NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
20
8
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
ha jól olvastam reggel akkor magasabb volt 0.8-nál.Lynch was formally charged with DUI on Wednesday in Alameda County, Calif. He registered a .08 blood-alcohol content, which the state considers legally intoxicated, when stopped by police early Saturday morning.
Az eltiltás biztos, mert visszaeső én 3 meccset mondok. A lényeg, hogy a szezonnyitón nem lesz.Fucu
Amúgy legalább már ott járnánk...😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
ha jól olvastam reggel akkor magasabb volt 0.8-nál.Az eltiltás biztos, mert visszaeső én 3 meccset mondok. A lényeg, hogy a szezonnyitón nem lesz.
több mint 12 éve
kevés? szerintem 3-6 lesz, bár tökmindegy nekem 😂8meccs?! 😂braxa88Igen, mivel ez az első ittas vezetése, azért csak pénzbírságot kaphatna, azonban nyilváníthatják visszaesőnek, akkor lehet eltiltás. Viszont az uccsó ügye 3 és fél éve volt, a jóindulaton múlhat majd, aug. 14-én lesz a tárgyalás.Tökmindegy hogy első dui-ja, korábban bevonták a jogsiját. plusz fel is volt függesztve korábban. Schefter szerint keményen le fog rá sújtani a Liga ökle. 4-8 meccs talán? plusz egy rakat lóvétól elesik.
Medvepapa
per Salk and Ross Tucker, suspension for conduct detrimental/substance abuse defaults contract & voids guarantee. For Marshawn Lynch, that is $17M on the contract he signed in March.
Sosem értettem meg ha valaki ittas miért nem ül taxiba. pláne ha nem csóró.petey
@AdamSchefter: Looks like one of the biggest hits of the summer will be the one the NFL puts on Seahawks RB Marshawn Lynch.
.08 volt a véralkohol-szintje, tehát épp beleesik a büntethető kategóriába, a többi már az ügyvéd dolga, hogy ebből .06 v. .07 legyen...persze nem biztos, hogy sikerül, de a korábbi hülyeségekkel ellentétben kiderült, hogy egyáltalán nem volt "részeg". Jótékonysági rendezvényen volt, megivott 2 koktélt, paff. Az amerikai jogban pedig szerepe van a méltányosságnak. Persze hibás, de a 8 meccs túlzás. Ha lesz is eltiltás, 1-3 meccsre számítok.
petey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
kevés? szerintem 3-6 lesz, bár tökmindegy nekem 😂8meccs?! 😂braxa88Igen, mivel ez az első ittas vezetése, azért csak pénzbírságot kaphatna, azonban nyilváníthatják visszaesőnek, akkor lehet eltiltás. Viszont az uccsó ügye 3 és fél éve volt, a jóindulaton múlhat majd, aug. 14-én lesz a tárgyalás.Tökmindegy hogy első dui-ja, korábban bevonták a jogsiját. plusz fel is volt függesztve korábban. Schefter szerint keményen le fog rá sújtani a Liga ökle. 4-8 meccs talán? plusz egy rakat lóvétól elesik.
Medvepapa
per Salk and Ross Tucker, suspension for conduct detrimental/substance abuse defaults contract & voids guarantee. For Marshawn Lynch, that is $17M on the contract he signed in March.
Sosem értettem meg ha valaki ittas miért nem ül taxiba. pláne ha nem csóró.petey
@AdamSchefter: Looks like one of the biggest hits of the summer will be the one the NFL puts on Seahawks RB Marshawn Lynch.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
8meccs?! 😂Igen, mivel ez az első ittas vezetése, azért csak pénzbírságot kaphatna, azonban nyilváníthatják visszaesőnek, akkor lehet eltiltás. Viszont az uccsó ügye 3 és fél éve volt, a jóindulaton múlhat majd, aug. 14-én lesz a tárgyalás.Tökmindegy hogy első dui-ja, korábban bevonták a jogsiját. plusz fel is volt függesztve korábban. Schefter szerint keményen le fog rá sújtani a Liga ökle. 4-8 meccs talán? plusz egy rakat lóvétól elesik.
