NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 488
46
18:10 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 2 éve
Jó kis önbizalomnövelő game volt, csak így tovább.Én is úgy éreztem, hogy őt lehetett volna pihentetni. Viszont a statisztikát megnézve: összesen 27 labdaérintése volt (20 futás, 7 elkapás), ami azért nem vészesen sok.
McC-re nincsenek szavak, de örültem volna, ha a 4. negyedben már azért pihentetik kicsit.
Aiyuk is nagyon jól tért vissza, viszont durva hogy Deebonak nem volt elkapása.
Niner Empire
több mint 2 éve
Jó kis önbizalomnövelő game volt, csak így tovább.McC-re nincsenek szavak, de örültem volna, ha a 4. negyedben már azért pihentetik kicsit.
Aiyuk is nagyon jól tért vissza, viszont durva hogy Deebonak nem volt elkapása.
több mint 2 éve
San Francisco 4-0ers
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Nahát, akkor most a bye week-ig jöhet 3 valódi erőfelmérő meccs: Dallas otthon, aztán Browns, Vikings idegenben. Ezt kéne lehozni 3-0-ra, hogy veretlenek maradjunk.
#GoNiners
Szerkesztette: Steve Ribbed
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Gondolom nem az análvonatra gondoltál amelyiken nincs fék 😀Gyerekek, bevallom férfiasan hogy egy picit irígy vagyok rátok. Nem csekkol be senki élcelődni amikor valami bullshit X sztori felvetül (Purdy INT edzőtáborban, stb), vagy simán gyászos szezonja van a csapatnak, momentán a legizmosabb csapat ligán innen és túl a tiétek, 2szer is szabadságra küldtétek a Cowboyst idő előtt, és ilyen tollas párnák közt is meg tudtok engedni magatoknak egy kis netflex belviszályt. Azt kívánnám, hogy ez váljon öltözői distractionné mikor ellenünk jöttök! Nekem is Cowboys drukkerként jól jönne egy kis napfény! Kapjátok be! 😛Fel lehet pattanni a vonatra, van hely. Van süti is 🤩
gyeek
petey
több mint 2 éve
Gyerekek, bevallom férfiasan hogy egy picit irígy vagyok rátok. Nem csekkol be senki élcelődni amikor valami bullshit X sztori felvetül (Purdy INT edzőtáborban, stb), vagy simán gyászos szezonja van a csapatnak, momentán a legizmosabb csapat ligán innen és túl a tiétek, 2szer is szabadságra küldtétek a Cowboyst idő előtt, és ilyen tollas párnák közt is meg tudtok engedni magatoknak egy kis netflex belviszályt. Azt kívánnám, hogy ez váljon öltözői distractionné mikor ellenünk jöttök! Nekem is Cowboys drukkerként jól jönne egy kis napfény! Kapjátok be! 😛Fel lehet pattanni a vonatra, van hely. Van süti is 🤩
gyeek
több mint 2 éve
Gyerekek, bevallom férfiasan hogy egy picit irígy vagyok rátok. Nem csekkol be senki élcelődni amikor valami bullshit X sztori felvetül (Purdy INT edzőtáborban, stb), vagy simán gyászos szezonja van a csapatnak, momentán a legizmosabb csapat ligán innen és túl a tiétek, 2szer is szabadságra küldtétek a Cowboyst idő előtt, és ilyen tollas párnák közt is meg tudtok engedni magatoknak egy kis netflex belviszályt. Azt kívánnám, hogy ez váljon öltözői distractionné mikor ellenünk jöttök! Nekem is Cowboys drukkerként jól jönne egy kis napfény! Kapjátok be! 😛
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
McCaffrey lett az NFC-ben a hónap támadója. 😊
több mint 2 éve
Hát én a Giants ellen is tartottam egy kicsit Jonestól, mert ő is meg tudja pörgetni a lábait, de őt szépen limitáltuk, de Dobbs többet fut direktbe szerintem.Dobbs is tud futni rendesen. őt is meg kell fogni. semmi új, csak az achilles sarkunk 😮Aiyuk full edzés, Deebo és Greenlaw nem edzettek. Jennings is kisebb fájdalom.Aiyuk még csak limitált volt, de szerintem ő rendben lesz, Deebonak viszont a bordája mellett a térdével is van valami kisebb gebasz, ő sanszosan pihen a Cardinals ellen.
petey
Kíváncsi vagyok, hogy a run D hogy fog teljesíteni, eddig nem igazán voltak próbára téve, de most egy run heavy csapat jön szembe.
Esteban
Aiyuk limitált edzés 😀
twitter.com/Coach_Yac/status/1707236381049643161
petey
Érdekes volt, hogy a Dallas elleni 44 yardos futásánál pont Parsons volt az akit olvasnia kellett Dobbsnak és el is adták szépen a read-optiont, nem lepne meg, ha Bosát is próbára tennék ilyenekkel.
