Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Régi szép idők újra 😀
több mint 4 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 166
BB pump faket még a kamera sem tudta követni, elszoktak tőle. 😀
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
A menekulo ember...amikor meglattam a kifordulasait, akkor 10 evet fiatalodtam 😊

Highsmith jo lesz,
az uj TE elkepeszto, erre evek ota nagy szukseg volt. Ebron masodik szamu lesz, mert botranyosan rosszul blokkol, illetve droppol rendszeresen. Amikor elkapja az ok, csakhat.

CB-t es/vagy OT-t tovabbra is hozni kell.
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Ezt a Bent Én már nagyon régóta nem láttam. Jól mozgott a zsebben, érzékelhetően más dinamikával mozgott, a labdák szépen szálltak és az a pump fake még mindig.....látszott, hogy nagyon akar a pályán lenni. No és amikor a második TD-nél bekérte Freimuth-ot a pályára az nagyon jó jel volt. Neki Miller óta nem volt ilyen pajtija és az ő stílusához ez illik, ezt most látjuk/láttuk.

Az OL nekem kellemes meglepetés volt az első play után. Én sokkal több problémát vártam és sok Ben menekülést. Persze ez a Lions volt, de akkor is.

Najee Harrist élmény nézni. Abban az óriási playben már érződik, hogy őt így otthagyni nem lehet, mert abból ilyen nagy játék lehet. Ez pedig szépen megnyitja majd a középső/távoli routeokat. Harris mögött viszont alakul szépen a depth. McFarland lehet az all round váltó és Balage pedig a fal törő kos. Ez így most nekem szépen néz ki. Samuels lehet a negyedik befutó, főleg, mert láthatóan Snell lehetőséget sem kap.

Találtunk egy punt és kick returnert Sexton személyében, de sajna nem fog felférni a rosterre...legalábbis Én nagyon nem látom hogy férhetne fel, mert közben Mccloud sem rossz, sőt, láthatóan ő is jól érzi magát a Canada O-ban.

A D kapcsán megérkezett Ingram, ami jó jel és ha itt lesz még Watt és Tuitt is, akkor elképesztően kemény lesz ez a front7. Schobertnek volt egy csúnya játéka, amikor is nem tudta megtartani a TE-t, de azért saját bevallása szerint is még tanul és még lassan mozgott.

No és igen, ami kellemetlen az az, hogy CB oldalon valóban nem jutottunk közelebb. Sajnos senkit nem láttam kiemelkedni....James Pierre lehet így a kezdő, és mögötte meg az óriás lyuk, ami szerintem nonszensz......ide biztosan kell valaki, mert meg fognak enni bennünket a pass heavy csapatok....
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Ebront el lehet felejteni 😉
steelwolf
Ne mondj ilyet, Szokol kitér a ... Ja, nem. 🙂
több mint 4 éve
Nem volt ez rossz...összességében még két problémát érzek, Okorafor megbízhatatlan még mindig, illetve a no2 CB-hez nem jutottunk közelebb. Az biztos, hogy nem Shakur Brown lesz. Nálam egyelőre Pierre a befutó, de ő sem győzött meg. BB viszont nagyon jól nézett ki...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ebront el lehet felejteni 😉
több mint 4 éve
Sutton számára a slot corner pozi sokkal természetesebb, mint a szélén lenni....én nagyon optimistának gondoltam ezt a feltételezést. Nyilvánvaló az is, hogy James Pierre oda kezdőként nem megoldás, vagyis kell hoznunk veteránt. Schobert szerződését látva erre bőven meg is van a keret. Persze az, hogy kit hoznánk az nagy kérdés cserélni való draft tőke híján is vagyunk....
több mint 4 éve
Cam Suttonslot CB volt ma már edzésen. Jó döntés, bár a no2 CB személye igencsak érdekes lesz így. Gondolom Pierre kap első körön lehetőséget.
több mint 4 éve
Joe új szerződése

Claypool pedig bár nem edz, de kint van a pályán a többiekkel...ez jó jel mindenképp

Tuitt továbbra sem edz...nem tudom miért??!!!

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Dan Moore Jr. could be the Steelers’ swing tackle, but he appears to be much more than that
több mint 4 éve
Egy dolgot még nem emeltünk ki. Egész pofás Harris mögött a backup harc. McFarland kapcsán mondtam rosszakat, de kigyúrta magát érezhetően idénre, ahogy Samuels türelmes stílusa a zóna blokkoknál sem rossz. Snell, most nekem az, akinél nálam inog a szék. Persze ehhez az is kellene, hogy Balage visszatérjen és ugyanazt hozza, mint az első meccsen.
több mint 4 éve
Enyhe bokarándulás/ficam. Ilyen egy szezonban sok van, de azért akinek volt az tudja, hogy egy-egy rossz mozdulattól még fél évig "érzed" a helyét......
több mint 4 éve
Claypoolról van vmi friss?
steelwolf
Csak annyi, hogy szerencsére nem olyan súlyos. De ez volt már, ahhoz képest majd meglátjuk melyik edzésen tűnik fel legközelebb.
Gondolom majd este ha lesz sajtótájékoztató, mondanak róla pár szót.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Claypoolról van vmi friss?
több mint 4 éve
Butler nyilatkozott, hogy nem Bush-al elegedetlenek, hanem Norbit akarjat minel gyorsabban megtanitani a defensere, hogy legyen 3 ILB, aki tudja hivni a jatekot es teljesen komfortos benne.
xtaki
Ezen felröhögtem....persze kellett kis idő míg leesett.... 😀

Én tartom, hogy az üzenet Bush felé is, de Én azt gondolom ezzel nincsen semmi baj. Egy 1/10 LB-nek el kell bírnia a súlyokat és bizonyítania kell. Ráadásul ilyen játékossal párban jobban is fog majd tudni játszani.
több mint 4 éve
Butler nyilatkozott, hogy nem Bush-al elegedetlenek, hanem Norbit akarjat minel gyorsabban megtanitani a defensere, hogy legyen 3 ILB, aki tudja hivni a jatekot es teljesen komfortos benne.
több mint 4 éve

polamalu
egyebkent nem is nez ki rosszul a dolog, ahhoz kepest, hogy -20 milla volt a CAP es visszavonult egy rakas kezdo.
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
több mint 4 éve
Hat van egy camp heronk eppen WR oldalon. Anthony Johnsonnak megnottek az 53as eselyei. A srax sgyebkent tetszik nekem es meg STben is is.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Claypool megsérült...csak segítséggel tudott bemenni az orvosi szobába...

Klaci79
Lehet tobbet tudni?
Ezert kell Washington is
xtaki
Early diagnosis is that Steelers WR Chase Claypool suffered a “minor ankle sprain” today and “should be fine”, per source.
több mint 4 éve

Klaci79
Lehet tobbet tudni?
Ezert kell Washington is
több mint 4 éve
Ők mentek a mai keretszűkítés során:
WR Isaiah McKoy
T Brandon Walton
K Sam Sloman
DT Abdullah Anderson
DB Stephen Denmark
több mint 4 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
4 év 70 millió, 38 garantált J. Adams....felkészül Minkah