Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Csóri Etienne szezonjának vége, mielőtt elkezdődött volna. Nagyon sajnálom, mert érdekes lett volna, hogy ő vagy Harris lesz jobb újoncévében...
több mint 4 éve
James, a Pierre Lamar Jackson uncsitesója, szóval senki ne csodálkozzon, ha ma kirakjuk😉
Spy
azért meglepne...vannak még gyengébb CB-k nála 😊
De nagyon kellene valami normális...mert a Bills szétpasszol minket ha így marad
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
James, a Pierre Lamar Jackson uncsitesója, szóval senki ne csodálkozzon, ha ma kirakjuk😉
több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 319
Nagyon örülök a hírnek, hogy végre úgy néz ki zárjuk a megbeszéléseket. Nem volt ez jó tovább húzni.

Tuitt kapcsán nem szerződéses tárgyalás van (sajnos), hanem az, hogy sérüléséből jön vissza. Heyward optimistán nyilatkozott róla, de tény, hogy hivatalos info semmi nincs egyelőre. Összeszokottak ők már a DL-ben, így nem érzem akkora drámának, hogy kihagyta a Camp-et, és az, hogy a szerződését is strukturáltuk talán jó jel, hogy hamarosan csatlakozik a csapathoz.
Klemó
Tuittnak van sérülése? Én azt olvastam (Heywardot kérdezték), hogy a testvére elvesztése (cserbenhagyásos gázolás) miatt nem edz, szóval ilyen lelki problémák, amit mindenki megért, és adnak neki időt, hogy feldolgozza.

több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Nagyon örülök a hírnek, hogy végre úgy néz ki zárjuk a megbeszéléseket. Nem volt ez jó tovább húzni.

Tuitt kapcsán nem szerződéses tárgyalás van (sajnos), hanem az, hogy sérüléséből jön vissza. Heyward optimistán nyilatkozott róla, de tény, hogy hivatalos info semmi nincs egyelőre. Összeszokottak ők már a DL-ben, így nem érzem akkora drámának, hogy kihagyta a Camp-et, és az, hogy a szerződését is strukturáltuk talán jó jel, hogy hamarosan csatlakozik a csapathoz.
több mint 4 éve
A Panthers meccs után egyes hírek szerint aláírjuk a MEGA dealt Wattal.
Bosa 27 milliójánál biztosan többet fog keresni, de állítólag 30 lesz évente.

Klaci79
Hát az jobb kedvre hangolja majd a gárdát. Mégiscsak a védelem vezére és motorja.
polamalu
És remélem, Tuittról is hallunk valami jó hírt végre...
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ

Klaci79
Hát az jobb kedvre hangolja majd a gárdát. Mégiscsak a védelem vezére és motorja.
több mint 4 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
The Rams have waived QB Duck Hodges.
😕
Klaci79
Kiprobaltuk, nem ment neki, bar ha van futo es TE, ki tudja
több mint 4 éve
The Rams have waived QB Duck Hodges.
😕
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Én nagyon örülnék Shermannak, ha már CB gondok vannak, persze ez nem kívánságműsor!
steelwolf
Szerintem is meg tudna Pittsburgh-ben újulni, kérdés mit kívánna a tárcája. Mi meg ezen a téren elég racionálisak szoktunk maradni (ami persze nagyon nem baj).
Reggio1914
Ellene épp valami eljárás folyik, nem?
Spy
Fogalmam sincs, de ha igen, akkor nem játszik még a gondolat se.
Reggio1914
Igen, és valószínűleg el is fogják ítélni.
több mint 4 éve
Ebronnak olyan szerződése van, ami későbbre viszi a dm-et.
Vagyis, ha marad a szerződése, ami jövőre lejár, 4.596.000$-t foglal a cap-ből, kivágás esetén viszont a jövő évi(ket) is oda kell adni, vagyis 7.380.000$ lenne.
Nincs különösebb bajom a palival, jó csapatember és nekem kifejezetten tetszik, hogy két olyan TE van, akit be lehet vonni. Pocsékul blokkol és 4-ből 1 labdát el is ejt, nyilván ez nem jó, de ha most hirtelen Freiermuth egyedül maradna, vagy esetleg futottak még kaliberű TE-el, akkor túl nagy figyelem összpontosulna rá, ami még szerintem korai. Legyenek csak bent ketten, előbb-utóbb a jobb védő majd Pat-el tart és Ebronnak lesz több lehetősége. Azért még nem írnám le és főleg jelentős spórolás nélkül nem vágnám ki/cserélném el.
Jövőre lejár Ebron és Pat még 3 évig olcsón lehet egyre jobb társa a jövő irányítójának (Big Bennek 😊 )
több mint 4 éve
Ezek az előszezon meccsek arra feltétlenül jók, hogy újra feltegyem a kérdést: mekkora dead moneyval járna Ebron kirúgása?

