San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist

Ha nem is új niners himnusz, de halál aranyos 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Alexet kezdik összeboronálni a Jets-szel.red6t6
Érdekes, hogy még véget sem ért a szezon, de már ilyeneket találgatnak.
Találtam egy ilyet Smith szerződésében:
On the surface, the contract looks as if it contains $16.5 million in guaranteed money. But Smith's second-year base salary of $7.5 million is fully guaranteed only if Smith remains on the 49ers' roster on April 1, 2013.

Ha most tradelnétek hozzánk akkor mi érvényesülne a szerződése hátralevő részéből?
több mint 13 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Bár ha jön helyette Darrelle Revis akkor még Brown is megkaphatják 😀

több mint 13 éve
Alexet kezdik összeboronálni a Jets-szel.red6t6
Inkább lennék csere QB egy SB eseélyes csapatnál mint elsőszámú egy közép szarnál.

több mint 13 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
Alexet kezdik összeboronálni a Jets-szel.

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
LMJ-re lehet szavazni
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/okadzmg6arhzrbqlwke7
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
Chad Hallt leigazoltuk a PS-be nov 27-én, kirugtuk dec 15-én visszavettük 17-én????????diverdoc
helyet vagy penzt szabaditottak fel ideiglenesen, esetleg csokkentettek a fizetesen.

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Hát.. nem vagyok a tévé előtt pár napig, aztán meg mi történik 😊 😊

(igaz, megint összefosta magát az upc box...)

Megérte annyit várni a sikerekre és szurkoló lenni még azelőtt, hogy megindult a szekér 😛

várható volt hogy a Pats úgy jön vissza hogy Tomi unstoppable módra vált. ezzel a gyors tempós támadással bármelyik védősor kifulladt volna, erre eszméltek az edzők is és idejében váltottak vissza.
nem csak a comeback megsüvegelendő, hanem hogy a padlóról felállt a Niners és bevitte a döntő csapást. és ez ami mindent vitt.petey
kando777
És aki a szekérkorszak előtt, mondjuk az űrsikló (Walsh, Flash80, Joe papa stb) idejében csatlakozott a fanclubba az az igazi alja? 😛

több mint 13 éve
Vezetjük a power ranking-et:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xigaxmhqvrcpioenwett
NFL Power Rankings, Week 16: 49ers take top spot from Patriots
To be the best, you have to beat the best. NaVorro Bowman's San Francisco 49ers did just that, dropping last week's top dog. But a new No. 1 is just the beginning of Elliot Harrison's shakeup.

több mint 13 éve
kando777 San Francisco 49ers 120 — 49ers fan
Hát.. nem vagyok a tévé előtt pár napig, aztán meg mi történik 😊 😊

(igaz, megint összefosta magát az upc box...)

Megérte annyit várni a sikerekre és szurkoló lenni még azelőtt, hogy megindult a szekér 😛

várható volt hogy a Pats úgy jön vissza hogy Tomi unstoppable módra vált. ezzel a gyors tempós támadással bármelyik védősor kifulladt volna, erre eszméltek az edzők is és idejében váltottak vissza.
nem csak a comeback megsüvegelendő, hanem hogy a padlóról felállt a Niners és bevitte a döntő csapást. és ez ami mindent vitt.petey

több mint 13 éve
Chad Hallt leigazoltuk a PS-be nov 27-én, kirugtuk dec 15-én visszavettük 17-én????????

több mint 13 éve
Asszem az, hogy matematikailag is tuti a PO, még nem lett i9tt lefektetve.

