San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Adam Schefter szerint Tomsula az új HC:Now official: 49ers have informed Adam Gase they're going in a different direction. Jim Tomsula will be 49ers new HC.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 901
Adam Schefter @AdamSchefter 1 min1 perccel ezelőttnem tudom azt az élethelyzetet elképzelni, amikor Jimbot lecserélem Tomsulára.
49ers set to promote DL coach Jim Tomsula to head coach, per sources. Still ironing out details, but Tomsula expected to be 49ers next HC.Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
red6t6
988
Engem is inkább ez izgat. A D# eddig is tette a dolgát, nem ott voltunk gyengék. Kérdés még, hogy Fangio hogy nyeli le a békát?Adam Schefter @AdamSchefter 1 min1 perccel ezelőttEz számomra talán a legjobban tetsző opció! Malzahn mellett. A FŐ kérdés inkább az ki lesz az OC????Alabama Niners
49ers set to promote DL coach Jim Tomsula to head coach, per sources. Still ironing out details, but Tomsula expected to be 49ers next HC.Beki
több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 1 min1 perccel ezelőttEz számomra talán a legjobban tetsző opció! Malzahn mellett. A FŐ kérdés inkább az ki lesz az OC????
Fangio marad?
több mint 9 éve
Na tessék.Egyébként semmi baszkurálás nem akart lenni boccs ha ígvy vettétek de úgy tűnik tárgytalan is.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 1 min1 perccel ezelőtt49ers set to promote DL coach Jim Tomsula to head coach, per sources. Still ironing out details, but Tomsula expected to be 49ers next HC.
több mint 9 éve
dande jóval kezdtél ki te is xDNe haragudjatok érte..... gyógyír a sebeitekre 😉Ha már baszkurálni akarsz minket, tedd stílusosan. A gyógyír az gyógyerővel bíró, gyógyításra használható kenőcs és nem gézlap, meg fásli.😉diverdoc
dande
hogyhogy nem a Seahawks bandwagonon ülsz, mint az eagles adminos haverotok? :#
több mint 9 éve
Ne haragudjatok érte..... gyógyír a sebeitekre 😉Ha már baszkurálni akarsz minket, tedd stílusosan. A gyógyír az gyógyerővel bíró, gyógyításra használható kenőcs és nem gézlap, meg fásli.😉
dande
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Ne haragudjatok érte..... gyógyír a sebeitekre 😉 több mint 9 éve
ha Gase akkor Gase. lehet az okosat játszani de mint fanok 0 hozzáadott értékünk van hogy ki lesz. mintha mi tudnánk hogy beválik vagy bust lesz-e. nekem is fenntartásaim vannak vele, de ezzel kell főzni.Muss sein! Hát nem az volt a célfüggcény, hogy legyen végre valaki, aki megácsolgatja Kaepernick karrierjét? Ne legyen D szakember, hiszen itt van Fangio aki top 5 védelmet hozott össze. Nem kell erős HC, mert összeakad a GM-el.muszáj?petey😕 😕 😕Helmut ZimmerVic Lombardi retweetelteMég nem biztos:
Nate Lundy @natelundy · 2 órával ezelőtt:
"Sources have told me that Adam Gase has agreed to become the new #49ers coach. @ProFootballTalk"Általános Doktor
"Source says Adam Gase has not yet agreed to terms to become 49ers coach. Still could happen. But not yet. @ProFootballTalk" Ma tárgyal vele a BroncosSFGaben
Ez az ember Gase! Mindenki boldog!Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Muss sein! Hát nem az volt a célfüggcény, hogy legyen végre valaki, aki megácsolgatja Kaepernick karrierjét? Ne legyen D szakember, hiszen itt van Fangio aki top 5 védelmet hozott össze. Nem kell erős HC, mert összeakad a GM-el.muszáj?petey😕 😕 😕Helmut ZimmerVic Lombardi retweetelteMég nem biztos:
"Sources have told me that Adam Gase has agreed to become the new #49ers coach. @ProFootballTalk"Általános Doktor
"Source says Adam Gase has not yet agreed to terms to become 49ers coach. Still could happen. But not yet. @ProFootballTalk" Ma tárgyal vele a BroncosSFGaben
Ez az ember Gase! Mindenki boldog!
több mint 9 éve
OFF:OFF:
Hello Doki!
