Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 4 éve
Nics Bush & Sóbert: Chubb 58yard... Tuszka nagyon hasznos rotációs játékos. Whiterspoont jó lenne megtartani. Nálam Heyward az MVP (Steelers). Watt meg tudjukmi.
több mint 4 éve
Jjja meg egy: a 29.sz futoteljesitmenyeddel bucira szetfutsz egy ligaatlag futasvedelmet (16.), az meg egy 'lekapomahajam' tetel. Good job!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Wow. Mike Tomlin becomes the first head coach in NFL history to have a non-losing record in each of his first 15 seasons pic.twitter.com/jT6QEjdqII
— FOX Sports: NFL (@NFLonFOX) January 4, 2022
több mint 4 éve
James Hudson III OT vs. TJ Watt Edge: 1,2.3,... Kivulrol megint korbeszaladt, a csudaba is, megyek felsegitem az iranyitom. A csavonak az este kiserteni fog de sokaig. TJ Watt merhetetlen (egy E.T.), a Browns erthetetlen (agyonvereted az 1.sz.iranyitod), Mayfield holnap az orvosi konzultacios team elott: "hmmmm, kedves kollegak, hol is kezdjuk?" Amikor egy meltatlan edzoi dontes talalkozik egy melto teljesitmennyel mit lehet meg mondani? Leginkabb csak gratulalni erdemes a rekordkozeli teljesitmenyhez, mert az elobbi tobb szot nem erdemel.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
TJ Watt minden pénzt megér. Falat Harris elé a QB másodlagos.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ez kemény a 188yardból 181kontakt után. Mi lenne egy jobb fal mögött.Harris megdöntötte Harris rekordját.Sponsored by Jägermeister. 😊 😊 😊
polamalu
iktriad
több mint 4 éve
Harris megdöntötte Harris rekordját.Sponsored by Jägermeister. 😊 😊 😊
polamalu
több mint 4 éve
Harris megdöntötte Harris rekordját.
több mint 4 éve
Koszonjuk Big Ben. Koszonjuk a gyuruket. Koszonjuk, hogy evekig nem azzal kellett szenvednunk, hogy 1/1 esek legyunk a drafton. Koszonjuk hogy stabilitast hoztal nekunk. Es koszonjuk hogy igy csodalhattuk a kegyetlen vedelmunk mellett egy feltoro tamado csapatreszt. Ami vegul a vedelem fole nott. De onnan mar csak lefele lehetett (killer bees). Vegre lathattuk az emberi mivoltjat bennek. Es hogy mit jelent neki ez az egesz. Es talan azt is, hogy mennyire fogja ezt hianyolni. Nem lehet egyszeru mindezt feladni.
Es emlekezzunk a legjobb Benre. Aki 18 evig vitte/vezette a csapatot. Koszonjuk.
több mint 4 éve
Szép munka volt. Méltó befejezés Big Ben karrierjének. Remélem még marad vasárnapra a lendületből. Már csak egy sack kell Watt-tól a rekordhoz.
több mint 4 éve
Big Ben takes a final lap around Heinz Field.
— NFL (@NFL) January 4, 2022
What a moment for Pittsburgh. pic.twitter.com/AzU1AtwkFI
több mint 4 éve
Ha ennyi pénzt kidobnék, akkor már tuti Polamaluval üzentetnék valamit:www.cameo.com/troy43
több mint 4 éve
www.cameo.com/ab81?qid=1641250223én csípnám
97 ezer forintért megüzentessem vele, hogy igazából magyar?
tenorx

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
www.cameo.com/ab81?qid=164125022397 ezer forintért megüzentessem vele, hogy igazából magyar?
több mint 4 éve
AB84 azért üzent egyet Big Bennek:A francokat, ez cameo. Hallod is a végén. Ez az, amikor felbérelsz hírességeket hogy üzenjenek valakinek.
