San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Sziasztok!Új hozzászólóként remélem, hogy ha Gase-re esik a választás Ő és Fangio megfér majd egymás mellett az új stábban.
több mint 9 éve
Borland a PFWA all-rookie teamben!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Fangio-t elengedni, és helyette Rarface....háááát nem tudom mit művel a vezetőség nálatok de tartok tőle, hogy nem lesz jó vége... lehet inkább JH-t kellett volna megerősíteni, mint nálunk CK-t, nem pedig kiebrudalni, amellett, hogy nem egyszerű természet ő sem. Nyilván nem látunk belülre teljesen, hogy mi miért történik. De az idő majd megmondja mi volt a jobb lépés.dandemég nem kész tény Shanny, de ahogy látom nem arrafelé megyünk. egyedül csak a Bills van rendben, a többi csapat is keresgél.
most két dolog van,
1, várunk valakire
2, college tárgyalások vannak
Fangiot annyira nem értem, a legjobban fizetett DC, eddig nem hangoztatta hogy HC akarna lenni. vagy megjött az étvágya 😊
Gase-t én annyira nem preferálom, bár fiatal harapós edző. D felfogású HC-t meg nem látom hogy hoznánk, mikor az O szorul sok segítségre.
Harbó ügyben meg sokminden elhangzott. pro és kontra. ami az egyik klubnál működik, nem biztos a másiknál is.
szóval nem látunk be a zárt ajtók mögé, de lassan vége lehetne a várakozásnak.
több mint 9 éve
Fangio-t elengedni, és helyette Rarface....háááát nem tudom mit művel a vezetőség nálatok de tartok tőle, hogy nem lesz jó vége... lehet inkább JH-t kellett volna megerősíteni, mint nálunk CK-t, nem pedig kiebrudalni, amellett, hogy nem egyszerű természet ő sem. Nyilván nem látunk belülre teljesen, hogy mi miért történik. De az idő majd megmondja mi volt a jobb lépés.
több mint 9 éve
Michael Silver @MikeSilver 10 p10 perccel ezelőttI'm told word in coaching circles is 49ers DC Vic Fangio now wants out of SF unless he gets HC job... or Mike Shanahan does.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
The #49ers are expected to meet with and make a final push for #Broncos OC Adam Gase tonight, source said.twitter.com/RapSheet/status/554771473014210560
pfff ha ez igaz
több mint 9 éve
Greg Roman lett a Bills új Offensive Coordinatora 😊emberke22Szegények...
több mint 9 éve
emberke22
573
Greg Roman lett a Bills új Offensive Coordinatora 😊
több mint 9 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforamiért? mikor itt van Fangio, sokkal jobb Defenzzel.
The 49ers will conduct a second interview with Todd Bowles, who remains in play for the Falcons and Bears HC jobs as wellempty taxi
Per Maiocco, Bowles's agent said he does not have direct knowledge of any 49ers plans to bring in Bowles for a second interview.
per La Canfora: San Francisco is not going in that direction [on the 49ers hiring Mike Shanahan]
több mint 9 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaThe 49ers will conduct a second interview with Todd Bowles, who remains in play for the Falcons and Bears HC jobs as well
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sebii
3 534
A legtöbb sikeres edző azért nem az első állomáshelyén szokott nagyot alkotni. Lásd Carroll, BB, Coughlin. Szerintem Ryan-ben minden megvan ami egy jó HC-hez kell és a Jets-nél már megfizette a tanulópénzt.az elso 2 szezonja volt egyedul ertekelheto a Jetsnel, onnantol kezdve csalodas, lejtmenet. nem tudom elkepzelni, mit tehetett volna hozza a ninershoz. de most mar nem is kell szerencsere 😊VegitaRexit megusztuk 😀 😀 😀 szerencsere lehuzhato a listarol 😀VegitaPedig szerintem nagyon jól jártatok volna vele. Én örülök, hogy nem titeket választott.Sebii
több mint 9 éve
Vegita
363
az elso 2 szezonja volt egyedul ertekelheto a Jetsnel, onnantol kezdve csalodas, lejtmenet. nem tudom elkepzelni, mit tehetett volna hozza a ninershoz. de most mar nem is kell szerencsere 😊Rexit megusztuk 😀 😀 😀 szerencsere lehuzhato a listarol 😀VegitaPedig szerintem nagyon jól jártatok volna vele. Én örülök, hogy nem titeket választott.Sebii
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Sebii
3 534
Rexit megusztuk 😀 😀 😀 szerencsere lehuzhato a listarol 😀VegitaPedig szerintem nagyon jól jártatok volna vele. Én örülök, hogy nem titeket választott.
