San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Josszi
3 366
Mondtam h pletyka 😀Shanny is mondta 😛nem 😀 csak mivel Jim hozta Baalke ellenében lehet van terv hogy 2015 elött vagy után már nem ő lesz a qb, kérdés ki jön edzőnek,mert pl Rex Ryan mondta hogy szereti Kaep stílusát, amit csinál.Josszimég egy pletyka...Viheti magával Michigan-be?gaben
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/01/49ers-could-have-a-problem-with-kaepernick/Josszi
amúgy Florio egy meh író...ez mind csak spekuláció, hirtelen Kap mekkora béna lett, miután vele elértük az SB-t és az NFCCG-t tavaly előtt. hiszem azt hogy kell mellé egy olyan, mint Shanny akár, aki ezredszerre is végigmegy vele a drilleken, playbookon. és igen, Kap képes lenne WCO-t játszani, rövid dropok, és nem mindig a mély labdák, amit idén láthattunk(sack/fumble).
de nem forszírozom tovább, mert Helm is pár napja filozófust ebédelt és keresi az élet értelmét a hsz-eimben 😊
nem mondom hogy nem örülnék másnak(kivéve Mora, JMD :#), de nem fogok eret vágni ha nem ő lesz. részemről ennyi.
"In his second full season as a starter, the dual-threat Kaepernick often struggled as a pocket passer. Former 49ers quarterback Steve Young has given Shanahan a large amount of credit for his transformation from a running quarterback into a polished pocket passer. Shanahan was the 49ers offensive coordinator from 1992-94 and put Young through endless hours of painstaking work in the film room. “Mike Shanahan used to drive me crazy and I was in mid-career,” Young said to The Chronicle in November. “I’d say ‘Mike, I can’t take it any more. I’m a guy that went to law school, I’m used to this stuff, but I can’t do it any more.’ He’d say, ‘C’mon, one more time. One more time.’ And we’d go through it again. But I know, looking back, that’s how it gets done"
meg aztán úgy látom itt senki nem jó akárki jön 😛
jöjjön Málcájtpetey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Kaep sztem tipikusan nem WestC system QB. Shanahan pedig egy emberi nulla. Pont abból az időből amin a képen van már aggályaim vannak(de mondjuk én hihetetlenül elfogult vagyok Joe papa irányába és Young a SB ellenére sem szivem csücske), de RGIII kapcsán az ellenszenv hatványozódott. Ebbe itt nem akarok belemenni, annak idején elég sokat vitakoztam a skins topikon erről.Elég annyi, hogy barokkos túlzás, hogy a management erőltette és ő nem RG-t. Én remélem nem ő lesz. De ha már ennyire WCO meg régi idők miért ne Holmgren? 😊 Ryannak se örülnék annyira.Holmgrent meg sem kerestük, pedig várta állítólag :cool: csütörtökön a Rooney rule is le lesz tudva, aztán jövő héten sztem bejelentik hogy ki lesz....
A másik témához: eredménykövetőt nem nagyon szabad nézni, főleg, ha a niners játszik 😊diverdoc
több mint 9 éve
Kaep sztem tipikusan nem WestC system QB. Shanahan pedig egy emberi nulla. Pont abból az időből amin a képen van már aggályaim vannak(de mondjuk én hihetetlenül elfogult vagyok Joe papa irányába és Young a SB ellenére sem szivem csücske), de RGIII kapcsán az ellenszenv hatványozódott. Ebbe itt nem akarok belemenni, annak idején elég sokat vitakoztam a skins topikon erről.Elég annyi, hogy barokkos túlzás, hogy a management erőltette és ő nem RG-t. Én remélem nem ő lesz. De ha már ennyire WCO meg régi idők miért ne Holmgren? 😊 Ryannak se örülnék annyira.A másik témához: eredménykövetőt nem nagyon szabad nézni, főleg, ha a niners játszik 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
hehe, melyikben? csak nem a tavalyi Panthers/9ers-ben? na az egy undormány volt pasztmekEgy gyökér Bengals szurkoló miatt örülök csak neki aki igen féreg módon viselkedett tavaly az eredmény követőben.he7edikettől neked(nekünk) jobb?JossziNézem a Colts - Bengals meccset, hát... a Bengalsban vannak CB-k, elfogadnám őket...red6t6Szánalmas Bengayst megint a helyére tették ha-ha-hahe7edik
több mint 9 éve
Shanny is mondta 😛nem 😀 csak mivel Jim hozta Baalke ellenében lehet van terv hogy 2015 elött vagy után már nem ő lesz a qb, kérdés ki jön edzőnek,mert pl Rex Ryan mondta hogy szereti Kaep stílusát, amit csinál.Josszimég egy pletyka...Viheti magával Michigan-be?gaben
profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/01/49ers-could-have-a-problem-with-kaepernick/Josszi
amúgy Florio egy meh író...ez mind csak spekuláció, hirtelen Kap mekkora béna lett, miután vele elértük az SB-t és az NFCCG-t tavaly előtt. hiszem azt hogy kell mellé egy olyan, mint Shanny akár, aki ezredszerre is végigmegy vele a drilleken, playbookon. és igen, Kap képes lenne WCO-t játszani, rövid dropok, és nem mindig a mély labdák, amit idén láthattunk(sack/fumble).
