San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Alexet kezdik összeboronálni a Jets-szel.red6t6Érdekes, hogy még véget sem ért a szezon, de már ilyeneket találgatnak.
Találtam egy ilyet Smith szerződésében:
On the surface, the contract looks as if it contains $16.5 million in guaranteed money. But Smith's second-year base salary of $7.5 million is fully guaranteed only if Smith remains on the 49ers' roster on April 1, 2013.
Ha most tradelnétek hozzánk akkor mi érvényesülne a szerződése hátralevő részéből?
több mint 13 éve
Alexet kezdik összeboronálni a Jets-szel.red6t6Inkább lennék csere QB egy SB eseélyes csapatnál mint elsőszámú egy közép szarnál.

több mint 13 éve
LMJ-re lehet szavazni
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Chad Hallt leigazoltuk a PS-be nov 27-én, kirugtuk dec 15-én visszavettük 17-én????????diverdochelyet vagy penzt szabaditottak fel ideiglenesen, esetleg csokkentettek a fizetesen.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 13 éve
Hát.. nem vagyok a tévé előtt pár napig, aztán meg mi történik 😊 😊És aki a szekérkorszak előtt, mondjuk az űrsikló (Walsh, Flash80, Joe papa stb) idejében csatlakozott a fanclubba az az igazi alja? 😛
(igaz, megint összefosta magát az upc box...)
Megérte annyit várni a sikerekre és szurkoló lenni még azelőtt, hogy megindult a szekér 😛
várható volt hogy a Pats úgy jön vissza hogy Tomi unstoppable módra vált. ezzel a gyors tempós támadással bármelyik védősor kifulladt volna, erre eszméltek az edzők is és idejében váltottak vissza.kando777
nem csak a comeback megsüvegelendő, hanem hogy a padlóról felállt a Niners és bevitte a döntő csapást. és ez ami mindent vitt.petey

több mint 13 éve
Hát.. nem vagyok a tévé előtt pár napig, aztán meg mi történik 😊 😊(igaz, megint összefosta magát az upc box...)
Megérte annyit várni a sikerekre és szurkoló lenni még azelőtt, hogy megindult a szekér 😛
várható volt hogy a Pats úgy jön vissza hogy Tomi unstoppable módra vált. ezzel a gyors tempós támadással bármelyik védősor kifulladt volna, erre eszméltek az edzők is és idejében váltottak vissza.
nem csak a comeback megsüvegelendő, hanem hogy a padlóról felállt a Niners és bevitte a döntő csapást. és ez ami mindent vitt.petey
több mint 13 éve
Chad Hallt leigazoltuk a PS-be nov 27-én, kirugtuk dec 15-én visszavettük 17-én????????

több mint 13 éve
Asszem az, hogy matematikailag is tuti a PO, még nem lett i9tt lefektetve.

több mint 13 éve
várható volt hogy a Pats úgy jön vissza hogy Tomi unstoppable módra vált. ezzel a gyors tempós támadással bármelyik védősor kifulladt volna, erre eszméltek az edzők is és idejében váltottak vissza.nem csak a comeback megsüvegelendő, hanem hogy a padlóról felállt a Niners és bevitte a döntő csapást. és ez ami mindent vitt.
több mint 13 éve
A kis nyakizom Colin érzett valamit... 😀Már like-oltam a face-en.
Medvepapa

több mint 13 éve
A kis nyakizom Colin érzett valamit... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Abszolút megérdemeltétek, ezt nem vitatom elellenfél hibái természetesek 😀 , a szurkolók már csak ilyenek 😊
De nagyon sokat látom, az így-úgy otthagyott pontokat, hát kéremszépen mi sem panaszkodhatunk azért 😛 Meg azok a turnoverek... Ennyi hibát ritkán látni, és akkor még a sima elkapás helyett is oda pattan, szal azért lehetett volna az eleje is szorosabb, ahogyan még simább is persze, de nem csak egy oldala van ám kéremszépen 😀Wyatt
de igazad van, és nagyon jó meccs volt, benne volt minden ami miatt szeretjük ezt a sportot 😊
több mint 13 éve
Abszolút megérdemeltétek, ezt nem vitatom elDe nagyon sokat látom, az így-úgy otthagyott pontokat, hát kéremszépen mi sem panaszkodhatunk azért 😛 Meg azok a turnoverek... Ennyi hibát ritkán látni, és akkor még a sima elkapás helyett is oda pattan, szal azért lehetett volna az eleje is szorosabb, ahogyan még simább is persze, de nem csak egy oldala van ám kéremszépen 😀

