Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
sztem esélytelen h kikapjanak sajnos. Ahoz nagyon nagyot kéne játszania a cards D#nek és STnek.ugyanígy gondolom.
Rams ellen kemény meccsre számítok, elmarad a gála, és sztem csak a 4.negyedben dől el a meccs, remélem a mi javunkra.braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
sztem esélytelen h kikapjanak sajnos. Ahoz nagyon nagyot kéne játszania a cards D#nek és STnek.Rams ellen kemény meccsre számítok, elmarad a gála, és sztem csak a 4.negyedben dől el a meccs, remélem a mi javunkra.
több mint 12 éve
Itt szopjuk saját f@szunkat, meg mémelünk össze vissza 😊 😊 😊Az ESPN-nél Schneideré az év GM címe 😊Teljesen jogos, megérdemelte. Remélem még nagyon sokáig Seahawk lesz! 😊Medvepapa
espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/45535/espn-panel-picks-nfl-executive-of-the-yearundisputedly
Szerintetek kikap a 9-ers?
Rams ellen komoly edzői háborúra számítok! Azt leszámítva, hogy Fisch imád D linemant húzni az 1. körben, remek edzőnek tartom!
több mint 12 éve
Az ESPN-nél Schneideré az év GM címe 😊Teljesen jogos, megérdemelte. Remélem még nagyon sokáig Seahawk lesz! 😊
espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/45535/espn-panel-picks-nfl-executive-of-the-yearundisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Az ESPN-nél Schneideré az év GM címe 😊espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/45535/espn-panel-picks-nfl-executive-of-the-year
több mint 12 éve
Mondom, tudom, hogy igazad van, kell T és G is, csak én most tudnám másra is használni a draftot. Kardoskodni fogok Eifert mellett az 1. körben! 😊OLine ba nem lehet elég picket dobni! Hidd el, nagyon ergya a jobb oldal! Flynn már kórházban lenne! FA ügynökök, vagy nem jók, vagy sérültek, vagy túlárazottak ezen a poszton!Helmut ZimmerHa már draft! Emlékezzünk a Fins elleni meccsre!Itt egy lista www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?option=OL&y=2013
Én első körben húznék egy rendes Tacklet, mert ottigen komoly gondok vannak! Ja és Carp-Enter, Moffit/Konyhásnéni Guard trioról sem érzem, hogy nagy dolgokra lenne hivatott!
RW már halott lenne, ha nem látna kiemelkedően a pályán! Valójában a legótvarabb egységünk, egy klasszic C, és egy éppen remeklő T nem megoldás!Helmut Zimmer
a 2013-as OL Free Agency-ről. Innen szerintem be lehet foltozni a lyukakat, annyi korai picket adtunk már a falba, én már sajnálnám. Illetve várom, hogy jövőre már Rishaw Johnson is tényező legyen, szurkolok neki. Viszont minőségi DT v. WR v. Eifert 😛 kell.(persze ezt is lehet FA-ról, de a drafton ez a 2 poszt erősnek tűnik, érdemesebb onnan.)Medvepapa
több mint 12 éve
Srácok én felugrottam a bandwagonra, idén a Colts - Seahawks döntő az álmom 😀Szevasz Brada, jó újra találkozni, most nem én ugrottam a Steelersére 😊
Az NFL csevegőben már kifejtettem mekkora élmény nézni a meccseiteket 😀tenorx
több mint 12 éve
OLine ba nem lehet elég picket dobni! Hidd el, nagyon ergya a jobb oldal! Flynn már kórházban lenne! FA ügynökök, vagy nem jók, vagy sérültek, vagy túlárazottak ezen a poszton!Ha már draft! Emlékezzünk a Fins elleni meccsre!Itt egy lista www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?option=OL&y=2013
Én első körben húznék egy rendes Tacklet, mert ottigen komoly gondok vannak! Ja és Carp-Enter, Moffit/Konyhásnéni Guard trioról sem érzem, hogy nagy dolgokra lenne hivatott!
