NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Írok majd egy összefoglalót,ha lesz időm. Csoport rivális otthonában nyitó fordulóban kikapni nem szégyen. Itthon ütni kell őket is, és minden más West csoporttagot. Bővebben nem akarok belefolyni most az elemzésbe, de nekem Willson játéka tetszett. A GW driveot is megcsinálta. Egyszer Rice-nak tette szépen oda (DPI), egyszer pedig Baldwinnak sikerült droppolnia. Ekkora nyomás alatt szerintem bőven jól teljesített. Tovább,és többet kell a zsebben maradnia, de szerintem jó lesz Ő, csak az elkapói ne hagyják cserben. Ami nagyon nagy negatívum az a pálya közepe. Mármint a védekezésünkben. Ez a LB játék, ide értve Kancellárt is, nem lesz elég. Wagner a pályán volt?undisputedlyÉn is egyetértek, de lenne egy kérdésem. Amikor jégre tettük Skeltont a sok blitz-cel, akkor mi a náthás **** nem folytattuk? Elkezdtünk zónázni, és a lb-jeink közt nem hézagok voltak, hanem kráterek... miért erőltetni a zónázást ha jobbak vagyunk emberezésben? nem értem...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
A GWdrv-t be kell fejezni - ezt leszámítva - szokásos szezonkezdet, mindenkinek könnyű lesz javulni.Arizona éppen jobb volt, a Rams jó volt... a GB meg mint mi 😀
több mint 12 éve
Írok majd egy összefoglalót,ha lesz időm. Csoport rivális otthonában nyitó fordulóban kikapni nem szégyen. Itthon ütni kell őket is, és minden más West csoporttagot. Bővebben nem akarok belefolyni most az elemzésbe, de nekem Willson játéka tetszett. A GW driveot is megcsinálta. Egyszer Rice-nak tette szépen oda (DPI), egyszer pedig Baldwinnak sikerült droppolnia. Ekkora nyomás alatt szerintem bőven jól teljesített. Tovább,és többet kell a zsebben maradnia, de szerintem jó lesz Ő, csak az elkapói ne hagyják cserben. Ami nagyon nagy negatívum az a pálya közepe. Mármint a védekezésünkben. Ez a LB játék, ide értve Kancellárt is, nem lesz elég. Wagner a pályán volt?undisputedlyNa ennek minden szavával egyetértek, kb. ezt írtam volna én is. Bevell hívásait nem értem sokszor, mióta nálunk van. A futás sem volt hatékony, pass prot.=0. WR droppok, szal nem sok segítsége volt Wilsonnak egy nagyon jó és még ígéretesebb Cards D ellen. Biztos vagyok benne, hogy jobbak leszünk a Dallas ellen, remélem ez győzelmet jelent majd! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Írok majd egy összefoglalót,ha lesz időm. Csoport rivális otthonában nyitó fordulóban kikapni nem szégyen. Itthon ütni kell őket is, és minden más West csoporttagot. Bővebben nem akarok belefolyni most az elemzésbe, de nekem Willson játéka tetszett. A GW driveot is megcsinálta. Egyszer Rice-nak tette szépen oda (DPI), egyszer pedig Baldwinnak sikerült droppolnia. Ekkora nyomás alatt szerintem bőven jól teljesített. Tovább,és többet kell a zsebben maradnia, de szerintem jó lesz Ő, csak az elkapói ne hagyják cserben. Ami nagyon nagy negatívum az a pálya közepe. Mármint a védekezésünkben. Ez a LB játék, ide értve Kancellárt is, nem lesz elég. Wagner a pályán volt?
több mint 12 éve
braxa88
12 534
no nembaj. láttunk egy jó meccset, mert hát szinvonal nem volt, de baszott izgi volt. jol szorakoztam az idegeskedés mellett.
több mint 12 éve
krankovics
407
Hát én ennél sokkal többet vártam... Direkt nem írogattam a meccs előtt, hogy győzelmet várok, mert benne volt a vereség is. Alapból nálam Flynn kezdett volna, most még inkább ezen a véleményen vagyok. Wilsontól nem vártam oly sokat, de azért ez nagyon kevés volt. Ez a meccs végi szerencsétlenkedés, kb 10 próbálkozásból nem tudtunk td-t elérni a red zoneban, valami siralmas volt. O-line-nal se voltam megelégedve, valamint a pass rush-al sem. Jövőhéten sokkal több kell.Duffés ráadásul a SportTV élőben közvetíti a Dallas elleni meccset! 😊
több mint 12 éve
erre a meccsre mondom azt, hogy a vegen meg kellett volna lennie. Ennyi redzone baromkodast mar regen lattam es ha tapasztaltabb iranyitoval jovunk, valszeg meg is lehetett volna. De ez van, Wilsonnal jottunk, ezen korulmenyek kozott ilyen playhivasokkal ennyit tudott ma. Remeljuk a legjobbakat!
