San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 5 éve
akkor is kösz 😊Főként miattad raktam be, de a kép tetején láthatod, hogy nem én csináltam.Matthew99Jaj de kösz!!! Mindig jókat csinálsz, de ez szívemnek különösen kedves!! Köszi
diverdoc
Matthew99

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Főként miattad raktam be, de a kép tetején láthatod, hogy nem én csináltam.Matthew99Jaj de kösz!!! Mindig jókat csinálsz, de ez szívemnek különösen kedves!! Köszi
diverdoc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Matthew99Jaj de kösz!!! Mindig jókat csinálsz, de ez szívemnek különösen kedves!! Köszi

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Puha vagy, SanyiHajrá Gyuri. 😀
Just a friendly reminder @gkittle46 wrecks people on Sundays. Incase you were wondering he smashes the weight room also... Coincidence I think not! #paygeorgekittle
Wyatt
több mint 5 éve
Most néztem meg a best of offense playeket, jó ha 30 sec-je volt a 14 perces videoból... Kár érte, kiváló ügynök volt.
több mint 5 éve
itt bizony a csapatnak van a kezében az összes kártya, Mostertnek nincs trade értéke..
több mint 5 éve
Máshol sem kapna többet. És amúgy nálunk sem keres igazából rosszul, egész decens pénz az a 2.2 milla a futók jelenlegi helyzetét nézve.Jobb teljesítményt itt nem fog nyújtani hisz Kyle rotálja a futókat rendesen. Egyedül meg nem hiszem hogy elvinne egy Offenset, sőt kizártnak tartom. Ezeknek a számoknak se lenne a közelébe.
Nem hallottam még senkitől, hogy Mostert lenne nálunk a No 1 RB a következő szezonra, egyértelműen a rendszer terméke a tavalyi teljesítménye. Ezzel nem akarom elvitatni a saját hozzáadott értékét, de nagyon gáz szerintem is egy év után új szerződésért sírni, ráadásul úgy, hogy ki tudja, meg lesz-e tartva a 2020-as szezon.
Niner Empire
több mint 5 éve
Máshol sem kapna többet. És amúgy nálunk sem keres igazából rosszul, egész decens pénz az a 2.2 milla a futók jelenlegi helyzetét nézve.Nem hallottam még senkitől, hogy Mostert lenne nálunk a No 1 RB a következő szezonra, egyértelműen a rendszer terméke a tavalyi teljesítménye. Ezzel nem akarom elvitatni a saját hozzáadott értékét, de nagyon gáz szerintem is egy év után új szerződésért sírni, ráadásul úgy, hogy ki tudja, meg lesz-e tartva a 2020-as szezon.
több mint 5 éve
Most hosszabbított nem tudom mit akar..
több mint 5 éve
Coleman jovore FA, ha jobban teljesit akkor talan meg tobbet is kapott volna. Nem tudta felfogni,hogy iden nem fer bele.Hát figyu, nem. Szerintem teljesen érthető amit akar.berobbant shannynek koszonhetoen a szezon masodik felere,nelkulunk mar a CFL-ben lenne a srac nem kellett senkinek elotte. igazan elvarhato lett volna tole h legalabb 1 szezont jatsszon meg olcson.Mostert tradet kért.Mehet a kurva anyjaba egy jo po utan. Mar bocsanat.
tenorx
dankodavid
majd kukazunk a helyere mast.
gaborik
Oké, hogy még csak 1 (fél) értelmes éve volt futóként az NFL-ben, előtte csak special teamer volt.
Na most 28 éves, ugyanannyi, mint Coleman. Most van utolsó esélye futóként pénzt szerezni.
Elvileg annyit kért csak, hogy a fizuja (ami most vmi 2.2 millió) legyen ugyanannyi, mint Colemané (4.5 millió).
tenorx
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
Hát figyu, nem. Szerintem teljesen érthető amit akar.berobbant shannynek koszonhetoen a szezon masodik felere,nelkulunk mar a CFL-ben lenne a srac nem kellett senkinek elotte. igazan elvarhato lett volna tole h legalabb 1 szezont jatsszon meg olcson.Mostert tradet kért.Mehet a kurva anyjaba egy jo po utan. Mar bocsanat.
tenorx
dankodavid
gaborik
Oké, hogy még csak 1 (fél) értelmes éve volt futóként az NFL-ben, előtte csak special teamer volt.
Na most 28 éves, ugyanannyi, mint Coleman. Most van utolsó esélye futóként pénzt szerezni.
Elvileg annyit kért csak, hogy a fizuja (ami most vmi 2.2 millió) legyen ugyanannyi, mint Colemané (4.5 millió).
több mint 5 éve
berobbant shannynek koszonhetoen a szezon masodik felere,nelkulunk mar a CFL-ben lenne a srac nem kellett senkinek elotte. igazan elvarhato lett volna tole h legalabb 1 szezont jatsszon meg olcson.Mostert tradet kért.Mehet a kurva anyjaba egy jo po utan. Mar bocsanat.
tenorx
dankodavid
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
Mostert tradet kért.
több mint 5 éve
Eléggé vándor madárnak tűnik.Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet hogy a DB edzőnk Clevelandbe távozott. Látva a secünket tavaly mennyire erőn felül teljesítettek eléggé megérezhetjük Woods távozását. Tudjuk már ki veszi át a helyét?ninerswire.usatoday.com/2020/02/10/49ers-coaching-staff-tony-oden-defensive-backs-coach/
RA7RA7
petey
több mint 5 éve
Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet hogy a DB edzőnk Clevelandbe távozott. Látva a secünket tavaly mennyire erőn felül teljesítettek eléggé megérezhetjük Woods távozását. Tudjuk már ki veszi át a helyét?ninerswire.usatoday.com/2020/02/10/49ers-coaching-staff-tony-oden-defensive-backs-coach/
RA7RA7
több mint 5 éve
Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet hogy a DB edzőnk Clevelandbe távozott. Látva a secünket tavaly mennyire erőn felül teljesítettek eléggé megérezhetjük Woods távozását. Tudjuk már ki veszi át a helyét?
több mint 5 éve
JaLoki?Olvastalak az Nso n.Őszinte részvétem 😊Jön mindkettő 😂Újabb pletyka hogy Dez Bryant jöhet?😀Ennél még Adams szerződtetése is valószínűbb. 😀
RA7RA7
Niner Empire
RA7RA7
roppihe
RA7RA7
több mint 5 éve
Loki?Olvastalak az Nso n.Őszinte részvétem 😊Jön mindkettő 😂Újabb pletyka hogy Dez Bryant jöhet?😀Ennél még Adams szerződtetése is valószínűbb. 😀
RA7RA7
Niner Empire
RA7RA7
roppihe
több mint 5 éve
Olvastalak az Nso n.Őszinte részvétem 😊Jön mindkettő 😂Újabb pletyka hogy Dez Bryant jöhet?😀Ennél még Adams szerződtetése is valószínűbb. 😀
RA7RA7
Niner Empire
RA7RA7
több mint 5 éve
Újabb pletyka hogy Dez Bryant jöhet?😀Csak Bourne hívja.Az meg nem sok...
RA7RA7
több mint 5 éve
Jön mindkettő 😂Újabb pletyka hogy Dez Bryant jöhet?😀Ennél még Adams szerződtetése is valószínűbb. 😀
RA7RA7
Niner Empire
több mint 5 éve
Újabb pletyka hogy Dez Bryant jöhet?😀Ennél még Adams szerződtetése is valószínűbb. 😀
RA7RA7
több mint 5 éve
Újabb pletyka hogy Dez Bryant jöhet?😀