NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
13
8
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
Sztem Wagner kezd, Ruud sérülésből jön, veterán, depth-nek jó, ha Wagner nem működik(amit kétlek, sztem nagyon jó prospect). Trufant a nickelben lehet(lesz) 3. CB, kérdés hogy Guy mit mutat...sztem is Morrah marad rosteren, Tate #2 WR, Baldwin maradjon csak slotban. Sztem Miller is többször lesz célpont idén, főleg 3rd és rövid v. közepes szitukban. Csak mondanák már hogy ki fog dobni...😀lassan TC.Jó lett 😉 Inkább itt szólok hozzá, mint ott. Szerintem Wagner mellett Ruud is rosteren lesz, és idén még Ruud fog kezdeni. Szvsz tavaly amíg IR-re nem került, nem volt rossz a Titansben. Másik pedig, hogy ha Trufant rosteren lesz (szerintem igen), akkor kezdő lesz, mert szintén ő is amíg IR-re nem került, kezdte régi önmagát idézni. Bár ez mind csak feltételezés részemről, lehet, hogy teljesen mellétrafálok, hisz ez már egy teljesen új szezon.Duff
előzetes cikkek:
1.rész: seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/22/Training_Camp_elozetes_1_resz/
2.rész: seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/25/Training_Camp_elozetes_2_resz/braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Duff
3 133
lassan TC.Jó lett 😉 Inkább itt szólok hozzá, mint ott. Szerintem Wagner mellett Ruud is rosteren lesz, és idén még Ruud fog kezdeni. Szvsz tavaly amíg IR-re nem került, nem volt rossz a Titansben. Másik pedig, hogy ha Trufant rosteren lesz (szerintem igen), akkor kezdő lesz, mert szintén ő is amíg IR-re nem került, kezdte régi önmagát idézni. Bár ez mind csak feltételezés részemről, lehet, hogy teljesen mellétrafálok, hisz ez már egy teljesen új szezon.
előzetes cikkek:
1.rész: seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/22/Training_Camp_elozetes_1_resz/
2.rész: seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/25/Training_Camp_elozetes_2_resz/braxa88
több mint 12 éve
lassan TC.Olvastam, jók! 😊 Van miért izgulni, az tény! 😊
előzetes cikkek:
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
braxa88
12 534
lassan TC.előzetes cikkek:
2.rész: seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/25/Training_Camp_elozetes_2_resz/
több mint 12 éve
Még vagy két hét, aztán Hassie hazajön, Clem pedig, a tuti zsetonnal a zsebben, rögtön meg is fektetheti párszor.Nagyon jó hír! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a garantált pénz. Külön öröm, hogy TC előtt! Kezdődjön mááár! 😊MedvepapaClemons hosszabított, de azt még nem írják mi mennyi miértHöriMeg akarták végre nyugtatni a fickót, hogy továbbra is ő az 1. pass rusher, mivel közben a nyakára hozták Jonest és Irvint is. Én mindenesetre örülök az üzletnek, a jó Clem-re szükség lesz idén is.garrett27
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Nagyon jó hír! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a garantált pénz. Külön öröm, hogy TC előtt! Kezdődjön mááár! 😊Clemons hosszabított, de azt még nem írják mi mennyi miértHöriMeg akarták végre nyugtatni a fickót, hogy továbbra is ő az 1. pass rusher, mivel közben a nyakára hozták Jonest és Irvint is. Én mindenesetre örülök az üzletnek, a jó Clem-re szükség lesz idén is.garrett27
több mint 12 éve
Clemons hosszabított, de azt még nem írják mi mennyi miértHöriMeg akarták végre nyugtatni a fickót, hogy továbbra is ő az 1. pass rusher, mivel közben a nyakára hozták Jonest és Irvint is. Én mindenesetre örülök az üzletnek, a jó Clem-re szükség lesz idén is.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Na igy erkezik meg Londonba a fo Seahawk! Kerem a stilus az stilus! 😀http://gazdagisztan.blog.hu/2012/07/23/erkeznek_a_szuperjachtok_az_olimpiara
