Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
braxa88
12 534
jó lépés ez nagyon! úgysem tud Winslow blokkolni szal végre elkapó TE játékok is lehetnek 😀
több mint 12 éve
To acquire TE Kellen Winslow from Tampa, the Seahawks give up a 2013 seventh-round pick that can upgrade to a sixth-round pick.Bekimagyarul nem megy? sztem nem nagy fáradtság lefordítani !egy! mondatot, érteni értem de vannak a fórumon sokan akik nem tudnak angolul, és ha egy mondatot ír valaki azért sztem nem nagy gondot jelent lefordítva közölni a fórumozókkal
több mint 12 éve
Úgy tudom Winslownak nincs rendben a térde. Hát így nehéz lesz komoly játékra, max a padot koptatja. Én már annak is örülnék ha Miller több labdát kapna.A Seahawks trade útján megszerezte a Dallas Clark érkezése miatt feleslegessé váló Kellen Winslowt a Tampától egy meg nem határozott(gondolom nem túl magas) 2013as pickért cserébe.iktriadKompenzációs pickért jön Winslow. Gyakorlatilag ingyen van, de hátha végre rágyúrunk kicsit a TE játékra. Tavaly elég rendesen elpocsékoltuk Miller tehetségét.garrett27
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
To acquire TE Kellen Winslow from Tampa, the Seahawks give up a 2013 seventh-round pick that can upgrade to a sixth-round pick.
több mint 12 éve
A Seahawks trade útján megszerezte a Dallas Clark érkezése miatt feleslegessé váló Kellen Winslowt a Tampától egy meg nem határozott(gondolom nem túl magas) 2013as pickért cserébe.iktriadKompenzációs pickért jön Winslow. Gyakorlatilag ingyen van, de hátha végre rágyúrunk kicsit a TE játékra. Tavaly elég rendesen elpocsékoltuk Miller tehetségét.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
A Seahawks trade útján megszerezte a Dallas Clark érkezése miatt feleslegessé váló Kellen Winslowt a Tampától egy meg nem határozott(gondolom nem túl magas) 2013as pickért cserébe.
több mint 12 éve
53-as Roster:QB:
- Matt Flynn
- Russell Wilson 😛
- Tarvaris Jackson(Josh Portis)
RB:
- Marshawn Lynch
- Robert Turbin
- Michael Robinson
- Leon Washongton
WR:
- Sidney Rice
- Doug Baldwin
- Golden Tate
- Ricardo Lockette
- Ben Obomanu
- Mike Williams(Jermaine Kearse)
TE:
- Zach Miller
- Cameron Morrah(John Nalbone)
- Anthony McCoy(John Nalbone)
O-Line:
- Russell Okung
- Paul McQuistan
- Max Unger
- John Moffitt
- James Carpenter(PUP)
- Lemuel Jeanpierre
- Breno Giacomini
- Deuce Lutui
- Frank Omiyale
- Rishaw Johnson
D-Line:
- Chris Clemons
- Red Bryant
- Alan Branch
- Brandon Mebane
- Bruuuuuuce Irvin 😀
- Jason Jones
- Jaye Howard
- Clinton McDonald(Dexter Davis)
LB:
- K.J. Wright
- Leroy Hill
- Bobby Wagner
- Heath Farwell
- Korey Toomer
- Matt McCoy
- Malcolm Smith
CB:
- Richard Sherman
- Brandon Browner
- Marcus Trufant
- Jeremy Lane
- Byron Maxwell(Walter Thurmond)
S:
- Earl Thomas
- Kam Chancellor
- Jeron Johnson
- Winston Guy
SPEC:
- John Ryan P
- Clint Gresham LS
- Steven Hauschka(Carson Wiggs) K
