Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Hétfőn országos nyilvánosság! Green Bay ( 1-1 ) jön látogatóba. Jóslatok? 😊undisputedlyNehéz ügy jósolni. Rodgers ill. a Packs offense közel sem olyan meggyőző, mint tavaly, nagyon negatív meglepetés lenne ha pont a Hawks defense ellen indulnának be...sztem 20 pont környékén(+,- 3) kellene tartanunk őket. Viszont a védelmük nagyon harap, bár futással zavarba lehet őket hozni, ami ugyebár az erősségünk...ha meccs elején működni fog a futásunk(nem úgy, mint a Boys ellen 1. félidőben), akkor nyerni fogunk, de ha megint csak a 2. félidőben fog működni az offense, akkor sztem az ide már kevés lesz. Tipp: 23-20 ide.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Hétfőn országos nyilvánosság! Green Bay ( 1-1 ) jön látogatóba. Jóslatok? 😊
több mint 12 éve
Mondjuk én nem teszem közszemlére, csak szolídan annyit kérdezek:Egyszerű: amikor a Seahawks elég lesz a PO-ra (kösz a felvilágosítást kicsit lejjebb). Addig meg szerintem kövesd Mahatma Chad Johnson példáját és járj szorgosan anger-management terápiára (vagy gyökérkezelésre)! 😉
Mikor fog az O#-ünk az első negyedben, félidőben 2-3 TD-t szerezni?12
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Most neztem ezt a videot, amit Hori dobott fel a Power Ranking cikkbe a Cowboys melle ezzel a megjegyzessel: "Hallgassuk meg a B-közép egyik tagjának higgadt értékelését." Szet rohogtem magam a dolgon, ugyan akkor emberunket maximalisan meg tudom erteni. Erdemes vegignezni az ot percet. 😊Én nem tudtam végignézni és pláne nem röhögtem, az jutott eszembe, hogy csak az elmúlt 6 idényben hány ilyen rohamom volt...meccsenként.
fauxjohnmadden.lockerdome.com/media/100706840endorphyn
Mondjuk én nem teszem közszemlére, csak szolídan annyit kérdezek:
Mikor fog az O#-ünk az első negyedben, félidőben 2-3 TD-t szerezni?
több mint 12 éve
Na ezt hívják fanatizmusnak! 😀Most neztem ezt a videot, amit Hori dobott fel a Power Ranking cikkbe a Cowboys melle ezzel a megjegyzessel: "Hallgassuk meg a B-közép egyik tagjának higgadt értékelését." Szet rohogtem magam a dolgon, ugyan akkor emberunket maximalisan meg tudom erteni. Erdemes vegignezni az ot percet. 😊Óóó ember, ez nagyon nagy... de minden tiszteletem, mert semmi rosszat nem mond az ellenfélről, csak sajátjait szidja... ezt sokan megtanulhatnák magyarhonban is. SeaSzilaHawk
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Most neztem ezt a videot, amit Hori dobott fel a Power Ranking cikkbe a Cowboys melle ezzel a megjegyzessel: "Hallgassuk meg a B-közép egyik tagjának higgadt értékelését." Szet rohogtem magam a dolgon, ugyan akkor emberunket maximalisan meg tudom erteni. Erdemes vegignezni az ot percet. 😊Óóó ember, ez nagyon nagy... de minden tiszteletem, mert semmi rosszat nem mond az ellenfélről, csak sajátjait szidja... ezt sokan megtanulhatnák magyarhonban is.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
F1-ben a csapat, itt nem tudom.Az ilyen büntetések kifizetése milyen keretek között történik? Nem hiszem,hogy a teljes összeget a játékos állja.undisputedlyNFL.com and NFL Network's Ian Rapoport reports that Tate likely faces a $21,000 fine, the minimum amount for a blind-side block for a first-time offender.Wirtschaftsteil21 rugoert olyan media figyelmet kapott, amit ekkora összegből másképpen nehezen hozhatott volna ki. endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Most neztem ezt a videot, amit Hori dobott fel a Power Ranking cikkbe a Cowboys melle ezzel a megjegyzessel: "Hallgassuk meg a B-közép egyik tagjának higgadt értékelését." Szet rohogtem magam a dolgon, ugyan akkor emberunket maximalisan meg tudom erteni. Erdemes vegignezni az ot percet. 😊fauxjohnmadden.lockerdome.com/media/100706840
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Az ilyen büntetések kifizetése milyen keretek között történik? Nem hiszem,hogy a teljes összeget a játékos állja.NFL.com and NFL Network's Ian Rapoport reports that Tate likely faces a $21,000 fine, the minimum amount for a blind-side block for a first-time offender.Wirtschaftsteil21 rugoert olyan media figyelmet kapott, amit ekkora összegből másképpen nehezen hozhatott volna ki. endorphyn
több mint 12 éve
NFL.com and NFL Network's Ian Rapoport reports that Tate likely faces a $21,000 fine, the minimum amount for a blind-side block for a first-time offender.Wirtschaftsteil21 rugoert olyan media figyelmet kapott, amit ekkora összegből másképpen nehezen hozhatott volna ki.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
NFL.com and NFL Network's Ian Rapoport reports that Tate likely faces a $21,000 fine, the minimum amount for a blind-side block for a first-time offender.
több mint 12 éve
Tisztelet a kivételnek: Nekem! 😀seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/19/Meg_dragabb_az_eleted/undisputedlyez aztán a lelkesítő írás csak kimaradt, hogy az első félidőben hogyan is szapulták a hazai szurkolók Wilsont 😊Fucu
több mint 12 éve
Hogy erre miért nem gondoltam?! 😮 😛Jaye Howard-ról tudunk valamit? Kb. meddig lesz inaktív??? Medvepapaamig nem lesz sérülésbraxa88
több mint 12 éve
Köszönöm Endo!seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/19/Meg_dragabb_az_eleted/undisputedlyDrakulálok az iráshoz! Fucu jól mondta, nagyon lelkesitő. 😊endorphyn
@Fucu: Teljes krónikát nem akartam írni. Mi követőben nem szidtuk, de miután volt olyan play amiben volt protection, és az Ő teljesítménye hagyott kívánnivalót maga után, többen is reméltük,hogy Flynn is bemutatkozhat. Nem volt rá szükség, mert sikerült megoldani.
