San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Blaine fucking Gabbert? Na, dobálhatom a perselybe a százasokat, hogy Kap kibírja sérülés nélkül a szezont és a szőkecigánynak ne kelljen pályára lépnie...
több mint 10 éve
Lehet hogy nem 1 hanem 2 pick jön tőletek Szösziért. 😀😀 😀😀 😀😀 :Caldwell says it's a sixth this year and conditional pick next year. #Jaguars
több mint 10 éve
Richard Sherman"The free agency is getting crazier and crazier by the second"
hát, sörment rendesen beszarattátok a Gabbert trade-del 😀
több mint 10 éve
Bethea legnagyobb előnyei, az hogy nem sérülékeny, gyors és egy átlagos szintet mindig tud hozni. Jó játékos, szóval nem jártatok rosszul😊
több mint 10 éve
csrnyei
489
Én akkor is kicsit soknak érezném,ha ti adnátok a 6. kört😛Blaine Gabbert😮😮😮csrnyeiHarbaugh Alex Smithből is egész jó játékost csinált. Hátha belőle is sikerül. Köszi az extra 6. körös picket.iktriad
Reméljük a legjobbakat,rosszabb biztosan nem lesz.
több mint 10 éve
Blaine Gabbert😮😮😮csrnyeiHarbaugh Alex Smithből is egész jó játékost csinált. Hátha belőle is sikerül. Köszi az extra 6. körös picket.
több mint 10 éve
Josszi
3 365
blogs.sacbee.com/49ers/archives/2014/03/safety-dance-49ers-to-replace-whitner-with-bethea.htmlv.cdn.vine.co/r/videos/2D369458041026619355603275776_138773932200321f269707e.mp4_MPYyRTVrjZMkX_0_CpaHhsCBGpm6XZU3bip_P6ieM0GaXzbw9Uh9zFVHeM9xu6aF.mp4?versionId=ELAcU1nwFBrjh4w9O9gL21Vx4RWrWxBg
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
csrnyei
489
Blaine Gabbert😮😮😮
több mint 10 éve
Antoine Bethea’s deal with the #Niners is worth close to $6M per year over four years, per source. Explains Indy exit.
több mint 10 éve
Josszi
3 365
hát megnéztem pár videot róla... amikor kiütötte Bowe-t a PO-ban... 😀 az sem volt lágy szerelmes ölelésjobb coverage-ban, de nem akkora hitter, ami mondjuk a mai NFL-ben csak hátrány volt.peteyVégre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekihát 2 millió volt köztük a különbség, majd kiderül hozza e Whitner szintjét... remélem igenJosszi
Dawsonnak meg örülök, remélem tartja a formáját 😊picstii
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
hát sajnos ebben igazad van... változtak a dolgok... :-/jobb coverage-ban, de nem akkora hitter, ami mondjuk a mai NFL-ben csak hátrány volt.peteyVégre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekihát 2 millió volt köztük a különbség, majd kiderül hozza e Whitner szintjét... remélem igenJosszi
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
1,5M 2015-re, így nyertünk egy 5 misit rajta most, mintha júniusban engedtük volna el.megértem, korban a legjobbkor lépett és nagy pénzt kapott, Rogers cut miatt nem lesz pénz buktánk semmi?Josszihibátlan.hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉a pénz beszélt.. 😀 ,viszont Dawson maradt..Josszi
www.mercurynews.com/49ers/ci_25319972/report-donte-whitner-leave-49ers-sign-cleveland-browns?source=rsspicstii
ROgers is akkor hivatalosan elengedve. Betheaval nyertünk még egy kis időt, fiatalabb, mint Whitner és olcsóbb volt.petey
több mint 10 éve
jobb coverage-ban, de nem akkora hitter, ami mondjuk a mai NFL-ben csak hátrány volt.Végre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekihát 2 millió volt köztük a különbség, majd kiderül hozza e Whitner szintjét... remélem igenJosszi
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Végre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekihát 2 millió volt köztük a különbség, majd kiderül hozza e Whitner szintjét... remélem igen
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Végre, de vártam már, hogy legyen valami mozgás, nem nagyon követtem a Colts meccseit, nem igazán ismerem Bethea játékát, de mindenesetre üdv nekiDawsonnak meg örülök, remélem tartja a formáját 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 365
megértem, korban a legjobbkor lépett és nagy pénzt kapott, Rogers cut miatt nem lesz pénz buktánk semmi?hibátlan.hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉a pénz beszélt.. 😀 ,viszont Dawson maradt..Josszi
www.mercurynews.com/49ers/ci_25319972/report-donte-whitner-leave-49ers-sign-cleveland-browns?source=rsspicstii
ROgers is akkor hivatalosan elengedve. Betheaval nyertünk még egy kis időt, fiatalabb, mint Whitner és olcsóbb volt.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
hibátlan.hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉a pénz beszélt.. 😀 ,viszont Dawson maradt..Josszi
ROgers is akkor hivatalosan elengedve. Betheaval nyertünk még egy kis időt, fiatalabb, mint Whitner és olcsóbb volt.
több mint 10 éve
Josszi
3 365
hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉a pénz beszélt.. 😀 ,viszont Dawson maradt..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
hát akkor goodbye Hitner, sok sikert neki a jövőben 😉 www.mercurynews.com/49ers/ci_25319972/report-donte-whitner-leave-49ers-sign-cleveland-browns?source=rss
több mint 10 éve
Josszi
3 365
mmqb.si.com/2014/01/20/seattle-seahawks-nfc-championship-game-fourth-down-touchdown/erre gondoltam...
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
az Rogers volt.Na akkor Rogerstől megszabadultunk, már csak Hitnertől kéne megszabadulni, és akkor nem nagyon marad fogalmatlan a csapatban... 😊red6t6nem volt ő olyan rossz, sőt... ok ős is benézte a szihóksz ellen azt a 4.downt..
de amikor kellett odatette magát keményen és jól.Josszi