Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 4 éve
Jacob Tuioti-Mariner jött EDGE posztra, korábban FalconsÉrdekes ez a poszt idén, a két kezdő megvan, Ingram a Chiefs-be ment, Marsh Bears, Jones Rams, Quincy Roche Giants
Ahogy sejtettem, több szakértő szerint is érdemes meglepetésre fogadni ellenünk, mert annyira kiszámíthatatlan idén a csapat. Tud egy-egy negyed kiváló játékra két negyed borzalmasat hozni. A Lions komoly esélye a W-re.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
A héten Claypool is out lesz...jön a Johnson-Washington párosPostás Pat viszont jó alternatív célpont, remélem nem akarják pihentetni és Ebront visszarakni, ha csak azért nem, hogy minél drágábban lehessen elpasszolni. 😊
Klaci79
több mint 4 éve
A héten Claypool is out lesz...jön a Johnson-Washington páros
több mint 4 éve
Nyugi srácok, bírok én mindenki ( | kivéve BB-t 😊 | ), ennyi trollkodás hadd férjen már bele.MI is trollkodtunk egy kicsit. Egyezzünk ki döntetlenben! 😀
csi77
több mint 4 éve
És úgy mozog mint egy ólomkatona. Legalábbis ólomlábakon 😊Na jó, de BB egy geci 😀Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
A menetrendet elnézve a Lions után már nem lesz olyan csapat, akitől meglepetés lenne (papíron) ha kikapnánk.
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
Razi
polamalu
több mint 4 éve
A mellékelt táblázat azt mutatja, hogy 2015 óta minket "szeretnek" a legjobban a bírók. Bár azt nem tudom, hogy mi lenne, ha mondjuk 2014 óta csinálnák, de gondolom a hétvégi mérkőzés, tényleg gusztustalan bíráskodása után a táblázat összeállítója nagyon akart bizonyítani valamit:Az is tény egyébként, hogy jó ideje már nem a kemény tökös szerelésekről híres ez a D sajnos. A CB-ink meg annyira szarok, hogy alig van ellenünk DPI, mert nem érik utol a WR-eket. Inkább az OL, aki a sok yardot hozza, mint negatívum.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Én már készítem a SB másolatát itthonra. Jövő héten megalázzuk az Oroszlánokat és akkor már csak a fényesítés maradt!Szerintem zakó lesz...rossz érzéseim vannak az ilyen meccsekkel kapcsolatban.
Szokol
A Bears-nel sem lepődtem volna meg, max azért, mert nem játszott Ebron, de most tuti visszatér és jó szokásunk szerint pihentetjük a rookie-t nehogy elszálljon magától. 😊
több mint 4 éve
Nyugi srácok, bírok én mindenki ( | kivéve BB-t 😊 | ), ennyi trollkodás hadd férjen már bele.A Blackhawks sajnos meg is bosszulta rögtön 😕
csi77
több mint 4 éve
Nyugi srácok, bírok én mindenki ( | kivéve BB-t 😊 | ), ennyi trollkodás hadd férjen már bele.Bill Belichecket sokan nem bírják itt. De azért adjuk meg neki, hogy minden idők egyik legnagyobbja. Ja te Rötyiről beszélsz. Én is utálom a medencéje miatt 😀
csi77
több mint 4 éve
Nyugi srácok, bírok én mindenki ( | kivéve BB-t 😊 | ), ennyi trollkodás hadd férjen már bele.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Én már készítem a SB másolatát itthonra. Jövő héten megalázzuk az Oroszlánokat és akkor már csak a fényesítés maradt!
több mint 4 éve
A bírók elvették a W-t szerintem ezért volt a beírás. Persze ha egy indok is jött volna és nem az óvoda, akkor minde ki értette volna.Ilyebkor lehetne azzal nönni, hogy 6 perccel a vége előtti fimbliig ember nem mondta, hogy ez szoros lesz, ahol bezony a bírózás tényleg jogos lehetne, de persze ez hitvita lenne.
több mint 4 éve
Mondjuk pont te a hétvége előtt is folyamatosan ezt írtad 😀A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
A menetrendet elnézve a Lions után már nem lesz olyan csapat, akitől meglepetés lenne (papíron) ha kikapnánk.
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Gondolom elég szar is lett a kedded...kikaptatok a bírók miatt, a gyűlölt Roethlisberger/Tomlin páros csapatától, ahol ráadásul még szarul is játszott a Pittsburgh...nem irigyellek...
több mint 4 éve
De hát Ő is egy geci 😀Remélem Belichick nem olvassa a topicot!Na jó, de BB egy geci 😀Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
Razi
polamalu
steelwolf
több mint 4 éve
Remélem Belichick nem olvassa a topicot!Na jó, de BB egy geci 😀Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
Razi
polamalu
több mint 4 éve
Na jó, de BB egy geci 😀Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
Razi
több mint 4 éve
Ezt minden évben megjátsza tavaly is ugyan ez volt BB egy geci mert elvette az ólomkatonáját.Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
Szokol
több mint 4 éve
Oké de most nekem nem szimpi a Ravens akkor odamegyek a fórumba és beírom, remélem kikaptok! LOLÓ, ennyit nem szabad felvenni, mindenkinek van kevésbé szimpatikus csapat, neki mi vagyunk, ez mindig így volt, mindig is így lesz 😉Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
Reggio1914
több mint 4 éve
Mert utálod a dagit, a többi csak mese habbal.A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
csi77
több mint 4 éve
Tévedsz, BB-t nem szeretem, de trollkodás vége.Ó, ennyit nem szabad felvenni, mindenkinek van kevésbé szimpatikus csapat, neki mi vagyunk, ez mindig így volt, mindig is így lesz 😉Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
Reggio1914
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
A hétvége után egyértelmű lehetne, miért írom ezt.Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Ó, ennyit nem szabad felvenni, mindenkinek van kevésbé szimpatikus csapat, neki mi vagyunk, ez mindig így volt, mindig is így lesz 😉Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
Razi
több mint 4 éve
Hogy Te milyen kedves vagy! Köszi! Nem lehetne, hogy a saját csapatodnak szurkolsz és más csapatának szólsz be? Eléggé tipikus mentalitás...Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
csi77
több mint 4 éve
Vasárnap jön a szokásos, évi wtf vereség?Remélem.....
JoeyPorter
Hajrá Bad Bones!
több mint 4 éve
Nagyon durva, hogy Watt 26 nyomásgyakorlásból hozott 11,5 sacket, csak viszonyításként, Heywardnak 34 van nálatok, az edge rusherek közül pedig bőven 40 felett is állnak sokkal kevesebbel. Kíváncsi vagyok, meddig fenntartható ez a brutális arányWatt nagyon okos játokos, így ha nem lesz jelentős sérülés akkor is meg fogja találni utat a QB-hoz. Nagyon sokat készül az ellenfélből. Volt egy cikk, amiben arról írtak, hogy ő és Minkah azon versenyeznek ki néz meg több videót az aktuális ellenfélből.
Wyatt