Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 957
TJ Watt holdout

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345

steelwolf
polemalu hol volt?
xtaki
Ha jól tudom covidos.
steelwolf
Ma már ott lesz, elmondja a beszédét Shell után közvetlenül
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Egyébként Én nem csodálkoznék rajta, hogy ha már az első előszezon meccsen Ben egy negyedet a pályán lenne. Bár többen nem játszottak, de az látszott, hogy azért ez a Canada O brutálisan új és ahhoz, hogy ez jól működjön tapasztalat kell.

Roche egyébként még aki nekem tetszett tegnap. Harrison type és ugye mi tudjuk hogy használjuk az ilyen típusokat... 😀
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

steelwolf
polemalu hol volt?
xtaki
Ha jól tudom covidos.
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763

steelwolf
polemalu hol volt?
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Az a hír járja, James Washington trade-et kért a csapattól alulhasználtság miatt. Sokat nem érnénk vele, márciusban mindenképp menne.

Én sajnalom, belőle nem hoztuk ki ami benne van.
Spy
vajon CB-t, ILB-t, OT-t tudnank-e erte hozni...
xtaki
Lejár az újonc szerződése, nem kapunk érte sokat és főleg alulhasználtuk, nincs mögötte igazolható teljesítmény
Spy
Az, hogy JuJu-val 1 évet írtunk alá, nyilvánvalóvá vált, hogy vele nem fogunk hosszabbítani. Szeretne olyan helyre menni, ahol többet mutathat magából, ez szerintem ennyi csupán. Nálunk egyértelmű 4. elkapó és máshol lehet 3. is lehetne, de azért eddig sokat nem mutatott, igaz nem sok lehetőséget kapott.
több mint 4 éve
Másképp állunk RB fronton ez látszik, Harris mozgását nagyon jó volt nézni, extra 2-3 yard mindig benne lesz, ami nagyon hiányzott nálunk. Balage jól mozgott, de ez az első előszezon meccs volt, ami semmit nem jelent.

Van egy punterünk is úgy néz ki és Én egyébként nagyon hiszem, hogy ez nagyon fontos még a mai NFL-ben is. Baromira nem mindegy, hogy egy egy támadást 25-30 yardról, vagy 10 yardról (esetleg safety veszélyből) kezd az ellenfél.

Highsmith is jól mozgott, ahogy DB oldalon is voltak szép megmozdulások, de itt, ahogy az első sorban is írtam semmire nem lehet következtetni. Ezek jó jelek csupán, de semmi más.

Majd a második (nekünk harmadik) meccsen lehet talán többet látni, tudni.
több mint 4 éve
Az a hír járja, James Washington trade-et kért a csapattól alulhasználtság miatt. Sokat nem érnénk vele, márciusban mindenképp menne.

Spy
xtaki
Lejár az újonc szerződése, nem kapunk érte sokat és főleg alulhasználtuk, nincs mögötte igazolható teljesítmény
több mint 4 éve

Spy
több mint 4 éve

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ballage : nem ismerem, de valoban jol mozgott. honnan akasztottuk?

xtaki
Anno Dolphins draftolta 2018-ban a 4. körben. Tavaly augusztusban cserélt érte a Jets, de nem ment át a fizikain, így waivelte a Phins, utána végül tényleg leigazolta a Jets, de kb. 20 napot volt csak a csapatnál, utána kivágták, irány a Chargers practice squad, ott Ekeler sérülése miatt végül egész sok játéklehetőséget kapott. Erőfutó, ha működik az OL, akk tud segíteni Harris tehermentesítésében.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
hat, nem tudom ki mit latott ebbol a meccsbol...jo lesz az uj punter 😊
xtaki
Az OL-től, Ruditól semmit. Trey Edmuncc rengeteget játszott, FB is back! A McFarland picket továbbra sem értem. Ballage jáccni jött, kemény lesz a harc a RB roomban.

Haskins hozott pár rossz döntést, Dobbs is, de alapvetően jól néztek ki protection ellenére.

Abdullah nagyot ment, Davis két lasztit is felszedett, igaz egyik sem lett TO végül, de van orra hozzá.

Van pár ígéretes DB-nk, Layne nincs köztük. Roche sack szép volt, #44, Marsh is jól mozgott, Anthony Johnson pedig gunnerben.

