna, csak maradt, hogy egy év alatt rendbe rakjuk a fizetési sapkát.

Ebben itt is mindenki egyet értett, a vita a topicban annak szólt, hogy ez a helyes út vagy az azonnali rebuild a kivágásával.
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
dande
Ne csináld ezt. Hírtelen azt olvastam, hogy NEM a 2021 lesz az ucsó....😅😅
több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Szerintem azért van csend mert ez a papírforma.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
dande
Mi már ilyenkor alszunk 😊

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá

Report: Roethlisberger expects 2021 to be last season with Steelers
 www.thescore.com/nfl/news/2242209
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 767
Nyertetek már ma 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Watt-ot aktiváltuk Covid listáról. Kérdés, milyen load-ot fog bírni.
több mint 4 éve
Heyward betegsége miatt elképzelhető sajnos, hogy neki is ki kell hagynia a "rangadót".
Így lehet, hogy a Loudermilk-Wormley-Mondeaux-Tuszka-Bush-Schobert-Highsmith front7 kezd, ami szerintem a '70-es évek óta a leggyengébb lehet.
Szép kilátások, bár állítólag még Watt-ot sem kell temetni...na de edzés nélkül.

Update:
1 negatív már összejött...ma délben kellene a 2.-at produkálnia
Klaci79
Remek hírek... 🙁
Eddig sem mi voltunk a favorit, de így aztán... Mondjuk a srácok csak odateszik magukat, mégiscsak egy Derby 🙂
Reggio1914
Na én pont ennek ellenkezőjét várom, az elmúlt hetekben a totál beleszarást látom rajtuk. Vagy Rötyi, vagy Tomlin miatt, de ezek a srácok mar nem küzdenek a csapatért.
badsco
Ha a szárnyasok ellen alibiznek, akkor a Heinz Field-en meglincselik őket... És ezt ők is tudják... Szarul lehet játszani, lélektelenül nem!
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
De már december van, elkezdünk focizni! 😊

több mint 4 éve
Heyward betegsége miatt elképzelhető sajnos, hogy neki is ki kell hagynia a "rangadót".
Így lehet, hogy a Loudermilk-Wormley-Mondeaux-Tuszka-Bush-Schobert-Highsmith front7 kezd, ami szerintem a '70-es évek óta a leggyengébb lehet.
Szép kilátások, bár állítólag még Watt-ot sem kell temetni...na de edzés nélkül.

Update:
Klaci79
Hangostej sem edzett, ő is beteg Heywarddal együtt.
több mint 4 éve
badsco Pittsburgh Steelers 459

Update:
Klaci79
Remek hírek... 🙁
Eddig sem mi voltunk a favorit, de így aztán... Mondjuk a srácok csak odateszik magukat, mégiscsak egy Derby 🙂
Reggio1914
Na én pont ennek ellenkezőjét várom, az elmúlt hetekben a totál beleszarást látom rajtuk. Vagy Rötyi, vagy Tomlin miatt, de ezek a srácok mar nem küzdenek a csapatért.
több mint 4 éve

Update:
Klaci79
Remek hírek... 🙁
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876

Update:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Hétvégi rémálmom 😀 :
több mint 4 éve
Haden, Buggs out.
Loudermilk és Heyward kihagyta a mai edzést betegség miatt.
több mint 4 éve
gedam 6 476
Lát itt valaki valami hibát?

Spy
najee hibája, nem ismerte a trükkös játékot: el kellett volna bújni a két összefutó ember mögött és amikor kinyitnak, irány az a gap.
gedam
Még jó, hogy ez a McFarland... 😊
badsco
nem szeretem, ha szakértek és közbeszólnak.
több mint 4 éve

Spy
Egyébként ez papíron alapból nem lett volna rossz játék, de kell hozzá egy eleve fos snap (Green ebben tökéletesen hozza az utóbbi két év Punciteljesítményét), egy 98 éves QB, aki még egy rohadt handoffot is gyök kettő sebességgel hajt végre, hogy minden védőnek legyen ideje felmérni a helyzetet (elszívni egy cigit és inni egy kávét is majdnem), illetve kell hozzá két balfasz falember, akiktől kb. tudtuk, hogy ennyit lehet várni...
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 378 — Steelers fan
Spy
Illett volna a futónak közéjük szaladni, hátha egy fumble-t is sikerül összehozni. Úgy maradandóbb lett volna az élmény.
több mint 4 éve

Spy
najee hibája, nem ismerte a trükkös játékot: el kellett volna bújni a két összefutó ember mögött és amikor kinyitnak, irány az a gap.
gedam
Még jó, hogy ez a McFarland... 😊
több mint 4 éve

Spy
gedam
Ilyen **zitangót már itthon sem csinálnak
több mint 4 éve
gedam 6 476

Spy
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Spillane lett még covidos...de egyébként nem játszott volna a térdsérülése miatt.