Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀Te kit hoztál volna a falba?
Tényleg annyi a lényeg, hogy kellene egy jó fal.
De már nyilván mindegy, nem fogunk az időben visszamennié, és nem RBt húzni az első körben. Imádom Najeet, kurvára nem erre volt szükségünk 😀
tenorx
Leatherwood-ot, aki a második legrosszabb falember a ligában? Ráadásul a Raiders magasan vitte ki.
Teven Jenkinst, aki már most rokkant és kb. 6 hónapja nem is játszott és aki a drafton is sérült volt?
Walker Little-t, aki a Jax falba nem tud normálisan bekerülni?
Carmant, aki a Bengals kb legrosszabbja? Cosmit, akinek ugyanolyan rövid a keze, mint Greennek és semmivel nem jobb a képzése?
több mint 4 éve
Itt meg egy Myles Garrett, egy TJ Watt meg egy Calais Campbell ... Conner munkáját és terhelését Kyler Murray futkorászása könnyíti meg, amire a Rozsdás Bökő már nem képes.Jól van ezt èn sem tudtam volna jobban megfogalmazni ès legalább nem kívülről jött a beleduma 😉😛csak csendben mèg ,van arra felè egy Donald meg egy Bosa is vagy ki 😏jajmá, ekkora balfasz brigádot, hogy nem tudtuk megtartani, hanem első körben húztunk RB-tMit szóltok Connerhez Arizonában? Durva mire képes egy normális back, ha van OL.Hát azért az nem a North.
tenorx
Willie Parker
gratulálok
nem a North hát nem, sokkal brutálisabb csoport, a North a kispöcsűek ovija lett
az Arizona fal
DJ Humphries 15/1 4611snap
Max Garcia 15/4 1991snap
Rodney Houston 11/2 9011snap
Sean Harlow 17/4 364snap
Kelvin Beachum 12/7 8228snap
3 harmincon felüli, ebből Garcia nem sokat játszott, backup, Harló beugrós, csak Humpri a prémium
Conner 14 rushTD(2.) nem 6, tudod kinek van 6, Dibó Szamuelnak meg Koradél Pattyerzonnak - a 200 attak fölötti futók majd mind 10 fölötti TDvel vannak, ugye Gibzonnak még van két jóbaráttya eme hiányosság leküzdéséhez, Kúk meg a kakukktojás, egy nagy faszt húztunk futót, tudod hogyhítták ezt öt évvel ezelőtt OFENZÍVVÍPÖN, azt mindenki röhögött
óriás hiba volt Villanyóra meg Koner elengedése - mer ha hajlandóak lennénk futótandemben gondolkozni szépen elzsuzsikáltak volna Snellel
sutianap
dande
több mint 4 éve
Az NFC Westben a támadósorok jobbak, nem a védelmek. A Rams védelem oké, a többi kuka.Rams linebackerek meg a safetyk hol vannak futás ellen? Seahawks védelme történelmi mélypontokat nyel futás ellen (is), full diszfunkcionális (mint a miénk is). A Niners ellen is lehet futni.
Persze idén nem jók a North csapatok sem, ez tény, de itt Conner már kinyúlt volna. Pont.
Benny Snell, megőrülök.
több mint 4 éve
Én már épp elakartam engedni a beleállást 😀 Tényleg annyi a lényeg, hogy kellene egy jó fal.
De már nyilván mindegy, nem fogunk az időben visszamennié, és nem RBt húzni az első körben. Imádom Najeet, kurvára nem erre volt szükségünk 😀
több mint 4 éve
Jól van ezt èn sem tudtam volna jobban megfogalmazni ès legalább nem kívülről jött a beleduma 😉😛csak csendben mèg ,van arra felè egy Donald meg egy Bosa is vagy ki 😏jajmá, ekkora balfasz brigádot, hogy nem tudtuk megtartani, hanem első körben húztunk RB-tMit szóltok Connerhez Arizonában? Durva mire képes egy normális back, ha van OL.Hát azért az nem a North.