RW már halott lenne, ha nem látna kiemelkedően a pályán! Valójában a legótvarabb egységünk, egy klasszic C, és egy éppen remeklő T nem megoldás!Helmut Zimmer
a 2013-as OL Free Agency-ről. Innen szerintem be lehet foltozni a lyukakat, annyi korai picket adtunk már a falba, én már sajnálnám. Illetve várom, hogy jövőre már Rishaw Johnson is tényező legyen, szurkolok neki. Viszont minőségi DT v. WR v. Eifert 😛 kell.(persze ezt is lehet FA-ról, de a drafton ez a 2 poszt erősnek tűnik, érdemesebb onnan.)Medvepapa
több mint 12 éve
Ha már draft! Emlékezzünk a Fins elleni meccsre!Itt egy lista www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?option=OL&y=2013
a 2013-as OL Free Agency-ről. Innen szerintem be lehet foltozni a lyukakat, annyi korai picket adtunk már a falba, én már sajnálnám. Illetve várom, hogy jövőre már Rishaw Johnson is tényező legyen, szurkolok neki. Viszont minőségi DT v. WR v. Eifert 😛 kell.(persze ezt is lehet FA-ról, de a drafton ez a 2 poszt erősnek tűnik, érdemesebb onnan.)
több mint 12 éve
Látjátok,erről beszéltem pár napja 😛Meglepődnék, ha nem lenne le-trade belőle.Medvepapamióta schneider van azóta minden fontos FAt megtartottunk.Ezért is lesz érdekes a köv. 2 off-season, ET, Chancellor, K.J., majd Sherman, nyitogatni kell a bukszát...de nagyon remélem, hogy sikerül mindenkit itt tartani majd, bár ez ritka szokott lenni.érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wilson esélyes a OROY címre
Wagner DROY lehet
Carroll is esélyes az év edzője díjra.
Alexander és Tatupu óta ilyenek nem voltak...braxa88
Így van ez most nálunk is. Ez nem természetes,hogy minden évben hátsó körös játékosaink liga szinten meghatározó játékosokká válnak. Nagy dolgoknak raktuk most le az alapjait 😊undisputedly
Ja Okung is. Tate, bár Ő sztem 3-5 M környéke.Medvepapa
előbb lesz cut rice, miller, flynn, mint az említett fiatalok elengedve.
és rice nagy szerződése miatt is nagyon fontos egy hasonló típusú szélsőelkapó draftolása. így belegondolva DT v WR pick lesz elsőkörös pick. nem lehet más jelen állás szerint.braxa88
Túl nagy az a szerződés Ricenak 😛
több mint 12 éve
Megtaláltam a neked valótHogy nekünk is legyen kontrollerünk! 😊Nem jó nem lehet velem gamewinning interceptiont nyomni ez igy nem valid .Toca
Medvepapa
több mint 12 éve
Ha már draft! Emlékezzünk a Fins elleni meccsre!Én első körben húznék egy rendes Tacklet, mert ottigen komoly gondok vannak! Ja és Carp-Enter, Moffit/Konyhásnéni Guard trioról sem érzem, hogy nagy dolgokra lenne hivatott!
RW már halott lenne, ha nem látna kiemelkedően a pályán! Valójában a legótvarabb egységünk, egy klasszic C, és egy éppen remeklő T nem megoldás!
több mint 12 éve
1. kör, TE, Tyler Eifert??? Vagy az már nekünk reach lenne?
több mint 12 éve
Srácok én felugrottam a bandwagonra, idén a Colts - Seahawks döntő az álmom 😀Most soroljam hányan tűntek el a vagonról azok közül, akik felugrottak rá Lynch Saints verő, földrengéses futása után? Mi, akik évek óta szorongunk a 3. osztályon, megértünk jónéhány agyonverést (lsd Mora időszak, meg Holmgren vége), most átballagtunk egy másik vagonba, ahonnan jobb a kilátás, mert nem állnak annyian előttünk. De ez még ugyanaz a vonat, csak mozdonyt meg kocsikat cseréltünk. Ja és masinisztát meg kalauzt is. Szóval most már akár egy csarnok vágányra is jók lehetünk.
