NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Danny Kelly @FieldGullsRT @AdamSchefter SEA RB Marshawn Lynch has experienced back spasms and team is uncertain whether he'll be able to play Sunday vs. ARI
Turbina time?
több mint 12 éve
braxa88
12 534
amugy Skelton hazai pályán 5-0 a Cardinalsban, szal nem lesz könnyű 😀
több mint 12 éve
Úgy néz ki a hétvégén összecsapnak a McQuistan tesók! Nyilván nem szépségversenyen!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
én pl nagyon csalódott leszek ha nem nyerünk vasárnap...3 emebrtől tartok a Cardsban: Fitz persze, Dockett és Campbell. főleg utóbbi kettős ha dominálni fog, akkor nehéz lesz :/
és ott vannak még a PP returnök. emlélkszünk még a tavalyi szezonnyitóra?
több mint 12 éve
Úgy látom ez egy ígéretes férfibarátság kezdete,de kérem ,hogy az aranynadrágos pintyekenek egy másik topikban adjatok életet....én védek egy Cards szurkert 😛 peteyPetey még a végén egyszer nektek is szurkolni fogok 😊silent7939
Ezt a meccset nyerni kell, mégha a Holdon is lesz - ami szerintem nekünk hazai pálya - különben NE-et is verni kell a döntetlen helyett.
Remélem a D odateszi magát, az O elég, ha mutat valamit most még nem bízok a 20+ pontban... :/
több mint 12 éve
Szezonnyitó...akár a Nyíregyháza Tigers is nyerhetne! 😀 😛Petey még a végén egyszer nektek is szurkolni fogok 😊silent7939elég kétesélyes meccs lesz szerintem. a Cards DL sem vicc, ráadásul otthoni szezonynitó lesz. nézd már, én védek egy Cards szurkert 😛Sajnos nem lesz szoros... egyszerűen futás ellen elég gyérek tudunk lenni és mint tavaly kiderült a futkározó QB-k ellen is szopunk sok yardot. Viszont imádkozzatok Wilsonért mert ha összefut a mi Wilsonunkkal akkor lehet hogy le kell majd vinni 😊silent7939Szerintem nyerni fogtok a cards ellen. Látni akarom Marshawn-t,hogy hogyan muzsikál az új szerkójában. 😀azért nem eszik olyan forrón a kását.. , szoros kis meccs lesz remélhetőleg 😀emberke22
Pap'pers
kérdés a Hawks OL is milyen napot fog ki. szóval bármi lehet, meg ott van PP is 1-2 punt returnra 😊 petey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Petey még a végén egyszer nektek is szurkolni fogok 😊elég kétesélyes meccs lesz szerintem. a Cards DL sem vicc, ráadásul otthoni szezonynitó lesz. nézd már, én védek egy Cards szurkert 😛Sajnos nem lesz szoros... egyszerűen futás ellen elég gyérek tudunk lenni és mint tavaly kiderült a futkározó QB-k ellen is szopunk sok yardot. Viszont imádkozzatok Wilsonért mert ha összefut a mi Wilsonunkkal akkor lehet hogy le kell majd vinni 😊silent7939Szerintem nyerni fogtok a cards ellen. Látni akarom Marshawn-t,hogy hogyan muzsikál az új szerkójában. 😀azért nem eszik olyan forrón a kását.. , szoros kis meccs lesz remélhetőleg 😀emberke22
Pap'pers
kérdés a Hawks OL is milyen napot fog ki. szóval bármi lehet, meg ott van PP is 1-2 punt returnra 😊 petey
több mint 12 éve
elég kétesélyes meccs lesz szerintem. a Cards DL sem vicc, ráadásul otthoni szezonynitó lesz. nézd már, én védek egy Cards szurkert 😛Sajnos nem lesz szoros... egyszerűen futás ellen elég gyérek tudunk lenni és mint tavaly kiderült a futkározó QB-k ellen is szopunk sok yardot. Viszont imádkozzatok Wilsonért mert ha összefut a mi Wilsonunkkal akkor lehet hogy le kell majd vinni 😊silent7939Szerintem nyerni fogtok a cards ellen. Látni akarom Marshawn-t,hogy hogyan muzsikál az új szerkójában. 😀azért nem eszik olyan forrón a kását.. , szoros kis meccs lesz remélhetőleg 😀emberke22
Pap'pers
kérdés a Hawks OL is milyen napot fog ki. szóval bármi lehet, meg ott van PP is 1-2 punt returnra 😊
több mint 12 éve
Sajnos nem lesz szoros... egyszerűen futás ellen elég gyérek tudunk lenni és mint tavaly kiderült a futkározó QB-k ellen is szopunk sok yardot. Viszont imádkozzatok Wilsonért mert ha összefut a mi Wilsonunkkal akkor lehet hogy le kell majd vinni 😊Szerintem nyerni fogtok a cards ellen. Látni akarom Marshawn-t,hogy hogyan muzsikál az új szerkójában. 😀azért nem eszik olyan forrón a kását.. , szoros kis meccs lesz remélhetőleg 😀emberke22
Pap'pers
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Winslowt azért is cutolta a csapat, mert Carroll nagyon elégedett McCoy-jal
több mint 12 éve
emberke22
574
Szerintem nyerni fogtok a cards ellen. Látni akarom Marshawn-t,hogy hogyan muzsikál az új szerkójában. 😀azért nem eszik olyan forrón a kását.. , szoros kis meccs lesz remélhetőleg 😀
Pap'pers