de nem forszírozom tovább, mert Helm is pár napja filozófust ebédelt és keresi az élet értelmét a hsz-eimben 😊
nem mondom hogy nem örülnék másnak(kivéve Mora, JMD :#), de nem fogok eret vágni ha nem ő lesz. részemről ennyi.
"In his second full season as a starter, the dual-threat Kaepernick often struggled as a pocket passer. Former 49ers quarterback Steve Young has given Shanahan a large amount of credit for his transformation from a running quarterback into a polished pocket passer. Shanahan was the 49ers offensive coordinator from 1992-94 and put Young through endless hours of painstaking work in the film room. “Mike Shanahan used to drive me crazy and I was in mid-career,” Young said to The Chronicle in November. “I’d say ‘Mike, I can’t take it any more. I’m a guy that went to law school, I’m used to this stuff, but I can’t do it any more.’ He’d say, ‘C’mon, one more time. One more time.’ And we’d go through it again. But I know, looking back, that’s how it gets done"
meg aztán úgy látom itt senki nem jó akárki jön 😛
jöjjön Málcájt
több mint 9 éve
Josszi
3 366
nem 😀 csak mivel Jim hozta Baalke ellenében lehet van terv hogy 2015 elött vagy után már nem ő lesz a qb, kérdés ki jön edzőnek,mert pl Rex Ryan mondta hogy szereti Kaep stílusát, amit csinál.még egy pletyka...Viheti magával Michigan-be?gaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 366
élve a joggal nem engedtük DC interjúra Fangiot Washingtonbaprofootballtalk.nbcsports.com/2015/01/03/bills-49ers-wont-let-defensive-coordinators-interview-in-washington/
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Egy gyökér Bengals szurkoló miatt örülök csak neki aki igen féreg módon viselkedett tavaly az eredmény követőben.ettől neked(nekünk) jobb?JossziNézem a Colts - Bengals meccset, hát... a Bengalsban vannak CB-k, elfogadnám őket...red6t6Szánalmas Bengayst megint a helyére tették ha-ha-hahe7edik
több mint 9 éve
Josszi
3 366
LOLSzerintem adtok egy 1. kört Cutlerért!van új összeesküvés elméletem, Kaepet elcserélik a magát direkt bustoló ManzielreIgazad van stimmt, már értem mit akartok tőle ???!!! 😀 😀 😛Helmut ZimmerAlábbi karrierekről mit gondolsz?Szarból nem lehet várat építeni 😀Csiriba
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
jön Shanahan felépíti a csoda qb-t akit majd a management kérésére ronggyá játszatunk szakadt ACL-el a SB döntőben amit persze megnyerünk 😀 ez a titkos tervJosszi
...bocs még próbálok visszaállni az időzónák között 😊 😊Helmut Zimmer
alább a reddites 49ers drukkerek szóhasználatában leggyakoribb 100 szó 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
ha jól tudom akkor most az a lényeg, hogy egy szakmához értő edzőt hozzanak. ez szerintem eléggé kipipálható Shannynál.Nem akkora tragedia, persze hogy nem akkora tragedia, mintha a Billhez menne...pfff jó az a magas ló mi? :[] csak elmondtam hogy nem akkora tragédia ha Shanny jönne...Igazad van stimmt, már értem mit akartok tőle ???!!! 😀 😀 😛Helmut ZimmerAlábbi karrierekről mit gondolsz?Szarból nem lehet várat építeni 😀Csiriba
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
a college vonalhoz meg, csak mert régen pedzegettük, bedobok egy rumort:
twitter.com/NFLdraftboard/status/552209228988174337
I'm not a sources guy but I did get an interesting text from a college buddy who claims the 49ers have reached out to Malzahn.petey
Peti az a csoka amoralis... de Te tudod.
