San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Na akkor Rogerstől megszabadultunk, már csak Hitnertől kéne megszabadulni, és akkor nem nagyon marad fogalmatlan a csapatban... 😊red6t6nem volt ő olyan rossz, sőt... ok ős is benézte a szihóksz ellen azt a 4.downt..
de amikor kellett odatette magát keményen és jól.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Na akkor Rogerstől megszabadultunk, már csak Hitnertől kéne megszabadulni, és akkor nem nagyon marad fogalmatlan a csapatban... 😊red6t6Whitner azért nem annyira rettenetes. egész jól játszott Reid mellett, ha egy jobb összegért visszajönne nem bánnám, meg TBrown. de megnézik a piacot tutira..
több mint 10 éve
red6t6
988
Na akkor Rogerstől megszabadultunk, már csak Hitnertől kéne megszabadulni, és akkor nem nagyon marad fogalmatlan a csapatban... 😊
több mint 10 éve
Carroll, Champ, Cromartie, Asante Samuel..FA CB?NFL on ESPN @ESPNNFL 1 minvárható volt. nem vagyok meglepve. akkor szerintem ide DB draft lesz, és FA CB.petey
THIS JUST IN: The 49ers will cut CB Carlos Rogers allowing him to test the free agent market.Beki
szerinted kik jöhetnek szóba?Én Verner mellett kampányoltam bár már tárgyal ha jól tudom a vikingekkel..Montana
meglátjuk, 10-kor indul a buli
több mint 10 éve
Montana
635
FA CB?NFL on ESPN @ESPNNFL 1 minvárható volt. nem vagyok meglepve. akkor szerintem ide DB draft lesz, és FA CB.petey
THIS JUST IN: The 49ers will cut CB Carlos Rogers allowing him to test the free agent market.Beki
szerinted kik jöhetnek szóba?Én Verner mellett kampányoltam bár már tárgyal ha jól tudom a vikingekkel..
több mint 10 éve
he7edik
1 239
VigyékDawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.www.49erswebzone.com/news/67329-jets-interested-donte-whitner/ :cool:petey
Whitner megnézi mennyit ér és?.... maradni fog 😀Josszi
több mint 10 éve
NFL on ESPN @ESPNNFL 1 minvárható volt. nem vagyok meglepve. akkor szerintem ide DB draft lesz, és FA CB.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NFL on ESPN @ESPNNFL 1 minTHIS JUST IN: The 49ers will cut CB Carlos Rogers allowing him to test the free agent market.
több mint 10 éve
Josszi
3 365
jól van na 😀 csak unatkozom.....ne nem már, szerintem már nem az a szint amire szükségünk van.Alabama NinersChamp Bailey safetynek? 😀JossziDawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.www.49erswebzone.com/news/67329-jets-interested-donte-whitner/ :cool:petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
..ne nem már, szerintem már nem az a szint amire szükségünk van.Champ Bailey safetynek? 😀JossziDawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.www.49erswebzone.com/news/67329-jets-interested-donte-whitner/ :cool:petey
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Champ Bailey safetynek? 😀Dawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.www.49erswebzone.com/news/67329-jets-interested-donte-whitner/ :cool:petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
hát... ha a pénzt fogja választani, megértem... kérdés rookie jön safetynek vagy FA?Dawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.www.49erswebzone.com/news/67329-jets-interested-donte-whitner/ :cool:petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ha nem akar a PO-ban játszani, és küzdeni egy gyűrűért mehet a Jetsbe.Dawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.www.49erswebzone.com/news/67329-jets-interested-donte-whitner/ :cool:petey
több mint 10 éve
Dawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.www.49erswebzone.com/news/67329-jets-interested-donte-whitner/ :cool:
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Dawsont és Brownt meg kell tartani... Brown kap egy 4 év 16 millás ajánlatot mint Brock szerintem és ok.Whitner megnézi mennyit ér és?.... maradni fog 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
több mint 10 éve
Montana
635
- mit gondoltok, Kap megkapja a 18-20 milláját?1.Várjuk meg a szezon végét!
- ha elérhető lenne Evans 14 körül feltrédeljünk?
- ha Verrett leesik a sérülése miatt, elvigyük?
- vagy maradjunk a seggünkön?petey
2.Nee.. ha nagyon felmegyünk WR-ért akkor Watkins 😊
3.Igen vigyük..megkedveltem 😊
4.Ne maradjunk..húzzunk váratlant FA-ról 😀
több mint 10 éve
Josszi
3 365
- mit gondoltok, Kap megkapja a 18-20 milláját?1.megyegyeznek 16 millában vagy amit korábban írtál hogy megvárjuk a szezont és utána lesz új kontrakt.
