Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Csupa izgalom. 😊 47,38 pont lemaradás fantasyben, ellenfél (SeaSzilaHawk) már végzett... nálam QB poszton Rodgers, első futóként Lynch...krankovics
Itt is nagy az izgalom 😀
Ütni kell a Sajtfejűeket,ha már ennyi meglepetés volt a fordulóban.
több mint 12 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Csupa izgalom. 😊 47,38 pont lemaradás fantasyben, ellenfél (SeaSzilaHawk) már végzett... nálam QB poszton Rodgers, első futóként Lynch...

http://seahawks.hu
több mint 12 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Annyira várom már a meccset, hogy nem merek elaludni majd! 😊 Irvin sack szagot érzek! 😛Medvepapa
csal a szimatod 😀 inkább interception illatok áradoznak 😉

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Annyira várom már a meccset, hogy nem merek elaludni majd! 😊 Irvin sack szagot érzek! 😛

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Én úgy látom, h két megoldásunk van támadásban: 1. szét kell őket futni, mert futás ellen gyenge a védelmük 2. ebből a play action-ök de még véletlenül sem Tramon Williams-re v Woodson-ra dobni, mert ők olvassák, hanem TE-ekre passzolni.
Védekezésben meg emberezni kell és reménykedni, hogy amikor ROdgers meglátja az 1-1-et, akkor nem mértani pontossággal dobál, hanem a sec le tudja majd védeni őket. A Pack O sem a keménységéről híres, szóval újból és újból: Oda kell verni nekik!

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Még pár óra és minden szem rajtunk. A Cards győzelme meglepett, a Frisconál meg már egy hete tudtam, hogy zakó lesz, amikor a Sport Tv-ben külön kiemelték, hogy az év legkönnyebb meccse lesz nekik a Vikingek ellen. Éreztem, hogy kicsit rezeg már nekik a léc. Ettől függetlenül nagyon jók. Nekünk meg nagyon kellene hozni a meccset, hátha sikerülne végre kijönni a futottak még kategóriából. Nem is Rogerstől tartok, hanem a szőke őrülttől, nehogy leamortizálja a Törpénket. Lesz dolga az O falnak rendesen. Egyébként el tudnám képzelni, hogy Flynn kezdjen, már csak a "helyismerete" miatt is. Meglátjuk, ébresztő 2.30-kor!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
De kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛Medvepapa
a csücsök az lesz hogy toltok egy vasárnapi meccset a Pats ellen aztán csütörtökön meg jöttök SF-be. 2 masszív L 😛

mondjuk először a Packerst éljétek túl...petey
Vagy inkább aggódjunk a 9. hét miatt?!12
Ez az NFL, itt mindenki megverhet mindenkit...minden héten aggódhatunk és bizakodhatunk 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
De kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛Medvepapa
a csücsök az lesz hogy toltok egy vasárnapi meccset a Pats ellen aztán csütörtökön meg jöttök SF-be. 2 masszív L 😛

Vagy inkább aggódjunk a 9. hét miatt?!

több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Chuck ismet egy kis szemelyes videoval jelentkezett a Cowboys meccsrol. Emberunk nyilvan orult, de jol dokumental es ezt most mar a Seahawks.com on is eszrevettek. 😀
 www.seahawks.com/videos-photos/videos/12th_Fan_View_2012_vs_Cowboys_Part_1/990ebeec-783c-4800-b6f2-26ca141c02ee

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve

Hát ha szigorúan nézem, a Rams ellen lesz "must win" meccs(kell 1 idengenbeli W divízióban, pláne 0-1 után), tehát nem dől össze a világ ha Packers ellen L, bár sztem képesek vagyunk legyőzni őket, ki kell használni majd a kevés, apró momentumot. A többiről később... 😊Medvepapa
mint az egyszeri edzői utasítás mondja, apró TD-kkel meg kell zavarni az ellenfelet 😀petey
Minden tisztelettel, de a Century-n verheto a Pats. Lattam mind a ket meccsuket iden, es otthon van eselyunk. Ellenetek tenyleg merhetoen kevesebb.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár

Hát ha szigorúan nézem, a Rams ellen lesz "must win" meccs(kell 1 idengenbeli W divízióban, pláne 0-1 után), tehát nem dől össze a világ ha Packers ellen L, bár sztem képesek vagyunk legyőzni őket, ki kell használni majd a kevés, apró momentumot. A többiről később... 😊Medvepapa
mint az egyszeri edzői utasítás mondja, apró TD-kkel meg kell zavarni az ellenfelet 😀

több mint 12 éve

Hát ha szigorúan nézem, a Rams ellen lesz "must win" meccs(kell 1 idengenbeli W divízióban, pláne 0-1 után), tehát nem dől össze a világ ha Packers ellen L, bár sztem képesek vagyunk legyőzni őket, ki kell használni majd a kevés, apró momentumot. A többiről később... 😊

több mint 12 éve

mondjuk először a Packerst éljétek túl...

