Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛
dande
Én a gamepass 40 perces összefoglalót tekertem át....és azért nekem a második félidő jobban tetszett... 😀
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛
több mint 4 éve
Más. A QB backup csatát tegnap nekem egyértelműen Haskins nyerte. Nekem az ő mozgása tetszik leginkább a zsebben és az a kézerő, ami benne van az tényleg impresszív. (főleg a rövid mozdulattal indított lézer passzok) Backupok ellen játszott, de backupokkal és ami tetszett, hogy nem kedvenc célpontot keresett, hanem kialakuló playeket.

Rudi hozta megint az átlagot, de az a sack, amit begyűjtött az borzalmas olvasásról és érzékről árulkodott továbbra is. (a nyomás jött, ő egy helyben állt, sehova nem mozdult ki, várta, hogy kialakuljon a play....ami a közelben sem volt.....és jött is a gyorsvonat)

Dobbs pedig ezt egyértelműen túlizgulta, láthatóan frusztrálttá vált, hogy ő a 4. számú és nagyjából esélye sincs (playtime alapján) a keretbe kerülésre.

Harris újra bizonyította, hogy 2-3 yard mindig lesz benne....persze, ha az OL és a TE-k megtanulják, hogy ehhez feleslegesek a tisztázatlan játékok. (két szép futása volt, amit visszafújtak holdinggal) Freimuth rögtön az elején meg is tanulta milyenek itt az áltagos veterán DE-k....úgy elnyomták, mint a bélyeget....és ráadásul rá is nyúlt az ellenfelére....nem volt jó nézni na....ahogy nem volt jó nézni a DB és ILB játékot sem....nem véletlen, hogy rányomtunk az enter gombra Schobert kapcsán. No és a DB kapcsán, hogy mire nyomunk rá azt nem tudom.

Az RB backup kérdés viszont érdekes lesz. McFarland nekem most nagyon tetszett. Agilis volt, ahogy egyébként Samuels sem volt rossz. Balage kihagyta a tegnapit és éltek is vele a srácok.

No és nem akarom elkiabálni, de Hangostej mozgása és játéka nekem nagyon bejön eddig. Nyilván most, hogy nincs a kezdő hármas könnyebb virgonckodni, de az tény, hogy akik játszottak elöl azok közül kinőtt. No és egy új fiú, egy OLB Jamir Jones most már a második meccsén mutatta, hogy közel sem lesz olyan egyértelmű ki lesz az a 4 aki rosteren lesz.
több mint 4 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
az iLB megvan, akkor mar csak egy CB meg egy OL kellene, hogy tobbe kevesbe indulhasson a szezon.
több mint 4 éve
Bush sérülésből jön és szinte senki nincs mellette aki nagy tapasztalattal bírna (no és ő is másodéves), így logikus döntésnek tűnik ez és lehet ezért is vártunk eddig a Watt hosszabbítással.

Idén a Jags 7 millát bukik rajta. A base és az egyéb apró kicsi incentivek összesen így néznek ki:

2021: 0,3k (roster bóni)
2022: 9,250
2023: 10,750
2024: 11,250

A Jags azért trade-eli most el, mert így van trade ellenérték CSAK. Jövőre nincs már garantált rész, csak base és egyéb aprópénzek és minden 10 környékén, vagy felette, így akkor lenne ellenérték, ha pro bowler formát mutatna. Ha csak ezeket az éveket, amik fent vannak optimalizáljuk, akkor egy 7 milla/év szerződés jöhet ki, de állítólag még egy évvel megtoltanánk (avoidible year) a szerződést, ahogy Ben esetében is, így pedig 5 milla környékére menne le az éves caphit, ami azért nagyon baráti. Persze azt se felejtsük el, hogy a srác idén novemberben fordul át a 30-on. Kiváncsi leszek az ellenértékre.

Szerkesztette: Klemó
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 874 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
úgy látszik Spillane nem elég jó. Érkezik Schobert a Jags-ből
Toto21
Ismeri a divíziót, azt biztos. Remélem elég visszautasíthatatlan volt az ajánlat.
iktriad
Mivel egy elég kövér szerződése van amit átvesz a vasas nem valószínű hogy sok az ellen érték.
Amúgy jó játékos én sajnáltam anno amikor elment tőlünk.
P@trik
Mondjuk az a szerzodes a legkisebb mertekig sem kover, egyebkent sem, de ha meg megnezem, hogy az uj trend szerint mar az LB-k is 17-19 milliokat kaszalnak, a Clevelandben egyebkent kifejezetten jo Schobert fizetese elkepesztoen barati jelenleg. Meg aztan ha nem, szabadulni is siman lehet majd tole.

Gondolom valami late round pick vagy kondicios cetli volt az ara, siman megerte szerintem.
Stez
Egy szóval nem mondtam hogy nem érte meg, mint mondtam én őt nagyon csíptem. Azt hogy ére évi 10 millát az meg nem az én tisztem megítélni, egy jó tackle gyáros LB az biztos. Amúgy a jags átvállalta az idei fizuja nagy részét idénre szal kb ingyé van.