Vélemény? 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy nem bírok magammal augusztusig, lehet kicsit korai, de egy roster tippelő az első hétre? Várom a tippeket! Hamarosan én is jelentkezek az enyémmel! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Érdekesség, semmi több.undisputedlyAha, genyó! Szóval akkor mégsem Tóni kezd!? 😂
több mint 12 éve
Óriási sztori 😀Lynch-et sem az eszéért szeretitek, meg a Flynn se ezért fogja..... 😀 😛
Flynn a legutóbbi interjúja során beszámolt arról,hogy már találkozott Lynch-csel, aki valami oknál fogva így ordított át neki az öltözőn: "Antonio!" 😀 😀 😀
Amikor megkérdezte,hogy mégis miért, Lynch azt mondta,hogy azért mert úgy néz kimint egy "Antonio" 😀 😀undisputedly
több mint 12 éve
Óriási sztori 😀Flynn a legutóbbi interjúja során beszámolt arról,hogy már találkozott Lynch-csel, aki valami oknál fogva így ordított át neki az öltözőn: "Antonio!" 😀 😀 😀
Amikor megkérdezte,hogy mégis miért, Lynch azt mondta,hogy azért mert úgy néz kimint egy "Antonio" 😀 😀
több mint 12 éve
Bocs, nagyon fáradt pillanatomban írtam, és a : helyett .t olvastam 😀Ha a Ravens 2.28nál lenne akkor lenne kétszer akkor esély.tenorxA Ravens minden 7,45. passzkísérletnél sackelt a 3rd downoknál. Mi minden 14,08. alkalommal. Az arányokat nem mértani pontossággal írták be, mert a Ravensnél 1:7 szerepel az 1:7,45 helyett. Ettől függetlenül nem értem a számaidat. Ha eltekintünk a 0,45-től, helytálló,hogy a Ravens kétszer akkora eséllyel viszi le a Qb-t az ilyen passzolt 3rd downoknál.undisputedly
Igazad van persze.
több mint 12 éve
Ha a Ravens 2.28nál lenne akkor lenne kétszer akkor esély.tenorxA Ravens minden 7,45. passzkísérletnél sackelt a 3rd downoknál. Mi minden 14,08. alkalommal. Az arányokat nem mértani pontossággal írták be, mert a Ravensnél 1:7 szerepel az 1:7,45 helyett. Ettől függetlenül nem értem a számaidat. Ha eltekintünk a 0,45-től, helytálló,hogy a Ravens kétszer akkora eséllyel viszi le a Qb-t az ilyen passzolt 3rd downoknál.
több mint 12 éve
A cbs oldalán találtam egy érdekes statisztikát a 3rd down sack arányokról. Melyik csapat milyen arányban viszi le az ellenfél irányítóját a harmadik kísérleteknél.Ez az egyik legfontosabb statisztikája a mai ligának. Nem meglepő,hogy a Ravens és a Giants vezet. Az oly sokat ekézett Patriots D# is átlag(1:12) felett teljesített a maga 1:11-es mutatójával. Mi bőven átlag alatt vagyunk 1:14-el, ami azt jelenti,hogy a Ravens 2x akkora eséllyel sackelte tavaly a Qb-t a kritikus playben.Ha a Ravens 2.28nál lenne akkor lenne kétszer akkor esély.
undisputedly
több mint 12 éve
Még egy kis adalék a Wilson hypehoz. A Football Outsiders kreált egy rendszert, ami számokban fejezi ki egy egyetemi QB NFL-ben várható sikerességét. 1998 óta nem meglepő módon RGIII áll a második helyen. Többek között Manninget és Luckot is megelőzi, az összes többi azóta ligába került játékosról nem is beszélve. Egyet kivéve. Russel Wilson 😀 Bizony, ő áll az első helyen.*Pusztán azért tettem be,hogy lássuk, ilyen is van. Érdekesség, semmi több.
