San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Osgood aláírt!
www.49ers.com/news/article-2/49ers-Re-sign-WR-Kassim-Osgood/8b611c04-8b11-427b-b4b1-b1bec710812fAlabama Niners
akartam is kérdezni hogy, a Roxfortba költözött a HQ, mert ott használnak írótollat 😀 csak nem tudom melyik házba osztották be őket.
több mint 10 éve
Montana
635
For the 2014 draft, the 49ers 11 picks are as follows:1. First round – No. 30 overall
2. Second round – No. 56 overall (from the Kansas City Chiefs)
3. Second round – No. 61 overall
4. Third round – No. 77 overall (from the Tennessee Titans)
5. Third round – No. 94 overall
6. Third round – No. 100 overall (compensatory)
7. Fourth round – No. 129 overall
8. Fifth round - No. 170 overall
9. Seventh round – No. 242 overall (from the New Orleans Saints)
10. Seventh round – No. 243 overall (from the Carolina Panthers)
11. Seventh round – No. 245 overall
Nem állunk rosszul 😊
több mint 10 éve
Osgood aláírt!www.49ers.com/news/article-2/49ers-Re-sign-WR-Kassim-Osgood/8b611c04-8b11-427b-b4b1-b1bec710812f
több mint 10 éve
Josszi
3 362
ismerős valakinek ez az autó? tetszik 😀www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/307/peugeot_307_break_1.4_sphere_kombi-7755928
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 362
bingó!!!! 😀 a hasznos ember, kedvenc
3 év Red Alert 😀petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
ez az év meg jövő évig a mienk. most kaphat új játékokat a drafton.Fangio emelést és hosszabbítást kapott, megérdemelten. 2015 végéig szól a szerződés.peteyez meg 2 szezont jelent gondolom,v agyis a kovetkezo utan, ha elzakatolunk cimvedokent a SB-ba, es megnyerjuk, akkor vegig velunk marad?! 😛Vegita
Chryst Geep a QB edző a Spartans pro day-én volt: Fales(mondom ide fogjuk hozni) nézőben, mondjuk ott van Benwikere is, aki érdekes prospect.
Baalke meg FSU: K:Benjamin és Joyner. Joyner kiváló slot CB lenne a 2 . körben.
Harbs meg a Hokiesnál járt Logan Thomas miatt.
áh, nagyon jó lesz a draft, nem is tudom mikor volt ennyire mély több poszton is.
több mint 10 éve
Vegita
363
Fangio emelést és hosszabbítást kapott, megérdemelten. 2015 végéig szól a szerződés.peteyez meg 2 szezont jelent gondolom,v agyis a kovetkezo utan, ha elzakatolunk cimvedokent a SB-ba, es megnyerjuk, akkor vegig velunk marad?! 😛
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Josszi
3 362
Fangio emelést és hosszabbítást kapott, megérdemelten. 2015 végéig szól a szerződés.peteyezzel az egyik ha nem a legjobban fizetett DC lett...
lesz munkája a nyáron, "kicsit" változott a secondary összetétele 😀
az elmúlt 3 évben összerakott egy nem stabil kezdő játékosokból egy jó védelmet...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Fangio emelést és hosszabbítást kapott, megérdemelten. 2015 végéig szól a szerződés.
több mint 10 éve
Harlequin
332
Kassim Osgoodról van valami hír? Szeretném ha jövőre is nálunk nyomná , ST ász a pali!
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000335079/article/philadelphia-eagles-open-to-desean-jackson-tradeSzép is lenne a Boldin, Crab, DisónJackson+ Vernon team, de azért egyrészt nem igen látom, hogy hogy tudnánk megoldani, hogy beférjen a cap alá, másrészt elég komoly oka lehet, ha a Philly egy 3. körösért eltradelné a legjobb elkapóját, nem tudom mi igaz abból amit róla írnak, de nem hiányzik, hogy elbassza az öltözői hangulatot...
azt hiszem desean-nal igen durvan odabasznank, arrol nem beszelve, hogy vegre o is gyuru eselyes csapathoz kerulhet 😊Vegita
több mint 10 éve
Vegita
363
azt hiszem desean-nal igen durvan odabasznank, arrol nem beszelve, hogy vegre o is gyuru eselyes csapathoz kerulhet 😊
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Montana
635
Közben Manningham visszament a Giants-be.Nagy veszteség és meglepetés nem ért minket😊.
több mint 10 éve
QB Gabbert 6. körös draft pick, itt szerződésmódosítás lesz, hogy kevesebbet kapjonpeteyPlusz egy kondíciós pick jövőre, hogyha idén pályára kerül.
Jut eszembe, látom Szöszi már megérkezett Friscoba.
www.49ers.com/video/videos/Blaine-Gabbert-New-Start-in-San-Francisco-/b31b1dee-30d9-445e-ba51-121ec23da12e
több mint 10 éve
nem feltétlen. Verrett lehet ott lesz még, ha nem akkor mozgás.szerintem borítékolhatjuk az első körös CB draftot 😊peteyFeltrèddel,legalább 19-ig.Montana
több mint 10 éve
Montana
635
szerintem borítékolhatjuk az első körös CB draftot 😊peteyFeltrèddel,legalább 19-ig.
több mint 10 éve
Montana
635
Na Thurmond biztosan nem jön, érik az elsőkörös CB pick, vagy van még valaki corner poszton akinél lenne értelme próbálkoznunk?picstiiChamp Bailey,Antonio Cromartie(bár ő Arizónába tart),Rogers-Cromartie(Jets),Asante Samuel.
Szerintem marad a Draft.
több mint 10 éve
Na Thurmond biztosan nem jön, érik az elsőkörös CB pick, vagy van még valaki corner poszton akinél lenne értelme próbálkoznunk?
több mint 10 éve
Összedobna valaki egy jelentést hogy ki jött ment eddig és mennyibe került?ment:
Ha tudnák angolul , megcsinálnám én is , de hát nekem még oroszt kellett tanulnom...
Mondjuk abból se tudok semmit , csak bemutatkozni , meg a jelenteni , hogy nem hiányzik senki!😊 Akkor még volt hetes az iskolában!😊Harlequin
Whitner - Browns
Dixon - Bills
TBrown - Raiders
Rogers - cut
érkezett:
S Bethea 4 év/21M
OL Martin 7. körös draft pick a Miaminak ha rosterre kerül
CB Cook 1 év
QB Gabbert 6. körös draft pick, itt szerződésmódosítás lesz, hogy kevesebbet kapjon
több mint 10 éve
Harlequin
332
Összedobna valaki egy jelentést hogy ki jött ment eddig és mennyibe került?Ha tudnák angolul , megcsinálnám én is , de hát nekem még oroszt kellett tanulnom...
Mondjuk abból se tudok semmit , csak bemutatkozni , meg a jelenteni , hogy nem hiányzik senki!😊 Akkor még volt hetes az iskolában!😊
több mint 10 éve
Boobie a Billsben kötött ki. hiányozni fog a hülye feje és a vihogása 😊 így viszont az RB poziban nem lesz nagy dilemma hogy kit küldjünk el. amit várok még az az Osgood szerződés, ST ász az ürge. jó lenne Constanzot is visszahozni.
lesz Thurmond vagy nem, így hogy Brown a Raidersbe ment. 1 év, 3,5M. itt kapott volna 3 év 10M-t. lelke rajta