Én örültem volna annó ha megtartjuk csak nem akart a vezetőség neki 5 évre 50+ adni, ezt a jags viszont megadta.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Toto21
Ismeri a divíziót, azt biztos. Remélem elég visszautasíthatatlan volt az ajánlat.
iktriad
Mivel egy elég kövér szerződése van amit átvesz a vasas nem valószínű hogy sok az ellen érték.
P@trik
Mondjuk az a szerzodes a legkisebb mertekig sem kover, egyebkent sem, de ha meg megnezem, hogy az uj trend szerint mar az LB-k is 17-19 milliokat kaszalnak, a Clevelandben egyebkent kifejezetten jo Schobert fizetese elkepesztoen barati jelenleg. Meg aztan ha nem, szabadulni is siman lehet majd tole.

Gondolom valami late round pick vagy kondicios cetli volt az ara, siman megerte szerintem.

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Toto21
iktriad
P@trik
En meg amugy eleinte sajnaltam hogy nem hozzank jott at Toletek. Kesobb mar nem annyira... Ettol fuggetlenul sztem is jobb az atlagnal de talan nem annyira mint amilyen fizut kiharcolt maganak.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 874 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Toto21
iktriad
több mint 4 éve
 triblive.com/sports/dwayne-haskins-makes-statement-as-steelers-rally-to-beat-eagles/

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Check out the Pittsburgh & Philadelphia on Yahoo Sports
 sports.yahoo.com/nfl/pittsburgh-steelers-philadelphia-eagles-20210812021/

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Toto21
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 7 442
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 7 442
Harris nagyon baba jatekos lesz. De ha ennyi hibaval jatszik majd az OL, akkor sok gond lesz meg. Okorafor LT-ben, meg a csere DL ellen is szenved idaig.

Szerkesztette: Toto21
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hogy látja Höri a Vasas helyzetét?
több mint 4 éve
Az uj masodik koros TE mutatott mar valamit edzesen?
xtaki
Igen, mindent megfog mint a zöldfesték, de blokkolásban még van hová fejlődni.
Pont van egy írás a TE-inkről most, úgy tűnik Gentry és Rader is fejlődött:
 www.behindthesteelcurtain.com/2021/8/10/22617416/is-this-the-best-tight-end-depth-chart-the-steelers-have-ever-had-ebron-freiermuth-gentry-rader-nfl
kriSTEELan
kosz, elolvastam.
itt igazabol azt irjak, hogy 'proving he can be a reliable blocker', szoval meg az is jo. nyilvan fejlodni lehet mindenben, foleg egy rookienak.

Ha iden az OL miatt nem is fog nagyon kijonni ez, de a jovore nezve jo hir.
Illetve BB-nek mindig kellett egy checkdown, es es Harissel es vele mar meglesz.
több mint 4 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 319
xtaki
Igen, mindent megfog mint a zöldfesték, de blokkolásban még van hová fejlődni.
Pont van egy írás a TE-inkről most, úgy tűnik Gentry és Rader is fejlődött:
 www.behindthesteelcurtain.com/2021/8/10/22617416/is-this-the-best-tight-end-depth-chart-the-steelers-have-ever-had-ebron-freiermuth-gentry-rader-nfl

Szerkesztette: kriSTEELan

több mint 4 éve
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
A mai edzés kicsit késik:

Klaci79
Most kezdik újra
polamalu
dehogy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Klaci79
Tegnap a Dark Knight Risest néztem épp, ahhoz képest full jó állapotok vannak 😊)

több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ

Klaci79
Most kezdik újra
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
QB helyzet hasonló, mint a Dallas ellen, Rudi kezd, jön Haskins, majd Dobbs
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Dotson akkor tud visszajönni, ha dolgozik és nem beszél. Tomlint ismerve inkább ezek okozták azt, ahol van. Ment a pofázás szépen, meg DeCastro miatt a.magabiztosság, de közben a helyért meg kell tudni küzdeni. Ha dolgozni fog, akkor visszajön.

A Canada O kapcsán az atletiusság az amire szükség van és gondolom ez is volt a kérés, vagyis, hogy legyen gyorsabb....de persze ez csak spekuláció.
Klemó
igyigaz az openspot nálunk nagyon megy úgyhogy megfingatják Doccont rendessen

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Dotson akkor tud visszajönni, ha dolgozik és nem beszél. Tomlint ismerve inkább ezek okozták azt, ahol van. Ment a pofázás szépen, meg DeCastro miatt a.magabiztosság, de közben a helyért meg kell tudni küzdeni. Ha dolgozni fog, akkor visszajön.

A Canada O kapcsán az atletiusság az amire szükség van és gondolom ez is volt a kérés, vagyis, hogy legyen gyorsabb....de persze ez csak spekuláció.