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
En meg, hogy egy gyerek van emberunk mellett 😊Foci vs. Foci 😊Hàt nem azt hittem, hogy Wilson van Konz mellett!? 😀 😀 Bocs Russell! 😀Medvepapa
Hanni
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
A Seahawks a vilag 25. legtobbet ero sportcsapata. Ami a kulonosen erdekes, az a Forbes magyarazata:www.forbes.com/pictures/mli45ikdf/25-seattle-seahawks-2/#gallerycontent
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Foci vs. Foci 😊Hàt nem azt hittem, hogy Wilson van Konz mellett!? 😀 😀 Bocs Russell! 😀
Hanni
több mint 12 éve
nem fogok eret vágni ha nem kap eltiltást, de nem is remegek azért hogy kapjon. reméljük hogy így lesz amit mondott(már ha ő írta 😀)
több mint 12 éve
Statement from Seahawks running back Marshawn Lynch: "I want to apologize to my family, the Seattle Seahawks, the NFL and the 12th Man for the negative attention resulting from my recent actions. This is not the type of community leader I have been over the last two years or the one I’m striving to become. I want to assure everyone that I will work to be better and look forward to a very exciting, and very successful season with the Seattle Seahawks."
Alig vàrjuk Marshawn, alig vàrjuk! 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Profootballtalk reports Marshawn Lynch's camp is confident the running back will not face NFL suspension in 2012 for his recent DUI arrest.szegény petey, ha télleg nem kap büntit :/
több mint 12 éve
én meg azt mondom nem kap büntit. paffbraxa88osztom. pénzbírság lesz. 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
én meg azt mondom nem kap büntit. paff
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Pedig mekkora lett volna, hé skacok, valaki adjon már még egy sört 😀gondolom a helyszínen nem fújta meg rendesen a szondát 😊FucuNa, a rendőrautóban is ivott?! 😀 Medvepapa"Later retested at the Alameda County (CA) jail, Lynch blew higher than a 0.08."Fucuha jól olvastam reggel akkor magasabb volt 0.8-nál.Lynch was formally charged with DUI on Wednesday in Alameda County, Calif. He registered a .08 blood-alcohol content, which the state considers legally intoxicated, when stopped by police early Saturday morning.
Az eltiltás biztos, mert visszaeső én 3 meccset mondok. A lényeg, hogy a szezonnyitón nem lesz.Fucu
Amúgy legalább már ott járnánk...😀Medvepapa
több mint 12 éve
gondolom a helyszínen nem fújta meg rendesen a szondát 😊Na, a rendőrautóban is ivott?! 😀 Medvepapa"Later retested at the Alameda County (CA) jail, Lynch blew higher than a 0.08."Fucuha jól olvastam reggel akkor magasabb volt 0.8-nál.Lynch was formally charged with DUI on Wednesday in Alameda County, Calif. He registered a .08 blood-alcohol content, which the state considers legally intoxicated, when stopped by police early Saturday morning.
Az eltiltás biztos, mert visszaeső én 3 meccset mondok. A lényeg, hogy a szezonnyitón nem lesz.Fucu
több mint 12 éve
Na, a rendőrautóban is ivott?! 😀"Later retested at the Alameda County (CA) jail, Lynch blew higher than a 0.08."Fucuha jól olvastam reggel akkor magasabb volt 0.8-nál.Lynch was formally charged with DUI on Wednesday in Alameda County, Calif. He registered a .08 blood-alcohol content, which the state considers legally intoxicated, when stopped by police early Saturday morning.
több mint 12 éve
"Later retested at the Alameda County (CA) jail, Lynch blew higher than a 0.08."ha jól olvastam reggel akkor magasabb volt 0.8-nál.Lynch was formally charged with DUI on Wednesday in Alameda County, Calif. He registered a .08 blood-alcohol content, which the state considers legally intoxicated, when stopped by police early Saturday morning.