Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 4 éve
Mert le akar csúszni hozzánk. De már nem fog kelleni, mert mi megyünk.Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.amióta nézzük az is egy halom fos
Klaci79
sutianap
Múlt héten jó volt, most nem láttam…
több mint 4 éve
Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.Kérdés, mire megyünk a TOP10-es QB-nkal majd.
Klaci79
több mint 4 éve
8 év után először nem várok Steelers meccset, egy kicsit sem, ezt is sikerült elérni, köszi Rötyi, köszi Tomlin...Rodgers 40 pontot fog odabaszni nekünk, pedig totál beleszarik a szezonba...
több mint 4 éve
Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.amióta nézzük az is egy halom fos
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nézzük a jó oldalát, ugyan annyi győzelmünk van, mint a Kansasnek!
több mint 4 éve
Pont itt a nagy terv....azért nem játszik Rudi, mert vele nem lennénk ennyire hulladékok...így viszont top 10 Draft és jöhet a QB...nem véletlen volt a FO North Carolina-ban a múlt héten edzésen.
több mint 4 éve
Na, én mostantól asszem inkább RedZonet fogok nézni vasárnaponként, nem kell ez nekem 😀Hozzáteszem, kb pont erre számítottam, amikor szezon előtt írtam, hogy szerintem csoport 3. helyért leszünk harcban. De nézzétek a pozitív oldalát az egésznek, ha kellően szarok leszünk, remélhetőleg tudunk QB-t húzni.
több mint 4 éve
ugyanmá, ez klasszik
több mint 4 éve
megjottem...szenvedni
több mint 4 éve
Ugy ertettem, hogy a wtf utan fogadkoztunk majd kaptunk ki tukorsiman a Bengalstol. Most is hasonlot erzek... ne legyen igazam!Én sem hiszem, hogy jók leszünk, de az a WTF azért nem volt egy rossz csapat...a Bengalstól nagyobb ciki lesz kikapni...Biztos unalmas a kincstári optimizmusom, de szerintem nyerni fogunk. Az O nem lesz jó, ugyanaz lesz, mint eddig, de most lesznek villanások, a D pedig megmutatja, hogy a hiányzók ellenére is tud jó lenni. 😊Én viszont attól tartok ugyanaz lesz, mint tavaly WTF meccs után, mindenki fogadkozott, aztan ugy szaladtunk bele a kesbe, mint a fene...
Reggio1914
badsco
Klaci79
több mint 4 éve
pssssszt. gyerekek megnehallják, meccsidő jönNickelodeon...ojjatnézzetekaholgyőzünkUgyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Mondjuk Jamir Jones játékára kiváncsi leszek. Sokat nem várok, de nagyon dicsérik. Azért elképesztő, hogy nekivágunk a Watt, Highsmith párossal az idénynek és már a 3. meccsen az Ingram-Jones páros játszik. Tuszka jött fel ps-ből, ő majd megy is vissza utána.
Jó lenne végig meccsben lenni, de ettől az impotens offens-től én sokat nem várok, a védelem meg ebben a felállásban inkább csak gyenge átlag. Ha nincs elit fal, akkor kijön a sec gyengesége. Talán ha Burrow ad néhány ajándék labdát nekünk, szoros lehet.
Klaci79
prérifarkas
new.nflstreams.to/event/cincinnati-bengals-pittsburgh-steelers-live-stream/273522
vagy egy másikat:
sportsurge.net/#/events/1
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 4 éve
Nickelodeon...ojjatnézzetekaholgyőzünkUgyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Mondjuk Jamir Jones játékára kiváncsi leszek. Sokat nem várok, de nagyon dicsérik. Azért elképesztő, hogy nekivágunk a Watt, Highsmith párossal az idénynek és már a 3. meccsen az Ingram-Jones páros játszik. Tuszka jött fel ps-ből, ő majd megy is vissza utána.