Valszeg csak elővigyázatosságból írták Aiyukot limitáltra, de szerencsére tényleg jól mozog. 😀
több mint 2 éve
Meglepően kompetitív a Cardinals, de igen, papíron Deebo nélkül is ütni kell őket, itt az újabb lehetőség Bellnek, hogy előlépjen.Nem lenézve a Cardinalst, de őket Deebo nélkül is meg kell(ene) vernünk. Csak ne essünk ugyanabba a hibába mint a 'Boys.Aiyuk full edzés, Deebo és Greenlaw nem edzettek. Jennings is kisebb fájdalom.Aiyuk még csak limitált volt, de szerintem ő rendben lesz, Deebonak viszont a bordája mellett a térdével is van valami kisebb gebasz, ő sanszosan pihen a Cardinals ellen.
petey
Kíváncsi vagyok, hogy a run D hogy fog teljesíteni, eddig nem igazán voltak próbára téve, de most egy run heavy csapat jön szembe.
Esteban
Platypus
Duplán jó nekünk most ez a Dallas vereség, mert így azért kisebb az esélye, hogy ellazázzák ezt a meccset vagy hogy fejben már a jövő hetire készüljenek.
több mint 2 éve
Dobbs is tud futni rendesen. őt is meg kell fogni. semmi új, csak az achilles sarkunk 😮Aiyuk full edzés, Deebo és Greenlaw nem edzettek. Jennings is kisebb fájdalom.Aiyuk még csak limitált volt, de szerintem ő rendben lesz, Deebonak viszont a bordája mellett a térdével is van valami kisebb gebasz, ő sanszosan pihen a Cardinals ellen.
petey
Esteban
Aiyuk limitált edzés 😀
twitter.com/Coach_Yac/status/1707236381049643161
több mint 2 éve
Nem lenézve a Cardinalst, de őket Deebo nélkül is meg kell(ene) vernünk. Csak ne essünk ugyanabba a hibába mint a 'Boys.Aiyuk full edzés, Deebo és Greenlaw nem edzettek. Jennings is kisebb fájdalom.Aiyuk még csak limitált volt, de szerintem ő rendben lesz, Deebonak viszont a bordája mellett a térdével is van valami kisebb gebasz, ő sanszosan pihen a Cardinals ellen.
petey
Esteban
több mint 2 éve
Aiyuk full edzés, Deebo és Greenlaw nem edzettek. Jennings is kisebb fájdalom.Aiyuk még csak limitált volt, de szerintem ő rendben lesz, Deebonak viszont a bordája mellett a térdével is van valami kisebb gebasz, ő sanszosan pihen a Cardinals ellen.
petey
több mint 2 éve
Aiyuk full edzés, Deebo és Greenlaw nem edzettek. Jennings is kisebb fájdalom.
több mint 2 éve
Open your eyes. Brock Purdy is A.I. https://t.co/gTiVngMAmn
— Kyle Brandt (@KyleBrandt) September 26, 2023
több mint 2 éve
Olvasva az elmult nehany oldalt, itt nem akartok osszeutni a kozeljovoben? Ahova szoktam jarni sparringolni felszabadult nehany idopont mert tobben lebetegedtek.Áh, nekünk csak a szánk nagy 😀
Hendrix
több mint 2 éve
Igy már biztosan mi nyerjük a super bowlt!“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Olvasva az elmult nehany oldalt, itt nem akartok osszeutni a kozeljovoben? Ahova szoktam jarni sparringolni felszabadult nehany idopont mert tobben lebetegedtek.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
úgy látom ezt a Dallas a legeslgeslegjobb csapat idén dolgot egy picit el lehet rakni pihenni. fel van adva a lecke vasárnapra rendesen.
több mint 2 éve
kedves Labo,JossziMég mindig nem túl gerinces az irl, de mindegy. Évek óta kiléptem a facebook csoportból, másrészt én itt sose szálltam bele emberekbe, csak a csapatot kritizáltam. Az hogy nálatok a csapat kritizálása személyes ügy, nagyon sajnálom.
Másrészt a csoportban is akkor védtem meg magam mikor hülyézve voltam hogy jajj Magyarországról mit magyarázok lol. Nem minősítem az ott történő dolgokat, de petey bátyó áthozta ide is az ilyen egyszavas nagyon okos beszólásait és folyamat szurkálódik, miközben Dávid már 1 éve (de lehet több is) blokkolta a francba. És igen, másik topikban is célozgatott Dávidra nagy röhögve, haharászva.
Az 1 év alatt ha megnézed, akkor álltam bele peteybe, mikor megint sokadszorra random ok nélkül beírta hogy akkor lehet nyomni megint az óvodát. Kérdezem én, minek? Miért kell ilyen patkánynak lenni ráadásul úgy, hogy Dávid már blokkolta? Csak hogy lásd kit védesz be.
