NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Tessu
151
Ez a rész érdekes amit kiemeltél. Biztosan voltak ilyen nyilatkozatok,de én nem találkoztam velük.undisputedlyMiller meccs utáni nyilatkozata a red zone offense-ről elég beszédes:
" “I feel like we had some good plays dialed up,” Miller said. “It’s execute and getting guys open. Those are the types of things – either protection or Russell getting flushed out – we’ve got to figure out exactly what that is and do a better job scoring touchdowns.”
Rice-nak is volt valami hasonló nyilatkozata ami feltűnt nekem , hogy kezd tele lenni a hócipője.
Minden esetre voltak józan ésszel nehezen érthető hívások is, de én csak szurkoló vagyok és nem coordinátor.😀
több mint 12 éve
Én is elolvastam az írást, és vannak dolgok amikkel nem értek egyet... azonban ez a bekezdés elárulja, hogy számomra, hol van a döglött kutya elásva, tanulságos sztem:"The worst part is listening to this coaching staff go on and on about their identity as a tough running team, and that they will only make Wilson pass when the situation demands it. Yet, when the game is on the line, the running game is fantastic, and the yardage to pick up is short, they call a pass play or a cutesy misdirection play. This team does not need to do those things. At the very least, a defense should have to prove it can stop the running game on third down before the Seahawks coaching staff capitulates."
The credibility of this coaching staff is at stake.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Jó írás, ugyanakkor én nem érzem megalázó vereségnek.A 63-as ratinggel szemben ha csak 46-ost tud felmutatni egy csapat, akkor a meccsek döntő többségét biztosan el fogja veszíteni (trükkös játék ide, trükkös játék oda).
A Rams O# nem szerzett TD-t, Bradfordot 63-as ratingen tartottuk, a ST sem volt rossz (ahogyan írtam szerintem az edzpi stábnak kellett volna figyelnie a trükkös játékra), a futójáték jó volt.
A redzone O# eddig tényleg gyengébb mint tavaly, a passzjáték meg közel azonos.undisputedly
több mint 12 éve
Jó írás, ugyanakkor én nem érzem megalázó vereségnek.Ha marad Wilson, akkor PC behúzza a lapot 19-re. Ha nem jön alsó, akkor nagy gondban lesz. Főleg úgy, hogy a 3. down-os szituációkban a def is rendre betlizett a Rams ellen. Ha még ők is elkezdenek betlizni, akkor roló van.Wagner egy igazi tackle machine volt az egyetemen és nagyon atlétikus. A 3rd down def már tavaly is gyatra volt és a Cowboys ellen is bénáztak az első félidőben.
Miután higgadtabban megnéztem a meccset, meg kell állapítsam, hogy kezdem látni, miért draftoltuk Wagnert. A kezdeti puhatolózás után elég jól beindult. Állat mód tud szerelni ha elkapja a fonalat.garrett27
Egy nagyon jó cikk a jelenlegi helyzetről:
www.hawkblogger.com/2012/10/the-morning-after-seahawks-humiliated.html
Nem rövid, de érdemes elolvasni. Szerintem a legérdekesebb ez a rész:
"By going with Wilson to start the year, Carroll has put enormous pressure on the rookie and I fear Wilson is losing this locker room. Multiple players made critical comments about the offense after the game without pointing the finger at any one player, but the inference was pretty clear. It certainly is not the running game they are frustrated with. Consider how it feels for Zach Miller to see it written that he has gained weight or was a bust signing after being a great team guy last year while helping an inexperienced offensive line, only to see his quarterback miss him or make the wrong read. Or Sidney Rice who nobody thinks can stay healthy and is being criticized for not "making the big play" despite rarely being given the chance. These guys are watching tape and seeing the quarterback make mistakes, and they are getting criticized for it."Tessu
A Rams O# nem szerzett TD-t, Bradfordot 63-as ratingen tartottuk, a ST sem volt rossz (ahogyan írtam szerintem az edzpi stábnak kellett volna figyelnie a trükkös játékra), a futójáték jó volt.