több mint 13 éve
Az égegyadta világon nem történt semmi, azért. 😀 (Moss TD és isten tudja hány TO oda-vissza.)Köszi ár néztem de az első negyed 14 és 6 perce közötti rész ki van vágva.he7edikSajnos tegnap nem voltam internet közelben úgy hogy ha valaki tud linket a meccsről az ne tartsa vissza.he7edikwww.facebook.com/pages/Arch49er/303278646350041?fref=ts
első félidő fent van, később fent lesz a 2. is. Arch oldalát meg lájkolni!!!petey
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
mert az NBCn akkor volt Obama beszédeKöszi ár néztem de az első negyed 14 és 6 perce közötti rész ki van vágva.he7edikSajnos tegnap nem voltam internet közelben úgy hogy ha valaki tud linket a meccsről az ne tartsa vissza.he7edikwww.facebook.com/pages/Arch49er/303278646350041?fref=ts
első félidő fent van, később fent lesz a 2. is. Arch oldalát meg lájkolni!!!petey
több mint 13 éve
Köszi ár néztem de az első negyed 14 és 6 perce közötti rész ki van vágva.Sajnos tegnap nem voltam internet közelben úgy hogy ha valaki tud linket a meccsről az ne tartsa vissza.he7edikwww.facebook.com/pages/Arch49er/303278646350041?fref=ts

több mint 13 éve
Ja és petey igazad van, ettől a D#-től tényleg nem kellett hanyat vágni magunkat

több mint 13 éve
Hihetetlen meccs volt. Harbaugh zseniálisakat húzott (jaj de tetszett a punt fake), és végre Colinra szabta az O#-t. Én végig gondoltam, hogy sok passzunk lesz, de fostam, hogy nem bírja majd Kaep. Le a kalappal előtte, hihetetlen mit játszott! Fostam a secondarynktől is de, végül is viszonylag jól megoldották a feladatot, talán Brown volt kissé gyengébb csak. 31-3-nál nem is értettem miért álltunk át más sémára, lehet hogy Harbaugh úgy gondolta, már OK-s a meccs. Akers nagy talányy számomra. Tavaly hihetetlen sokat köszönhettünk neki, majd NFL rekordot rúg. Azóta meg néha még a jutalom pontoknál is izgulhatunk. Túlkép a két Rams meccsen is sokat buktunk rajta, most is betlizett. Kezd sok lenni, sztem új kickerünk lesz jövőre. Ez után a meccs után már egyértelmű számomra, hogy Alex jövőre Philadelphiában, Arizonában, vagy ki tudja hol, de nem nálunk folytatja. Mondjuk egy kis C--QB snap edzés nem ártana, mert vagy 5-6 snapet tuti droppoltunk.Ja és csak úgy mellékesen, ez a lesajnált NFCW azért 3-1-re lehozta a nagy Pats ellen az idei szezont! 😊 😊

több mint 13 éve
Sajnos tegnap nem voltam internet közelben úgy hogy ha valaki tud linket a meccsről az ne tartsa vissza.he7edikwww.facebook.com/pages/Arch49er/303278646350041?fref=ts
első félidő fent van, később fent lesz a 2. is. Arch oldalát meg lájkolni!!!
több mint 13 éve
Gratulálok a győzelemhez, az első 3 negyed alapján abszolút megérdemelt.Harbaugh remekül felkészült belőlünk!
További sok sikert!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Sajnos tegnap nem voltam internet közelben úgy hogy ha valaki tud linket a meccsről az ne tartsa vissza.