Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.Hihetetlen jó wr-eket draftoltok de szinte mindegyiknek ugyanaz a hibája a jelleme, így a tehetség hiába ha a csapatra káros a játéka
Igazából az O az első félidőben elintézte a csapatot, ilyen gameplannel egyszerűen vicc az egész.
Miután Watt és Highsmith is megsérült, kész csoda volt, hogy meccsben maradtunk, de ez a Steelers ennyit tud.
Kéretik azonnal kivágni P.H.-t, Berry sokkal jobb punter.
Borzalmasan kellene egy normális center is sürgősen. Ez zsákutca.
Claypool-al meg sürgősen el kell beszélgetni, mert jelenleg sokkal fontosabbnak érzi magát a csapatnál.
Klaci79
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Nagyjából amit vártam...bár a 200+yard egy futótól még a mi szintünkön is értékelhetetlen.Igazából az O az első félidőben elintézte a csapatot, ilyen gameplannel egyszerűen vicc az egész.
Miután Watt és Highsmith is megsérült, kész csoda volt, hogy meccsben maradtunk, de ez a Steelers ennyit tud.
Kéretik azonnal kivágni P.H.-t, Berry sokkal jobb punter.
Borzalmasan kellene egy normális center is sürgősen. Ez zsákutca.
Claypool-al meg sürgősen el kell beszélgetni, mert jelenleg sokkal fontosabbnak érzi magát a csapatnál.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Az az érzés kerülget évek óta, hogy a HC/DC és a scoutok két malomban őrölnek és nem azokat választjuk, akiket ők kinéznek.Ennek kapcsán azt nem értem lassan évtizede, hogy Tomlin egy elméleti mestere ennek a zónázásos dolognak, erre draftolunk olyan palikat, akik emberfogásban jók. Burns volt ennek a mintapéldánya, bár nála az emberezésben jó kimerült ott, hogy Miamiban jó volt benne. Teljesen világtalanul zónázunk minden 2-3. játékban.HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.Kíváncsi leszek, hogy Tomlin ledobja-e a vasmacskát és feladja-e ezt a zónaváltós védekezést NB2-es cornerekkel.
Visszafelé amit a Ravens ellen mutatott az O és szerzett 20 pontot, az kb itt is adott. Nem valami félelmetes eddig a Vikes passrush, a két legjobbnak van 4-4 sackje.
Nálunk jobb csapatot is vert már idén a Vikes, de azért Thielen biztosan nagyon hiányzik majd, a kezdő LT-ről nem is beszélve.
Klaci79
Ránézek Pierre-re, Norwoodra, és azt látom, hogy ez a két srác szeret és tud ütközni, tapadnak is, csak egyet nem tudnak: nincs ritmusérzékük. Kis területen jók, nagy térben elvesznek, részben a méretproblémák miatt is. Nehogy má' emberezzünk, mer' az buzis vagy hátha sikerül...
Willie Parker
És ehhez jön, hogy hoztunk egy coverben jó(nap mondott) ILB-t, akinek totálisan nem megy ez a szerep.
Ezért tartok tőle, hogy azoktól a csapatoktól, akiknél potens QB-WR duó van, vereséget szenvedünk. Persze a pályán Watt, Heyward és a többiek, ők azért mindig tehetnek arról, hogy ne így legyen.
Klaci79
több mint 4 éve
Ennek kapcsán azt nem értem lassan évtizede, hogy Tomlin egy elméleti mestere ennek a zónázásos dolognak, erre draftolunk olyan palikat, akik emberfogásban jók. Burns volt ennek a mintapéldánya, bár nála az emberezésben jó kimerült ott, hogy Miamiban jó volt benne. Teljesen világtalanul zónázunk minden 2-3. játékban.HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.Kíváncsi leszek, hogy Tomlin ledobja-e a vasmacskát és feladja-e ezt a zónaváltós védekezést NB2-es cornerekkel.
Visszafelé amit a Ravens ellen mutatott az O és szerzett 20 pontot, az kb itt is adott. Nem valami félelmetes eddig a Vikes passrush, a két legjobbnak van 4-4 sackje.
Nálunk jobb csapatot is vert már idén a Vikes, de azért Thielen biztosan nagyon hiányzik majd, a kezdő LT-ről nem is beszélve.
