NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Rams - New York Giants
11
5
2:15, ARENA4
San Francisco 49ers
59 feliratkozó
2 órája
Robinson high ankle sprain.Mit diagnosztizálnak, mennyi így a kiesés ... IR vagy pár hét, már ha nem szakadt el és nem műtik meg.....
pedig papíron milyen pusztítóak lennénk WR-ben.
petey
7 órája
Örülni azért lehet a győzelemnek? 😀kell is 😀
Ers81
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
7 órája
Örülni azért lehet a győzelemnek? 😀
8 órája
jah majd megy a slant az ágytállalRobinson high ankle sprain.nem csak papíron, lassan a kórházban is...
petey
Csiriba
8 órája
Robinson high ankle sprain.nem csak papíron, lassan a kórházban is...
petey
12 órája
Robinson high ankle sprain. pedig papíron milyen pusztítóak lennénk WR-ben.
18 órája
Purdy: 287 YDs, 90.9% Completion, 287 YDs, 2 TDs, 1 TD rushing, 149.1 RTGezért ez ott volt
https://www.youtube.com/watch?v=QRe0S2Psk9k
Szerkesztette: Josszi
1 napja
Hoztuk a kötelezőt, nem érdemes túlértékelni ezt a meccset. Jövő héten csoport rangadó a pintyőkék ellen, mondjuk ott sem számítok szorosabb végeredményre.
1 napja
azt hiszem nem, ha megint kintragad arábiában nem tudom mi lesz szegénnyelmegvan még a diplomataútlevele?kikezelték a madárinfluenzából? pedig már gondoltam rá hogy Tesókát kéne elhozni a dvscbőlúgy néz ki nem hoztunk senkit.Black kérdéses holnapra, Pinyerino is, betegség miatt.inkább ne rúgjunk és menjenek a kétpontosak is
így visszatéhet hozzánk mindenki kedvence, Moody fiú 😀
petey
Josszi
így a rúgóisten leszáll közénk.
petey
Josszi
petey
1 napja
megvan még a diplomataútlevele?kikezelték a madárinfluenzából? pedig már gondoltam rá hogy Tesókát kéne elhozni a dvscbőlúgy néz ki nem hoztunk senkit.Black kérdéses holnapra, Pinyerino is, betegség miatt.inkább ne rúgjunk és menjenek a kétpontosak is
petey
Josszi
petey
Josszi
1 napja
kikezelték a madárinfluenzából? pedig már gondoltam rá hogy Tesókát kéne elhozni a dvscbőlúgy néz ki nem hoztunk senkit.Black kérdéses holnapra, Pinyerino is, betegség miatt.inkább ne rúgjunk és menjenek a kétpontosak is
petey
Josszi
petey
1 napja
úgy néz ki nem hoztunk senkit.Black kérdéses holnapra, Pinyerino is, betegség miatt.inkább ne rúgjunk és menjenek a kétpontosak is
petey
Josszi
2 napja
Black kérdéses holnapra, Pinyerino is, betegség miatt.inkább ne rúgjunk és menjenek a kétpontosak is
petey
2 napja
Black kérdéses holnapra, Pinyerino is, betegség miatt. így visszatéhet hozzánk mindenki kedvence, Moody fiú 😀
3 napja
Ja, igen! Amilyen szerencsénk van! Egy újabb sérült! Kérjük tegyék meg tétjeiket! Pár hét esetleg IR lista vagy kidől az egész szezonra ....az ujjadba fogsz szúrni de hajrá 😀elő is szedtem a vudu babámat, és letöltöm a szíhoksz rosterét 😀2 meccsig, amíg meg nem sérül mindegyik megint😊+Stribling 10 hét IR?legalább megműtötték és rehab, nem pedig várunk 1 hónapot és utána műtét. így lehet, hogy év végére bevethető lesz. meglátjuk. ha nem, akkor jövőre lesz egy Stribling, Pearsall, Evans, Deebo(?)sorunk, ami elég jól hangzik.
apa kezdődik..