több mint 12 éve
De kurva soknak tűnik az idő a TNF-től vasárnapig...szerencsére csak 1 lesz nekünk, de pont a Niners ellen, utána hogy fogok kibírni másfél hetet, nem tudom. Mondjuk sokat segítene egy W majd akkor... 😛

több mint 12 éve
ja igen, szerintetek miért van nálunk ilyen kevés screen play??? főleg az Arizóna ellen jól jött volna néhány?SeaSzilaHawk
Bevell... 😊Medvepapa
Hát most erre mit mondjak? Hogy ez nem ér? 😀 Nem de komolyan, ha látják h jön a blitz folyamatosan és RW nem találja a szabad helyeket, akkor simán meg lehetne húzni egy Marshawn v Turbin screent... vagy esetleg a szezon 2. felére tartogatjuk meglepetés fegyvernek? 😀SeaSzilaHawk
Sajnos szerintem ezt az új stábnak tartogatják a TE passzokkal karöltve. krankovics
lehet, hogy a szezon későbbi részében jobban elő fog jönni a TE játék... sőt a dallas elleni TD is egy 3 TE-s formációból jött... remélhetőleg többet lesznek játékban...

több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/msformhuutb7nq5hxbeb
Seattle Seahawks' defense emerging as one of NFL's best units
The Seattle Seahawks don't receive much national publicity, but Bucky Brooks says Pete Carroll's squad is emerging as a playoff contender behind a highly versatile, ball-hawking defense.

na kezdenek felfigyelni a "szakértők" is a Legion of Boom-ra 😀 ideje volt, h nem csak emlegetik, h tényleg elég jó a D, hanem már-már kezdik boncolgatni. Persze ez nekünk nem újdonság, mert amióta Pete itt van ez a védekezésünk a hibrid a Leo-val, de na ha későn is, de kezdenek felfigyelni rá.

több mint 12 éve
Egyetértek veletek.
Szerintem még kulcskérdés lesz McCoy és Baldwin játéka, plusz az elkapás utáni yardok. Carlsont sajnálom pont ezért. Nincsenek könnyű célpontok 4-8 yardon belül, akik felvinnék a labdát egy 3&1-4 yardos szituációkra, ami már futással is megoldható lenne, ergo kellene tömni a boxot, ekkor viszont a play-actionnel lehetne szépen játszani. Hatalmas potenciál lenne benne, de egyszerűen nincs meg hozzá a gameplan és/vagy az emberanyag. Márpedig a dupla-veszély miatt lett akkora értéke Wilsonnak, de így az pont elvész( playaction)...
Védelemben bízok. Jó önbizalom növelő lenne a győzelem.
több mint 12 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
ja igen, szerintetek miért van nálunk ilyen kevés screen play??? főleg az Arizóna ellen jól jött volna néhány?SeaSzilaHawk
Bevell... 😊Medvepapa
Hát most erre mit mondjak? Hogy ez nem ér? 😀 Nem de komolyan, ha látják h jön a blitz folyamatosan és RW nem találja a szabad helyeket, akkor simán meg lehetne húzni egy Marshawn v Turbin screent... vagy esetleg a szezon 2. felére tartogatjuk meglepetés fegyvernek? 😀SeaSzilaHawk
Sajnos szerintem ezt az új stábnak tartogatják a TE passzokkal karöltve.

http://seahawks.hu
több mint 12 éve
Bevell... 😊Medvepapa
Hát most erre mit mondjak? Hogy ez nem ér? 😀 Nem de komolyan, ha látják h jön a blitz folyamatosan és RW nem találja a szabad helyeket, akkor simán meg lehetne húzni egy Marshawn v Turbin screent... vagy esetleg a szezon 2. felére tartogatjuk meglepetés fegyvernek? 😀

több mint 12 éve
Bevell... 😊

több mint 12 éve
ja igen, szerintetek miért van nálunk ilyen kevés screen play??? főleg az Arizóna ellen jól jött volna néhány?

több mint 12 éve
Hétfőn országos nyilvánosság! Green Bay ( 1-1 ) jön látogatóba. Jóslatok? 😊undisputedly
Ugyanazt kell mondanom, mint múlt héten... szájba kell verni őket. Futás ellen gyengék, szét kell őket futni, ebből play action... futni nem tudnak majd rajtunk, passzolniuk kell, ezért kérem szépen Pete papát, hogy ne sokat zónázzunk, mert az az átkom... emberezni kell egy high safety-vel. aztán lehet rusholni... ennyi, de a lényeg újból, Let's hit Rodgers & Co in the mouth!

több mint 12 éve
Hétfőn országos nyilvánosság! Green Bay ( 1-1 ) jön látogatóba. Jóslatok? 😊undisputedly
kell a pass rush, és futni ellenük. Rodgersben az a veszélyes hogy bármikor összerak egy laza TD drive-ot. kulcs hogy Matthews-al, Rajival mit tesztek..

több mint 12 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
A hétvégén a ST nélkül 17 pontot szereztünk.
1wk - 16
2wk - 17
3wk - ... kell a D#, nagyon

több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Hétfő Esti Rangadó! PC feltüzeli a társaságot, a fiuk harapnak, a 12. ember tombol, a vége szoros, de nyerünk.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!