Klaci79
Ránézek Pierre-re, Norwoodra, és azt látom, hogy ez a két srác szeret és tud ütközni, tapadnak is, csak egyet nem tudnak: nincs ritmusérzékük. Kis területen jók, nagy térben elvesznek, részben a méretproblémák miatt is. Nehogy má' emberezzünk, mer' az buzis vagy hátha sikerül...
Willie Parker
És ehhez jön, hogy hoztunk egy coverben jó(nak mondott) ILB-t, akinek totálisan nem megy ez a szerep.
Ezért tartok tőle, hogy azoktól a csapatoktól, akiknél potens QB-WR duó van, vereséget szenvedünk. Persze a pályán Watt, Heyward és a többiek, ők azért mindig tehetnek arról, hogy ne így legyen.
több mint 4 éve
HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.Kíváncsi leszek, hogy Tomlin ledobja-e a vasmacskát és feladja-e ezt a zónaváltós védekezést NB2-es cornerekkel.
Klaci79
több mint 4 éve
HA azt meg tudnánk oldani, hogy 3&hosszú szituk legyenek, vagyis a futójátékot kordában tudjuk tartani, akkor Kirk kapitánynak nehéz pillanatai lesznek. A Vikes OL nem jobb, mint a Ravens OL nem volt potens QB játék, itt lesz és JJ-nak nagy meccse lesz ellenünk.Visszafelé amit a Ravens ellen mutatott az O és szerzett 20 pontot, az kb itt is adott. Nem valami félelmetes eddig a Vikes passrush, a két legjobbnak van 4-4 sackje.
több mint 4 éve
Mi lenne, ha lenne mit elemezni... 🙂Nem tudok mit elemezni, mert két diszfunkcionális csapat csap össze.VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!Akkor már inkább Pacific Csaba - Ózd legyen már... 😆
Most nincs megérzésem, valószìnűleg a vikinghorda felkoncol minket. Minden más pozitív meglepetés lesz nekem.
Willie Parker
Nekem az a megérzés, hogy nem készültünk fel illően a mérkőzésre és beleszaladunk a skandinávok késébe...
Ma egész nap nem volt időm ránézni a fórumra, na mondom estére tele lesz a topic új hozzászólásokkal, esti meccs esélylatolgatással, elemzések, stb... Ehhez képest... Nihil 😂
Reggio1914
Odaát gondok vannak a passprottal - a mi passrushunk a jobbak között van.
Odaát viszont működik a futás - a mi rush defünk a békasegge környékén szaglik.
Odaát van egy Justin Jeff, akire majd rárakunk egy Arthur Mauletet, hogy érezze a törődést. Fairnek tűnik a küzdelem...
Az ottani passrush nyűglődik, de a mi OL-ünk ementáli, bárkit naggyá tesz csak, csak Najeet nem (mer ő már az).
A mi futásunk hektikus - odaát küzd egy Kendricks, mert a többiek lődörögnek.
A mi passzjátékunk boom or bust - odaát a sec boom or bust.
A mi rúgónk jobb.
Ebből vagy egy criplefight lesz vagy egy viking saga.
Willie Parker
több mint 4 éve
Nem tudok mit elemezni, mert két diszfunkcionális csapat csap össze.VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!Akkor már inkább Pacific Csaba - Ózd legyen már... 😆
Most nincs megérzésem, valószìnűleg a vikinghorda felkoncol minket. Minden más pozitív meglepetés lesz nekem.
Willie Parker
Nekem az a megérzés, hogy nem készültünk fel illően a mérkőzésre és beleszaladunk a skandinávok késébe...
Ma egész nap nem volt időm ránézni a fórumra, na mondom estére tele lesz a topic új hozzászólásokkal, esti meccs esélylatolgatással, elemzések, stb... Ehhez képest... Nihil 😂
Reggio1914
Odaát gondok vannak a passprottal - a mi passrushunk a jobbak között van.
Odaát viszont működik a futás - a mi rush defünk a békasegge környékén szaglik.
Odaát van egy Justin Jeff, akire majd rárakunk egy Arthur Mauletet, hogy érezze a törődést. Fairnek tűnik a küzdelem...
Az ottani passrush nyűglődik, de a mi OL-ünk ementáli, bárkit naggyá tesz csak, csak Najeet nem (mer ő már az).
