NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 12 éve
49ersfan San Francisco 49ers 285 — csúnyagonoszrosszkislány
 49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.html

Skacok, itt a 15 perc hírnév Nektek is! 😊 😊
Mindenkinek köszönöm a közreműködést! 😊 Csókok érte...49ersfan
Grat érte, komolyan elismeréssel olvasom! Amúgy ma este győzni fogunk. Mondhatnám, hogy érzem a csontjaimban, de inkább Hárbóóra szavazok, szerintem a tavalyi álmai szétzúzása miatt nagyon készül, készült, és nagyon meg akarja mutatni. Szerintem nagyon motivált 9ers csapatot fogunk ma este látni! Juhhé de várom már!szaszia
Köszönöm! 😊
Szerintem nagyon motivált 9ers csapatot fogunk ma este látni!
ezt én is így gondolom, és el is várom tőlük! Ezt a meccset vártam február óta... 😊

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

Király... még én is befértem 😀
több mint 12 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers

Grat érte, komolyan elismeréssel olvasom! Amúgy ma este győzni fogunk. Mondhatnám, hogy érzem a csontjaimban, de inkább Hárbóóra szavazok, szerintem a tavalyi álmai szétzúzása miatt nagyon készül, készült, és nagyon meg akarja mutatni. Szerintem nagyon motivált 9ers csapatot fogunk ma este látni! Juhhé de várom már!
több mint 12 éve

Mindenkinek köszönöm a közreműködést! 😊 Csókok érte...

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
Petrosz, megkérdezhetem mit vársz a ma esti meccstől? 😛49ersfan
Nem nekem szólt de azért belepofázok 😀
Nagy zakót 😀silent7939
Nem tudtam, hogy itt vagy! 😀 És természetesen a Te véleménye is érdekel... De ez komoly? 😮 Kifejtenéd? 😛49ersfan
Isten ments 😀 Csak petey-t akarom felhergelni 😀
Szerintem azon fog múlni hogy Eli milyen napot fog ki. Ha jó napja van akkor szorulni fog a hurok és egy zúzós szoros meccset játszotok. Ha szar napja lesz akkor simán hozzátok.silent7939
Ezer szerencséd hogy mi nem ilyen virtuális keménygyerekek vagyunk, mint páran a Hags topikban 😉

több mint 12 éve
Váltottam magazinra úgy már barátságosabb, de jó a classic, sidebar is.
Igen, szerintem is jó a magazin is, meg a sidebr is(a classic az nem jön be), egyetlen problémám van vele, hogy nem látszik egy kicsit sem a háttér és így nagyon snassz... :/ 49ersfan
És ha fejlécbe tennéd a képet? Akkor mindig lehetne látni. De ne kérdezd, hogy kell. 😊Petrosz
Már próbáltam, de dinamikus ézetnél nem engedte... vagy án vagyok iszonyat béna, vagy még ezt a funkciót nem tudja az oldal, (most lettek bevezetve ezek a dinamikus nézetek nem olyan régen)mert én ha 100 féle képpen nem próbáltam meg, akkor sehogy és nem sikerült... 😕

több mint 12 éve
Petrosz San Francisco 49ers 92
Igen, szerintem is jó a magazin is, meg a sidebr is(a classic az nem jön be), egyetlen problémám van vele, hogy nem látszik egy kicsit sem a háttér és így nagyon snassz... :/ 49ersfan
És ha fejlécbe tennéd a képet? Akkor mindig lehetne látni. De ne kérdezd, hogy kell. 😊

több mint 12 éve
Igen, szerintem is jó a magazin is, meg a sidebr is(a classic az nem jön be), egyetlen problémám van vele, hogy nem látszik egy kicsit sem a háttér és így nagyon snassz... :/

több mint 12 éve

Hiába a két meccsen kapott 3 pont, a múltkori változatos támadójátékunk, az országos egyes szajkózása, meg a Giants sok sérültje, tartok tőlük. Szinte mindenhol minket hoznak ki győztesnek, Manningéket meg lesajnálják, épp úgy mint a Vikingset, akik ellen ugye tudjuk mit is játszottunk. Több zakót nem is engedhetnek meg maguknak, mert könnyen bajba kerülhetnek, ezért biztos össze fogják kapni magukat. Remélem ez a két fölényes siker senkit nem tett elbizakodottá nálunk.