A redzone O# eddig tényleg gyengébb mint tavaly, a passzjáték meg közel azonos.
Ez a rész érdekes amit kiemeltél. Biztosan voltak ilyen nyilatkozatok,de én nem találkoztam velük.
több mint 12 éve
Tessu
151
Ha marad Wilson, akkor PC behúzza a lapot 19-re. Ha nem jön alsó, akkor nagy gondban lesz. Főleg úgy, hogy a 3. down-os szituációkban a def is rendre betlizett a Rams ellen. Ha még ők is elkezdenek betlizni, akkor roló van.Wagner egy igazi tackle machine volt az egyetemen és nagyon atlétikus. A 3rd down def már tavaly is gyatra volt és a Cowboys ellen is bénáztak az első félidőben.
Miután higgadtabban megnéztem a meccset, meg kell állapítsam, hogy kezdem látni, miért draftoltuk Wagnert. A kezdeti puhatolózás után elég jól beindult. Állat mód tud szerelni ha elkapja a fonalat.garrett27
Egy nagyon jó cikk a jelenlegi helyzetről:
www.hawkblogger.com/2012/10/the-morning-after-seahawks-humiliated.html
Nem rövid, de érdemes elolvasni. Szerintem a legérdekesebb ez a rész:
"By going with Wilson to start the year, Carroll has put enormous pressure on the rookie and I fear Wilson is losing this locker room. Multiple players made critical comments about the offense after the game without pointing the finger at any one player, but the inference was pretty clear. It certainly is not the running game they are frustrated with. Consider how it feels for Zach Miller to see it written that he has gained weight or was a bust signing after being a great team guy last year while helping an inexperienced offensive line, only to see his quarterback miss him or make the wrong read. Or Sidney Rice who nobody thinks can stay healthy and is being criticized for not "making the big play" despite rarely being given the chance. These guys are watching tape and seeing the quarterback make mistakes, and they are getting criticized for it."
több mint 12 éve
Ha marad Wilson, akkor PC behúzza a lapot 19-re. Ha nem jön alsó, akkor nagy gondban lesz. Főleg úgy, hogy a 3. down-os szituációkban a def is rendre betlizett a Rams ellen. Ha még ők is elkezdenek betlizni, akkor roló van.Miután higgadtabban megnéztem a meccset, meg kell állapítsam, hogy kezdem látni, miért draftoltuk Wagnert. A kezdeti puhatolózás után elég jól beindult. Állat mód tud szerelni ha elkapja a fonalat.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Na a qb kérdés ahogy sejthető volt egyelőre tárgytalan:Most így látatlanba azt mondom,hogy abba a zónába ment több sikeres passz ahol már ütköznie kellene a hátralépő Lb sornak. Persze nyilván nem egyszerű. A press cov. sem az igazi ezeknél a játékoknál.
Carroll Wilsonról:
“He is not far from being really, really successful right now as a leader in that position. We just have to assess everything that’s going on. … There’s a lot going in. It’s not just one guy.”
Reméljük igaza van.
Egyébként a def. katasztrófális (főleg első félidei)3rd down játékát is érdemes lenne megemlíteni nem csak a passzjátékot szidni.Tessu
Givens(?) többször is meglógott Shermantől.
több mint 12 éve
Tessu
151
Na a qb kérdés ahogy sejthető volt egyelőre tárgytalan:Carroll Wilsonról:
“He is not far from being really, really successful right now as a leader in that position. We just have to assess everything that’s going on. … There’s a lot going in. It’s not just one guy.”
Reméljük igaza van.
