Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Na akkor készítettem 1 fantasy ligát az nfl.com-on, várok minden seahawks szurkolót akinek van kedve egy kis házi versenyhez. Megadom az elérhetőségeit, egyelőre 16 csapatos, aktivitástól függően még változhat. Természetesen várom a beállításra(draft, pontozás, stb.) vonatkozó módosító javaslatokat!

Liga neve: hunseahawksfans
Liga jelszava: superbowl
URL: http://hsf2012.league.fantasy.nfl.com

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Mit is mondhatnek a klasszik Shaun Alexander mezrol? Nem hinnem, hogy ez mez dolog annyira idoleges lenne. Megveszed, mert van egy kedvenced, akit szeretsz. Nyilvan par ev es mar nem biztos, hogy aktualis, de megis az az akkori allapotot mutatja, amikor vetted. Az, hogy kesobb mar ujabbak jonnek, O meg elmegy, kioregszik stb., szoval ezek nem vonnak le az ertekebol. Egy pillanat a Seahawks es a Te eletedbol, amire valoszinuleg jo lesz majd visszaemlekezni kesobb. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
gondolom minden Hawks fan betéve ismeri a RealRobReportot, de hátha, elég jó lett a mai felkerült rész is
http://www.youtube.com/watch?v=aa4qlICKH8U

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én biztosra mentem, és a 12_es szàmú fehér mezt vettem meg! 😊 Kiràly! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Nem fogynak a Flynn mezek...
http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/02/QB_kerdes_mez_oldalrol/krankovics
Nyugi, megnyerjük vele az első pár meccset és rögtön hiánycikk lesz! (Bár úgy lenne!)

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Nem fogynak a Flynn mezek...
http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/02/QB_kerdes_mez_oldalrol/

http://seahawks.hu
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Azért kétlem, hogy Smith bácsi megint megússza 4 IC-vel...😊 Ennyit csak a mi secondary-nknek fog odaadni a 2 meccsen! 😀Medvepapa
Kettőt meccsenként? 😮
Nem lehet olcsó
Wyatt
1/1-ből fussa rá.
vesz mellé bónusznak kellert is

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért kétlem, hogy Smith bácsi megint megússza 4 IC-vel...😊 Ennyit csak a mi secondary-nknek fog odaadni a 2 meccsen! 😀Medvepapa
Kettőt meccsenként? 😮
Nem lehet olcsó

több mint 12 éve
Azért kétlem, hogy Smith bácsi megint megússza 4 IC-vel...😊 Ennyit csak a mi secondary-nknek fog odaadni a 2 meccsen! 😀

több mint 12 éve
Petey nyugi, Wild Card-ra még idén is jók lesztek...😀Medvepapa
mint tavaly? 😊

..ja és TJax lesz a kezdő

több mint 12 éve
Petey nyugi, Wild Card-ra még idén is jók lesztek...😀

több mint 12 éve
Főleg a Cards szurkolóknak...😊, bár a figura alapján jogos! 😊 Van egy olyan érzésem, hogy mindkettő karcolni fog...Medvepapa
Ti karcolgattok mi meg aprítunk =) persze a Ramsnek is jó védelme lesz..

több mint 12 éve
Főleg a Cards szurkolóknak...😊, bár a figura alapján jogos! 😊 Van egy olyan érzésem, hogy mindkettő karcolni fog...

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Azért az Angry Birdsről inkább a Cards védelme ugrik be több embernek is (a figura alapján mindenképp) és fognak is karcolni 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Engem személy szerint jobban izgat az idénnyel kapcsolatban, hogy ilyen sorsolás mellett is lesz-e Top 10-es a védelmünk, vagy esetleg még előrébb is lép. Nagyon bízok a secondary-ben.
Egyébként már fantázianeve is van ennek a résznek: Angry Birds! 😀 Hogyha emellé javul a pass rush is, az irányítónak már "csak" a labdára kell figyelnie, és egy jó pass pro. mellett ez akár T-Jax is lehet. Bár nagyon remélem, hogy nem ő lesz!!! 1 év van a szerződéséből, időpocsékolás lesz, ha ő játszik.

több mint 12 éve
Ha Flynn nem képes kiszorítani egy T-Jax szintű QB-t a kezdőből, akkor a tökönszúrás inkább a GM-nek, meg a játékosmegfigyelőknek jár. (Nekem meg legalább nem kell magyarázkodnom otthon az asszonynak. 😂 )

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
A PFM szerint T-Jax áll nyerésre QB fronton. Tökön szúrom magam, ha idén is vele kell végig szerencsétlenkednünk a szezont! 😕garrett27
hát ha így van, akkor meg is érdemlitek. (mármint a FO nem ti itt)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
elveszed a kenyerem Fucu

amúgy T-Jax lesz a kezdő

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
T-Jax lesz a kezdő (sorry petey)

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
A PFM szerint T-Jax áll nyerésre QB fronton. Tökön szúrom magam, ha idén is vele kell végig szerencsétlenkednünk a szezont! 😕garrett27
és ők ezt honnan veszik?

/migyá jön petey és megmondja h TJax lesz a kezdő/
több mint 12 éve
A PFM szerint T-Jax áll nyerésre QB fronton. Tökön szúrom magam, ha idén is vele kell végig szerencsétlenkednünk a szezont! 😕

több mint 12 éve
Sherman vs Mike Williams: http://www.youtube.com/watch?v=7el5T4mYpLU&list=UUtblLfYa5QmFUndxGGdp24g&index=4&feature=plcp
hattttttttttalmas 😀😀😀Dbraxa88
Tetszik, köszi! Baromi jók ezek az atomfizikus viták az öltözőben! Bobby Wagnerrel meg tuti nem állnék le birkózni.
Jó a másik film riport is. Lynch-et rendesen feliratozni kellett. Egyszerű, mint a barlangrajz, de hatalmas fazon. Bírom a betonkocka fejét!

több mint 12 éve
Sherman vs Mike Williams: http://www.youtube.com/watch?v=7el5T4mYpLU&list=UUtblLfYa5QmFUndxGGdp24g&index=4&feature=plcp
hattttttttttalmas 😀😀😀D
több mint 12 éve
faszom már offseasonban. nagyon kéne már egy kis foci...
több mint 12 éve
http://thefunnyplanet.com/pic/How-does-he-do-it-6382

😀