tenorx
Willie Parker
gratulálok
nem a North hát nem, sokkal brutálisabb csoport, a North a kispöcsűek ovija lett
az Arizona fal
Max Garcia 15/4 1991snap
Sean Harlow 17/4 364snap
3 harmincon felüli, ebből Garcia nem sokat játszott, backup, Harló beugrós, csak Humpri a prémium
Conner 14 rushTD(2.) nem 6, tudod kinek van 6, Dibó Szamuelnak meg Koradél Pattyerzonnak - a 200 attak fölötti futók majd mind 10 fölötti TDvel vannak, ugye Gibzonnak még van két jóbaráttya eme hiányosság leküzdéséhez, Kúk meg a kakukktojás, egy nagy faszt húztunk futót, tudod hogyhítták ezt öt évvel ezelőtt OFENZÍVVÍPÖN, azt mindenki röhögött
óriás hiba volt Villanyóra meg Koner elengedése - mer ha hajlandóak lennénk futótandemben gondolkozni szépen elzsuzsikáltak volna Snellel
sutianap
több mint 4 éve
jajmá, ekkora balfasz brigádot, hogy nem tudtuk megtartani, hanem első körben húztunk RB-tMit szóltok Connerhez Arizonában? Durva mire képes egy normális back, ha van OL.Hát azért az nem a North.
tenorx
Willie Parker
gratulálok
az Arizona fal
Max Garcia 15/4 1991snap
Sean Harlow 17/4 364snap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Mit szóltok Connerhez Arizonában? Durva mire képes egy normális back, ha van OL.Hát azért az nem a North.
tenorx
több mint 4 éve
Mit szóltok Connerhez Arizonában? Durva mire képes egy normális back, ha van OL.Örülök neki, megérdemli. Megtalálta a csapatát. Nálunk csak összetörték volna.
tenorx
több mint 4 éve
Mit szóltok Connerhez Arizonában? Durva mire képes egy normális back, ha van OL.
több mint 4 éve
Nézem vissza ezeket a felvételeket...valami elképesztő milyen szar falunk van...talán még Moore és Turner tudja megcsinálni a feladatát, bár ők sem mindig.Szerintem Harris azt hozná, mint anno Bell... Ő is kontakt után rengeteg yardot tudott még hozni vagy okosan kivárt a pufik mögött és amikor megindult...
— Steelers Depot 🎅🎄🎁 (@Steelersdepot) December 13, 2021
Szegény Harris mire lenne képes vajon egy 4-5 évvel ezelőtti támadófallal?!
Alex’s work must be seen. This is unbearable!!! 🤡🤡🤡 https://t.co/4ZNmW3yfqV
— Adam Steel 🎄🎅 (@RenegadeAdam) December 13, 2021
Klaci79
No meg elkapás is ment.
több mint 4 éve
Nézem vissza ezeket a felvételeket...valami elképesztő milyen szar falunk van...talán még Moore és Turner tudja megcsinálni a feladatát, bár ők sem mindig.— Steelers Depot 🎅🎄🎁 (@Steelersdepot) December 13, 2021
Szegény Harris mire lenne képes vajon egy 4-5 évvel ezelőtti támadófallal?!
Alex’s work must be seen. This is unbearable!!! 🤡🤡🤡 https://t.co/4ZNmW3yfqV
— Adam Steel 🎄🎅 (@RenegadeAdam) December 13, 2021
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Nem aktuális téma, viszont az utóbbi években eléggé átalakult a csapatunk, és ezen időszak között nem is igazán volt/van realitása szuper bowl győzelemnek. Utoljára a Killer bees időszakban volt a legnagyobb esélyünk Sb-t nyerni. És foglalkoztat a kérdés, hogy szerintetek melyik szezonban volt a legnagyobb esélyünk Sb-t nyerni? Itt leginkább a 2014-2018 közötti időszakra gondolok. Pusztán eredményesség tekintetében nyilván 2016-ban voltunk a legközelebb, de én mégis azt mondom, hogy ekkor voltunk talán a leggyengebbek (igazán jó csapatot szinte nem is vertünk meg ebben az idényben). Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Szerkesztette: Seda26
több mint 4 éve
Nem tudhatod, mennyi munkája volt benne a védelemnek.Örülök, hogy csak másnap reggel néztem meg, így 0-23-nál meg tudtam nézni mi lett a vége, és koncentrálhattam a meccsre. Kár, hogy nem sikerült kitalálni mást a 8-man box ellen, mint hogy engedjük el őket 29-0-ra,k aztán majd hátrább mennek. Ha valami kijött volna előbb az agytrösztből meg is lephettük volna őket. Offense-ről szerintem nincs is mit eltenni a meccsről, amíg számított, nem tudtak mit tenni az ellennel.Thielent a sérülése vette le a pályáról 😉
Remélem, Washington-t megpróbáljuk megtartani, szürke eminenciás ő, polip karokkal és erősebb mint egy RB.
Egy dolgot pedig tökéletesen valósított meg a Defense is am gameplan-ból, Thielen-t levették a pályáról, stat nélkül zárta a meccset. Kár, hogy Cook és Jefferson közül egyikre sem sikerült kitalálni semmit végig, pedig megnéztem volna, ahogy Osborn agyonver minket, vagy Mattison.
