San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 13 éve
UDFA-k: (méghozzá nagy potenciálú UDFA-k)Marquart jó választás, Okoye meg jó marketing a londoni meccsünkre, csodálkoznék, ha a PS-nél tovább jutna.
Lawrence Okoye, ATH, England
Luke Marquardt, OL, Asuza-PacificNewman
több mint 13 éve
7/31 QB B.J. Daniels, South Florida7/40 OT Carter Bykowsky, Iowa State
7/46 CB Marcus Cooper, Ruthgers
több mint 13 éve
UDFA-k: (méghozzá nagy potenciálú UDFA-k)Lawrence Okoye, ATH, England
Luke Marquardt, OL, Asuza-Pacific
több mint 13 éve
6/12-re újabb alabamait szeretnék! SS Robert Lester!!! Please Baalke!Alabama NinersNa ez nem jött be....
6/12 OLB Nick Moody, Florida State
több mint 13 éve
6/12-re újabb alabamait szeretnék! SS Robert Lester!!! Please Baalke!
több mint 13 éve
4/31 WR Quinton Pattenwww.youtube.com/watch?v=G23YpSkbn0s
www.youtube.com/watch?v=mksQcAqwUHU
www.youtube.com/watch?v=HqtO8VBVKAQ
4/34 RB Marcus Lattimore
www.youtube.com/watch?v=Iova6SfF0V0
www.youtube.com/watch?v=facQQneYz-U
www.youtube.com/watch?v=R4TME76jN_U
több mint 13 éve
Hát...vörös-aranyban már nem szívesen látom őket a pályán! 😛Baromi jó a 4. körötök! Mindkét játékost szívesen láttam volna akár a Rams-ben is, szóval irigykedem.PizsamaA 49ers ellen láthatod Őket, évente 2x is! 😀Alabama Niners
több mint 13 éve
Dial eléggé alulértékelt, persze Cody és Dareus után nem tűnt akkora klasszisnak, ne feledjük futás ellen a Crimson Tide NCAA TOP3 évek óta. A mi sémánkba jól fog illeni, jó nagy srác, ölni fogja a futást!
több mint 13 éve
Baromi jó a 4. körötök! Mindkét játékost szívesen láttam volna akár a Rams-ben is, szóval irigykedem.PizsamaA 49ers ellen láthatod Őket, évente 2x is! 😀
több mint 13 éve
5/24 DE Quinton Dial. AlabamaEz talán az eddigi leggyengébb választásunk, lehet ez kicsit reach. Kiegészítő embernek a mi falunkba jó lesz. Végülis RJF 7. körben hoztuk, és most meg mennyien akarták. Örülök neki, mert alabamai!!!
több mint 13 éve
Baromi jó a 4. körötök! Mindkét játékost szívesen láttam volna akár a Rams-ben is, szóval irigykedem.
több mint 13 éve
Ultra jó lett a 4. kör is! Baalkéék óriásit alkotnak továbbra is!
több mint 13 éve
4/34 RB Marcus Lattimore, South Carolinaahogy várható volt, egy nagyszerű játékos, aki méltó utódja lehet Gore-nak. Természetesen, akkor ha felépül borzalmas sérüléséből. Ekkora kockázatot megér, mert a lehetséges nyereség nagy.
több mint 13 éve
4/31 WR Quinton Patton, Luisiana Techelég sokat csúszott, remek választás újfent!!!
több mint 13 éve
1/18 FS Eric Reidwww.youtube.com/watch?v=msB2cYNL_o4
2/8 DE Tank Carradine
www.youtube.com/watch?v=bWHxJk4XAKA
www.youtube.com/watch?v=hMXlUu6psvc
2/23 TE Vance McDonald
www.youtube.com/watch?v=m8NtPYRgpuk
www.youtube.com/watch?v=hvX3at6yAdw
3/26 OLB Corey Lemonier
www.youtube.com/watch?v=q-IvI-cmcpA
www.youtube.com/watch?v=aSM2rxG-fWE
több mint 13 éve
Vance McDonald-ban (Rice) megtaláltuk a back-up TE-t, elég nagy termet srác 6'4" , 267 font, jó elkapó képességekkel, bár még sokat hibázik. Lesz ideje csiszolódni Vernon Davis mögött.Corey Lemonier nagy húzás, erősítjük tovább a pass rush-t. Lesz mélység az LB sorban, ami eddig is a liga legjobbja volt!
Összességében nagyon jó 2.-3. körön vagyunk túl. Back-up-ok jöttek, akik azonnal bevethetőek, és szép jövő áll előttük!
több mint 13 éve
no 2. TE-nek Vance McDonald 2/23-raCorey Lemonier-ért nyazsgem és fel is mentetek érte.
több mint 13 éve
Ahogy várható volt Tank lett behúzva ráadásul nem 2/2-n, hanem hátrébb, extra pick mellett. Gyakorlatilag amit Reid.re plusszban beáldoztunk, azt most vissza is szereztük! Baalke nagy MESTER!!!
több mint 13 éve
üdv a 49ers fedélzetén Tank! 😊 ha rendben lesz acl után, az Aldon/Tank kettős nem kevés terrort fog hozniBaalke egy mágus, letréd 40-re egy jövő évi 3. plusz idei 7. kör és behúzza Carradine-t.
több mint 13 éve
All-Pro Linebacker Patrick Willis agreed to a contract restructure that creates more than $1.2 million of salary-cap room, a source told CSNBayArea.com on Friday.www.csnbayarea.com/blog/matt-maiocco/49ers-willis-agree-restructure-create-cap-space
így felszabadult 2.15M
több mint 13 éve
Nagyon örülök Reidnek, én öt szerettem volna ha húzzuk, sajnos este bealudtam, és ráadásul azt álmodtam, hogy mindenki safetyt húz előttünk 😀 😀
több mint 13 éve
Az egyetlen negatívuma, hogy LSU-n végzett (bár ez az én véleményem 😀). Szerintem nagyszerű választás nem adok két évet és csak azt kérdezzük majd: Goldson who???Reid is hard hitter FS!
Már csak Lester jöjjön SS-nek, a 4., 5. körben, és nagyon elégedett leszek!
2/2-re Jessie Williams vagy Tank Carradine, nekem mindegy melyik!
több mint 13 éve
Jó választásnak tűnik. Neddre jött, és ahogy nézegettem a videókat, elemzéseket jól járunk vele.Vezér típusnak tűnik így, SEC-ben pallérozódott, jó lesz! Ennyire olcsón meg pláne.
Remélem a továbbiak is így mennek majd. Én tuti a DL-ba hoznék embert a 2. körben, majd WR-t. De hál'Isten Baalke jól tudja a dolgát.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
én is felvontam a szemöldököm, de ha őt akarták akkor kapálózhat bárki 😀jobb mint Elam. muníció meg van. jöhet a 2. kör.
több mint 13 éve
Baalke íreid-ről:www.49ers.com/media-gallery/videos/Baalke-on-Reid-Hes-a-prototype-safety/c17b4b22-7a46-49ee-8dd5-f07150d207a9