Egyébként a def. katasztrófális (főleg első félidei)3rd down játékát is érdemes lenne megemlíteni nem csak a passzjátékot szidni.
több mint 12 éve
+1000 Bejelentkezem más accounttal, hogy számítson! 😀Igazából, nem is tudom,hogy mi kellene ahhoz,hogy a szoros meccsek többségét elhozzuk.undisputedlyRED ZONE Offense;
3 TD / GAME (félidő..., persze...haladjunk kis lépésekben)12
több mint 12 éve
Igazából, nem is tudom,hogy mi kellene ahhoz,hogy a szoros meccsek többségét elhozzuk.undisputedlyRED ZONE Offense;
3 TD / GAME (félidő..., persze...haladjunk kis lépésekben)
több mint 12 éve
😀😀 Chicago nyilván, de ez akkora epic,hogy nem is javítomNyerni kell, addig meg itt a Hétfő Esti Rangadó (Dallas vs Cowboys) 😊undisputedlyAz lesz csak a polgárháború! 😀 😀
Medvepapa
több mint 12 éve
Nyerni kell, addig meg itt a Hétfő Esti Rangadó (Dallas vs Cowboys) 😊undisputedlyAz lesz csak a polgárháború! 😀 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Azért látatlanba ne adjátok oda a meccset nekünk, mi majd megtesszük ezt a szívességet nektek élesben 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Azt azért nem lehet mondani, hogy az O fal el lett hanyagolva, mert az utóbbi években elég magas pickeket hajítottunk bele (Okung, Carpenter). Vagyis nem csak a def-re mentünk rá. Ehhez képest Okung vagy van, vagy nincs (jellemzően az utóbbi), Carpenter úgyszintén, nem beszélve arról, hogy tegnap is kapott róla sacket Wilson. (Abban a játékban pl. fogalma sem volt mit kellene csinálnia. Át is mentek rajta érintés nélkül.)Mindehhez hozzájön a már sokat emlegetett extra idő, ami Wilsonnak a magassági hátrányából kellene mindig a dobásokhoz. Na ez az, ami nincs. Az átlagos idő is éppenhogycsak összejön nekik, nem hogy még plusz 1-2 másodperc. Valamit tehát lépni kell, mert ha nem kezdünk el passzolni, szinte csak futunk, akkor két eset lehetséges, 1. Teljesen kiismernek bennünket és, 2. Lynch meg Turbin a klinikán fejezik be idő előtt a szezont. Nem mondom, hogy Wilson rossz passzoló, de néhány kiváló dobás után olyan homályokat tud elereszteni, hogy az ember oda se mer nézni. Vegyük csak a GB elleni utolsó dobást. (Tudom Int volt, nem TD, mindegy). Oda engedte el, ahol volt vagy 5 GB játékos. Vagyis tuti hogy volt szabad elkapó Tate-n és Martinon kívül. Sajnos tegnap még a mások hülyeségét is az ő számlájára írták, pl. a Baldwin féle Int-nél, amit simán meg kellett volna fogni, de tett egy lehetetlen mozdulatot és annyi. A 3. Int meg McCoy elcsúszása nélkül is az lett volna, mert pontatlan dobás volt. Szóval van mit javítani és megbeszélni, de azt mondom, hogy a Panthers meccs azért nem reménytelen, ha jön Flynn és nem a tegnapi formát visszük.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
ebben azért nemS feltétlenül értek egyet veled. nézd meg a tavalyi ninerst. nem passzoltak semmit és mégis csak saját maguk miatt nem jutottak super bowlba. lehet így is csapatot építeni, csak ahhoz tényleg olyan erősnek kell lenned a passzon kívül mindenben h hihetetlen.Azért Friscoban is érezték a holtszezonban,hogy passz nélkül nem megy. Szereztek is pár elkapót. Ráadásul Hárbó már tavaly is próbálta rendbe rakni azt a passzjátékot. Emlékszem több cikk is született arról,hogy Smith-t sokkal jobban megrajzolt (aka konkrétan rá szabott) gameplannel segítik.
a.kacsa
A Giants is elment passz orientált irányba, a mindenkori zászlóvivőről a Steelersről nem is beszélve.
Egyszerűen ilyen a liga. Minimum passzjáték kell, nem lehet teljesen hanyagolni.
Az O#-line-ból nekem Giacominivel kezd elegem lenni. Ennyi buta yardot odaadni...