Szerintem is Dávid néha túlzásba viszi, privátban is mondtam neki de teljesen jogos a kiakadása amennyit említve van úgy, hogy alig szól hozzá a topikhoz. Értem én, van pár ember aki felszínesen követi ezt az egészet, nekik elég annyi hogy leülnek egy héten egy 49ers meccset megnézni és ha nyer a csapat király, ha meg nem akkor nem. Oké. De mondjuk van Dávid, aki követi a ligát, xy nfl-hez közeli dolgot csinál és neki nem elég ennyi. Neki fog számítani hogy faszkalap az edző, hogy mid a qb, hogy szar a draft és hogy ne drogosok vagy asszonyverők legyenek a csapatnál, mert neki ez fontos.
Mindenki a bariját fogja védeni a sztoriban én pl pont leszarom ki hogyan bántott meg mást egy fórumon. Viszont az már nem tetszik mikor meg van mondva miről hogyan lehet posztolni. Mert a 49ers fanok jó nagy része nem tudja elviselni, ha a csapata kritizálva van. Se itt, se facen, sehol.
labo7
hogy neked mi a gerinces és nekem mi az nem kell hogy fedje egymást, mondjuk ez a burkolt nem vagyok gerinces ember nagyon fájt, most sírom éppen könnyesre a párnám, bár nem tudom találkoztunk e már élőben ha igen akkor sem tudlak hova tenni ne haragudj, sajnálom h nem ismerhettük meg egymást jobban irl és alkothattunk véleményt a másikról igen IRL mert az úgy talán objektívebb mint a neten vagdalkozni amúgy nem hiszem hogy én bármikor is megmondtam volna hogy ki miről posztolhat , max a stílussal volt van bajom,régebben jól elfért itt minden (itt és a fb-n,szakmai hozzászólások statisztikák stb stb.. és az is ha valaki csak egy poént nyomott be úgy "felszinesen" de nem kellett egyetértenünk nem voltunk egy szinten sem nfl szakmai oldalról és voltak kulturált viták, de pont ettől volt érdekes nekem ez az egész, volt egészséges csoport dinamika és élvezet volt szemlélni ezt az egészet.
¯\_(ツ)_/¯
több mint 2 éve
"Bélát itt ne keressék, mert elköltözött rég, új lakása tágasabb, s a kilátás is szép.Úgy néz ki, egy jó darabig én leszek most itt, hát ne zargassanak már fúrton fúrt a ... mindenit!
Jön sok ember, és mind jobbat vár,
és haragszik, mert csak engem talál.
Az a hibám, hogy nem a Béla vagyok,
és ezzel sok méregre adok jó okot."
Csak, hogy én is beszálljak ebbe a csodálatos buliba....
több mint 2 éve
Aki minden ok nélkül Dávidot idézgeti más topikokban és óvodásozik az akkor mit csinál? 😀GeRjEsZtEm a feszültséget. az évtized viccét olvastuk. tegye fel a kezét akit begerjesztettem a feszültségbe itt bárhol is.tehát voltam patkány, fasz, szarházi, nyomorult...kihagytam valamit?Ha gerjeszted a feszültséget, akkor ne csodálkozz hogy ezt kapod vissza. 1-2 éve lett neked szólva, áthoztad ide is. Ne állítsd már be úgy, mintha te lennél az áldozat 😀
petey
labo7
1-2 éve szóltaTOK FB-n. ja, ahol ugyanígy toltátok mint itt, nem csak velem. ki is lettetek baszva. többit Josszi leírta.
Az első lépés a belső béke felé nem az, ha szeretet kapunk, hanem ha adjuk.
viszont most akkor a grand finálééééé.
petey
Ki lettünk baszva? Ember mi léptünk ki mert meguntuk azt, amit itt is tolsz minden ok nélkül.
Ne haragudj de mit toltam én például? Azt hogy nem tetszik a csapat iránya? Hogy szar a draft? Hogy nem istenítem Purdyt, hanem a helyén tudom kezelni? Aztamindenit hát a 49erst kritikával illettem jujjujujj.
Nálam ment az irl, Josszinál azért nem 😀 sok mindent elárul.
több mint 2 éve
GeRjEsZtEm a feszültséget. az évtized viccét olvastuk. tegye fel a kezét akit begerjesztettem a feszültségbe itt bárhol is.tehát voltam patkány, fasz, szarházi, nyomorult...kihagytam valamit?Ha gerjeszted a feszültséget, akkor ne csodálkozz hogy ezt kapod vissza. 1-2 éve lett neked szólva, áthoztad ide is. Ne állítsd már be úgy, mintha te lennél az áldozat 😀
petey
labo7
1-2 éve szóltaTOK FB-n. ja, ahol ugyanígy toltátok mint itt, nem csak velem. ki is lettetek baszva. többit Josszi leírta.
Az első lépés a belső béke felé nem az, ha szeretet kapunk, hanem ha adjuk.
viszont most akkor a grand finálééééé.