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Azért nem rossz a Cards védelme, de legyen igazad! 😊 Igazából tényleg verseny volt. Ha megnézed, Flynn fizuja az 1. évre szinte semmi. PC/JS nem akart elmenni Wilson mellett, akarták őt. Arra leszek kíváncsi, ha idén Russ stabilizálja a kezdő posztját, mit csinálunk jövőre Flynn-nel?! Na de ez a jövő...legyen már szerda!!! 😀 Szerintem nyerni fogtok a cards ellen. Látni akarom Marshawn-t,hogy hogyan muzsikál az új szerkójában. 😀
több mint 12 éve
Azért nem rossz a Cards védelme, de legyen igazad! 😊 Igazából tényleg verseny volt. Ha megnézed, Flynn fizuja az 1. évre szinte semmi. PC/JS nem akart elmenni Wilson mellett, akarták őt. Arra leszek kíváncsi, ha idén Russ stabilizálja a kezdő posztját, mit csinálunk jövőre Flynn-nel?! Na de ez a jövő...legyen már szerda!!! 😀Erre gondoltam,hogy mi van a hátával. 😊 Akkor az első héten szétfogjátok futni az Arizonát. 😊 Kíváncsi leszek Wilson teljesítményére élesben! Nagy reménység a srác,csak azt nem értem,hogy akkor minek kellett nektek oda Flynn..ráadásul kezdő QB fizetéssel. :/Üdv! Marshawn barátunkról lehet tudni valamit?Pap'persÜdv! Mire gondolsz? Háta fájt, de kezdeni fog 1. héten. Eltiltást valszeg nem fog kapni...és betyár jó formában van! 😀Medvepapa
Pap'pers
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Erre gondoltam,hogy mi van a hátával. 😊 Akkor az első héten szétfogjátok futni az Arizonát. 😊 Kíváncsi leszek Wilson teljesítményére élesben! Nagy reménység a srác,csak azt nem értem,hogy akkor minek kellett nektek oda Flynn..ráadásul kezdő QB fizetéssel. :/Üdv! Marshawn barátunkról lehet tudni valamit?Pap'persÜdv! Mire gondolsz? Háta fájt, de kezdeni fog 1. héten. Eltiltást valszeg nem fog kapni...és betyár jó formában van! 😀Medvepapa
több mint 12 éve
Üdv! Marshawn barátunkról lehet tudni valamit?Pap'persÜdv! Mire gondolsz? Háta fájt, de kezdeni fog 1. héten. Eltiltást valszeg nem fog kapni...és betyár jó formában van! 😀
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Üdv! Marshawn barátunkról lehet tudni valamit?
több mint 12 éve
7-en eddig a PS-ben(meglepetés nélkül): LB Allen Bradford, OL Rishaw Johnson, WR Ricardo Lockette, TE Sean McGrath, QB Josh Portis, S DeShawn Shead, LB Korey Toomer.Winslow cut. Ha jól olvasom, akkor meg akarták kicsit kurtítani a fizuját, de nem fogadta el az ajánlatot. Nem tudom mi ment a háttérben, de első nekifutásra nem örülök a dolognak. Akkor most Morrah vissza?garrett27Ha nagyon nyersen nézzük, 3 elkapása volt preseasonban, és borzasztóan lelassult. És jött helyette az ex-Brown Evan Moore, aki sztem egész jó "kis" TE a maga 2 méterével még Wilsonnak is látható célpont lesz! 😀
több mint 12 éve
Winslow cut. Ha jól olvasom, akkor meg akarták kicsit kurtítani a fizuját, de nem fogadta el az ajánlatot. Nem tudom mi ment a háttérben, de első nekifutásra nem örülök a dolognak. Akkor most Morrah vissza?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
krankovics
407
íme a teljes lista: seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/01/Gyorshir_Az_53-as_keret/
több mint 12 éve
Elsőre én is, de red zoneban Martin jó fegyver lehet. Nekem Butler tavaly sem volt meggyőző, a mostani preseasonben sem mutatott többet Martinnál...de majd meglátjuk. 😊Butler cut, Martin in. Keveslem a 3 TE-t...de sztem lesz itt még mozgás...😀 Ami nagyon fontos innentől, h Rice és Okung ne sérüljön meg, nagyon kellenek az Offensenek! 😊MedvepapaJó lépésnek tartjátok, hogy Martin maradt és Butler ment? Mert én így elsőre azt mondanám, hogy te other way round, az lett volna a jó.SeaSzilaHawk
több mint 12 éve
Butler cut, Martin in. Keveslem a 3 TE-t...de sztem lesz itt még mozgás...😀 Ami nagyon fontos innentől, h Rice és Okung ne sérüljön meg, nagyon kellenek az Offensenek! 😊MedvepapaJó lépésnek tartjátok, hogy Martin maradt és Butler ment? Mert én így elsőre azt mondanám, hogy te other way round, az lett volna a jó.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
A "nevesebb" áldozatai a szűkítésnek:Toomer tuti PS sztem, talán még Lockette is...
WR Ricardo Lockette
QB Josh Portis
LB Korey Toomerundisputedly
több mint 12 éve
A "nevesebb" áldozatai a szűkítésnek:WR Ricardo Lockette
QB Josh Portis
LB Korey Toomer
több mint 12 éve
Butler cut, Martin in. Keveslem a 3 TE-t...de sztem lesz itt még mozgás...😀 Ami nagyon fontos innentől, h Rice és Okung ne sérüljön meg, nagyon kellenek az Offensenek! 😊
több mint 12 éve
óóóó, neeee 😀Én Cooper Helfet-et szeretném 4. TE-nek! 😀MedvepapaKezdődik. Durham out.undisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”