A mi futásunk hektikus - odaát küzd egy Kendricks, mert a többiek lődörögnek.
A mi passzjátékunk boom or bust - odaát a sec boom or bust.
A mi rúgónk jobb.
Ebből vagy egy criplefight lesz vagy egy viking saga.
több mint 4 éve
Kell a mélység minden poszton 😁😀Biztosan kell nekünk még Ryan is, Rodgers és Wilson mellé? 😊
Klaci79
Jan
több mint 4 éve
Matty Ryan kb Ben után a következő olyan QB, aki egy négyzetméteres területen képes lehorgonyozni és a földbe fúródni...😀Biztosan kell nekünk még Ryan is, Rodgers és Wilson mellé? 😊
Klaci79
Jan
több mint 4 éve
VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!Akkor már inkább Pacific Csaba - Ózd legyen már... 😆
Willie Parker
több mint 4 éve
😀Biztosan kell nekünk még Ryan is, Rodgers és Wilson mellé? 😊
Klaci79
több mint 4 éve
VIKINGEK-KOHÁSZOK or ÚJPEST-VASAS GAMEDAY!Most nincs megérzésem, valószìnűleg a vikinghorda felkoncol minket. Minden más pozitív meglepetés lesz nekem.
több mint 4 éve
"In his past three Thursday night starts, Ben Roethlisberger has 12 touchdowns with no interceptions and a 142.0 passer rating. He needs 242 yards to become the sixth player in league history with 3,000 passing yards in 15 seasons."
több mint 4 éve
Meglepetés!!! | Ja nem | 😀Remélem az DPOY címet is megkapja!
Watt a hét védője AFC-ben!
Amúgy arról nem is beszéltünk, hogy Adams remekül mutatkozott be, mint NT, illetve ugyanez igaz a csereként beálló Leglue-re is, aki LG-ként mutatott némi potenciált, amíg Dotson nem térhet vissza. És Witherspoon is jól szállt be, különösen miután szarrá égették legutóbb J. Pierre-t.
Klaci79
Jelenleg Vegas szerint ő a favorit!
több mint 4 éve
Nem látommagunkat nagy nevű FA-k után kajtatni, de a draftoltjainktól fázom. Viszont én gyakorlatilag 3 kezdő CB helyet látok kiadónak a sec-ben, ehhez kellene egy inhouse reménység is, talán slot-ban találunk egy fizikális fürgelábút, vagy legalább az egyiket. Kellene egy outsider is, aki nincs rosteren, mert CB1-et nem látok sem rosteren márciusban, sem jönni a draftról az eddigieket figyelembe véve.mekdermott feliratú dobozokban
Még mindig a DL scouting-unkban és képzésünkben bízom, ha a secondary-ról van szó.
Melyik az az NFL program, amit érdemes figyelni ha DB scoutingról, DB fejlesztésről van szó? CAR-t látok a neveitek között, DEN-t már emlegettétek korábban és van pár csapat ahol jó kezdő páros dolgozik. Szóval melyik csapat szerkérnéyben érdemes DB-t kukázni?
Spy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Én mindenképpen Tuitt helyére hoznék valaki szabadügynököt a falba. Így lenne megint egy Watt-valaki- Heyward brutális falunk, ahol a többiek akik most bizonyítanak a kiesések miatt jól kiegészítenék a fenti hármast. ez újra egy jó alap lenne a védelemnek.Az számomra evidens, hogy Off oldalon a falra érdemes koncentrálni, amúgy a Def-t érdemes izmosítani, az adja a csapat arculatát, és ha jól játszik a D, akkor képes nyerni a csapat is. A D kulcsa pedig front 7.
pfefe8
több mint 4 éve
Én mindenképpen Tuitt helyére hoznék valaki szabadügynököt a falba. Így lenne megint egy Watt-valaki- Heyward brutális falunk, ahol a többiek akik most bizonyítanak a kiesések miatt jól kiegészítenék a fenti hármast. ez újra egy jó alap lenne a védelemnek.Nem tudhatjuk továbbra sem, hogy mi van Tuitt térdével és mentális egészségével. Tomlin minden héten kap kérdést vele kapcsolatban és egyelőre ugyan semmi hír, de nem zárom ki, hogy még visszatér idén. Ha nem lenne erre esély szerintem elengednék az ügyet és megmondanák, hogy nem térhet vissza 2021-ben.
pfefe8
több mint 4 éve
Én mindenképpen Tuitt helyére hoznék valaki szabadügynököt a falba. Így lenne megint egy Watt-valaki- Heyward brutális falunk, ahol a többiek akik most bizonyítanak a kiesések miatt jól kiegészítenék a fenti hármast. ez újra egy jó alap lenne a védelemnek.
