San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 13 éve
Boldog Új Évet Mindenkinek! Jövőre ugyanitt! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Gratulálok, hogy megnyertétek az NFC-Westet.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
Helyes! NFC-West dominancia!Kivéve az olyan gyökerek, mint én, akiknek Wilson játéka jobban tetszik 😀tenorxGratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛MedvepapaSzerintem a Skins lesz az ellenfeletek és kb. mindenki nekik fog szúrkolni ha más nem RGIII miatt.he7edik
több mint 13 éve
Kivéve az olyan gyökerek, mint én, akiknek Wilson játéka jobban tetszik 😀Gratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛MedvepapaSzerintem a Skins lesz az ellenfeletek és kb. mindenki nekik fog szúrkolni ha más nem RGIII miatt.he7edik
több mint 13 éve
Gratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛MedvepapaSzerintem a Skins lesz az ellenfeletek és kb. mindenki nekik fog szúrkolni ha más nem RGIII miatt.

több mint 13 éve
49ers -Packers NFC döntőt vizionálok a Candelstick-ben!Alabama Ninersaz a divisional körben lehetséges csak
több mint 13 éve
Gratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛Medvepapatuti nézős
több mint 13 éve
Gratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
49ers -Packers NFC döntőt vizionálok a Candelstick-ben!
több mint 13 éve
és #2 seed, hatalmas grat a VikingeknekCrabtree 1105 yard, TO óta az első 1k-s WR
Gore 51 TD, legtöbb TD-t jegyző RB lett
több mint 13 éve
2. seed!!!!Köszönjük a Vikingek is!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Viszont van plusz egy hetetek az is valami.Gyerekek ennél több kell a PO-ban.Fucuvágjuk
meglássukpetey
több mint 13 éve
Gyerekek ennél több kell a PO-ban.
több mint 13 éve
Dehogynem:Petey, irónadetektor nincs bekapcsolva csak szólok 😊FucuFociban nem ismer tréfát 😊he7edik
... Seattle-t szétdomináltuk a Wham playekkel itthon,...petey13:6
több mint 13 éve
Én pihentetném, és jövőre vele nyernénk SB-t.diverdoc+1, és draftolnék egy tényleg jó DE-t!
Nagyon szeretm Smith játékát, de szerintem ég 2 év maradt a tankban!
több mint 13 éve
így van, e mail váltások alapján írt dolgokat. Bulvár. de a tricepsz részleges szakadását viszonylag biztosra vehetjük. És amit arról írt az szerintem korrekt.Bár tényleg általánosságban írt.blog.sfgate.com/49ers/2012/12/28/orthopedic-surgeon-estimates-justin-smiths-recovery-time-at-12-weeks/Azt írja,hogy ez a Chung nincs is jelenleg az országban. Ráadásul ő is nagy általánosságban beszél, sportolókról, nem pedig Smith-ről.undisputedly
kis szakmázgatás a sérülésrőlpetey

több mint 13 éve
blog.sfgate.com/49ers/2012/12/28/orthopedic-surgeon-estimates-justin-smiths-recovery-time-at-12-weeks/Azt írja,hogy ez a Chung nincs is jelenleg az országban. Ráadásul ő is nagy általánosságban beszél, sportolókról, nem pedig Smith-ről.
kis szakmázgatás a sérülésrőlpetey
több mint 13 éve
Én pihentetném, és jövőre vele nyernénk SB-t.

több mint 13 éve
blog.sfgate.com/49ers/2012/12/28/orthopedic-surgeon-estimates-justin-smiths-recovery-time-at-12-weeks/kis szakmázgatás a sérülésről
több mint 13 éve
Tavaly Adrian Wilson játszotta végig a szezont, ha jól emlékszem hasonló sérüléssel.