Szeretnélek megkérdezni, hogy mit gondolsz PM sérüléséről. Én csak gimi csapatot edzek, meg nálunk ugye még nincsenek komoly szerek, és nem profi világ, de etikai kódexünk van, és ezzel a sérüléssel TILOS szerepeltetni játékost, meg hülyék is lennénk, mert az ellenfél 2 perc alatt rájön...
Szóval érdekelne a véleményed.
kösziHelmut Zimmer
Ugyanazt tudom mondani, mint amit a GreenBay topikban Aronról írtam hosszabban.
Nem ismerem a történetet pontosan, húzódást és komplett szakadást is olvastam. Schefter szakadást, Lombardi húzódást ír. Nem kerek a történet számomra vmi nem stimmt. dec 14 óta már játszott, sztem tuti nem lehetett szakadás. PO meccsen még megérteném, ha húzódással játszott, az utolsó fordulókat nem. Ha orvosilag kérdezed mind húzódással, de pláne szakadással nem szabad játszani ez egyértelmű. Agassi írta erről: a sport egésszségessé tett, a versenyport pedig tönkretette az egészségem.
OFF vége
ON: emotion ikonjaidat magyarázd már el mint hóksz fan ennyire örültél volna (kárörültél volna)?
több mint 9 éve
muszáj?😕 😕 😕Helmut ZimmerVic Lombardi retweetelteMég nem biztos:
több mint 9 éve
😕 😕 😕Vic Lombardi retweetelteMég nem biztos:
több mint 9 éve
OFF:Részemről dettodiverdocNem vagyok eldőlve ettől az opciótól, Kyle szerintem gyenge OC, ide jobb kell!Alabama NinersSziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
Új hozzászólóként remélem, hogy ha Gase-re esik a választás Ő és Fangio megfér majd egymás mellett az új stábban.SFGaben
Fangio nem marad, ha nem ő lesz a HC. Ha Tomsula lesz szerintem akkor sem. Az ő scenarioja a az. Hogy ő a HC, Kyle Shanahan az OC, és Donatell a DCdiverdoc
Hello Doki!
Szeretnélek megkérdezni, hogy mit gondolsz PM sérüléséről. Én csak gimi csapatot edzek, meg nálunk ugye még nincsenek komoly szerek, és nem profi világ, de etikai kódexünk van, és ezzel a sérüléssel TILOS szerepeltetni játékost, meg hülyék is lennénk, mert az ellenfél 2 perc alatt rájön...
Szóval érdekelne a véleményed.
köszi
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Vic Lombardi retweetelteMég nem biztos:
"Source says Adam Gase has not yet agreed to terms to become 49ers coach. Still could happen. But not yet. @ProFootballTalk" Ma tárgyal vele a Broncos
több mint 9 éve
Vic Lombardi retweetelteIgeeeen! 😀
több mint 9 éve
Vic Lombardi retweetelteNate Lundy @natelundy · 2 órával ezelőtt:
"Sources have told me that Adam Gase has agreed to become the new #49ers coach. @ProFootballTalk"
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Részemről dettoNem vagyok eldőlve ettől az opciótól, Kyle szerintem gyenge OC, ide jobb kell!Alabama NinersSziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
Új hozzászólóként remélem, hogy ha Gase-re esik a választás Ő és Fangio megfér majd egymás mellett az új stábban.SFGaben
Fangio nem marad, ha nem ő lesz a HC. Ha Tomsula lesz szerintem akkor sem. Az ő scenarioja a az. Hogy ő a HC, Kyle Shanahan az OC, és Donatell a DCdiverdoc
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Köszönöm, már egy jó ideje olvasgatom a fórumot.Sziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
Örülnék az általad említett felállásnak, bár lehet, hogy teljesen új impulzusokra van szüksége a keretnek.
több mint 9 éve
Nem vagyok eldőlve ettől az opciótól, Kyle szerintem gyenge OC, ide jobb kell!Sziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
több mint 9 éve
Sziasztok!Először is üdvözlünk köztünk!!!
Fangio nem marad, ha nem ő lesz a HC. Ha Tomsula lesz szerintem akkor sem. Az ő scenarioja a az. Hogy ő a HC, Kyle Shanahan az OC, és Donatell a DC
több mint 9 éve
Fangio, ha nem lesz HC, valószínű nem marad.... ha csak nem esetleg Tomsula kerül oda, de felőle már régóta nincsenek hírek.