San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 12 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Arch49er oldalára milyen gyorsan kerülnek fel a meccsek?

több mint 12 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
HFL döntőn lesz valaki közületek?silent7939
Én egyszer kimennék egy HFL meccsre de félek megutálnám a játékot 😀he7edik
Sose nem láttam még élőben meccset... a döntő meg csak nem lesz olyan gyenge 😀silent7939
Gyertek ki, jobb meccs lesz, mint a tegnapi! Már az alapszakaszi meccs is jó volt.

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Én egyszer kimennék egy HFL meccsre de félek megutálnám a játékot 😀he7edik
Sose nem láttam még élőben meccset... a döntő meg csak nem lesz olyan gyenge 😀
több mint 12 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Én egyszer kimennék egy HFL meccsre de félek megutálnám a játékot 😀

több mint 12 éve
Hááááát...a W-nek lehet örülni, a mutatott játéknak kevésbé 😕
Tegnap nem nagyon mentek a hosszú passzok, ezért kénytelenek voltunk a futásra és a screen passzokra hagyatkozni, de ez elég kevés lesz a hátralévő idényre. Alex elveszítette a fonalat, lehet, hogy egy kicsit pihentetni kéne. Ráadásul sosem tudjuk meg, hogy Kaep hogy muzsikál éles körülmények között.
Fontos győzelem volt, de nem volt túl meggyőző. A futás legalább működött, és a secondary sem volt most annyira szar, mint szokott. Nem tudom miért, de Vernon Davis teljesen kihasználatlan mostanában. Persze hasznosan blokkol, meg leköti a védelmet valamennyire, de elég biztos keze van, lehetne hívni rá passzjátékokat.

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Gratulálok srácok. Csúnya meccs lett, de nem is lehetett másra számítani.
Centuryn kikaptok 😀undisputedly
Csatlakozom, bosszantó de megérdemelt vereséget szenvedtünk...az RTL meg kettő...😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Gratulálok srácok. Csúnya meccs lett, de nem is lehetett másra számítani.
Centuryn kikaptok 😀
több mint 12 éve
HFL döntőn lesz valaki közületek?
több mint 12 éve
Petrosz San Francisco 49ers 92
Manapság nem lehet úgy netezni, hogy meg ne tudjam az eredményt. :/ Mindegy, a lényeg, hogy győztünk.

több mint 12 éve
Na bejött amit jósoltam 😀 Királyság
több mint 12 éve
49ersfan San Francisco 49ers 285 — csúnyagonoszrosszkislány
Mindenki alszik??? 😮 😮 😮

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
Egész jó ez a wifis repülő
Hová tartasz Béjbe? 😊49ersfan
Haza 😊 Stockholmban voltam, jövő vasárnap megyek vissza.
A mai meccsre ne stresszeljetek, jó lenne a win de ha kikapunk sem lesz vége a világnak. Ez csak egy sport 😉

De azért pusztuljanak a kék madarak 😀

több mint 12 éve
Skacok! Megint nem bírok már magammal... és hol van még a fél 2! 😮49ersfan
Te addig nem alszol?? 😮Medvepapa
De nem ám... Nem tudnék felkelni... De ebből arra következtetek, hogy te igen!?

több mint 12 éve
Skacok! Megint nem bírok már magammal... és hol van még a fél 2! 😮49ersfan
Te addig nem alszol?? 😮

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Skacok! Megint nem bírok már magammal... és hol van még a fél 2! 😮

több mint 12 éve
Petrosz San Francisco 49ers 92
A Hags topikban már a Földanyához fohászkodnak, de nem hinném, hogy az anyus vágná a magyart. 😀

több mint 12 éve
Hagyd, red6t6 még nem vágja,hogy csak poénkodunk 😊
undisputedly
Szerinted? 😉

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 12 éve
Undi látom a tresst még tanulnod kell 😊 ahogy a csapatodnak idegenben nyerni 😀 petey
Nincs is jobb alkalom az idegenbeli győzelemre mint,hogy titeket verjünk 😀
Kaptok egy kis leckét Qb játékból is 😀
Rátok gyújtjuk a gyertyát 😀