De hogy ne csak a pesszimista énemet hozzam, ha Alex közel olyat nyújt, mint a Bills ellen, jobban mondva nagyjából egy szinten marad Manninggel, akkor a futásokkal ezt be fogjuk tudni húzni. Mert abban verhetetlenek vagyunk. 😊Petrosz
Uhh ezt most jó volt hallani, amúgy mint mindig, most is egyet értek Veled! 😊 Én sem szeretem, amikor idejekorán temetik a csapatot, mint most a Kékeket... De én is bizakodó vagyok, nyerni fogunk! 😀

több mint 12 éve
Nagy zakót 😀silent7939
Nem tudtam, hogy itt vagy! 😀 És természetesen a Te véleménye is érdekel... De ez komoly? 😮 Kifejtenéd? 😛49ersfan
Szerintem azon fog múlni hogy Eli milyen napot fog ki. Ha jó napja van akkor szorulni fog a hurok és egy zúzós szoros meccset játszotok. Ha szar napja lesz akkor simán hozzátok.silent7939
Én eleve úgy kalkuláltam, hogy mondjuk jó napja lesz Elinek (azért remélem nem 😀), akkor Alexnek is oda kell magát ismét tennie. De Gore-ral és Hunter-rel akkor is beljebb vagyunk.

több mint 12 éve

Hiába a két meccsen kapott 3 pont, a múltkori változatos támadójátékunk, az országos egyes szajkózása, meg a Giants sok sérültje, tartok tőlük. Szinte mindenhol minket hoznak ki győztesnek, Manningéket meg lesajnálják, épp úgy mint a Vikingset, akik ellen ugye tudjuk mit is játszottunk. Több zakót nem is engedhetnek meg maguknak, mert könnyen bajba kerülhetnek, ezért biztos össze fogják kapni magukat. Remélem ez a két fölényes siker senkit nem tett elbizakodottá nálunk.

De hogy ne csak a pesszimista énemet hozzam, ha Alex közel olyat nyújt, mint a Bills ellen, jobban mondva nagyjából egy szinten marad Manninggel, akkor a futásokkal ezt be fogjuk tudni húzni. Mert abban verhetetlenek vagyunk. 😊

több mint 12 éve
Nagy zakót 😀silent7939
Nah csak azért... 😀

több mint 12 éve
Nagy zakót 😀silent7939
Szerintem azon fog múlni hogy Eli milyen napot fog ki. Ha jó napja van akkor szorulni fog a hurok és egy zúzós szoros meccset játszotok. Ha szar napja lesz akkor simán hozzátok.
több mint 12 éve
Nagy zakót 😀silent7939
Nem tudtam, hogy itt vagy! 😀 És természetesen a Te véleménye is érdekel... De ez komoly? 😮 Kifejtenéd? 😛

több mint 12 éve
Nagy zakót 😀
több mint 12 éve
Petrosz, megkérdezhetem mit vársz a ma esti meccstől? 😛

több mint 12 éve
cowboys vs ravenst nézem, azt adja az espn america
Ugyan ez.. 😊49ersfan
Király lett az oldal, ez a világosabb háttér jobban bejön. Bár először attól a rengeteg cikktől megijedtem (timeslide)... 😀Petrosz
Ha őszinte akarok lenni, az elején én is csak néztem... 😀 De már megszoktam, és bár még mindig nem 100%-os, kezdek kibékülni vele! 😀

több mint 12 éve
Ugyan ez.. 😊49ersfan
Király lett az oldal, ez a világosabb háttér jobban bejön. Bár először attól a rengeteg cikktől megijedtem (timeslide)... 😀

több mint 12 éve
Ugyan ez.. 😊

több mint 12 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
A 7 órás meccsek közül ti melyiket nézitek? he7edik
Én a Cowboys @ Ravens, Raiders @ Falcons közül valamelyiket. Petrosz

több mint 12 éve
A 7 órás meccsek közül ti melyiket nézitek? he7edik
Én a Cowboys @ Ravens, Raiders @ Falcons közül valamelyiket.

több mint 12 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
A 7 órás meccsek közül ti melyiket nézitek?

több mint 12 éve
Megnézve a BIlls elleni 2. félidőt is, hihetetlen milyen sémákat futunk. most hagyjuk hogy a BIlls D milyen volt, maga a playek. futunk center alól, shotgunból, pistol formációból, reverse, fly sweep, pitchek. kész.
az ellenfél DC-jének fel van adva a lecke hogy mire/kire készüljön. Staley és Boone gyakran lesprinteli az RB-ket hogy megblokkolják előtte az LB/Secondaryt. ez a passzorientált ligában eléggé üdítő színfolt. nem mellesleg a futás készíti elő a passzt.

gyönyörűség:  www.nfl.com/videos/nfl-network-playbook/0ap1000000079759/Playbook-Giants-vs-49ers?module=HP11_content_stream

nem mellesleg óriási gratula ALex Smithnek hogy megnyerte a FedEx Player of the Week/Air kategóriát a múlt heti teljesítménye alapjánpetey
nem beszélve arról, hogy megint 7-8 játékosnak volt futása, én amúgy futás párti vagyok, élmény nézni a csapatot 😊
de azért örülök, hogy jól ment a passz múlt héten, és gyorsan végig mentünk a pályán, jól jön ez még ha esetleg hátrányban leszünk

több mint 12 éve
És végre újra tv-s meccs lesz, ó yeee! 😀

Petrosz
Most pár hétig nem kell streamezni, jövö hét TNF aztán MNF 😀
Gábor
Szabin vagyok 24.-ig 😊he7edik
jó neked 😊

több mint 12 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
És végre újra tv-s meccs lesz, ó yeee! 😀

Petrosz