Jöhet a Packers, ami szintén nagy falat lesz. Omiyale + Giacomini vs Clay ; A.Rodgers vs pusshrush.
Ez lesz igazán jó értékmérője a védelmünknek, azaz inkább az egyéni skilleknek, mert Rodgers annyi mindent változtat a pályán, és az Ő játéka is hordoz annyi meglepetést amit azonnal kell lereagálni, hogy Wagnernek és a LB többi tagjának + Kancellárnak -aki biztosan rengeteget lesz Los körül- ez egy borzasztóan kemény meccs lesz.
több mint 12 éve
seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/19/Meg_dragabb_az_eleted/undisputedlyDrakulálok az iráshoz! Fucu jól mondta, nagyon lelkesitő. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Jaye Howard-ról tudunk valamit? Kb. meddig lesz inaktív??? Medvepapaamig nem lesz sérülés
több mint 12 éve
Jaye Howard-ról tudunk valamit? Kb. meddig lesz inaktív???
több mint 12 éve
seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/19/Meg_dragabb_az_eleted/undisputedlyez aztán a lelkesítő írás csak kimaradt, hogy az első félidőben hogyan is szapulták a hazai szurkolók Wilsont 😊
több mint 12 éve
Azért óvatosan vissza lehet venni!u.i. Nem kioktatás, de alásan kérek mindenkit, hogy mellőzze a "mi topikunk, Three-Legged-Dogs fanok menjenek a sajátjukba" kártyát. Tudom, hogy máshol is előfordul (Cowboys topik), de nem erről szól ez a fórum. gyeekMegkaptad a kreditet, húzzál vissza a topicodba és ott álmodozz a PO-ról. (ez kioktatás volt.)
12
több mint 12 éve
Nem érdemelt győzelmet a Cowboys, öröm az ürömben hogy még időben jött a hideg zuhany. Egy találka a PO-ban mondjuk kedvemre lenne, szóval ha tegnap így alakultak már a dolgok, tessék tartani a formát. gyeekA mi eddigi formánk még édes-kevés a PO-hoz. Most Dallasból egy nagy kupac tehénlepény érkezett, amit lelkes urbánus házigazdaként két háztömbnyi utcaszakaszon szétkentünk (ahogy azt minden NFL csapat megteszi akihez így érkeznek).
Épp csak jöttem begyűjteni a kreditet a Seahawks fanoktól ami Lee keménységét és profizmusát illeti és mellesleg kis örömömre belefutottam egy kis szájkaratéba is. Remek. 😊 Pár évvel korábban még a sport kedvéért belementem volna a folytatásba... nem vagyok a régi. Szerintem Lee mindenki helyett beszélt helyesen, szerencsére nem lett baja a dologból, a liga küldi Mr. Tatenek a csekket, a Cowboys védelme meg szerintem köreiken belül megegyeztek egy bounty-n. Így kovácsolódik a csapat. 😛 gyeekÍme a kredit: Van olyan kék-fehér töripke, aki tudja, hogy "Az élet nem csupa sacks & tackle!"...
Amúgy itt a nyilatkozat szöveghű fordítása:
“He can celebrate if he wants,’’ Lee said. “I bet you If we went head to head andFehér ember nem felejt.
squared up, he wouldn’t be celebrating that much. But that’s football, and hits
like that happen.’’Lee
u.i. Nem kioktatás, de alásan kérek mindenkit, hogy mellőzze a "mi topikunk, Three-Legged-Dogs fanok menjenek a sajátjukba" kártyát. Tudom, hogy máshol is előfordul (Cowboys topik), de nem erről szól ez a fórum. gyeekMegkaptad a kreditet, húzzál vissza a topicodba és ott álmodozz a PO-ról. (ez kioktatás volt.)
több mint 12 éve
seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/19/Meg_dragabb_az_eleted/
több mint 12 éve
jaja. majd legközelebb megvitatják a fiúk.vagy idén, vagy négy éven belül.
a csapatotok meg nehogy elbízza magát, mint a jelek szerint mienk tette a nyitómeccs után, mert az nagyon tud fájni.
több mint 12 éve
Bár inkább érzem ezt pr-fogásnak, szíve szerint szerintem letépné Tate tökeit és a szájába tolná őket egyesével! 😊SzokolAzért a közönség egy része egy ilyen akciót is őrjöngve üdvözölne![/quote
Azt gondolom arra is sárga zászlót kéne dobni 😊
Ui: A lényeg ( és ezt minden Hawks fan nevében mondom ), hogy Lee-nek semmi komoly baja nem történt.Gogo
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Bár inkább érzem ezt pr-fogásnak, szíve szerint szerintem letépné Tate tökeit és a szájába tolná őket egyesével! 😊SzokolAzért a közönség egy része egy ilyen akciót is őrjöngve üdvözölne!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Szokol, de neked már oviban is James Harrison volt a jeled!