Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Az elmúlt bő évtized a CAP mágiáról szólt, vagyis nagyjából esélyünk sem volt minőségi FA-ra gondolni is. Ez jövőre változik és láttuk is, hogy nagyon sok a lyuk a csapatban, így Én pont azon csodálkoznék, ha jövőre nem mennénk rá minőségi FA játékosokra és nem is egyre.
több mint 4 éve
Nem látommagunkat nagy nevű FA-k után kajtatni, de a draftoltjainktól fázom. Viszont én gyakorlatilag 3 kezdő CB helyet látok kiadónak a sec-ben, ehhez kellene egy inhouse reménység is, talán slot-ban találunk egy fizikális fürgelábút, vagy legalább az egyiket. Kellene egy outsider is, aki nincs rosteren, mert CB1-et nem látok sem rosteren márciusban, sem jönni a draftról az eddigieket figyelembe véve. Még mindig a DL scouting-unkban és képzésünkben bízom, ha a secondary-ról van szó.
Melyik az az NFL program, amit érdemes figyelni ha DB scoutingról, DB fejlesztésről van szó? CAR-t látok a neveitek között, DEN-t már emlegettétek korábban és van pár csapat ahol jó kezdő páros dolgozik. Szóval melyik csapat szerkérnéyben érdemes DB-t kukázni?
több mint 4 éve
Valaki talál itt tavaszra valami alacsonyan csüngő gyümölcsöt?donte jackson, kovon williams, moró, elder, melvin, needham
www.spotrac.com/nfl/free-agents/all/cornerback//
Spy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Kezdjük ott, hogy Suttonnal hosszabbítani kell, és meg kellene próbálni még Hadennel is az egyezkedést.Valaki talál itt tavaszra valami alacsonyan csüngő gyümölcsöt?Hát ebből max depth, de pl. Apple szerintem nem sokkal rosszabb a Sutton-Pierre duónál, illetve J.C. Jacksont is el nézegetném nálunk, igazi ball hawk a srác.
Spy
badsco
Apple-t neeeee! Darious Williams akkor inkább már, ha low budgetben gondolkodunk, ő legalább egy normális DB képzésből érkezne, bár lehetséges, hogy a piacon szakítani akar és az is lehet, hogy a Ramsnek is kell.
JC Jackson szerintem nagyon sok pénzt fog kérni, azt adja neki meg más. Picit alacsonyabb összegért én jobban örülnék pl Charvarius Wardnak, aki ugyancsak értelmes DB edző alól kerülne ki és Nelsonnál is bevált a Chiefs vonal.
A fiatalabbak közül Donte Jackson, Carlton Davis és Isaiah Oliver érdekes, de sztem utóbbi kettőt megkínálja a saját csapata is. Chandon Sullivan egy érdekes project lenne, PJ Williams vagy McCain egy negyedik embernek elmegy, utóbbi még illene is hozzánk.
több mint 4 éve
Valaki talál itt tavaszra valami alacsonyan csüngő gyümölcsöt?Hát ebből max depth, de pl. Apple szerintem nem sokkal rosszabb a Sutton-Pierre duónál, illetve J.C. Jacksont is el nézegetném nálunk, igazi ball hawk a srác.
Spy
több mint 4 éve
Csak én látom úgy, hogy idén messze ez volt a legértelmesebb TD playünk, amiben számított a rajz is, nem csak a "fuss oda, Ben próbáld odadobni" elv? Jó, kellett hozzá a két védő bénázása, de szerintem, ha marad DJ-n az ember, akkor is meglett volna a TD, de legalábbis a big play. Egyébként mindkét TD-nk most nagyon tetszett, nem ilyen uhh, mázli, hogy összejött, mintha lett volna most elképzelés. Kérdés: ez Canada fejlődése és kézjegye már, vagy ti hogy látjátok?twitter.com/Steelersdepot/status/1468259280012734465?s=20
több mint 4 éve
Az talán nem került elő, de fontos volt, hogy Witherspoon végre kapott nagyobb snap számot és jól teljesített. Különösen ez a látványos Andrews elleni védekezése volt nagyon látványos, ami ha INT, akkor a forduló egyik legnagyobb D playe lett volna. Mindenesetre azért csillant a remény, hogy nem az ablakon dobtunk ki egy 5. kört végül. Ránk is férne egy kis "szerencse" DB oldalon....