Az NFL csevegőben már kifejtettem mekkora élmény nézni a meccseiteket 😀tenorx
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Meglepődnék, ha nem lenne le-trade belőle.mióta schneider van azóta minden fontos FAt megtartottunk.Ezért is lesz érdekes a köv. 2 off-season, ET, Chancellor, K.J., majd Sherman, nyitogatni kell a bukszát...de nagyon remélem, hogy sikerül mindenkit itt tartani majd, bár ez ritka szokott lenni.érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wagner DROY lehet
Így van ez most nálunk is. Ez nem természetes,hogy minden évben hátsó körös játékosaink liga szinten meghatározó játékosokká válnak. Nagy dolgoknak raktuk most le az alapjait 😊undisputedly
és rice nagy szerződése miatt is nagyon fontos egy hasonló típusú szélsőelkapó draftolása. így belegondolva DT v WR pick lesz elsőkörös pick. nem lehet más jelen állás szerint.braxa88
több mint 12 éve
mióta schneider van azóta minden fontos FAt megtartottunk.Ezért is lesz érdekes a köv. 2 off-season, ET, Chancellor, K.J., majd Sherman, nyitogatni kell a bukszát...de nagyon remélem, hogy sikerül mindenkit itt tartani majd, bár ez ritka szokott lenni.érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wagner DROY lehet
és rice nagy szerződése miatt is nagyon fontos egy hasonló típusú szélsőelkapó draftolása. így belegondolva DT v WR pick lesz elsőkörös pick. nem lehet más jelen állás szerint.
több mint 12 éve
Ezért is lesz érdekes a köv. 2 off-season, ET, Chancellor, K.J., majd Sherman, nyitogatni kell a bukszát...de nagyon remélem, hogy sikerül mindenkit itt tartani majd, bár ez ritka szokott lenni.érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wagner DROY lehet
Ja Okung is. Tate, bár Ő sztem 3-5 M környéke.
több mint 12 éve
érdekes év ez.Nem akarok nagy szavakat haszálni, főleg azért mert minden szem a mi topicunkat fürkészi,hogy valamibe bele köthessen, de a hosszú évekig meghatározó csapatok sajátja,hogy az éra első 1-3 évében a várhatónál jobban sikerüólnek a draftok, és hatalmas gyémántokat talál a stáb!
Wagner DROY lehet
Így van ez most nálunk is. Ez nem természetes,hogy minden évben hátsó körös játékosaink liga szinten meghatározó játékosokká válnak. Nagy dolgoknak raktuk most le az alapjait 😊
több mint 12 éve
érdekes év ez. Wilson esélyes a OROY címre
Wagner DROY lehet
Alexander és Tatupu óta ilyenek nem voltak...
több mint 12 éve
tudtam, hogy egyszerű lesz a megoldás 😂 😀A Rams védelem kemény kihívás lesz Wilsonéknak, odavágón láthattuk, hogy kőkemények, kíváncsi leszek mit találunk ki vasárnapra.Medvepapaazt amit eddig. run,run,pass,pass,run,pass,tdbraxa88
több mint 12 éve
A Rams védelem kemény kihívás lesz Wilsonéknak, odavágón láthattuk, hogy kőkemények, kíváncsi leszek mit találunk ki vasárnapra.Medvepapaazt amit eddig. run,run,pass,pass,run,pass,td
több mint 12 éve
A Rams védelem kemény kihívás lesz Wilsonéknak, odavágón láthattuk, hogy kőkemények, kíváncsi leszek mit találunk ki vasárnapra.
több mint 12 éve
Eleget hallottam már a csalás szót, köszi nem kérem... 😊Hogy nekünk is legyen kontrollerünk! 😊Nem jó nem lehet velem gamewinning interceptiont nyomni ez igy nem valid .Toca
Medvepapa
több mint 12 éve
Hogy nekünk is legyen kontrollerünk! 😊Nem jó nem lehet velem gamewinning interceptiont nyomni ez igy nem valid .
Medvepapa
több mint 12 éve
Hogy nekünk is legyen kontrollerünk! 😊