San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
mint írtam itt más sémában fog játszani. nálatok nem igazán press corner volt, itt annak szánják. meglátjuk mit mutat az offseasonban és TC-k alatt.CB Chris Cook signing one-year deal with 49ers.Na az ilyeneket abszolut nem ertem....egy totalisan rossz CB....iden be is bizonyitotta....mar-mar azt hiszi az ember,hogy vege is az NFL karrirenek,erre egy Frisco....ZoliZoltán
😥 (N)Montana
több mint 10 éve
CB Chris Cook signing one-year deal with 49ers.Na az ilyeneket abszolut nem ertem....egy totalisan rossz CB....iden be is bizonyitotta....mar-mar azt hiszi az ember,hogy vege is az NFL karrirenek,erre egy Frisco....
😥 (N)Montana
több mint 10 éve
Emmanuel Sanders jön vizitre szombaton. már volt a Chiefsnél, a Buccaneersnél és nálunk is. Állítólag a lába nem 100%os, ezért nem sikerült még aláírnia sehová.
több mint 10 éve
kösz mindent TBrown. de pont a Raiders??? smhGus jól ismeri a Seahawks védőit, és elért velük sikereket egy olyan rendszerben, amit áthozott hozzánk is. naná, hogy megragadja az alkalmat, hogy begyűjtsön pár embert onnan. És bár 97 milliót költöttünk pár nap alatt, ebből alig 33 a garantált rész, szóval okosan költünk, kivéve a Ziggy Hood és picit a Beadles szerződést.
Ik, már nekem kezd kellemetlen lenni ez a Hawks fétis. még ha QB-tok lenne...olyan a tulajotok, mintha Karácsony lenne @)petey
több mint 10 éve
kösz mindent TBrown. de pont a Raiders??? smhIk, már nekem kezd kellemetlen lenni ez a Hawks fétis. még ha QB-tok lenne...olyan a tulajotok, mintha Karácsony lenne @)
több mint 10 éve
Összekevertem Thurmonddal. Szén szén, de mégsem.Browner is nálatok vizitált, remélem Cook leigazolása azt jelenti, hogy ő már nem kell és akkor jöhet ő is a Jacksonville Seahawksba.Browner elment Pats-ba 3 évre 17 millióért.
Én csak a tényt közöltem. Don't shoot the messnger! 😀😀iktriadGabbert átment az egészségügyi teszten. A trade immár érvényes.iktriadSok lájk nem lesz itt,ehhez a hozzászólásodhoz 😀Montana
Alabama Niners
több mint 10 éve
Browner is nálatok vizitált, remélem Cook leigazolása azt jelenti, hogy ő már nem kell és akkor jöhet ő is a Jacksonville Seahawksba.Browner elment Pats-ba 3 évre 17 millióért.
Én csak a tényt közöltem. Don't shoot the messnger! 😀😀iktriadGabbert átment az egészségügyi teszten. A trade immár érvényes.iktriadSok lájk nem lesz itt,ehhez a hozzászólásodhoz 😀Montana
Nicks pedig a Coltshoz 3.5 millió 1 évre.
több mint 10 éve
Az első (telefon)interjú Szöszivel, mint 49ers játékoswww.49ers.com/video/audio/Blaine-Gabbert-I-Will-Study-My-Tail-off/b5eb3336-e2f4-4d81-9bc7-f788ff50bef5
több mint 10 éve
Browner is nálatok vizitált, remélem Cook leigazolása azt jelenti, hogy ő már nem kell és akkor jöhet ő is a Jacksonville Seahawksba.Én csak a tényt közöltem. Don't shoot the messnger! 😀😀Gabbert átment az egészségügyi teszten. A trade immár érvényes.iktriadSok lájk nem lesz itt,ehhez a hozzászólásodhoz 😀Montana
több mint 10 éve
kb. mondjuk a Vikingeknél a Tampa2-ben eléggé küszködött. nálunk más lesz, és itt van Ed Donatell, aki remek DB coach.CB Chris Cook signing one-year deal with 49ers.Szerintem ezen kár most aggódni,lehet,hogy szeptemberben már nem is lesz a rosteren😊csrnyei
😥 (N)Montana
egy esélyt lehet adni mindenkinek.