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 181 — Csodabogár
nem csak a comeback megsüvegelendő, hanem hogy a padlóról felállt a Niners és bevitte a döntő csapást. és ez ami mindent vitt.

több mint 13 éve
A kis nyakizom Colin érzett valamit... 😀

Medvepapa
Már like-oltam a face-en.

több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
A kis nyakizom Colin érzett valamit... 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
Abszolút megérdemeltétek, ezt nem vitatom el
De nagyon sokat látom, az így-úgy otthagyott pontokat, hát kéremszépen mi sem panaszkodhatunk azért 😛 Meg azok a turnoverek... Ennyi hibát ritkán látni, és akkor még a sima elkapás helyett is oda pattan, szal azért lehetett volna az eleje is szorosabb, ahogyan még simább is persze, de nem csak egy oldala van ám kéremszépen 😀Wyatt
ellenfél hibái természetesek 😀 , a szurkolók már csak ilyenek 😊
de igazad van, és nagyon jó meccs volt, benne volt minden ami miatt szeretjük ezt a sportot 😊

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Abszolút megérdemeltétek, ezt nem vitatom el
De nagyon sokat látom, az így-úgy otthagyott pontokat, hát kéremszépen mi sem panaszkodhatunk azért 😛 Meg azok a turnoverek... Ennyi hibát ritkán látni, és akkor még a sima elkapás helyett is oda pattan, szal azért lehetett volna az eleje is szorosabb, ahogyan még simább is persze, de nem csak egy oldala van ám kéremszépen 😀

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sajnos tegnap nem voltam internet közelben úgy hogy ha valaki tud linket a meccsről az ne tartsa vissza.he7edik
 www.facebook.com/pages/Arch49er/303278646350041?fref=ts
első félidő fent van, később fent lesz a 2. is. Arch oldalát meg lájkolni!!!petey
Köszi ár néztem de az első negyed 14 és 6 perce közötti rész ki van vágva.he7edik
Az égegyadta világon nem történt semmi, azért. 😀 (Moss TD és isten tudja hány TO oda-vissza.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
Sajnos tegnap nem voltam internet közelben úgy hogy ha valaki tud linket a meccsről az ne tartsa vissza.he7edik
első félidő fent van, később fent lesz a 2. is. Arch oldalát meg lájkolni!!!petey
Köszi ár néztem de az első negyed 14 és 6 perce közötti rész ki van vágva.he7edik
mert az NBCn akkor volt Obama beszéde

több mint 13 éve
Köszi ár néztem de az első negyed 14 és 6 perce közötti rész ki van vágva.

több mint 13 éve
Ja és petey igazad van, ettől a D#-től tényleg nem kellett hanyat vágni magunkat

több mint 13 éve
Hihetetlen meccs volt. Harbaugh zseniálisakat húzott (jaj de tetszett a punt fake), és végre Colinra szabta az O#-t. Én végig gondoltam, hogy sok passzunk lesz, de fostam, hogy nem bírja majd Kaep. Le a kalappal előtte, hihetetlen mit játszott! Fostam a secondarynktől is de, végül is viszonylag jól megoldották a feladatot, talán Brown volt kissé gyengébb csak. 31-3-nál nem is értettem miért álltunk át más sémára, lehet hogy Harbaugh úgy gondolta, már OK-s a meccs. Akers nagy talányy számomra. Tavaly hihetetlen sokat köszönhettünk neki, majd NFL rekordot rúg. Azóta meg néha még a jutalom pontoknál is izgulhatunk. Túlkép a két Rams meccsen is sokat buktunk rajta, most is betlizett. Kezd sok lenni, sztem új kickerünk lesz jövőre. Ez után a meccs után már egyértelmű számomra, hogy Alex jövőre Philadelphiában, Arizonában, vagy ki tudja hol, de nem nálunk folytatja. Mondjuk egy kis C--QB snap edzés nem ártana, mert vagy 5-6 snapet tuti droppoltunk.
Ja és csak úgy mellékesen, ez a lesajnált NFCW azért 3-1-re lehozta a nagy Pats ellen az idei szezont! 😊 😊

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 181 — Csodabogár
első félidő fent van, később fent lesz a 2. is. Arch oldalát meg lájkolni!!!

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Gratulálok a győzelemhez, az első 3 negyed alapján abszolút megérdemelt.
Harbaugh remekül felkészült belőlünk!
További sok sikert!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Sajnos tegnap nem voltam internet közelben úgy hogy ha valaki tud linket a meccsről az ne tartsa vissza.