Igen ezekben a gondolatokban van ráció, csak a 2. pont után az ember felteszi a kérdést, hogy mivel jár jobban: ha mindig szoros meccseket vív, vagy ha nyugodtan elveszíti/megnyeri őket! Mert ugye attól, h egy meccs szoros, az még nem győzelem... na és hát igen, PC filozófiája, mit is lehet mondani... sok mindenben nagyon jó, szimpatikus HC, nagyszerű draftoló, de hát a reneszánsz hozzá is eljuthatna, és felfoghatná, h szép és jó amit a d-ével csinál, de ez nem elég, passzolni kell tudni ebben a ligában, mese nincs... az egész amit felépített semmit sem fog érni, ha nincs passzjáték...SeaSzilaHawkIgen, a szoros meccs nem jelent egyből győzelmet.
Igazából, nem is tudom,hogy mi kellene ahhoz,hogy a szoros meccsek többségét elhozzuk. Jó coaching talán a legfontosabb. Én tegnap tényleg úgy voltam vele,hogy Bevell ellen nem szólok semmit, mert empty backfieldes őrültségek voltak most is, de magával a gameplannel nem volt probléma.
Sajnos ilyen ez a pop szakma. A hazai pálya a +- 3-7 pontos meccseken sok mindent eldönt.
Jövő hétre kell koncentrálni. Nyerni kell, addig meg itt a Hétfő Esti Rangadó (Dallas vs Cowboys) 😊
több mint 12 éve
2-2, a többit leszarom, felesleges újrazongorázni a múlt hetet, következő ellenfél a Panthers...Ui: nincs negatív mérlegű csapat a divízióban...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
ebben azért nem feltétlenül értek egyet veled. nézd meg a tavalyi ninerst. nem passzoltak semmit és mégis csak saját maguk miatt nem jutottak super bowlba. lehet így is csapatot építeni, csak ahhoz tényleg olyan erősnek kell lenned a passzon kívül mindenben h hihetetlen.egyébként meg. lehet h én azért ragaszkodom annyira wilsonhoz, mert már unom h minden év egy nagy kérdőjel az irányítók terén. és ezért ragaszkodom görcsösen hozzá, h ne csak egy újabb név legyen a névsorba. de ha nem megy vmi akkor azt nem kell erőltetni, viszont az időt meg kell adni neki. várjunk még és sztem pete is megfogja húzni a lépést ha úgy érzi. bizonyított már h a töke megvan hozzá 😊
a fal játéka jobban aggaszt. ez a jobb oldal elég katasztrófális és a bal se veretes...
több mint 12 éve
1.Az a két hosszú FG tegnapról nem csak a Kosok frencsájzánál állított be rekordot. Mi sem kaptunk még a csapat fennállása során ilyen messziről mezőnygólokat 😊Igen ezekben a gondolatokban van ráció, csak a 2. pont után az ember felteszi a kérdést, hogy mivel jár jobban: ha mindig szoros meccseket vív, vagy ha nyugodtan elveszíti/megnyeri őket! Mert ugye attól, h egy meccs szoros, az még nem győzelem... na és hát igen, PC filozófiája, mit is lehet mondani... sok mindenben nagyon jó, szimpatikus HC, nagyszerű draftoló, de hát a reneszánsz hozzá is eljuthatna, és felfoghatná, h szép és jó amit a d-ével csinál, de ez nem elég, passzolni kell tudni ebben a ligában, mese nincs... az egész amit felépített semmit sem fog érni, ha nincs passzjáték...
2.Dan Kelly már írt is egy kis összefoglalót a fieldgullson, amiben kiemeli -teljesen jogosan- ,hogy ez PC filozófiája. Legyen jó a védelem, jó a special team, az O# meg fusson, és minden meccsünk szoros lesz. Ezért van a liga leggyengébb (!) passzjátéka nálunk, és ezért kíséreljük meg mi a legkevesebbszer a levegőben eljuttatni a labdát. Hogy ez mennyire állja a kor követelményeit, jó kérdés. Szerintem ilyen passzjátékkal megint egy 7-9 lesz.
