NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
36
8
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 13 éve
Az éjjel nem sok minden jött be nekünk, míg a másik oldalon szinte minden sikerült. Ezek ellenére jól nyomta a Szíhóx. Majd a PO-ban itthon leverjük Őket. A seed #2 per pillanat a Packersé, viszont nekik a jó formában lévő Vikings idegenben a zárómeccsük, míg nekünk otthon a szárnyaszegett madásereg. Azt mindenképpen hozni kell, és még a pihenő is összejöhet! Ettől a vereségtől összerántjuk magunkat és a cél: a gyűrű!
több mint 13 éve
dobbenet.. 😕hihetetlen jol jatszott a hawks. legszivesebben amugy hozzavagtam volna a tevehez az iranyitot mergemben, de ez nem megoldas. egy elonye van ennek a veresegnek:az nfc westet immaron senki nem fikazhatja, mert 2 csapat siman odabasz barkinek.
nemi orom nekem: a cinci, a viks, a chargers es skins is nyert.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 13 éve
Már bennetek sem lehet bízni 😊A héten megveritek a Cards-t és minden rendbe jön 😊
több mint 13 éve
A sors még hozhatja úgy, hogy találkozunk a rájátszásban!Az is remek meccs lesz, és biztos vagyok abban, hogy felkészülten vártok majd minket!
Boldogabb karácsonyt,
Üdv
Helm
több mint 13 éve
Uraim, tudjátok, ezt nem hagyhatom ki! Persze a "silly" nélkül értendő! 😀 😛 Békés, Boldog Karácsonyt kívánok! Písz. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Édes Jóistenem, de szar ébredésem volt így! WC, majd idegenben GB (ha verjük a Cards-t). Ha Akers legalább az egyik Rams meccsen tudta volna hozni 40 Y körüli FG-t!!!!Röviden és velősen szarrá vertek minket. Nagyon jó ez a hóksz, nemcsak hype. Most már sokkal nehezebb lesz, de veszve semmi. NFC döntő nálunk, és visszavágunk nekik.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
a mai meccs egyszerű, odamegyünk, széttépjük az arcukat, és meglátják hogy hol a helyük. úgyis hájpolják most őket hogy omg veretlenek otthon, a mai napig. Justin Smith nem játszik, de helyén RJF nyom egy állatot szerintem. a DL eltapossa a Törpét. Kellemetlen ébredésük lesz az elmúlt 2 hét után. Nem ejtünk foglyokat, nincsenek túlélők.Kedves Nagyarcupetey! Úgy láttam ti lettetek helyrerakva.
petey
Ha megtennéd, hogy írnál egy szubjektív értékelést a meccsről azt megköszönném. Ja egyébként Kellemes Karácsonyt neked, mert Nekünk már megvan 😉
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
kíváncsi leszek a gameplanre, most hogy a Cowboy nem játszik. gondolom a Seacocks így duplázni fogja Aldont, és arra fognak futni. meglátjuk. Fangio egy őrült tudós 😊 lesz pár trükkje
a jó az hogy ha kikapunk, lesz fél meccs előnyünk, aztán Cards. ha nyerünk tuti a West. win-win! aztán ha a Rams is megveri a Hawkst ezzel kiejti őket a PO harcból. Fisher egy dörzsölt róka.
több mint 13 éve
Kemény meccs várható, elvileg kevés pontos, nagy védelmi csatával. A playcalling döntő lesz, a földön nyomulunk mint mindig rendesen, és 1-2 Colin passzal szétziláljuk a védelmet. Nagy az arc a túlöldalon, ezt hozni kell, a seed 2. -ért, na meg az NFC West győzelemért!
több mint 13 éve
na, megtaláltad a jövőmondó sapkádat? 😀Milyen szép lesz olvasni Karácsony napján a topikotokban a nyavajgást hogy magatok vertétetek meg, mert ti mindíg nyertek 😀peteyjobban tartok a szokásos harmadik meccses rossz játékunktól, mint magától a Hawkstól, de primetime meccsen eddig mindig nyertünk, így ma is fogunk 😀Gáborlesz nektek olyan prájmtájm...😛Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Milyen szép lesz olvasni Karácsony napján a topikotokban a nyavajgást hogy magatok vertétetek meg, mert ti mindíg nyertek 😀jobban tartok a szokásos harmadik meccses rossz játékunktól, mint magától a Hawkstól, de primetime meccsen eddig mindig nyertünk, így ma is fogunk 😀Gáborlesz nektek olyan prájmtájm...😛Medvepapa
több mint 13 éve
látom nagyon várod a meccset, mondjuk meg értem, végre láthatsz egy jó csapatot 😛jobban tartok a szokásos harmadik meccses rossz játékunktól, mint magától a Hawkstól, de primetime meccsen eddig mindig nyertünk, így ma is fogunk 😀Gáborlesz nektek olyan prájmtájm...😛Medvepapa
több mint 13 éve
jobban tartok a szokásos harmadik meccses rossz játékunktól, mint magától a Hawkstól, de primetime meccsen eddig mindig nyertünk, így ma is fogunk 😀Gáborlesz nektek olyan prájmtájm...😛
több mint 13 éve
jobban tartok a szokásos harmadik meccses rossz játékunktól, mint magától a Hawkstól, de primetime meccsen eddig mindig nyertünk, így ma is fogunk 😀
több mint 13 éve
a mai meccs egyszerű, odamegyünk, széttépjük az arcukat, és meglátják hogy hol a helyük. úgyis hájpolják most őket hogy omg veretlenek otthon, a mai napig. Justin Smith nem játszik, de helyén RJF nyom egy állatot szerintem. a DL eltapossa a Törpét. Kellemetlen ébredésük lesz az elmúlt 2 hét után. Nem ejtünk foglyokat, nincsenek túlélők. Kemény lesz, szerintem kevés pontos meccs. de mivel any given sunday, így bármi lehet. nincs rajtam a jövőbelátó sapkám 😊
jobbak vagyunk, tudtunk nyerni idegenben is nem gyenge csapatok ellen.
meccs vége:

több mint 13 éve
Kedves San Francisco 49ers és szurkolói! This is SPARTA!!! 😀Csak lesz egy áruló 😊
Medvepapa

több mint 13 éve
Kedves San Francisco 49ers és szurkolói! This is SPARTA!!! 😀Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
a Cowboy Questionable vasárnapra, egy fokkal jobb mint a Doubtful vagy Out
több mint 13 éve

Remélem vasárnap is sokszor látjuk ezt az ünneplést

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Ő meg Chris Jonhson a két jóképű rasta running back 😊És íme a bizonyíték, hogy a Skittles bőrápoló hatású!!! 😀Medvepapa
petey

több mint 13 éve
És íme a bizonyíték, hogy a Skittles bőrápoló hatású!!! 😀
petey