több mint 12 éve
A cbs oldalán találtam egy érdekes statisztikát a 3rd down sack arányokról. Melyik csapat milyen arányban viszi le az ellenfél irányítóját a harmadik kísérleteknél.Ez az egyik legfontosabb statisztikája a mai ligának. Nem meglepő,hogy a Ravens és a Giants vezet. Az oly sokat ekézett Patriots D# is átlag(1:12) felett teljesített a maga 1:11-es mutatójával. Mi bőven átlag alatt vagyunk 1:14-el, ami azt jelenti,hogy a Ravens 2x akkora eséllyel sackelte tavaly a Qb-t a kritikus playben.több mint 12 éve
Na jó, PC csak azt mondta, hogy Wilson kész a rajtra, de azt nem mondta hányadik számú QB-ként! 😊 (Tavaly Csárli is kész volt, szaladgált is az oldalvonalnál, sisakban rendesen, sok köszönet mégsem volt benne) Szerintem ő most akármilyen jól dobálhat, meg mozoghat, tuti, hogy ki fogják próbálni Flynnt kezdőben. Vannak ők annyira kíváncsiak, - meg mi is - hogy megnézzük igazán mire képes.garrett27Emlékszem valamikor a szezon közepe felé egyik eredménykövetős meccsen észrevettem,hogy Csárlin sisak van. Nem kicsit estem kétségbe, de szerecsére valaki beírta,hogy mindig sisakban ül az oldalvonalnál 😀
több mint 12 éve
Pedagógia Uraim, pedagógia. Senkinek sem mondjuk hogy nem te leszel a kezdő de azért csak húzd az igát. Azt mondjuk, hogy dolgozz, pörögj 120% és ha úgy teljesítesz még kezdő is lehetsz... Földig esne az állam ha a szezonkezdésnél nem Flynn szaladna ki a gyepre.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Na jó, PC csak azt mondta, hogy Wilson kész a rajtra, de azt nem mondta hányadik számú QB-ként! 😊 (Tavaly Csárli is kész volt, szaladgált is az oldalvonalnál, sisakban rendesen, sok köszönet mégsem volt benne) Szerintem ő most akármilyen jól dobálhat, meg mozoghat, tuti, hogy ki fogják próbálni Flynnt kezdőben. Vannak ők annyira kíváncsiak, - meg mi is - hogy megnézzük igazán mire képes.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Hát csak partiba van akkor Wilson 😊ezt is megéltük, hogy van miből válogatni, bár már énis kíváncsi vagyok Dangeruss Wilsonra 😀
Persze azt nem fogja mondani PC, hogy Wilson balfasz, tavaly Portisból is Istent csináltak nyáron, aztán 1 passza nem volt egész szezonban. Wilson tehetségesebb, szurkolok neki. A kis kimozgós passzjátékokba beleillik, nem kell Manningnek lennie egy run first offense-be, amelyet egy remek védelem támogat.CSabi37
több mint 12 éve
Igen. Egy kis gonoszság is munkált bennem amikor beposztoltam PC szavait. Természetesen ebben semmi különös nincs, eddig is mindig úgy nyilatkozott,hogy a versenyhelyzet híve. Gondoltam meglovagolom a Wilson hypeot 😀
több mint 12 éve
Hát csak partiba van akkor Wilson 😊Persze azt nem fogja mondani PC, hogy Wilson balfasz, tavaly Portisból is Istent csináltak nyáron, aztán 1 passza nem volt egész szezonban. Wilson tehetségesebb, szurkolok neki. A kis kimozgós passzjátékokba beleillik, nem kell Manningnek lennie egy run first offense-be, amelyet egy remek védelem támogat.
több mint 12 éve
Én Flynnt és Wilsont(õt inkàbb) is szívesen làtnàm, de remélem nem fog túl sokàig húzòdni a dolog, a csapatnak miharabb tudnia kell majd, h ki a kezdõ, mert utàna is még lesz munka bõven az offense-vel. Ja és van egy Turbinàtorunk is! 😊 Kezdõdhetne màr! 😊