NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 13 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Az éjjel nem sok minden jött be nekünk, míg a másik oldalon szinte minden sikerült. Ezek ellenére jól nyomta a Szíhóx. Majd a PO-ban itthon leverjük Őket. A seed #2 per pillanat a Packersé, viszont nekik a jó formában lévő Vikings idegenben a zárómeccsük, míg nekünk otthon a szárnyaszegett madásereg. Azt mindenképpen hozni kell, és még a pihenő is összejöhet! Ettől a vereségtől összerántjuk magunkat és a cél: a gyűrű!
több mint 13 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
dobbenet.. 😕
hihetetlen jol jatszott a hawks. legszivesebben amugy hozzavagtam volna a tevehez az iranyitot mergemben, de ez nem megoldas. egy elonye van ennek a veresegnek:az nfc westet immaron senki nem fikazhatja, mert 2 csapat siman odabasz barkinek.
nemi orom nekem: a cinci, a viks, a chargers es skins is nyert.

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Már bennetek sem lehet bízni 😊
A héten megveritek a Cards-t és minden rendbe jön 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 917 — secret level
A sors még hozhatja úgy, hogy találkozunk a rájátszásban!
Az is remek meccs lesz, és biztos vagyok abban, hogy felkészülten vártok majd minket!

Boldogabb karácsonyt,

Üdv
Helm
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Uraim, tudjátok, ezt nem hagyhatom ki! Persze a "silly" nélkül értendő! 😀 😛 Békés, Boldog Karácsonyt kívánok! Písz. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Édes Jóistenem, de szar ébredésem volt így! WC, majd idegenben GB (ha verjük a Cards-t). Ha Akers legalább az egyik Rams meccsen tudta volna hozni 40 Y körüli FG-t!!!!
Röviden és velősen szarrá vertek minket. Nagyon jó ez a hóksz, nemcsak hype. Most már sokkal nehezebb lesz, de veszve semmi. NFC döntő nálunk, és visszavágunk nekik.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
a mai meccs egyszerű, odamegyünk, széttépjük az arcukat, és meglátják hogy hol a helyük. úgyis hájpolják most őket hogy omg veretlenek otthon, a mai napig. Justin Smith nem játszik, de helyén RJF nyom egy állatot szerintem. a DL eltapossa a Törpét. Kellemetlen ébredésük lesz az elmúlt 2 hét után. Nem ejtünk foglyokat, nincsenek túlélők.
petey
Kedves Nagyarcupetey! Úgy láttam ti lettetek helyrerakva.
Ha megtennéd, hogy írnál egy szubjektív értékelést a meccsről azt megköszönném. Ja egyébként Kellemes Karácsonyt neked, mert Nekünk már megvan 😉

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
catattack 3 520
Jó reggelt uraim!
Nektek idén egy hetet késik a Jézuska...
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 656 — Csodabogár
kíváncsi leszek a gameplanre, most hogy a Cowboy nem játszik. gondolom a Seacocks így duplázni fogja Aldont, és arra fognak futni.
meglátjuk. Fangio egy őrült tudós 😊 lesz pár trükkje
a jó az hogy ha kikapunk, lesz fél meccs előnyünk, aztán Cards. ha nyerünk tuti a West. win-win! aztán ha a Rams is megveri a Hawkst ezzel kiejti őket a PO harcból. Fisher egy dörzsölt róka.

több mint 13 éve

több mint 13 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Kemény meccs várható, elvileg kevés pontos, nagy védelmi csatával. A playcalling döntő lesz, a földön nyomulunk mint mindig rendesen, és 1-2 Colin passzal szétziláljuk a védelmet. Nagy az arc a túlöldalon, ezt hozni kell, a seed 2. -ért, na meg az NFC West győzelemért!
több mint 13 éve
jobban tartok a szokásos harmadik meccses rossz játékunktól, mint magától a Hawkstól, de primetime meccsen eddig mindig nyertünk, így ma is fogunk 😀Gábor
lesz nektek olyan prájmtájm...😛Medvepapa
Milyen szép lesz olvasni Karácsony napján a topikotokban a nyavajgást hogy magatok vertétetek meg, mert ti mindíg nyertek 😀petey
na, megtaláltad a jövőmondó sapkádat? 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
jobban tartok a szokásos harmadik meccses rossz játékunktól, mint magától a Hawkstól, de primetime meccsen eddig mindig nyertünk, így ma is fogunk 😀Gábor
Milyen szép lesz olvasni Karácsony napján a topikotokban a nyavajgást hogy magatok vertétetek meg, mert ti mindíg nyertek 😀

több mint 13 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
látom nagyon várod a meccset, mondjuk meg értem, végre láthatsz egy jó csapatot 😛

több mint 13 éve
lesz nektek olyan prájmtájm...😛

több mint 13 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
jobban tartok a szokásos harmadik meccses rossz játékunktól, mint magától a Hawkstól, de primetime meccsen eddig mindig nyertünk, így ma is fogunk 😀

több mint 13 éve
a mai meccs egyszerű, odamegyünk, széttépjük az arcukat, és meglátják hogy hol a helyük. úgyis hájpolják most őket hogy omg veretlenek otthon, a mai napig. Justin Smith nem játszik, de helyén RJF nyom egy állatot szerintem. a DL eltapossa a Törpét. Kellemetlen ébredésük lesz az elmúlt 2 hét után. Nem ejtünk foglyokat, nincsenek túlélők.
Kemény lesz, szerintem kevés pontos meccs. de mivel any given sunday, így bármi lehet. nincs rajtam a jövőbelátó sapkám 😊
jobbak vagyunk, tudtunk nyerni idegenben is nem gyenge csapatok ellen.
meccs vége:

több mint 13 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Kedves San Francisco 49ers és szurkolói! This is SPARTA!!! 😀

Medvepapa
Csak lesz egy áruló 😊

több mint 13 éve
Kedves San Francisco 49ers és szurkolói! This is SPARTA!!! 😀

több mint 13 éve
a Cowboy Questionable vasárnapra, egy fokkal jobb mint a Doubtful vagy Out

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Remélem vasárnap is sokszor látjuk ezt az ünneplést

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239

petey
És íme a bizonyíték, hogy a Skittles bőrápoló hatású!!! 😀Medvepapa
Ő meg Chris Jonhson a két jóképű rasta running back 😊

több mint 13 éve

petey
És íme a bizonyíték, hogy a Skittles bőrápoló hatású!!! 😀

több mint 13 éve

több mint 13 éve
 profootballmock.com/battle-of-the-boards-49ers-seahawks/

hahahaha! 😂