több mint 9 éve
Most lehet, hogy sokan megkövetnek, de remélem, nem kapjátok meg JMD-t 😊
több mint 9 éve
Vegita
363
Rexit megusztuk 😀 😀 😀 szerencsere lehuzhato a listarol 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Josszi
3 367
www.csnbayarea.com/49ers/washington-could-be-option-goremást diktál a szív mint a business agy...
Nem akarom, ne, ne, neeee!
Szerk. Ehhez még annyit, hogy kérdés volt, ki megy el?
Crabtree, Davis, Brooks, és Cowboy sztem nem lesz tutiradiverdoc
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Érdemes ezt a fan postot elolvasni, jó hosszú, főleg kommentekkel 😊 Kaep haterek vs not haterek mazsolázhatnak.rendben Manócska 😀 röööf
www.ninersnation.com/2015/1/8/7517401/official-colin-kaepernick-apology-postdiverdoc
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
azt ne felejtsük el, hogy azért ilyen nagy a csend a college edzők körül, mert hétfőn ér véget a CFB szezon a National Championshippel, és nehogy egy esetleges NFL megkeresés érzékenyen érintse a recruiting processzt. szóval én bizakodom innen is hallunk valamit 😊 addig Gus is csak egy jó nagy rumor.Interjúztatott HC jelöltek listája:Egy szavazat Gus Malzahn-re.he7edik
Vic Fangio SF DC - December 30
Dan Quinn SEA DC - December 30
Mike Shanahan - Január 1
Adam Gase DEN OC - January 2
Josh McDaniels NE OC - Január 3
Rex Ryan - Január 4
Teryl Austin DET DC - Január 8
Todd Bowles ARI DC - Január 9
Állítólagos megkeresés collegeben:
Gus Malzahn - Auburn HCpetey
több mint 9 éve
Érdemes ezt a fan postot elolvasni, jó hosszú, főleg kommentekkel 😊 Kaep haterek vs not haterek mazsolázhatnak.www.ninersnation.com/2015/1/8/7517401/official-colin-kaepernick-apology-post
több mint 9 éve
"The 49ers are free to make a move at any point after satisfying the Rooney Rule with the interviews Thursday and Friday with strong minority candidates Teryl Austin, defensive coordinator of the Detroit Lions, and Todd Bowles, defensive coordinator of the Arizona Cardinals."A detroiti beatwriterek szerint nagyon nem ez volt az ok.Állítólag Teryl Austin kimagaslóan jó interjút csinált nálatok tegnap a HC posztra.nem jelent semmit. Rooney rulepetey
Remélem nem...Bazzani
Főleg, hogy azt Bowles-nál is letudtátok volna.Bazzani
több mint 9 éve
A detroiti beatwriterek szerint nagyon nem ez volt az ok.Állítólag Teryl Austin kimagaslóan jó interjút csinált nálatok tegnap a HC posztra.nem jelent semmit. Rooney rulepetey
Remélem nem...Bazzani
Főleg, hogy azt Bowles-nál is letudtátok volna.
több mint 9 éve
www.csnbayarea.com/49ers/washington-could-be-option-goremitől lenne jó Gore-nak Washington?
Nem akarom, ne, ne, neeee!
Szerk. Ehhez még annyit, hogy kérdés volt, ki megy el?
Crabtree, Davis, Brooks, és Cowboy sztem nem lesz tutiradiverdoc
Gyenge csapat, nyerni nem tud ott semmit.
Mi más célja lehetne (a pénzen kívül) mint gyűrűt nyerni?