több mint 10 éve
Montana
635
Gabbert átment az egészségügyi teszten. A trade immár érvényes.iktriadSok lájk nem lesz itt,ehhez a hozzászólásodhoz 😀
több mint 10 éve
Gabbert átment az egészségügyi teszten. A trade immár érvényes.
több mint 10 éve
csrnyei
489
CB Chris Cook signing one-year deal with 49ers.Szerintem ezen kár most aggódni,lehet,hogy szeptemberben már nem is lesz a rosteren😊
😥 (N)Montana
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Annyira nekem se Edelman se Nicks nem kellene ezzel szemben Thurmond nagyon is.
több mint 10 éve
nekünk sebesség kell, szóval inkább Cooks a drafton, mint Edelman
több mint 10 éve
Edelman után a Browns is érdeklődött, sőt járt is Clevelandben, szóval még nem tuti, hogy ide ír alá, szerintem először gyűjti az ajánlatokat.
több mint 10 éve
Montana
635
Jó de azért tuti te is elképzelted a Boldin,Crabtree,Edelman,Davis négyest😛
több mint 10 éve
jólvan, azért ez csak vizit, ne kezelje már mindenki tényként. mondjuk WT3 csak azért jó lenne hogy szívjuk a Hawksosok vérét 😀 trololol
több mint 10 éve
Montana
635
Ha Thurmond és Edelman aláír ,akkor nagy bajba lennénk a Drafton hogy hová húzzunk 😊Akkor tényleg elképzelhető hogy DT vagy NT(Hageman,Nix) jön az első körben 😊
több mint 10 éve
Julian Edelman jön ma és Hakeem Nicks iránt is érdeklődünk!
több mint 10 éve
Montana
635
CB Walter Thurmond III will visit with 49ers.Sokkal inkább mint Cook 😊
több mint 10 éve
sok szerencset hozza!
több mint 10 éve
Montana
635
Köszi.hát nem a legjobb shutdown corner 😀ma jön vizitre Cook. jó fogás lennepeteyŐszintén szólva nem nagyon ismerem.Jó lenne ő nekünk?Csak a .com-on nézem a stats-ot,27 éves és még nem volt INT-je soha?Montana
allowed nine touchdowns in coverage, tied for the most in the league, according to Pro Football Focus. In addition, quarterbacks had a 140.3 rating when throwing in his direction, the highest rating allowed among the 102 cornerbacks who played at least 400 snaps.
viszont depthre jó. ő is olyan, mint Martin, Gabbert pl. jó adottságok, magas plafon, de alulteljesítettek. egy új környezetben megindulhat. lásd Rogers, Whitner, Dorsey.
nem rossz igazolások ezek, persze FA-ben mindenki azt várja hogy all pro sexy játékosokat hozunk. eddig low risk/high reward szerzemények ők.
Bethea veterán jelenléte az öltözőben is nagy plusz, és elég motivált egy SB-re.petey
Igen pont most bukkantam én is erre:
"Chris Cook allowed 9 TDs (T-1st among CBs) in coverage last year, with no interceptions. 140.3 QB rating allowed was 2nd highest among CBs."
Ha jön akkor a környezetváltás hatványozza sokszorosára a teljesítményét 😊
több mint 10 éve
hát nem a legjobb shutdown corner 😀ma jön vizitre Cook. jó fogás lennepeteyŐszintén szólva nem nagyon ismerem.Jó lenne ő nekünk?Csak a .com-on nézem a stats-ot,27 éves és még nem volt INT-je soha?Montana
allowed nine touchdowns in coverage, tied for the most in the league, according to Pro Football Focus. In addition, quarterbacks had a 140.3 rating when throwing in his direction, the highest rating allowed among the 102 cornerbacks who played at least 400 snaps.
viszont depthre jó. ő is olyan, mint Martin, Gabbert pl. jó adottságok, magas plafon, de alulteljesítettek. egy új környezetben megindulhat. lásd Rogers, Whitner, Dorsey.
nem rossz igazolások ezek, persze FA-ben mindenki azt várja hogy all pro sexy játékosokat hozunk. eddig low risk/high reward szerzemények ők.
Bethea veterán jelenléte az öltözőben is nagy plusz, és elég motivált egy SB-re.