Bocs, ha az elozo kommentemben paraszt voltam... sorryHelmut Zimmer
vagy nem értem, hogy most mi köze az erkölcshöz neki, illetve annak hiányához?
no para
több mint 9 éve
Aha tényleg, Pats meg adna egy 4. kört Kopernikuszért.Szerintem adtok egy 1. kört Cutlerért!Pláne ha JMD lesz a HC 😀empty taxi
Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Nem akkora tragedia, persze hogy nem akkora tragedia, mintha a Billhez menne...pfff jó az a magas ló mi? :[] csak elmondtam hogy nem akkora tragédia ha Shanny jönne...Igazad van stimmt, már értem mit akartok tőle ???!!! 😀 😀 😛Helmut ZimmerAlábbi karrierekről mit gondolsz?Szarból nem lehet várat építeni 😀Csiriba
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
I'm not a sources guy but I did get an interesting text from a college buddy who claims the 49ers have reached out to Malzahn.petey
Peti az a csoka amoralis... de Te tudod.
Bocs, ha az elozo kommentemben paraszt voltam... sorry
több mint 9 éve
Szerintem adtok egy 1. kört Cutlerért!Pláne ha JMD lesz a HC 😀
Helmut Zimmer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerintem adtok egy 1. kört Cutlerért!van új összeesküvés elméletem, Kaepet elcserélik a magát direkt bustoló ManzielreIgazad van stimmt, már értem mit akartok tőle ???!!! 😀 😀 😛Helmut ZimmerAlábbi karrierekről mit gondolsz?Szarból nem lehet várat építeni 😀Csiriba
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
jön Shanahan felépíti a csoda qb-t akit majd a management kérésére ronggyá játszatunk szakadt ACL-el a SB döntőben amit persze megnyerünk 😀 ez a titkos tervJosszi
...bocs még próbálok visszaállni az időzónák között 😊 😊
több mint 9 éve
még egy pletyka...Viheti magával Michigan-be?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Josszi
3 366
még egy pletyka...profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/01/49ers-could-have-a-problem-with-kaepernick/
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 366
van új összeesküvés elméletem, Kaepet elcserélik a magát direkt bustoló ManzielreIgazad van stimmt, már értem mit akartok tőle ???!!! 😀 😀 😛Helmut ZimmerAlábbi karrierekről mit gondolsz?Szarból nem lehet várat építeni 😀Csiriba
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
jön Shanahan felépíti a csoda qb-t akit majd a management kérésére ronggyá játszatunk szakadt ACL-el a SB döntőben amit persze megnyerünk 😀 ez a titkos terv
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 366
az én voltam, de nem éltettem csak gondoltam a védekező futós tematikája illene a jelenlegi keretre.röviden:Na ez engem is êrdekel, csak én nem mertem megkérdezni.Helmut ZimmerAkiket meginterjúvoltunk:Miért szeretnéd? Ezek közül pont őt?diverdoc
Vic Fangio, 49ers defensive coordinator on Tuesday
Dan Quinn, Seattle defensive coordinator on Tuesday
Mike Shanahan, ex-Washington, Denver, LA Raiders coach on Thursday
Adam Gase, Denver offensive coordinator on Friday
Josh McDaniels, New England offensive coordinator on Saturday
Rex Ryan, ex-New York Jets coach on Sunday
Josh McD azt mondja jó volt, de nem úgy hangzott mintha kölcsönös lett volna a szerelem. Shanny a Raiders és Billsnél is járt. Holmgrent meg nem kerestük, pedig jönne, amúgy felhagyott az edzősködéssel.
érdekes hogy college vonalon nem voltak hírek. a pletyka szerint Shanny elég esélyes befutóra..annyira nem bánnámpetey
amúgy:
mert jó munkát végzett az összes QB-jával, jó offenset futtat. az eddigi QB edzők mire vitték Kappel? és Jim a QB suttogó?
van bőven tapasztalata, WCO guru(tudom Helm most kap stroke-ot 😛), és ő aztán le tudná tépni Kapot csontig és felépíteni.