Medvepapa
több mint 12 éve
Igen, mivel ez az első ittas vezetése, azért csak pénzbírságot kaphatna, azonban nyilváníthatják visszaesőnek, akkor lehet eltiltás. Viszont az uccsó ügye 3 és fél éve volt, a jóindulaton múlhat majd, aug. 14-én lesz a tárgyalás.Tökmindegy hogy első dui-ja, korábban bevonták a jogsiját. plusz fel is volt függesztve korábban. Schefter szerint keményen le fog rá sújtani a Liga ökle. 4-8 meccs talán? plusz egy rakat lóvétól elesik.
Medvepapa
Sosem értettem meg ha valaki ittas miért nem ül taxiba. pláne ha nem csóró.
több mint 12 éve
Ha valaki, ő tudhatja...😊 a tavalyi szezoné mindenképp, főleg pass protection terén. remélem idén nem lesz sérüléshullám, és kiderülhet mire képesek egy normális offseasonnal a hátuk mögött. 😊Cable szerint az o-line olyan szintet ért el, amilyet a tavalyi szezon folyamán soha. Nagyon remélem hogy igaza van 😀Medvepapaezt így TC előtt? mondjuk ez lehetett negatív kritika is 😛petey
több mint 12 éve
Cable szerint az o-line olyan szintet ért el, amilyet a tavalyi szezon folyamán soha. Nagyon remélem hogy igaza van 😀Medvepapaezt így TC előtt? mondjuk ez lehetett negatív kritika is 😛
több mint 12 éve
Közben a csapat ügyvédje elkezdte keresni a kiskapukat, és több mint 50 %-ot adott annak, hogy nem lesz az ügyből semmi...
több mint 12 éve
Igen, mivel ez az első ittas vezetése, azért csak pénzbírságot kaphatna, azonban nyilváníthatják visszaesőnek, akkor lehet eltiltás. Viszont az uccsó ügye 3 és fél éve volt, a jóindulaton múlhat majd, aug. 14-én lesz a tárgyalás.Más: a tavalyi számokat nézve nem úgy tűnik nekem, hogy run-heavy offense-t akarunk, tisztán kiegyensúlyozott, csak a futójáték eredményesebb, főleg a turnover mutatóban. A 14 TD 13 INT arány(T-Jax) nem elég. Kell Flynn. Ennyi. 😊
Passing:
Passzkísérlet: 509
Sikeres: 299
Yard: 3444
TD: 15
INT: 14
Sacked: 50
Rushing:
Futójáték: 444
Yard: 1756
TD: 15
Fumble/fumble lost: 8/4 (ebből 1 T-Jax)
Passzjátéknál jobban kell vigyázni a labdára, nyomás alatt T-Jaxnek ez nem megy, sőt mikor van ideje is dob olyanokat, hogy a hajam égnek áll, sokszor az elkapói mentették meg.
több mint 12 éve
Cable szerint az o-line olyan szintet ért el, amilyet a tavalyi szezon folyamán soha. Nagyon remélem hogy igaza van 😀MedvepapaÉppen ideje lenne már összerakni végre egy ütőképes O-line-t. Szerintem Flynn se szeret annyira menekülni.
Lynch rendőrségi ügye viszont úgy néz ki, hogy nem olyan egyértelmű. Még akár meg is úszhatja. Nem volna hülyeség.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Cable szerint az o-line olyan szintet ért el, amilyet a tavalyi szezon folyamán soha. Nagyon remélem hogy igaza van 😀
több mint 12 éve
Rendőrségi jelentés szerint elég ittas volt, ránézésre látták rajta, előtte a sávok között közlekedett, majdnem karambolozott is. Ebből eltiltás lesz. Beast Mode on the road! 😀MedvepapaAkkor Flynn fog kezdeni, mert T-Jax összevizeli magát Lynch nélkül. Nincs akinek a kezébe nyomja a labdát ha nem jut eszébe semmi. Mindenesetre ha eltiltják, akkor érdekes lesz a play hívásunk, mert jónéhány sémát kell majd átmenetileg jegelni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Rendőrségi jelentés szerint elég ittas volt, ránézésre látták rajta, előtte a sávok között közlekedett, majdnem karambolozott is. Ebből eltiltás lesz. Beast Mode on the road! 😀
több mint 12 éve
Marshawn Lynch has not been charged. Alameda County DA still must review the case after CHP sends over its reports.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
az lepne meg igazán ha Flynn kezdenenem lep meg Lynch, megkapta az új contractot aztán hello. bevonták a jogsiját régebben cserbenhagyásos gázolásért, aztán töltött fegyverrel való fuvarozás, 20$ lopása egy rendőr feleségétől 😀 lehet a sok Skittles nem nyomta el a piaszagot 😊 a hülyéjepeteyki gondolta volna h nem lep meg...