3. Wilson vs Flynn téma ismert. Habár tegnap eléggyengén játszott, nem passzolta le a könnyű TD-t, szar kimozgások stbstb, de az INT-ek nagy része, nem az ő hibája volt. Most kapta vissza azt, amiből kimenekült a GB ellen.
4.Idegenben kaptunk ki megint csoport riválistól,ami nem kellemes,de ha itthon verjük őket, akkor számít majd a GB,Dallas stbstb elleni győzelem. Ehhez viszont ütni kell őket itthon.undisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
1.Az a két hosszú FG tegnapról nem csak a Kosok frencsájzánál állított be rekordot. Mi sem kaptunk még a csapat fennállása során ilyen messziről mezőnygólokat 😊2.Dan Kelly már írt is egy kis összefoglalót a fieldgullson, amiben kiemeli -teljesen jogosan- ,hogy ez PC filozófiája. Legyen jó a védelem, jó a special team, az O# meg fusson, és minden meccsünk szoros lesz. Ezért van a liga leggyengébb (!) passzjátéka nálunk, és ezért kíséreljük meg mi a legkevesebbszer a levegőben eljuttatni a labdát. Hogy ez mennyire állja a kor követelményeit, jó kérdés. Szerintem ilyen passzjátékkal megint egy 7-9 lesz.
3. Wilson vs Flynn téma ismert. Habár tegnap eléggyengén játszott, nem passzolta le a könnyű TD-t, szar kimozgások stbstb, de az INT-ek nagy része, nem az ő hibája volt. Most kapta vissza azt, amiből kimenekült a GB ellen.
4.Idegenben kaptunk ki megint csoport riválistól,ami nem kellemes,de ha itthon verjük őket, akkor számít majd a GB,Dallas stbstb elleni győzelem. Ehhez viszont ütni kell őket itthon.
több mint 12 éve
Ne bántsuk Wilsont, ráadtak egy olyan kabátot, ami még jövőre is nagy lenne neki. Ilyen fal mellett, amit tegnap Giacominiék bemutattak, tiszta halálfélelem. Ennek ellenére most már tényleg le kellene mérni élesben is, hogy mit tud Flynn. Wilson meg pihenjen és szedje össze a gondolatait. Nagyon nem egyszerű szegénynek a helyzete. Nem is lát semmit, meg örökké futnia is kell az életéért, meg még kezdő is. garrett27Ez utóbbi első részén segíthetünk, ha keresztezzük egy csigával... viszont az a második részeben említett "futást az életért" megnehezítené, bár akkor a sack megállna -3-on...az utolsó részen lehet segíteni, ha emiatt nem érezné jól magát.
több mint 12 éve
Csakis akkor lenne esélyünk a rájátszásba jutni, ha minden meccsünket a CenturyLinken játszanánk... 😮 Esélytelen
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Ne bántsuk Wilsont, ráadtak egy olyan kabátot, ami még jövőre is nagy lenne neki. Ilyen fal mellett, amit tegnap Giacominiék bemutattak, tiszta halálfélelem. Ennek ellenére most már tényleg le kellene mérni élesben is, hogy mit tud Flynn. Wilson meg pihenjen és szedje össze a gondolatait. Nagyon nem egyszerű szegénynek a helyzete. Nem is lát semmit, meg örökké futnia is kell az életéért, meg még kezdő is.
több mint 12 éve
O#4wk - 13
1wk - 16
2wk - 17
3wk - 14
12
Helm!
Szerintem marad(hat) még 1-2 meccsig... Mondjuk én Csárlit is megnézném kezdőként - ezután a magabiztos KC győzelem után 😀
De hogy valami pozitívumot is írjak: Rájöttem, hogy mi volt az a rengeteg false start a GB meccsen - az OL ezzel védekezte le a hazafutás jellegű sack-eket!
több mint 12 éve
Kevés! Akkor sem olvaslak újra! 😛