- vagy maradjunk a seggünkön?petey
2. ne... nem biztos hogy ami a college-ban elég volt itt is olyan sima ügy lesz, az hogy jol blokkol is ha kell meg magas es fizikális az ok... de van fent elég WR és itt van Crab Boldin Patton..
3. igen,HA leesik annyira... remélem Brown maradni fog.. kell a rutin is majd.. Cully remélem 100% lesz
4. maradjunk 😀
Cb ügyben még remélem Brown maradni fog.. kell a rutin is majd.. Cully remélem 100% lesz
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
igazából mást nem tudunk tenni, csak pörgetni a szürkeállományt, meg lesni a híreket amik vagy igazak vagy nem 😀de jövő héten kezdődik a tánc, bár nekünk nagy beleszólásunk nem lesz. aztán hipp-hopp itt az offseason workout ahol megint jönnek hírek, és a draft.
- mit gondoltok, Kap megkapja a 18-20 milláját?
- vagy maradjunk a seggünkön?
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Héj srácok ez csak egy feltételezés,ki tudja mi lesz😊ja ja... elindul a gondolat cunami.. pl hogy Jimbóbá elakar menni mert kevesli a pénzt vagy hogy rossz a kapcsolata a játékosokkal 😀
Egyébként tényleg őrület ez az uborkaszezon 😀Montana
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
Héj srácok ez csak egy feltételezés,ki tudja mi lesz😊Egyébként tényleg őrület ez az uborkaszezon 😀
több mint 10 éve
Josszi
3 365
azért Colin előtte edződött és tanult Smith mellett nem is keveset.. csak másfél szezont.. 😀 , mondjuk motivációnak jó lehet ha jön egy ifjú titán, de nem hinném hogy motiváció hiányban szenvedne Kap.Jimbo volt Jimmy Garoppolo pro-dayén. most meg Evansnál a Texas A&M-en. bár csekély az esély mindkettőre, dobnék egy hátast ha Evans nálunk landolna. azt mondja minden vágya Sherman ellen játszania, adjuk meg neki az esélyt 😀peteyEgyszer írtam,hogy lehetséges-e a második körre egy QB?Szerintem most igen..simán el tudom képzelni Garoppolo-t nálunk..motiválná Keap-et és ha esetleg nagyon jól tolja akár még meg is válhatunk a nagy szerődésajánlás előtt Colin-tól.A Smith trade óta tudjuk hogy ilyen elképzelhető nálunk😊.
Evans-en jobban meglepődnék..nagyon fel kéne érte menni amit nem nagyon tudok elképzelni.Montana
lecserélni? 😀 minek? teljesítsen jól és majd akkor fizessék meg ahogy az járja.
látom kezd agyatokra menni az offseason 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
hát azért nem hinném hogy kivágnák Colint. mondjuk simán kinézem ezt Jimből. mint Walsh, ott is hiába volt vki sztár, repült mint a huzat..Montana? %/ azért Kapot várjuk meg hogy mit mutat, ha lesznek célpontjai idén.Jimbo volt Jimmy Garoppolo pro-dayén. most meg Evansnál a Texas A&M-en. bár csekély az esély mindkettőre, dobnék egy hátast ha Evans nálunk landolna. azt mondja minden vágya Sherman ellen játszania, adjuk meg neki az esélyt 😀peteyEgyszer írtam,hogy lehetséges-e a második körre egy QB?Szerintem most igen..simán el tudom képzelni Garoppolo-t nálunk..motiválná Keap-et és ha esetleg nagyon jól tolja akár még meg is válhatunk a nagy szerődésajánlás előtt Colin-tól.A Smith trade óta tudjuk hogy ilyen elképzelhető nálunk😊.
Evans-en jobban meglepődnék..nagyon fel kéne érte menni amit nem nagyon tudok elképzelni.Montana
több mint 10 éve
Montana
635
Jimbo volt Jimmy Garoppolo pro-dayén. most meg Evansnál a Texas A&M-en. bár csekély az esély mindkettőre, dobnék egy hátast ha Evans nálunk landolna. azt mondja minden vágya Sherman ellen játszania, adjuk meg neki az esélyt 😀peteyEgyszer írtam,hogy lehetséges-e a második körre egy QB?Szerintem most igen..simán el tudom képzelni Garoppolo-t nálunk..motiválná Keap-et és ha esetleg nagyon jól tolja akár még meg is válhatunk a nagy szerődésajánlás előtt Colin-tól.A Smith trade óta tudjuk hogy ilyen elképzelhető nálunk😊.
Evans-en jobban meglepődnék..nagyon fel kéne érte menni amit nem nagyon tudok elképzelni.
több mint 10 éve
Jimbo volt Jimmy Garoppolo pro-dayén. most meg Evansnál a Texas A&M-en. bár csekély az esély mindkettőre, dobnék egy hátast ha Evans nálunk landolna. azt mondja minden vágya Sherman ellen játszania, adjuk meg neki az esélyt 😀