lynch hülye, mindig az volt, mindig az lesz. semmi köze a nagy szerződéshez.braxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
nem lep meg Lynch, megkapta az új contractot aztán hello. bevonták a jogsiját régebben cserbenhagyásos gázolásért, aztán töltött fegyverrel való fuvarozás, 20$ lopása egy rendőr feleségétől 😀 lehet a sok Skittles nem nyomta el a piaszagot 😊 a hülyéjepeteyki gondolta volna h nem lep meg...
lynch hülye, mindig az volt, mindig az lesz. semmi köze a nagy szerződéshez.
több mint 12 éve
gsn
3 548
nem lep meg Lynch, megkapta az új contractot aztán hello. bevonták a jogsiját régebben cserbenhagyásos gázolásért, aztán töltött fegyverrel való fuvarozás, 20$ lopása egy rendőr feleségétől 😀 lehet a sok Skittles nem nyomta el a piaszagot 😊 a hülyéjepeteyNem feltétlenül kell ebbe a történetbe belevonni a nagy szerződést, egy csendes offseasonje volt eddig az NFL-ben.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Tegyük hozzá, Marshawn sem az eszéért került fel a top 100-as listára...nála ez benne van a pakliban. Illetve érdekes lehet ha eltiltás lesz, és Turbin 100 yard felett átlagol 1-2 TD-vel azon a szerintem 2-3 meccsen. 😊MedvepapaAntonio biztosan megkönnyebbült. Most lesz pár nap nyugi az öltözőben 😀
több mint 12 éve
Tegyük hozzá, Marshawn sem az eszéért került fel a top 100-as listára...nála ez benne van a pakliban. Illetve érdekes lehet ha eltiltás lesz, és Turbin 100 yard felett átlagol 1-2 TD-vel azon a szerintem 2-3 meccsen. 😊
több mint 12 éve
nem lep meg Lynch, megkapta az új contractot aztán hello. bevonták a jogsiját régebben cserbenhagyásos gázolásért, aztán töltött fegyverrel való fuvarozás, 20$ lopása egy rendőr feleségétől 😀 lehet a sok Skittles nem nyomta el a piaszagot 😊 a hülyéje
több mint 12 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy KJ Wright-ot nem igazolja le a Chelsea! Pedig azok a kapura (vagyis majdnem kapura) lövések! Ezt látni kell!
több mint 12 éve
Lynchet letartóztatták a hétvégén ittas vezetés miatt! Mivel 2009-ben már volt baja a törvénnyel, várható valamilyen eltiltás! Sajnos picit hamar jöhet el a Turbinátor ideje. HULK!!! 😊MedvepapaA süket betonfejűje! Nekem is gyanús, hogy nem ő fog ősszel kezdeni futóban. A liga eléggé rászállt az utóbbi időben a rendőrségi ügyekre. Mondjuk valahol igazuk van. Akkor jöhet tényleg a Turbinátor!
több mint 12 éve
Lynchet letartóztatták a hétvégén ittas vezetés miatt! Mivel 2009-ben már volt baja a törvénnyel, várható valamilyen eltiltás! Sajnos picit hamar jöhet el a Turbinátor ideje. HULK!!! 😊
több mint 12 éve
Pedig a TE játék jó kis menekülési útvonal lehetett volna T-Jack-nek. De hát ha nem ez volt a play. Most, hogy Williams kiszállt, Rice meg ki tudja hol tart, előtérbe kerülhet a TE megoldás. Nem lennénk rosszak ezen a téren, de szerintem luxus egy Zach Millert kizárólag zúzásra használni. Winslow érkezésével talán végre felerősödik ez a vonal is.