Steelers fan
több mint 4 éve
Meglepetés!!! | Ja nem | 😀Watt a hét védője AFC-ben!

Amúgy arról nem is beszéltünk, hogy Adams remekül mutatkozott be, mint NT, illetve ugyanez igaz a csereként beálló Leglue-re is, aki LG-ként mutatott némi potenciált, amíg Dotson nem térhet vissza. És Witherspoon is jól szállt be, különösen miután szarrá égették legutóbb J. Pierre-t.
több mint 4 éve
Nem látommagunkat nagy nevű FA-k után kajtatni, de a draftoltjainktól fázom. Viszont én gyakorlatilag 3 kezdő CB helyet látok kiadónak a sec-ben, ehhez kellene egy inhouse reménység is, talán slot-ban találunk egy fizikális fürgelábút, vagy legalább az egyiket. Kellene egy outsider is, aki nincs rosteren, mert CB1-et nem látok sem rosteren márciusban, sem jönni a draftról az eddigieket figyelembe véve.A másik kérdésedre - szigorúan saját vélemény:
Még mindig a DL scouting-unkban és képzésünkben bízom, ha a secondary-ról van szó.
Melyik az az NFL program, amit érdemes figyelni ha DB scoutingról, DB fejlesztésről van szó? CAR-t látok a neveitek között, DEN-t már emlegettétek korábban és van pár csapat ahol jó kezdő páros dolgozik. Szóval melyik csapat szerkérnéyben érdemes DB-t kukázni?
Spy
Szerintem a liga legmagasabban legjobb DB képzése a Chiefsnél van, onnan halomra jönnek ki a noname, de a pályán jól játszó srácok.
A mostani csapatoknál Carolinában túltöltöttség van és ott is akadnak gyémántok, illetve Denverben is hosszabb idő óta jól dolgoznak. A Pats evidens, de ott sokszor van azért egy primetime FA igazolás is.
Nekem tetszik Patrick Graham secondary-vel végzett munkája a Giantsnél, különösen, mivel ott nincsen elit pass rush. Flores munkája hasonló a Miaminál.
Mostanában a Packersnél is szépen működik a hátsó alakzat, de az szerintem inkább a front munkája miatt van.
A Chargers hagyományosan jó DB gyár, ott viszont idén recseg-ropog a gépezet, lehet, hogy kiöregednek vagy sérülgetnek a fontos embereik.
A Northról csak annyit, hogy a Ravensnél van a legjobban működő sec elég régóta, de oda mindig áldoztak minőséget. A Bengals szépen összeállt - főleg a kezdő hármasuk-, de abban is van nyersanyag rendesen. A Browns nekem a nevek ellenére nem meggyőző, nálunk meg kb a legrosszabb egység van a csoportban, ha mindenki a legjobbakkal áll fel.
több mint 4 éve
Nem látommagunkat nagy nevű FA-k után kajtatni, de a draftoltjainktól fázom. Viszont én gyakorlatilag 3 kezdő CB helyet látok kiadónak a sec-ben, ehhez kellene egy inhouse reménység is, talán slot-ban találunk egy fizikális fürgelábút, vagy legalább az egyiket. Kellene egy outsider is, aki nincs rosteren, mert CB1-et nem látok sem rosteren márciusban, sem jönni a draftról az eddigieket figyelembe véve.Nálam a prioritás a rendszert jól ismerő, és jól játszó saját embereink megtartása, azaz Sutton és Haden. Belülről szerintem Norwood és Pierre kapnak esélyt.
Spy
Kívülről én piacon drágábban a két emberbe D. Will-be és Wardba ruháznék be, de az alacsonyabb-közepes kategóriákban azért egyelőre vannak jó nevű és jól teljesítő vagy hasznos emberkék.
Szóval nálam Haden-Sutton-Norwood-Pierre mellé érkezne egy FA és kellene egy draftolt is.