Hyde-ból is egy állatot tudna faragni( Orlandis Gary, Tatum Bell, Mike Bell, Mike Anderson, Clinton Portis). kérdés milyen OL-t építene elé? mert a mostani nem az a szokványos zone blitz 😊
hozhatja akár Scott Frostot is az Oregontól, bánom is én 😀
valaki meg Rexit éltette 😀 na? ó mondd, te kit választanál...petey
Shannahan lehet hogy jó qb edző volt a korai éveiben de az utolsó 8 szezonja alapján nem egy sikeres karriert tudhat magáénak,nem egy győztes karma jönne bár tudom hogy nem csak rajta múlt...
Helm: a RGIII rongyá tételét "állítólag" a management követelte ki, mármint hogy játszon tovább majd idejekorán újra. de azt a Redskins topicban kellene megkérdezni azt nem írnám az ő számlájára.
Pet: valamint Kaep hogyan illene a WC stílushoz? faragjon belőle egy Alex Smith II.-t? 😀
ezt kifejtenéd bővebben? oké hogy megpróbálná "csontig letépni" és újraépíteni de azt nem egy 27 éves qbvel kéne megtennie. Vagy hozunk újat és mehet a competition Kaepnek?
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
kösz., élek vele holnap* btw hogy csináljátok alulra a kis kitűzős biszbaszt? * 😊 jó lenne követni a Jetses topikot edző ügyben alulpeteyha megcsinálod a hszt, kiemelem nekedWester
több mint 9 éve
pfff jó az a magas ló mi? :[] csak elmondtam hogy nem akkora tragédia ha Shanny jönne...Igazad van stimmt, már értem mit akartok tőle ???!!! 😀 😀 😛Helmut ZimmerAlábbi karrierekről mit gondolsz?Szarból nem lehet várat építeni 😀Csiriba
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
I'm not a sources guy but I did get an interesting text from a college buddy who claims the 49ers have reached out to Malzahn.
több mint 9 éve
Igazad van stimmt, már értem mit akartok tőle ???!!! 😀 😀 😛Alábbi karrierekről mit gondolsz?Szarból nem lehet várat építeni 😀Csiriba
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
több mint 9 éve
Alábbi karrierekről mit gondolsz?Szarból nem lehet várat építeni 😀
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
több mint 9 éve
* btw hogy csináljátok alulra a kis kitűzős biszbaszt? * 😊 jó lenne követni a Jetses topikot edző ügyben alulpeteyha megcsinálod a hszt, kiemelem neked
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
* btw hogy csináljátok alulra a kis kitűzős biszbaszt? * 😊 jó lenne követni a Jetses topikot edző ügyben alul
több mint 9 éve
RG3-t szerintem a mgmt tolta vissza idejekorán. az az offenz egy egészséges Robival top10 volt.Gigászok harca, hallod!mondjuk nagyon amatőr vagyok, mert épp azt az embert hagytam ki, aki ma megy a Jets-hez állásinterjúra: Jim L. Mora 😊baggioSumlin/Helrich-kel szimpatizálok, de tudom hogy ők elkötelezték magukat. viszont Stoops, Malzahnt aláírnám, mondjuk az csúnya blowout volt a Soonersnek múlt héten :/érdekes hogy college vonalon nem voltak hírekpeteynincs aki menne
Shaw, Sumlin, Helfrich, Meyer, Briles, Saban egyelőre vagy végleg maradni akar jelenlegi helyén, Stoops, Malzahn, Brian Kelly nem annyira kívánatos jelölt, mint 1-2 évebaggio
meglátjuk. biztos akkor lesz ha ott fog ülni valaki az emelvényen a sajttájon 😊petey
Petey, mi az hogy csontig têpné?!
Alábbi karrierekről mit gondolsz?
Jake da Snake Plummer,
Jay Cutler,
RGiiiHelmut Zimmer
Cutler és Jake sem volt akkora moslék azért.
azt értem alatta, hogy leülne vele mint a gyerekekkel és elmagyarázná mit kell tennie, mi a dolga, milyen mechanikával mozogjon, dobjon.
de tudom hogy mindenkire lehet találni negatívat, mert egy jó HC-t találni aki minden igénynek megfelel olyan, mint a fehér holló.