Jó lenne végig meccsben lenni, de ettől az impotens offens-től én sokat nem várok, a védelem meg ebben a felállásban inkább csak gyenge átlag. Ha nincs elit fal, akkor kijön a sec gyengesége. Talán ha Burrow ad néhány ajándék labdát nekünk, szoros lehet.
Klaci79
prérifarkas
new.nflstreams.to/event/cincinnati-bengals-pittsburgh-steelers-live-stream/273522
vagy egy másikat:
Klaci79
Spy
több mint 4 éve
ojjatnézzetekaholgyőzünkUgyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Klaci79
prérifarkas
vagy egy másikat:
Klaci79
több mint 4 éve
Ugyan már, miért haragudnék....szerintem gamepass-on, de tudok ajánlani egy oldalt, ahol mindig vannak jó streamek:Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Klaci79
prérifarkas
vagy egy másikat:
több mint 4 éve
Egy jó ilyenkor. Ha van tehetség és ilyenkor pallérozódhat, akkor az nyereség, még akkor is, ha egy elit playa nem játszik. Jamir Jones mindenben jo volt az eloszezonban, es ha be tud epulni a rotacioba, akkor ez a negyes szepen tudhat rotalni a szezonban.Én pont ezért nem látom ennek a szezonnak értelmét Bennel 😊 Nem úgy tűnik, hogy Super Bowl győzelemre vezet minket, akkor meg inkább nézném Rudit vagy Haskinst, ahogy fejlődik (vagy nem fejlődik, de az is egy válasz).
Klemó
több mint 4 éve
Szia! Ne haragudj a tudatlanságomért, a meccset hol fogod végig nézni?az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
Klaci79
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Jó lesz ez...éles meccs végre...gondoljatok a június-júliusraa június-júliust mindig lehozzuk vereség nélkül, tele reményekkel 😊
Spy
több mint 4 éve
Én sem hiszem, hogy jók leszünk, de az a WTF azért nem volt egy rossz csapat...a Bengalstól nagyobb ciki lesz kikapni...Biztos unalmas a kincstári optimizmusom, de szerintem nyerni fogunk. Az O nem lesz jó, ugyanaz lesz, mint eddig, de most lesznek villanások, a D pedig megmutatja, hogy a hiányzók ellenére is tud jó lenni. 😊Én viszont attól tartok ugyanaz lesz, mint tavaly WTF meccs után, mindenki fogadkozott, aztan ugy szaladtunk bele a kesbe, mint a fene...
Reggio1914
badsco
több mint 4 éve
Biztos unalmas a kincstári optimizmusom, de szerintem nyerni fogunk. Az O nem lesz jó, ugyanaz lesz, mint eddig, de most lesznek villanások, a D pedig megmutatja, hogy a hiányzók ellenére is tud jó lenni. 😊Én viszont attól tartok ugyanaz lesz, mint tavaly WTF meccs után, mindenki fogadkozott, aztan ugy szaladtunk bele a kesbe, mint a fene...
Reggio1914
több mint 4 éve
Biztos unalmas a kincstári optimizmusom, de szerintem nyerni fogunk. Az O nem lesz jó, ugyanaz lesz, mint eddig, de most lesznek villanások, a D pedig megmutatja, hogy a hiányzók ellenére is tud jó lenni. 😊
több mint 4 éve
Egy jó ilyenkor. Ha van tehetség és ilyenkor pallérozódhat, akkor az nyereség, még akkor is, ha egy elit playa nem játszik. Jamir Jones mindenben jo volt az eloszezonban, es ha be tud epulni a rotacioba, akkor ez a negyes szepen tudhat rotalni a szezonban.
több mint 4 éve
az az egy jó, hogy 7-kor kezdődik...kizárt hogy későbbi meccset megnéznék...Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf
Szokol
több mint 4 éve
Watt nem játszik.Mondjuk így annyira nem várom a meccset.. 😁
steelwolf