BREAKING: @AB84 has a message for Big Ben & Steelers Nation ahead of #MNF pic.twitter.com/tOOEb1A6s2
— Barstool Yinzers (@BarstoolBurgh) January 3, 2022
Klaci79
több mint 4 éve
AB84 azért üzent egyet Big Bennek:BREAKING: @AB84 has a message for Big Ben & Steelers Nation ahead of #MNF pic.twitter.com/tOOEb1A6s2
— Barstool Yinzers (@BarstoolBurgh) January 3, 2022
több mint 4 éve
Vannak csapatok, akik évtizedes távlatban nem tudnak fr QB-t szerezni, korai pickekkel, tradekkel, sehogy... ha van olyan, aki elérhető és egyértelműen fr QB, azt meg kell szerezni azonnal. Minden más poszt nagyságrenddel könnyebben pótolható, bármikor.Szerintem felesleges jövőre megfizetni valakit, ezer sebből vérzünk. Kell vmi flyer hátha bejön, de közben meg a falakat meg a csapatot erősíteni.Ez is egya megoldás ,de akkor kell egy szabadügynök irányító a piacról. Én például látok fantáziát a Ravens csereirányítójában Huntley-ban. Gondolom nem a világ pénzébe kerülne és bekötött szemekkel és összekötözött lábakkal is többet ér mint Rudi és a többi irányítónk együtt.Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
Ott még bőven van több átlag feletti kezdő játékos, amire nagy szükségünk lenne.
tenorx
pfefe8
Aztán jövőre QBt húzni.
tenorx
Nincs olyan korai draftcetli, ami garantálná hogy jó lesz a QB, elég ha megnézzük a legutóbbi "korszakos" QB classt, de végtelen hosszan lehetne sorolni azokat az irányítókat, akiket top5-ben húztak, aztán nem lett belőlük semmi, vagy max backup. (amúgy baromira kiváncsi lennék, hogy a mi tavalyi boardunkon hogy voltak sorolva a QB-k, gyanítom nem olyan sorrendben, ahogy most a valóságban teljesítenek...) Szóval afelől is vannak kétségeim, hogy pont a mi stábunk lesz az, aki kiszúrja a prospectek közül a gyémántot.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
Többször olvastam itt az oldalon, de felejtsétek már el a srácot!!! Korlátozott szabadugynok és nyilván marad a Ravens berkeiben. Hülyék lennének elengedni. Még Rogers-re is nagyobb az esély. Az legalább nem nulla!Ez is egya megoldás ,de akkor kell egy szabadügynök irányító a piacról. Én például látok fantáziát a Ravens csereirányítójában Huntley-ban. Gondolom nem a világ pénzébe kerülne és bekötött szemekkel és összekötözött lábakkal is többet ér mint Rudi és a többi irányítónk együtt.Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
Ott még bőven van több átlag feletti kezdő játékos, amire nagy szükségünk lenne.
tenorx
pfefe8
több mint 4 éve
Szerintem felesleges jövőre megfizetni valakit, ezer sebből vérzünk. Kell vmi flyer hátha bejön, de közben meg a falakat meg a csapatot erősíteni.Ez is egya megoldás ,de akkor kell egy szabadügynök irányító a piacról. Én például látok fantáziát a Ravens csereirányítójában Huntley-ban. Gondolom nem a világ pénzébe kerülne és bekötött szemekkel és összekötözött lábakkal is többet ér mint Rudi és a többi irányítónk együtt.Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
tenorx
pfefe8
Aztán jövőre QBt húzni.
több mint 4 éve
Én már attól is boldog lennék ha az utolsó két meccset megúsznánk ~400 engedett futott yard alatt. 😊Így is bottom 5-ben vagyunk engedett yardokban,yard/carryben meg utolsók...
több mint 4 éve
Ez is egya megoldás ,de akkor kell egy szabadügynök irányító a piacról. Én például látok fantáziát a Ravens csereirányítójában Huntley-ban. Gondolom nem a világ pénzébe kerülne és bekötött szemekkel és összekötözött lábakkal is többet ér mint Rudi és a többi irányítónk együtt.Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8
tenorx
Steelers fan
több mint 4 éve
Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.Annyi lyuk van a csapatban, hogy én inkább lefelé szeretnék mozogni, és második körben foldozgatni.
pfefe8