több mint 4 éve
Valaki talál itt tavaszra valami alacsonyan csüngő gyümölcsöt? www.spotrac.com/nfl/free-agents/all/cornerback//
több mint 4 éve
Ben nem kommentálta a visszavonulásáról szóló egyelőre csak pletykákat. Azt mondta a sajtónak, hogy ő nem beszél ilyesmiről és csak a következő mérkőzéssel foglalkozik!Öreg már szegény, nem emlékszik mit mondott.
Klaci79
több mint 4 éve
Ben nem kommentálta a visszavonulásáról szóló egyelőre csak pletykákat. Azt mondta a sajtónak, hogy ő nem beszél ilyesmiről és csak a következő mérkőzéssel foglalkozik!Vérprofi 😀
Klaci79
több mint 4 éve
Akkor elküldenék egy pihenőhétre.Ben nem kommentálta a visszavonulásáról szóló egyelőre csak pletykákat. Azt mondta a sajtónak, hogy ő nem beszél ilyesmiről és csak a következő mérkőzéssel foglalkozik!Biztos csak ki akarják zökkenteni... 😁
Klaci79
Reggio1914
több mint 4 éve
Ben nem kommentálta a visszavonulásáról szóló egyelőre csak pletykákat. Azt mondta a sajtónak, hogy ő nem beszél ilyesmiről és csak a következő mérkőzéssel foglalkozik!Biztos csak ki akarják zökkenteni... 😁
Klaci79
több mint 4 éve
Mondta az oroszlán és elkezdet nyerni!Ez egyébként jogos, mert aki a PO-ra odaér, az odaérhet a végére is. Nem hiába mondják mindig, hogy december-januárban kell jól játszani... 😊Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Az esélyhez 4-1 kellene az utolsó 5-ből: W a Vikings, Titans, Browns és Ravens ellen és akkor belefér a L a KC ellen.
Willie Parker
Reggio1914
Amúgy a Tampa tavaly ilyenkor 7-5-el állt, nem úgy néztek ki, mint valami contender...
Jan
Reggio1914
több mint 4 éve
Van olyan forgatókönyv, ami alapján még a Detroit is bejuthat:Ez egyébként jogos, mert aki a PO-ra odaér, az odaérhet a végére is. Nem hiába mondják mindig, hogy december-januárban kell jól játszani... 😊Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Az esélyhez 4-1 kellene az utolsó 5-ből: W a Vikings, Titans, Browns és Ravens ellen és akkor belefér a L a KC ellen.
Willie Parker
Reggio1914
Amúgy a Tampa tavaly ilyenkor 7-5-el állt, nem úgy néztek ki, mint valami contender...
Jan
Reggio1914
ftw.usatoday.com/lists/detroit-lions-nfl-playoffs-jared-goff-35-things-need-to-happen
Akkor mi miért adnánk fel 😊
több mint 4 éve
Ez egyébként jogos, mert aki a PO-ra odaér, az odaérhet a végére is. Nem hiába mondják mindig, hogy december-januárban kell jól játszani... 😊Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Willie Parker
Reggio1914
Jan
több mint 4 éve
Ha összeállna egy egészséges DL rotáció még bármi lehetne itt, de mondjuk ahhoz igencsak gőzmozdonyként kellene megérkeznünk az utolsó meccseinkre.Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Willie Parker
Reggio1914
Jan
Nagyobb realitása van a "dőljünk hátra és élvezzük fr. QB-nk utolsó meccseit, reménykedjünk a szebb jövőben" feelingnek.
