NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.thescore.com/nfl/news/2188150/steelers-vince-williams-retires-after-8-seasons
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 670
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
A Steelers játékosok szolgálatra jelentkeztek a telephelyen. Tuitt a képeken monstrumnak tűnik. Persze lehet, csal a fotó, de inkább emlékeztet egy NT-re mint DE-re.
Amúgy szépek a papucsaik.
Spy
kibújt a zsákbul a lábfetisiszta

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
A Steelers játékosok szolgálatra jelentkeztek a telephelyen. Tuitt a képeken monstrumnak tűnik. Persze lehet, csal a fotó, de inkább emlékeztet egy NT-re mint DE-re.
Amúgy szépek a papucsaik.

Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Szerintem túlértékelitek még Highsmitht, én meglepödnék, ha nem Ingram lenne TJ másik oldalán.
tenorx
CB posztra azért még várok valakit.
Klaci79
CB-t es OT-t is varok. Kik vannak meg a piacon? Mekkora Ingram utan a maradek CAP?
xtaki
Jött is, bár gondolom nem ő volt a Te gondolatod 😊
Chaz Green jött, ő inkább töltelék, az sem lepne meg, ha nem lenne 53.
13 millió körül volt a cap, Ingram meg olyan 4 körül kap meg.
9 lehet a szabad pénz.
Nelson még a piacon, mellettel Poole és Sherman (😀) még a jobb CB-k. Robey-Coleman, Conley(!), Amukamara...akad 1-2 érdekes játékos.

OT-ban Schwartz, Okung, Wagner...kb ennyi az érdekesebb
Klaci79
Ő az aki bizonyos Adrian Claybornnak engedett Romon 6 sacket anno. Illik a sémába... 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Szerintem túlértékelitek még Highsmitht, én meglepödnék, ha nem Ingram lenne TJ másik oldalán.
tenorx
Klaci79
CB-t es OT-t is varok. Kik vannak meg a piacon? Mekkora Ingram utan a maradek CAP?
xtaki
9 lehet a szabad pénz.
Nelson még a piacon, mellettel Poole és Sherman (😀) még a jobb CB-k. Robey-Coleman, Conley(!), Amukamara...akad 1-2 érdekes játékos.

Klaci79
mindenki temeti a steelerst, de szerintem ha meg kiosztunk 4-4 millat egy CB-nek es egy OT-nek,akkor kb rendben leszunk.
xtaki
Tavaly pl azért temették a Steelerst, mert egy kupac Heisman győztes irányító a csoportban, nálunk meg az öreg rozoga Ben, oszt megmondták hogy 3. helyért fogunk véresveritékkel harcolni a bengálikkal.
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
tenorx
Klaci79
xtaki
9 lehet a szabad pénz.

Klaci79
mindenki temeti a steelerst, de szerintem ha meg kiosztunk 4-4 millat egy CB-nek es egy OT-nek,akkor kb rendben leszunk.
több mint 4 éve
tenorx
Klaci79
xtaki
9 lehet a szabad pénz.

több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
tenorx
Klaci79
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
tenorx
Szerintem az, hogy mindenki örül ennek az igazolásnak azt mutatja, hogy nem értékeljük túl 😊
Egy nagyon jó újoncéve volt, főleg ahhoz képest, hogy Dupree sérüléséig nem igazán kapott szerepet. A front 7 többi része nagyon erős, sokat segít az újoncnak is, meg Ingram-nek is, akinek a képességei megvannak hozzá, hogy magára találjon.
Ugyanakkor tavaly nagyon sokszor láttam, hogy hosszú támadássorozat végén a seggünkön vettük a levegőt, ezért örülök minden olyan segítségnek, aki minőségi erősítést jelenthet, aki mellett Watt-ék tudnak fújni egyet.
Klaci79
Visszahozzuk Nelsont :Ö
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
én mennék, de még vagy 85fontot le kell adnom
sutianap
Tótvázsonyban nincs pénzváltó? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
tenorx
Szerintem az, hogy mindenki örül ennek az igazolásnak azt mutatja, hogy nem értékeljük túl 😊
Egy nagyon jó újoncéve volt, főleg ahhoz képest, hogy Dupree sérüléséig nem igazán kapott szerepet. A front 7 többi része nagyon erős, sokat segít az újoncnak is, meg Ingram-nek is, akinek a képességei megvannak hozzá, hogy magára találjon.
Ugyanakkor tavaly nagyon sokszor láttam, hogy hosszú támadássorozat végén a seggünkön vettük a levegőt, ezért örülök minden olyan segítségnek, aki minőségi erősítést jelenthet, aki mellett Watt-ék tudnak fújni egyet.
Klaci79
én mennék, de még vagy 85fontot le kell adnom