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
krankovics
407
na ez gáz volt...ami mostanában szokásos. Jó DEF és egy-két Spec team villanás, az off meg gyenge. 😕
nagyon szar a cards
végig blicceltek középen mi meg szoptuk.
wilson még nem kész
amikro bejött kolv tudtam h megnyeri. annyira tuti volt
az emg h 4 yardrol nem tudjuk bevnni a card sec ellen 4ből egyszer sem az gáz.
sokat kell itt még javulni...braxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
kinéz a 0-8as kezdés, a nehéz sorsolás és szar játék miatt
több mint 12 éve
Duff
3 133
Hát én ennél sokkal többet vártam... Direkt nem írogattam a meccs előtt, hogy győzelmet várok, mert benne volt a vereség is. Alapból nálam Flynn kezdett volna, most még inkább ezen a véleményen vagyok. Wilsontól nem vártam oly sokat, de azért ez nagyon kevés volt, bár őt nem hibáztatom, mégiscsak az első nfl meccse. Ez a meccs végi szerencsétlenkedés, kb 10 próbálkozásból nem tudtunk td-t elérni a red zoneban, valami siralmas volt. O-line-nal se voltam megelégedve, valamint a pass rush-al sem. Jövőhéten sokkal több kell.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Te meg mit csináltál itt? 😀
több mint 12 éve
braxa88
12 534
na ez gáz volt...nagyon szar a cards
végig blicceltek középen mi meg szoptuk.
wilson még nem kész
amikro bejött kolv tudtam h megnyeri. annyira tuti volt
az emg h 4 yardrol nem tudjuk bevnni a card sec ellen 4ből egyszer sem az gáz.
sokat kell itt még javulni...
több mint 12 éve
Légyszi az eredménykövetőbe írjatok meccs közben.Sebiibocsi
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
mna, ennyit a nagy várakozásról... esélyünk sem lesz 9es ellen... annyi hülyeséget csináltak, majd elképesztő dolgokkal visszahozzák az esélyt, majd újból odaajándékozzák a meccset... letörve 😕
több mint 12 éve
Sebii
3 539
Légyszi az eredménykövetőbe írjatok meccs közben.
több mint 12 éve
Baldwin is elejti... miért?????????
több mint 12 éve
Rice elejti, de sárga, és jajjj... na most kell...
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Okung 😀😀😀DDDD
több mint 12 éve
Okung, azért mindent megtesz, hogy hátrafelé haladjunk...SeaSzilaHawksőt le is sérül... lassan fel kell adni a gondolattal, h ő az új Walter-ünk...
több mint 12 éve
mna... Kolb fog megölni? ez hihetetlen... miért zónáznak egy folytában?
több mint 12 éve
Okung, azért mindent megtesz, hogy hátrafelé haladjunk...
több mint 12 éve
Hát Leon újra és újra megmutatja, hogy mire képes... elképesztő.majd a Special Team dönt 😊krankovicsNem mondom, hogy ne legyen, de eléggé valószínűtlen, mert ez a Cards D nagyon öli a futást és nem nagyon talál Wilson szabad elkapót... de a mi D-nk is nagyon feljavult, ez nagyon szoros lesz...SeaSzilaHawkmna... egyenlő, így már szebb az élet!SeaSzilaHawkLynch-től kell még 35 yard és egy TD! 😊krankovics
több mint 12 éve
krankovics
407
majd a Special Team dönt 😊Nem mondom, hogy ne legyen, de eléggé valószínűtlen, mert ez a Cards D nagyon öli a futást és nem nagyon talál Wilson szabad elkapót... de a mi D-nk is nagyon feljavult, ez nagyon szoros lesz...SeaSzilaHawkmna... egyenlő, így már szebb az élet!SeaSzilaHawkLynch-től kell még 35 yard és egy TD! 😊krankovics
több mint 12 éve
Nem mondom, hogy ne legyen, de eléggé valószínűtlen, mert ez a Cards D nagyon öli a futást és nem nagyon talál Wilson szabad elkapót... de a mi D-nk is nagyon feljavult, ez nagyon szoros lesz...mna... egyenlő, így már szebb az élet!SeaSzilaHawkLynch-től kell még 35 yard és egy TD! 😊krankovics