Magaskovács kiesése fájó volt Watt-én felül, mert ő lett volna, akinek hoznia kellett volna a nyomást a csere LT-el szemben, így hogy mindkettő kidőlt nem volt sok esély nyomásra.
Witherspoon-ra kíváncsi leszek a hátralévő meccseken, mutat-e még valamit, vagy csak nem készültek rá.
Claypool meg egy pöcs. Megerősíti a fejemben a teóriát, hogy a sophomore slump nem a pályán jön elsősorban, hanem a játékosok fejében.
Úgy gondolom, ahogy eddig, hátra lehet dőlni, élvezni a hátralévő 4 meccset Ben-el, nem biztos, hogy akarnám ezt a csapatot a rájátszásban nézni. Nem tudom, mennyire kellene bealudnia az ellenfélnek, hogy akár egy meccset is nyerjünk ott.
Spy
astroid
több mint 4 éve
Örülök, hogy csak másnap reggel néztem meg, így 0-23-nál meg tudtam nézni mi lett a vége, és koncentrálhattam a meccsre. Kár, hogy nem sikerült kitalálni mást a 8-man box ellen, mint hogy engedjük el őket 29-0-ra,k aztán majd hátrább mennek. Ha valami kijött volna előbb az agytrösztből meg is lephettük volna őket. Offense-ről szerintem nincs is mit eltenni a meccsről, amíg számított, nem tudtak mit tenni az ellennel.Thielent a sérülése vette le a pályáról 😉
Remélem, Washington-t megpróbáljuk megtartani, szürke eminenciás ő, polip karokkal és erősebb mint egy RB.
Egy dolgot pedig tökéletesen valósított meg a Defense is am gameplan-ból, Thielen-t levették a pályáról, stat nélkül zárta a meccset. Kár, hogy Cook és Jefferson közül egyikre sem sikerült kitalálni semmit végig, pedig megnéztem volna, ahogy Osborn agyonver minket, vagy Mattison.
Magaskovács kiesése fájó volt Watt-én felül, mert ő lett volna, akinek hoznia kellett volna a nyomást a csere LT-el szemben, így hogy mindkettő kidőlt nem volt sok esély nyomásra.
Witherspoon-ra kíváncsi leszek a hátralévő meccseken, mutat-e még valamit, vagy csak nem készültek rá.
Claypool meg egy pöcs. Megerősíti a fejemben a teóriát, hogy a sophomore slump nem a pályán jön elsősorban, hanem a játékosok fejében.
Úgy gondolom, ahogy eddig, hátra lehet dőlni, élvezni a hátralévő 4 meccset Ben-el, nem biztos, hogy akarnám ezt a csapatot a rájátszásban nézni. Nem tudom, mennyire kellene bealudnia az ellenfélnek, hogy akár egy meccset is nyerjünk ott.
Spy
több mint 4 éve
Örülök, hogy csak másnap reggel néztem meg, így 0-23-nál meg tudtam nézni mi lett a vége, és koncentrálhattam a meccsre. Kár, hogy nem sikerült kitalálni mást a 8-man box ellen, mint hogy engedjük el őket 29-0-ra,k aztán majd hátrább mennek. Ha valami kijött volna előbb az agytrösztből meg is lephettük volna őket. Offense-ről szerintem nincs is mit eltenni a meccsről, amíg számított, nem tudtak mit tenni az ellennel. Remélem, Washington-t megpróbáljuk megtartani, szürke eminenciás ő, polip karokkal és erősebb mint egy RB.
több mint 4 éve
Az valóban lányregényesen csöpögős lenne, ha BB egy kafa meccset lehozva (akár győzelemmel) ellovagol a naplementébe, aminek persze mindenki örülne.A PO-ról én a szezon kezdetén is letettem, tudva levő volt, hogy ez nem az az év... De itt annyira kesze nomeg kusza ez a szezon, hogy még mindig szóba kerülhetünk, pedig a játékunk egyáltalán nem avanzsálna oda minket, csoportban is jelenleg utolsók vagyunk, igaz Nem negatív mérleggel 😀 (Tomlin vállveregetés)
több mint 4 éve
Én csak azt kívánom, hogy Ben búcsúzzon szépen az utolsó két meccsen. Nem látom azt a szkenáriót, hogy a Titans, vagy a Chiefs ellen hogyan nyerhetnénk, így feleslegesnek gondolnám számolni is.
több mint 4 éve
Nekem az a kemény, hogy még mindig van esélyünk a PO-ra.... 😀Itt vannak a "kész a csapatunk" Ravens, a Bengals, meg Browns, meg a Bills és a Rötyi által vezetett Steelers "csak" 1 meccsre van. Mindezt attól függetlenül mondom, hogy a realitás 4 dugó az utolsó meccsen. valami azért azt súgja, hogy legalább az egyiket meg fogjuk nyerni.