Vagy esetleg nem lehetne ezt a bengát meg valami aprót odaadni egy CB2-ért? A Jagsnek pl TE hiánya van és lelépne a tavalyi első körös CB-jük. Tukmáljuk rájuk, azok úgy is hülyék! 😀
Szokol
Ennyire még Ők sem 😀
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Ezek az előszezon meccsek arra feltétlenül jók, hogy újra feltegyem a kérdést: mekkora dead moneyval járna Ebron kirúgása?

Vagy esetleg nem lehetne ezt a bengát meg valami aprót odaadni egy CB2-ért? A Jagsnek pl TE hiánya van és lelépne a tavalyi első körös CB-jük. Tukmáljuk rájuk, azok úgy is hülyék! 😀
több mint 4 éve
Aki esetleg szombaton jönne és a facen nem jelentkezett az itt egy privát üzenetet írjon pls. a részletek miatt. Köszi
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Én nagyon örülnék Shermannak, ha már CB gondok vannak, persze ez nem kívánságműsor!
steelwolf
Szerintem is meg tudna Pittsburgh-ben újulni, kérdés mit kívánna a tárcája. Mi meg ezen a téren elég racionálisak szoktunk maradni (ami persze nagyon nem baj).
Reggio1914
Spy
Fogalmam sincs, de ha igen, akkor nem játszik még a gondolat se.
több mint 4 éve
steelwolf
Reggio1914
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
steelwolf
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Az a kemeny, hogy Freimuthnak tovabbra sincs RZ droppja a collage sorozatot folytatva...
több mint 4 éve
Harris nagyjából a snappek 70-80%-át el fogja vinni per meccs, ugyanúgy, mint anno Bell. Így kell nézni ezt az RB groupot. Pont ezért Balage egyébként nálam az, aki többet fog játszani, mivel a kifejezett rövid yardokra ő sokkal jobban illeni fog. Így Harrist sem kell ezekbe a darálókba mindig beletolni. Lesz olyan is, hogy Harris WR-ként fog felállni és ilyenkor McFarland lehet hátul. Ebben sok potenciál lesz, ezért tetszik ez a group, ami nyilván és egyértelműen Harris miatt ilyen "fenszi"... 😊
több mint 4 éve
Megnéztem másodszor, de McFarlandot most sem értem. Nálam nagyon keveset mutatott eddig. 2 2yardos, 2 mínusz yardos majd egy 10yardos elkapás. Erre mit lehet építeni? Értem, hogy van második sebessége, de nem ér ki a boxból, hogy bekapcsolja. Vagy mi használjuk rosszul, én nem láttam légüres térbe futni. Egyszerűen nem lát a pályán, és az irányváltásai sem gyilkosak, el fog venni egy roster helyet valaki elől. Nálam Ballage a RB2 egyelőre. Nem érzem olyan vastagnak ezt a group-ot.

Az OL számomra meglepően jól nézett ki, mégha egy incomplete Lions DL ellen is játszottak. Nekünk nagy előny a 4 meccs, teljesen más ritmusan vagyunk, mint a 3meccsesek. Ettől még sok a meló, LT-ben bajok lesznek.

Van 4db WR2-nk, ez ritka érték egy pozícióban, nehéz lesz a döntés Cody White nagyot blokkolt McCloud-nak, összességében az offense jó ritmusban dolgozott.

CB2-nk nincs. Suttont szétszivatták múlt héten kívül, belül nem elég fizikális,ha így maradunk, minden QB tudni fogja meccs előtt, hova fog passzolni (non-Haden oldalra) Antoine Brook, nagyon hiányzik slot-ból, ez az ő éve kellett volna, hogy legyen.

A LB posztokat nagyon szépen rendbetettük az offseason elejéhez képest, itt nem látok gondot, játékidő kell.DL pipa, Hangostej remélem, jövőre már nem a negyedik negyedben játszik.

Összességében szántam védő legényeinket a 3-4 negyedben, nem tudtak lejöni a pályáról, a fülükön vették a levegőt Bugs, Hangostej, Spillane,Davis stb. és még az onside kick is...ide hiányzott Abdullah most a végén, nem volt kit beküldeni, Buddy Johnson meg nem kapott lehetőséget, se Bundage

Ben jól érezte magát, OL nem volt rossz, ez most így elég, de a CB és a LT poszt valóban season killer lehet.
több mint 4 éve
Régi szép idők újra 😀

Klaci79
Es ebron eldroppolta a vegen. Hihetetlen merges voltam.
xtaki
Utána volt azért 1-2 szép megmozdulása...sajnos ez az ő játékában mindig benne van. Bosszantó, de azért még nem fogják idén lecserélni...
Klaci79
Legalábbis nem most. Pár társát megpróbálta azért kinyiratni a blokkjaival. Egy nagyra nőtt elkapó, Claypool többet blokkolna, a többit meg tudjuk.
Jövőre azért készülni kell egy megbízható TE2 opciijóval.
több mint 4 éve
Régi szép idők újra 😀

Klaci79
xtaki
Utána volt azért 1-2 szép megmozdulása...sajnos ez az ő játékában mindig benne van. Bosszantó, de azért még nem fogják idén lecserélni...
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
Régi szép idők újra 😀

Klaci79