Josszi
petey
zavi27
petey
Josszi
3 napja
az ujjadba fogsz szúrni de hajrá 😀elő is szedtem a vudu babámat, és letöltöm a szíhoksz rosterét 😀2 meccsig, amíg meg nem sérül mindegyik megint😊+Stribling 10 hét IR?legalább megműtötték és rehab, nem pedig várunk 1 hónapot és utána műtét. így lehet, hogy év végére bevethető lesz. meglátjuk. ha nem, akkor jövőre lesz egy Stribling, Pearsall, Evans, Deebo(?)sorunk, ami elég jól hangzik.
apa kezdődik..
Josszi
petey
zavi27
petey
4 napja
elő is szedtem a vudu babámat, és letöltöm a szíhoksz rosterét 😀2 meccsig, amíg meg nem sérül mindegyik megint😊+Stribling 10 hét IR?legalább megműtötték és rehab, nem pedig várunk 1 hónapot és utána műtét. így lehet, hogy év végére bevethető lesz. meglátjuk. ha nem, akkor jövőre lesz egy Stribling, Pearsall, Evans, Deebo(?)sorunk, ami elég jól hangzik.
apa kezdődik..
Josszi
petey
zavi27
4 napja
jól nyomta mindig, amíg nem volt sérült. az a baj, hogy előbb kellett volna neki megcsinálni a műtétet. szerintem nem lesz vele gond.Pearsall-t szerintem már el kell engedni. 😕 Csodálkoznék, ha belöle még lenne valaki az NFL-ben. De nyugodtan rámcáfolhathess innen, hess 😀2 meccsig, amíg meg nem sérül mindegyik megint😊+Stribling 10 hét IR?legalább megműtötték és rehab, nem pedig várunk 1 hónapot és utána műtét. így lehet, hogy év végére bevethető lesz. meglátjuk. ha nem, akkor jövőre lesz egy Stribling, Pearsall, Evans, Deebo(?)sorunk, ami elég jól hangzik.
apa kezdődik..
Josszi
petey
zavi27
Josszi
Toto21
4 napja
Pearsall-t szerintem már el kell engedni. 😕 Csodálkoznék, ha belöle még lenne valaki az NFL-ben. De nyugodtan rámcáfolhathess innen, hess 😀2 meccsig, amíg meg nem sérül mindegyik megint😊+Stribling 10 hét IR?legalább megműtötték és rehab, nem pedig várunk 1 hónapot és utána műtét. így lehet, hogy év végére bevethető lesz. meglátjuk. ha nem, akkor jövőre lesz egy Stribling, Pearsall, Evans, Deebo(?)sorunk, ami elég jól hangzik.
apa kezdődik..
Josszi
petey
zavi27
Josszi
4 napja
hess innen, hess 😀2 meccsig, amíg meg nem sérül mindegyik megint😊+Stribling 10 hét IR?legalább megműtötték és rehab, nem pedig várunk 1 hónapot és utána műtét. így lehet, hogy év végére bevethető lesz. meglátjuk. ha nem, akkor jövőre lesz egy Stribling, Pearsall, Evans, Deebo(?)sorunk, ami elég jól hangzik.
apa kezdődik..
Josszi
petey
zavi27
4 napja
2 meccsig, amíg meg nem sérül mindegyik megint😊+Stribling 10 hét IR?legalább megműtötték és rehab, nem pedig várunk 1 hónapot és utána műtét. így lehet, hogy év végére bevethető lesz. meglátjuk. ha nem, akkor jövőre lesz egy Stribling, Pearsall, Evans, Deebo(?)sorunk, ami elég jól hangzik.
apa kezdődik..
Josszi
petey
4 napja
Juice brought the energy across the globe 😤
— San Francisco 49ers (@49ers) September 16, 2026
Mic'd Up presented by @Cisco 🎙 pic.twitter.com/D2ueDz2t2i
szeressük Jucit 😊
4 napja
+Stribling 10 hét IR?legalább megműtötték és rehab, nem pedig várunk 1 hónapot és utána műtét. így lehet, hogy év végére bevethető lesz. meglátjuk. ha nem, akkor jövőre lesz egy Stribling, Pearsall, Evans, Deebo(?)sorunk, ami elég jól hangzik.
apa kezdődik..
Josszi
Szerkesztette: petey