több mint 4 éve
Nem vagyunk jók, az tény, de a többiek se jobbak. A csoportunkból bárki bejuthat, akár mi is.A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Willie Parker
Reggio1914
több mint 4 éve
A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár.PO szempont és mi egy mondatban idén? 😊
Willie Parker
több mint 4 éve
Csak mondom, hogy nálunk a kezdőben sincs épkézláb CB....😀berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
de kibaszott jó döntést hozott
véleményem szerint vagy kurva elégedett volt hogy a Lámúr/Freeman tengely már világelit, vagy nem számolt arra, hogy Tizsi mégegyszer bele mer mászni Lámúr arcába, vagy Lámúr kérte me má elegevót, vagy összekaptak Tukerrel a sideline-on és ez volt a büntetés
a fontosabb kérdés hogy Tomlin mi a faszér nem kérte a büntit a félpályánál, azis hóthülyeségvót
sutianap
gedam
Különösen, hogy BB-nek milyen necces passzai voltak szinte végig.
Willie Parker
elveszítjük, jön a steelers, egészséges db-nk egy száll se(jimmy és averett sem edzett egész héten, marlo out)=nem túl jó kilátások.
eltaláljuk a coin flippet és végig kell masíroznunk 80yardot, hogy nyerjünk
vagy
2yardot kell megtenned a győzelemért
szerintem ha van egy bivaly védelmed csak akkor érdemes az over time-ot választanod (és az nekünk már nem volt), egyébként minden esetben rá kell menni. mennyi play és energia eljutni az ellenfél 2yardosáig? miért választod azt, hogy 78 yardot kell menni ahhoz, hogy ugyanannyira legyél a győzelemtől? nem értem.
gedam
több mint 4 éve
A TNF a playoff szempontjából must win meccs lesz. Nézegetve a sorsolásokat 9 győzelemmel is nehezen jutsz be, a Coltsnak valószínűleg meg lesz a 10 is. A Bengals-Niners is kulcsmeccs, de még van jó pár. Az esélyhez 4-1 kellene az utolsó 5-ből: W a Vikings, Titans, Browns és Ravens ellen és akkor belefér a L a KC ellen.
több mint 4 éve
jó ez a Haribó-ekézés flame de vigyétek át a Varnyú topikba, itten meg folytassuk, hogy mekkora király Watt, epacsizgatott Lömúrral, de kis bitangnak csak összeszorul a segglika mikor sípszó előtt jönniláttya

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nyilván elfogadható kockázat volt, én nem is ekézem emiatt, csak én magam nem léptem volna meg.A negyedik negyed képe alapján teljesen logikus döntest hozott.1) Megnyerheted a pénzfeldobást, felkúrsz egy 50 yardos bombát, DPI - mezőnygól.berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
véleményem szerint vagy kurva elégedett volt hogy a Lámúr/Freeman tengely már világelit, vagy nem számolt arra, hogy Tizsi mégegyszer bele mer mászni Lámúr arcába, vagy Lámúr kérte me má elegevót, vagy összekaptak Tukerrel a sideline-on és ez volt a büntetés
a fontosabb kérdés hogy Tomlin mi a faszér nem kérte a büntit a félpályánál, azis hóthülyeségvót
sutianap
gedam
Willie Parker
elveszítjük, jön a steelers, egészséges db-nk egy száll se(jimmy és averett sem edzett egész héten, marlo out)=nem túl jó kilátások.
vagy
szerintem ha van egy bivaly védelmed csak akkor érdemes az over time-ot választanod (és az nekünk már nem volt), egyébként minden esetben rá kell menni. mennyi play és energia eljutni az ellenfél 2yardosáig? miért választod azt, hogy 78 yardot kell menni ahhoz, hogy ugyanannyira legyél a győzelemtől? nem értem.
gedam
Visszatámadás 3&out. Nyertél.
2) Elveszíted a pénzfeldobást, kb BB-től benne van akármikor egy pick(6). Noname cornerek felé is, meg még a DL-be is beledobálja. Bármikor, ezen a meccsen is. Futni meg alig tudtunk, haladni nyögvenyelősen.