Boznak nem kell aggódnia, Berry-nek igen. Az a punt az 1yardosra gyönyörűség volt (kár, hogy a Def elk@rta utana), és egy hosszút szépen az oldalvonal mellé ragasztott. A kickoff coverage jó volt, punt coverage is, a fehér PR sracban meg van kraft.
Spy
Ballage : nem ismerem, de valoban jol mozgott. honnan akasztottuk?
Rudi : szerintem jol dobalt, amig fent volt, de nem vittek ugye tulzasba
OL : kb kozepszintu semmi, itt a sema lesz a kerdes, hogy az egesz O koncepcio ulni fog-e
Haskins : o volt fent a legtobbet, nyilvan kivancsiak voltunk ra, de rendre aluldobta az elkapokat.
több mint 4 éve
badsco Pittsburgh Steelers 435
xtaki
Óriási fun lesz nézni a srácot idén, én nem is emlékszem ilyen pontos és ügyes puntrúgásokra a Steelersnél.
Sok mindent nem lehet ezen felül elmondani erről a meccsről, meg felesleges is. Voltak dolgok, amik tetszettek, voltak, amik nem, de mindkettőt el lehet intézni annyival, hogy ez a preseason felhozómeccse volt, azaz sokat nem kell belelátni a dolgokba egyik irányba sem.
több mint 4 éve
xtaki
Az OL-től, Ruditól semmit. Trey Edmuncc rengeteget játszott, FB is back! A McFarland picket továbbra sem értem. Ballage jáccni jött, kemény lesz a harc a RB roomban.

Haskins hozott pár rossz döntést, Dobbs is, de alapvetően jól néztek ki protection ellenére.

Abdullah nagyot ment, Davis két lasztit is felszedett, igaz egyik sem lett TO végül, de van orra hozzá.

Van pár ígéretes DB-nk, Layne nincs köztük. Roche sack szép volt, #44, Marsh is jól mozgott, Anthony Johnson pedig gunnerben.

Boznak nem kell aggódnia, Berry-nek igen. Az a punt az 1yardosra gyönyörűség volt (kár, hogy a Def elk@rta utana), és egy hosszút szépen az oldalvonal mellé ragasztott. A kickoff coverage jó volt, punt coverage is, a fehér PR sracban meg van kraft.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Nem tudom, ki mit vár a mai meccstől, én nagyon kíváncsi leszek erre az OL-ra, ahogy olvasgatom a névsorokat edzésekről, ki-hol melyik csapattal edz, eléggé ver a víz. Egy snap-et sem töltött a kezdőnek gondolt összeállítás, gondolom, most sem ők fognak játszani, egyéni teljesítményeket keresek, de nagyon nem vagyok egyelőre magabiztos a neveket olvasva.

Jobban belegondolva, hacsak nem derül ki, hogy mindenhol rejtett tehetségek játszanak, nem vagyok bizttos benne, hogy az össz teljesítmény sokkal magasabb lesz a preseason végére.
Ijesztő ez az OL helyzet így a TC elején, no.

Valahol arra vágyom, hogy a játék képe alapján megnyugodhassak...
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
kolbert szerint haskins tul koran jott ki a sulibol. lehet beerik nalunk?

mas : szeptember 5-en lesz a szokasos official photo day. Iden ugy tervezem, hogy a halaszbastyanal fotoznem a steelerses tomeget. mit gondoltok?
xtaki
Oda is írattam ki Guillermoval 😀
polamalu
jah jo
remelem leszunk paran 😊
xtaki
Biztosan. De én nem tudok menni. Ha mennék akkor koccintanunk is kellene. Egyébként, ha úgy lesz jobb akkor áttesszük kicsit későbbre. De a 10.30 sztem tartható lehet egy hétvégi napon.
több mint 4 éve

mas : szeptember 5-en lesz a szokasos official photo day. Iden ugy tervezem, hogy a halaszbastyanal fotoznem a steelerses tomeget. mit gondoltok?
xtaki
polamalu
jah jo
remelem leszunk paran 😊
több mint 4 éve
Én sajna nem leszek, mert esküvőn leszünk Alföldön, és hát nem valószínű, hogy hajnali 6-kor felkel a család csak, hogy felérjünk 😀

Szerkesztette: polamalu
több mint 4 éve

xtaki
több mint 4 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 130
Hátha nem kellene jövőre Qb-t draftolni.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Rudi egyébként a kezdő csütörtök
Klaci79
Kiváncsi vagyok Rudi mennyivel lesz más, mint Fich keze alatt.

De mondjuk Juju, Claypool, Harris fognak játszani, vagy skill posztokon is a második-harmadik vonallal megyünk?
Jan
Ez utóbbi...ha játszanak is, minimálisat. Tőlük tudjuk mit várhatunk, felesleges egy 5.edzőmeccsen.
Majd Ballage fog nagyobb szerepet kapni.

Szerkesztette: Klaci79