San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem tudom minek kellett volna leesnie, biztos én vagyok a csökkent értelmű, hogy nem esett le 😉nyílván nem esett le mire írtam, mert egyből felhorgadtál. de nyugodj meg, a ti faszotok nagyobb 😀 mondjuk NFCE-ben könnyű nagy pélót villantani.Csak egy stat:csak egy stat:akkor a régi jó Boys-9ers rivalizálás újratöltve. alig várom 😊A Boyz asszem a legtöbb pontot szerezte az alapszakaszban, de egy labdára vigyázó Jimmyvel (nem úgy, mint tegnap) szerintem el tudjuk őket kapni. | Azután meg a GB-t. |
petey
Niner Empire
SF run Offenz: 7 (127.4 ypg)
Dallas run D: 16 (116.8 ypg)
😊
petey
Dallas pass offense: 2. (282)
SF pass def: 6 (206)
tamas424
petey
Egyébként nem horgadtam fel, csak azt akartam mutatni, hogy a statisztika olyan mint a bikini, sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja 😊
Egyébként az NFC East-nél van két rosszabb divízió is…
több mint 4 éve
nyílván nem esett le mire írtam, mert egyből felhorgadtál. de nyugodj meg, a ti faszotok nagyobb 😀 mondjuk NFCE-ben könnyű nagy pélót villantani.Csak egy stat:csak egy stat:akkor a régi jó Boys-9ers rivalizálás újratöltve. alig várom 😊A Boyz asszem a legtöbb pontot szerezte az alapszakaszban, de egy labdára vigyázó Jimmyvel (nem úgy, mint tegnap) szerintem el tudjuk őket kapni. | Azután meg a GB-t. |
petey
Niner Empire
😊
petey
tamas424
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
Csak egy stat:csak egy stat:akkor a régi jó Boys-9ers rivalizálás újratöltve. alig várom 😊A Boyz asszem a legtöbb pontot szerezte az alapszakaszban, de egy labdára vigyázó Jimmyvel (nem úgy, mint tegnap) szerintem el tudjuk őket kapni. | Azután meg a GB-t. |
petey
Niner Empire
😊
petey
több mint 4 éve
csak egy stat:akkor a régi jó Boys-9ers rivalizálás újratöltve. alig várom 😊A Boyz asszem a legtöbb pontot szerezte az alapszakaszban, de egy labdára vigyázó Jimmyvel (nem úgy, mint tegnap) szerintem el tudjuk őket kapni. | Azután meg a GB-t. |
petey
Niner Empire
😊
több mint 4 éve
akkor a régi jó Boys-9ers rivalizálás újratöltve. alig várom 😊A Boyz asszem a legtöbb pontot szerezte az alapszakaszban, de egy labdára vigyázó Jimmyvel (nem úgy, mint tegnap) szerintem el tudjuk őket kapni. | Azután meg a GB-t. |
petey
több mint 4 éve
A győzelmi esélyeink állítóag 0.4%-on álltak, amikor 1:57-tel a rendes játékidő vége előtt 7 pontos hátrányban puntoltunk. 😀twitter.com/NextGenStats/status/1480345070612062209
Niner Empire
itt van képesítve, elképesztő
több mint 4 éve
A győzelmi esélyeink állítóag 0.4%-on álltak, amikor 1:57-tel a rendes játékidő vége előtt 7 pontos hátrányban puntoltunk. 😀
több mint 4 éve
A rendes játékidő legvégén az egy perc alatt, időkérés nélkül lehozott 88 yardos drive az valami egészen brutális volt. 0-17-nél nem gondoltam volna, hogy ez a csapat örömet fog nekem szerezni tegnap este. 😊Ez a full Jimmy élmény...vagy elbassza az elönyt hogy legyen mit behozni vagy elcseszi az elejet...kb ez a szezonunk volt egy meccsbe süritve...
Niner Empire
több mint 4 éve
A rendes játékidő legvégén az egy perc alatt, időkérés nélkül lehozott 88 yardos drive az valami egészen brutális volt. 0-17-nél nem gondoltam volna, hogy ez a csapat örömet fog nekem szerezni tegnap este. 😊
több mint 4 éve
fúpasztmek, tegnap csapatépítő buli pótlás, közben ment a meccs, ivászat, gecirészeg lettem a végére....demivoltez?????!!!!!!?!??????? 😀 úrizsden...így kell minimum 3 csapatnak rossz napot szerezni 😀 Rams, Aints, na meg seahawks 😀 San Francisco 49ers, 10-7.
Seattle Seahawks, 6-10 — eliminated. legszebb látvány XDDD
több mint 4 éve
Melyik napon játszunk a "marhapásztorokkal" és hánykor?
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
Jöhetnek a kovbojok?
több mint 4 éve
Szóval hivatalos Jimmy aktív szóval ő kezdT.williams meg inaktiv
Kenny91
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Csak Garoppolo ne bassza el ma este a dolgokat. Akárhányszor nem 100%-osan lépett pályára, azt siralmas volt nézni.Csak ne a Titans meccs szelleme sirjon vissza...ha az meg lenne most már nem kéne itt szorítani hogy jaj csak legyen meg
Niner Empire
több mint 4 éve
Csak Garoppolo ne bassza el ma este a dolgokat. Akárhányszor nem 100%-osan lépett pályára, azt siralmas volt nézni.
több mint 4 éve
Ward, K'waun Williams és Dontae Johnson is aktiválva lett covid IR-ről és Moseley is vissza térhet, rég volt ilyen jó állapotban a secondary.
több mint 4 éve
Ambry lekerült a Covid listáról. Jöhet a többi is holnapra 😊
több mint 4 éve
vannak fent videók edzésről, az alapján nem tűnik gáznak a dobás. aztán meglátjuk.Ahogy olvasom több helyen pletykák szerint Sanyi M Garit fogja játszatni...nem tudom az a hüvelykujj mennyire törött és kb limitált gyakorlással hogy lesz játékra kész Gari hogy még a dobótechnikajat se tudta hozzáigazitani az ujjahoz... továbbá kibír e egy egész meccset az az ujjPedig èn innentől simán Lancet játszatnám. Mèg ha az elején döcögött is (rám hozva a szívbajt 😛) de utána mutatott annyit, hogy legyen benne bizalom. Lehet megpróbálják eladni Jimmyt hátha hoz jó játèkot, de bibis ujjal nehèz lesz.
Kenny91
dande
több mint 4 éve
Ahogy olvasom több helyen pletykák szerint Sanyi M Garit fogja játszatni...nem tudom az a hüvelykujj mennyire törött és kb limitált gyakorlással hogy lesz játékra kész Gari hogy még a dobótechnikajat se tudta hozzáigazitani az ujjahoz... továbbá kibír e egy egész meccset az az ujjPedig èn innentől simán Lancet játszatnám. Mèg ha az elején döcögött is (rám hozva a szívbajt 😛) de utána mutatott annyit, hogy legyen benne bizalom. Lehet megpróbálják eladni Jimmyt hátha hoz jó játèkot, de bibis ujjal nehèz lesz.
Kenny91
több mint 4 éve
Ahogy olvasom több helyen pletykák szerint Sanyi Garit fogja játszatni...nem tudom az a hüvelykujj mennyire törött és kb limitált gyakorlással hogy lesz játékra kész Gari hogy még a dobótechnikajat se tudta hozzáigazitani az ujjahoz... továbbá kibír e egy egész meccset az az ujj
Szerkesztette: Kenny91