Nekünk csobogsz kis patak? 😉
red6t6
Subidubi, macskajaj
Hajnalban lesz nektek baj! 😛Medvepapa
Hagyd, red6t6 még nem vágja,hogy csak poénkodunk 😊
több mint 12 éve
Reméljük Moss papának nem húzódik meg a háta, amikor a 4. alkalommal próbálja megállítani az interceptionnel vissza igyekvő E.T.-t 😊 Amúgy is veszélyes az a munkakörnyezet, veszettség jelei már mutatkoztak Hárbón 😀
Smith megtanult már dobi,vagy továbbra is Tebowval versenyez? 😀
Davis reméljük nem sírja el magát meccs közben is,mert a végén még megtaláljuk sajnálni 😛

szerk: Szar dolog ám otthon kikapni, habár a szurkolóitok már biztosan hozzászoktak,lévén a legutóbbi sikereitek idején még meg se születtek 😛
Igaz ez nem is lenne baj, de az már az,hogy ők is ebből élnek a mai napig 😛undisputedly
red6t6
Subidubi, macskajaj
Hajnalban lesz nektek baj! 😛

több mint 12 éve
Reméljük Moss papának nem húzódik meg a háta, amikor a 4. alkalommal próbálja megállítani az interceptionnel vissza igyekvő E.T.-t 😊 Amúgy is veszélyes az a munkakörnyezet, veszettség jelei már mutatkoztak Hárbón 😀
Davis reméljük nem sírja el magát meccs közben is,mert a végén még megtaláljuk sajnálni 😛

szerk: Szar dolog ám otthon kikapni, habár a szurkolóitok már biztosan hozzászoktak,lévén a legutóbbi sikereitek idején még meg se születtek 😛
Igaz ez nem is lenne baj, de az már az,hogy ők is ebből élnek a mai napig 😛undisputedly

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 12 éve
Egész jó ez a wifis repülő
Hová tartasz Béjbe? 😊

több mint 12 éve
Én nektek szurkolok csajok 😀silent7939
Bevettünk a fantasy-ba, és nekik szurkolsz? Árulás! 😀 Amúgy is az esélytelenebbnek illik szurkolni! 😛Medvepapa
Nincs esélyünk eléjük kerülni, de elétek még bőven van. Ráadásul mi megverjük őket 😀silent7939
Így van, esélyetek sincs... se elénk kerülni, se megverni... 😀 (Én szeretem a Cardit, de akkora kiváltságuk még nekik sincs, hogy csak úgy megverhessenek minket! 😉 )

több mint 12 éve
Undi látom a tresst még tanulnod kell 😊 ahogy a csapatodnak idegenben nyerni 😀

több mint 12 éve
Jó futáshoz egy jó O fal is kell, ők sem voltak vasárnap a toppon. Egy szó, mint száz, az egész csapatnak fel kell pörögnie, és hiszem, hogy fel is fog. Ha ma sem nyerünk, akkor nagyobb gáz van, mint gondoltam.
GO 9ERS!red6t6
Nyerünk, a törpe ilyen védelemmel még nem találkozott, bezúzzuk és meglátja a liga milyen gameplan kell ellene. Remélem szétfutjuk őket, tudom hogy jók run d-ben de mi jobban futunk aztán szép kis passzokkal mehetünk. Nem nyerhetnek minden meccset hail maryvel 😂
Egész jó ez a wifis repülő 😀
petey

Igaz ez nem is lenne baj, de az már az,hogy ők is ebből élnek a mai napig 😛
több mint 12 éve
Jó futáshoz egy jó O fal is kell, ők sem voltak vasárnap a toppon. Egy szó, mint száz, az egész csapatnak fel kell pörögnie, és hiszem, hogy fel is fog. Ha ma sem nyerünk, akkor nagyobb gáz van, mint gondoltam.
GO 9ERS!red6t6
Nyerünk, a törpe ilyen védelemmel még nem találkozott, bezúzzuk és meglátja a liga milyen gameplan kell ellene. Remélem szétfutjuk őket, tudom hogy jók run d-ben de mi jobban futunk aztán szép kis passzokkal mehetünk. Nem nyerhetnek minden meccset hail maryvel 😂
Egész jó ez a wifis repülő 😀