A visszatámadáshoz elég egy FG, amit Tucker 60+-ról is megold.
3) A kétpontosnál egy védelemnek egy darab playt kell kivédekeznie, amire simán felszívja magát, akármennyire is jó vagy rossz egységről van szó.
A meccs összképét tekintve nagyjából egyenlő sansz volt a végkimenetelekre, akár a 2 pontost, akár a hosszabbítást választja Harbaugh. Szerintem rossz döntés volt, egy nagyobb mintában jobb bízni, mint egy darab esélybe kapaszkodni.
Mindkettő magyarázható, de nekem ez a sok hosszabbítást játszottunk, nem érv. Egy csoportmeccsen, ami részben a csoportelsőségedért megy.
Willie Parker
Az utolsó 3 drive-otok talán TD FG TD ha jól emlekazem. A vedelmük összeesett, megsérült Humphrey, míg ők ezt az egyetlen drive-ot tudták felrakni a második félidőben, különben ütötték verték a Steelers védői Lamart.
Én is megpróbaltam volna.
gabokocka
Roethlisberger meg olyan, hogy dob neked 10 jót, aztán meg egy teljesen homály INT-et. A drive-jaink is ilyenek, egyszer kés a vajon, máskor meg (általában) nem tudjuk beindítani a motort.
több mint 4 éve
A negyedik negyed képe alapján teljesen logikus döntest hozott.1) Megnyerheted a pénzfeldobást, felkúrsz egy 50 yardos bombát, DPI - mezőnygól.berúgjuk, hosszabbítás, pénzfeldobás:Szerintem egyáltalán nem volt jó döntés, ilyenkor már a fixre mész rá, vagyis legyen hosszabbítás, azon az alapon, hogy ott még elbaszhatja a másik is, itt meg csak te ronthatod el végérvényesen.dehát a hárbó mondta a saját szájával, hogy azért ment neki, mert kifogytunk a db-kből. persze lehet bízni a pénzfeldobásban, de ez teljesen vállalható, nem arrogáns döntés. nekünk így nagyobb volt az esélyünk a győzelemre. mondjuk én egy dizájnerfutást mutatok, de passzolokkal próbálkoztam volna, de ez már a románon múlt, hogy mit hív.Harbaugh szerintem azért ment rá a kettesre, mert ez már a negyedik hosszabbításos meccsük lett volna, ráadásul ugye idén alapból +1 meccs van. Nem akarja kizaigerelni a csapatát a play offra. Grat a csapatnak a W-hez!nem tuggyuk mé ment rá, merő a Haribó
Seda26
sutianap
gedam
Willie Parker
vagy
gedam
Visszatámadás 3&out. Nyertél.
2) Elveszíted a pénzfeldobást, kb BB-től benne van akármikor egy pick(6). Noname cornerek felé is, meg még a DL-be is beledobálja. Bármikor, ezen a meccsen is. Futni meg alig tudtunk, haladni nyögvenyelősen.
A visszatámadáshoz elég egy FG, amit Tucker 60+-ról is megold.
3) A kétpontosnál egy védelemnek egy darab playt kell kivédekeznie, amire simán felszívja magát, akármennyire is jó vagy rossz egységről van szó.
A meccs összképét tekintve nagyjából egyenlő sansz volt a végkimenetelekre, akár a 2 pontost, akár a hosszabbítást választja Harbaugh. Szerintem rossz döntés volt, egy nagyobb mintában jobb bízni, mint egy darab esélybe kapaszkodni.
Mindkettő magyarázható, de nekem ez a sok hosszabbítást játszottunk, nem érv. Egy csoportmeccsen, ami részben a csoportelsőségedért megy.
Willie Parker
Az utolsó 3 drive-otok talán TD FG TD ha jól emlekazem. A vedelmük összeesett, megsérült Humphrey, míg ők ezt az egyetlen drive-ot tudták felrakni a második félidőben, különben ütötték verték a Steelers védői Lamart.
Én is megpróbaltam volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.