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
tenorx
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
tenorx
A 2019-es Ingram kapcsán ez igaz lenne, de a tavalyi sérüléssel küzködő, egyetlen sacket nem jegyző játékos sem a pro bowl playa lesz, aki volt anno. A Camp-ben sok mindent el tudok képzelni, de azt nem, hogy Higshmith előtt indulna alapból. Legyen egészséges először, ez a legfontosabb, de nagyon csodálkoznék, ha 20 snapnél többet lenne fent egy meccsen.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Tökéletes igazolás. Nekünk nagyon kellett ide egy tapasztalt figura, aki a rutinjával mind az öltözőben, mind a pályán tudhat segíteni 10-20 snap erejéig. Watt és Highsmith mögött lesz a depth charton, de pont ez a lényeg, hogy Rosé és Marsé előtt legyen, mert a két kezdőnk után szinte nulla a tapasztalat. Utóbbiak egyébként így még harcolni is fognak az 53-ért mivel nem egyszer mentünk már 4 OLB-vel az idényre. (bár mindkettő jó ST playa, így van esély, hogy rosteren lesznek)
több mint 4 éve
Jött is egy évre Ingram!
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
Melvin Ingram érkezik próbára. Veterán OLB posztra, ahol nagyon szűken vagyunk jelenleg.
Klaci79
Veteránnak aki az öltözőben tud segíteni, olcsón jöhet, de nem Ő fogja már megváltani az OLB sorunkat. Aztán lehet magára talál még egy szezonra, bejön neki az Ohio folyó levegője és oda..sz egy komolyat.
több mint 4 éve
Melvin Ingram érkezik próbára. Veterán OLB posztra, ahol nagyon szűken vagyunk jelenleg.
több mint 4 éve
Idén is lesz aug 28-án Steelers családi nap és pilnik Budakeszin. Tudom nem mindenki van facen, ezért jelzem itt is. Aki szeretne azt várjuk szeretettel. Itt üzenetben a létszámot meg tudjuk beszélni. Menü: K.Laci autentikus hamburgere. Inni mindenki magánal, süti és sós szintén. A hambit önköltségi áron kell fizetni, tavaly is talán még 500 /db körül voltunk. Idén picit lehet drágulunk, mert minden ára megy fel.
több mint 4 éve
Közben Heyward leoltotta Bush-t, bírja már ki ezt a pár napot TC-ig...

Spy
Már nem sokat kell kibírnia a fiúnak, a játékosok július 22-én jelentkeznek szolgalatra TC-re.

Az első szerkós nyilvános edzés 28-án lesz, HOF game pedig 5-én.
több mint 4 éve
Mondjuk komoly önuralom kell ahhoz, hogy egy ilyenből után ne legyen további verekedés/verés még ha viccesnek is tűnik, hogy lever neki az asszony egyet.
Ha ez valóban csak ennyi, akkor le a kalappal, tényleg meg akar változni. A szerelem meg sajnos ilyen....😀
Klaci79
Téged is ver az asszony? KImentsünk 😀
több mint 4 éve
Mondjuk komoly önuralom kell ahhoz, hogy egy ilyenből után ne legyen további verekedés/verés még ha viccesnek is tűnik, hogy lever neki az asszony egyet.
Ha ez valóban csak ennyi, akkor le a kalappal, tényleg meg akar változni. A szerelem meg sajnos ilyen....😀
több mint 4 éve
Közben Heyward leoltotta Bush-t, bírja már ki ezt a pár napot TC-ig...
több mint 4 éve
Nem Ő balhézott, hazament a teremből a nő meg kiverte a cirkuszt, hogy nincs elmosogatva, helyette a vasakat emelgette? Majd kapott 1-2 jól elhelyezett öklöst. Szegény áldozat 😀
polamalu
Veszélyes sport ez a házasság...
Spy
Hajaj, én már olyan jól hajlok el a fülesek elől, hogy a bokszolókon csak röhögök, már az is megy amikor vakoldalról hátulról próbál. Ja kérem a 21 év az 21 év 😀
polamalu
Nem árt, ha az ember ki tud nevelni a fiából egy profi vakoldali Tackle-t védelmezőnek...
Spy
Szó nem lehet róla. Bár védő, az egyik, de a jégen. A másik kapus 😀 Blokkoljon csak meg ütközzön. Jó nagyokat, had törjön a plexi 😀