4 mérkőzés...Titans, Chiefs, Browns, Ravens.Deadpoolnál a 83 yard az ami eszeveszett sok a számossága mellett és ebből van szépen mindenből. (H, OPI, FS, PF) Egyértelműen beverte a fejét az "újonc plafonba", ami azért részben annak is volt köszönhető, ahogy kezdte a karrierjét és ahogy felkapták. Most két út lesz, mint minden NFL játékos előtt ilyenkor. Visszamegy és dolgozik, visszavesz az arcból, vagy pedig elsüllyed majd szépen 1-2 év játék után, ugyanis ilyen játékosok így (rengeteg hibával, inkonzisztensen) nem kellenek egyik NFL csapatba sem. Én egyébként ahogy írtam is, pont DJ okán bízom benne, hogy előbbi valósul meg szépen.
3 győzelemmel PO
Minden más esetben máris nézhetjük a draftot.
(2 győzelem esetén borzalmas nagy számolgatás és körbeverés kell, de ezzel felesleges foglalkozni)
Azért ez kemény...
Borzalmas sok a WR büntetésünk.
Klaci79
több mint 4 éve
4 mérkőzés...Titans, Chiefs, Browns, Ravens.Szerintem négyet kell nyerni, mert kell a 10 győzelem. A Titans, KC, Pats viszi a csoportokat, a Bills vagy a Chargers bent lesznek és a Coltsnak szerintem meg lesz a 10 győzelem.
3 győzelemmel PO
(2 győzelem esetén borzalmas nagy számolgatás és körbeverés kell, de ezzel felesleges foglalkozni)
Azért ez kemény...
Klaci79
www.espn.com/nfl/schedulegrid
több mint 4 éve
4 mérkőzés...Titans, Chiefs, Browns, Ravens.3 győzelemmel PO
Azért ez kemény...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Dehát akkor abban hiszel amiben Rapoport 😊Highsmitsh és Watt sérülése nem komoly, elvileg jövő7re visszatérhetnek Rapoport szerint.Nem hiszek már ebben, Watt visszatér bárhonnan is 2 nap alatt, 3,5 sackes állapotban.
Reggio1914
KeyG
több mint 4 éve
Highsmitsh és Watt sérülése nem komoly, elvileg jövő7re visszatérhetnek Rapoport szerint.Nem hiszek már ebben, Watt visszatér bárhonnan is 2 nap alatt, 3,5 sackes állapotban.
Reggio1914
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Highsmitsh és Watt sérülése nem komoly, elvileg jövő7re visszatérhetnek Rapoport szerint.
több mint 4 éve
Azt mondjuk sosem szabad elfelejteni, hogy a rengeteg 3&out nem segít a védelmen, különösen mert ha rotálni kell, akkor hatalmas a szakadék.Azt hiszem nem a WR a legnagyobb probléma most. A védelem, különösen a futás elleni, történelmi mélységekbe süllyedt 😕Pont ezt akartam írni, hogy ahhoz képest, hogy mennyi draft tőke ment a D-be elképesztő mélységben vannak a számaink és ez egyértelműen koncepciós problémára utal, hiszen amint nincsenek egyéni bravúrplayek és teljesítmények nagyjából egészében szétesik a D.
Klaci79
Klemó
Azt legalább tudjuk, hogy ha Haden egyszer visszatér, akkor a Haden Witherspoon CB kettős kezdhet és Sutton megy vissza a helyére slotba, mert a szélen sajnos használhatatlannak tűnik.
De a legnagyobb bajunk még mindig a tömeg középen és a két gyenge ILB.
Álmomban már láttam, hogy Tuitt lassan visszatér 😀
több mint 4 éve
Azt hiszem nem a WR a legnagyobb probléma most. A védelem, különösen a futás elleni, történelmi mélységekbe süllyedt 😕Pont ezt akartam írni, hogy ahhoz képest, hogy mennyi draft tőke ment a D-be elképesztő mélységben vannak a számaink és ez egyértelműen koncepciós problémára utal, hiszen amint nincsenek egyéni bravúrplayek és teljesítmények nagyjából egészében szétesik a D.
Klaci79